• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Γερμανία

  Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

 2. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Γερμανία

  Η LampTech είναι κατασκευαστής φωτιστικών μέσων που παράγει υψηλής ποιότητας πηγές υπέρυθρης ακτινοβολίας (συσκευές υπέρυθρης ακτινοβολίας) σε διάφορες εκδόσεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της LampTech περιλαμβάνει, π.χ., πομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας μίας και δύο λυχνιών. Η γκάμα των πομπών υπέρυθρης ακτινοβολίας της LampTech διευρύνθηκε τελευταία με τους γρήγορους πομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας μέσου μήκους κύματος. Η LampTech παράγει πομπούς υπεριώδους ακτινοβολίας για επαγγελματική χρήση, ιδίως για τη βιομηχανία εκτύπωσης. Οι πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας της LampTech χρησιμοποιούνται, π.χ., στη βαθυτυπία, στη μεταξοτυπία, στην εκτύπωση Offset, στη φλεξοτυπία και στην τυπογραφία. Τα προϊόντα μας: πομποί υπέρυθρης ακτινοβολίας, αντιστάσεις υπερύθρου με υπέρυθρες ακτίνες, πομποί υπεριώδους ακτινοβολίας για εκτυπωτικών μελανιών και βερνικιών, συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία, πομποί υπεριώδους ακτινοβολίας, συστήματα ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, συστήματα ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας μικρού μήκους κύματος, συσκευές ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, ξηραντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας για εκτυπωτικά μηχανήματα.

 3. ZMO GMBH

  Γερμανία

  Η ZMO GmbH είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών για την εκτυπωτική βιομηχανία με έδρα το Hoisdorf του Schleswig-Holstein. Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για εκτυπωτικές και διπλωτικές μηχανές. Ιδιαίτερη έμφαση δίδουμε το αξιόπιστο σέρβις, στην άριστη ποιότητα και στη μέγιστη ευελιξία – οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι ο σημαντικότερος στόχος μας! Αποδεχόμαστε ευχαρίστως εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών μας ως πρόκληση. Σάς διασφαλίζουμε έναν υψηλό βαθμό τεχνικής καινοτομίας και ακρίβειας. Βεβαιωθείτε οι ίδιοι για τις υπηρεσίες μας! Στις επόμενες σελίδες παρέχεται μια επισκόπηση των προϊόντων μας, όπως διπλωτικές μηχανές, πτυσσόμενα κλαπέτα, αρπάγες, πτυσσόμενες λεπίδες, διατρητικά, ελάσματα απαγωγής, πτύα, κύλινδροι έλξης, κύλινδροι μεταφοράς και υπηρεσίες, όπως επίστρωση κυλίνδρων και διαμορφωμένων εξαρτημάτων από Vulkollan, επεξεργασία και επισκευή ανταλλακτικών και αναλωσίμων για εκτυπωτικές και διπλωτικές μηχανές.

 4. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Αυστρία

  Υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την επεξεργασία και τη δοσιμέτρηση υγρής σιλικόνης και παραγωγή ελαστομερών LSR! Ήδη κατά το έτος της ίδρυσης της εταιρείας, το 1996, η ELMET κατέθεσε αιτήσεις έκδοσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογικές αναπτύξεις. Η επωνυμία ELMET ταυτίστηκε γρήγορα με τα υψηλής ποιότητας και καινοτομικά εργαλεία. Όταν τα διαθέσιμα στην αγορά συστήματα και εξαρτήματα δεν είναι κατάλληλα για τη βέλτιστη διαδικασία LIM, η ELMET αναπτύσσει τη βέλτιστη λύση. Εδώ πρέπει να επισημανθεί το δοσιμετρικό σύστημα TOP 3000 S που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη γενιά. Αν και το σύστημα αναπτύχθηκε το 2003, εξακολουθεί να αποτελεί ορόσημο στον τομέα της χύτευσης υπό πίεση της υγρής σιλικόνης από την κυκλοφορία του στην αγορά χάρη σε πολλές μετεξελίξεις και την ενσωμάτωση καινοτομικών λειτουργιών. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την ELMET σε εξειδικευμένο συνεργάτη για υπερσύγχρονες τεχνολογίες τον τομέα της επεξεργασίας και της δοσιμέτρησης της υγρής σιλικόνης ή της παραγωγής ελαστομερών LSR στην Αυστρία!

 5. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Γερμανία

  Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων για υδραυλικά συστήματα κίνησης. Από την παροχή συμβουλών έως την ανάπτυξη, την παραγωγή και την παράδοση μ.ά. - Just in time - ή με τη μορφή σετ εξαρτημάτων για συναρμολόγηση παρέχουμε τα πάντα. Επίσης παρέχουμε πολυδιάστατες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Η INTERHYDRAULIK παρέχει άριστη ποιότητα κατά DIN EN ISO 9001: 2008 και DIN EN ISO 14001: 2009. Η INTERHYDRAULIK GmbH εδρεύει στο Selm. Η διαχείριση και η παραγωγή στεγάζονται εκεί από κοινού σε απόσταση περίπου 28 km από το Dortmund. Η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί στόχο και αποστολή των περίπου 130 συνεργατών μας. Οι τομείς της κατασκευής, της ανάπτυξης, της παραγωγής και της διοικητικής μέριμνας διαμορφώνουν μαζί με τους άλλους τομείς της επιχείρησης το δρόμο για ένα βελτιστοποιημένο για τον πελάτη προϊόν. Διαθέτουμε καινοτομικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. LATZER DRUCK & LOGISTIK GMBH

  Αυστρία

 2. KSD-WERBUNG

  Γερμανία

 3. PRINT-O-TEC MEDIENGESTALTUNG & SPEZIALDRUCK GMBH

  Γερμανία

 4. BERLINER GLAS KG HERBERT KUBATZ GMBH & CO.

  Γερμανία

 5. PROMOPORTAL GMBH

  Γερμανία

 1. PLUSKALENDER

  Γερμανία

 2. INDUSTRIE-DRUCKEREI WOBST GMBH

  Γερμανία

 1. GERHARD ILSEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

 2. HERA PAPIERVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 3. DEPOT PRODUKTIONS- LAGER & HANDELS GMBH

  Αυστρία

 4. DEIN SERVICE GMBH MESSEBAU | MESSESTÄNDE | MESSE TV

  Γερμανία

 5. CHECKPOINT SYSTEM EDV GMBH

  Γερμανία

 6. LORENZ WERBUNG GMBH

  Γερμανία

 7. HALMOSI GMBH

  Γερμανία

 8. SPEKTRAL-DRUCK HEIKO BODAMER, EINGETR. KFM.

  Γερμανία

 1. PRO FACTORY WERBEMITTEL GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 2. HUNKELER AG PAPIERVERARBEITUNGSMASCHINEN

  Ελβετία

 3. COLORDRUCK BAIERSBRONN W. MACK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 4. B. KRAUSE GMBH

  Γερμανία

 5. GRAFINO GRAFISCHER BETRIEB GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. SAUER WALZENFABRIKEN GMBH & CO.KG

  Γερμανία

 7. KDD KOMPETENZZENTRUM DIGITAL-DRUCK GMBH

  Γερμανία

 8. DIE DRUCKER

  Γερμανία

 9. DRUCKEREI ROSEBROCK GMBH

  Γερμανία

 10. WILHELM KÖHLER VERLAG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.434 επιχειρήσεις

Kατηγορια