• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων για υδραυλικά συστήματα κίνησης. Από την παροχή συμβουλών έως την ανάπτυξη, την παραγωγή και την παράδοση μ.ά. - Just in time - ή με τη μορφή σετ εξαρτημάτων για συναρμολόγηση παρέχουμε τα πάντα. Επίσης παρέχουμε πολυδιάστατες υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. Η INTERHYDRAULIK παρέχει άριστη ποιότητα κατά DIN EN ISO 9001: 2008 και DIN EN ISO 14001: 2009. Η INTERHYDRAULIK GmbH εδρεύει στο Selm. Η διαχείριση και η παραγωγή στεγάζονται εκεί από κοινού σε απόσταση περίπου 28 km από το Dortmund. Η περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί στόχο και αποστολή των περίπου 130 συνεργατών μας. Οι τομείς της κατασκευής, της ανάπτυξης, της παραγωγής και της διοικητικής μέριμνας διαμορφώνουν μαζί με τους άλλους τομείς της επιχείρησης το δρόμο για ένα βελτιστοποιημένο για τον πελάτη προϊόν. Διαθέτουμε καινοτομικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

 2. ELMET ELASTOMERE PRODUKTIONS- UND DIENSTLEISTUNGS-GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την επεξεργασία και τη δοσιμέτρηση υγρής σιλικόνης και παραγωγή ελαστομερών LSR! Ήδη κατά το έτος της ίδρυσης της εταιρείας, το 1996, η ELMET κατέθεσε αιτήσεις έκδοσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογικές αναπτύξεις. Η επωνυμία ELMET ταυτίστηκε γρήγορα με τα υψηλής ποιότητας και καινοτομικά εργαλεία. Όταν τα διαθέσιμα στην αγορά συστήματα και εξαρτήματα δεν είναι κατάλληλα για τη βέλτιστη διαδικασία LIM, η ELMET αναπτύσσει τη βέλτιστη λύση. Εδώ πρέπει να επισημανθεί το δοσιμετρικό σύστημα TOP 3000 S που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη γενιά. Αν και το σύστημα αναπτύχθηκε το 2003, εξακολουθεί να αποτελεί ορόσημο στον τομέα της χύτευσης υπό πίεση της υγρής σιλικόνης από την κυκλοφορία του στην αγορά χάρη σε πολλές μετεξελίξεις και την ενσωμάτωση καινοτομικών λειτουργιών. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την ELMET σε εξειδικευμένο συνεργάτη για υπερσύγχρονες τεχνολογίες τον τομέα της επεξεργασίας και της δοσιμέτρησης της υγρής σιλικόνης ή της παραγωγής ελαστομερών LSR στην Αυστρία!

 3. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

 4. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η LampTech είναι κατασκευαστής φωτιστικών μέσων που παράγει υψηλής ποιότητας πηγές υπέρυθρης ακτινοβολίας (συσκευές υπέρυθρης ακτινοβολίας) σε διάφορες εκδόσεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της LampTech περιλαμβάνει, π.χ., πομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας μίας και δύο λυχνιών. Η γκάμα των πομπών υπέρυθρης ακτινοβολίας της LampTech διευρύνθηκε τελευταία με τους γρήγορους πομπούς υπέρυθρης ακτινοβολίας μέσου μήκους κύματος. Η LampTech παράγει πομπούς υπεριώδους ακτινοβολίας για επαγγελματική χρήση, ιδίως για τη βιομηχανία εκτύπωσης. Οι πηγές υπεριώδους ακτινοβολίας της LampTech χρησιμοποιούνται, π.χ., στη βαθυτυπία, στη μεταξοτυπία, στην εκτύπωση Offset, στη φλεξοτυπία και στην τυπογραφία. Τα προϊόντα μας: πομποί υπέρυθρης ακτινοβολίας, αντιστάσεις υπερύθρου με υπέρυθρες ακτίνες, πομποί υπεριώδους ακτινοβολίας για εκτυπωτικών μελανιών και βερνικιών, συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία, πομποί υπεριώδους ακτινοβολίας, συστήματα ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, συστήματα ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας μικρού μήκους κύματος, συσκευές ξήρανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας, ξηραντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας για εκτυπωτικά μηχανήματα.

 5. SPEKTRAL-DRUCK HEIKO BODAMER, EINGETR. KFM.

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SPEKTRAL-DRUCK HEIKO BODAMER, EINGETR. KFM., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DEPOT PRODUKTIONS- LAGER & HANDELS GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DEPOT PRODUKTIONS- LAGER & HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ebreichsdorf, Αυστρία.

 2. COLORDRUCK BAIERSBRONN W. MACK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COLORDRUCK BAIERSBRONN W. MACK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

 3. GRAFINO GRAFISCHER BETRIEB GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRAFINO GRAFISCHER BETRIEB GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nordhorn, Γερμανία.

 4. PRINT-O-TEC MEDIENGESTALTUNG & SPEZIALDRUCK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PRINT-O-TEC MEDIENGESTALTUNG & SPEZIALDRUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 5. LATZER GRAFIK & DRUCK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LATZER GRAFIK & DRUCK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Saalfelden Am Steinernen Meer, Αυστρία.

 1. INDUSTRIE-DRUCKEREI WOBST GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDUSTRIE-DRUCKEREI WOBST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Solingen, Γερμανία.

 2. KDD KOMPETENZZENTRUM DIGITAL-DRUCK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KDD KOMPETENZZENTRUM DIGITAL-DRUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nürnberg, Γερμανία.

 1. CHECKPOINT SYSTEM EDV GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHECKPOINT SYSTEM EDV GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

 2. KSD-WERBUNG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KSD-WERBUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Wimpfen, Γερμανία.

 3. B. KRAUSE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία B. KRAUSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Radebeul, Γερμανία.

 4. PLUSKALENDER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PLUSKALENDER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mudersbach, Γερμανία.

 5. HERA PAPIERVERARBEITUNG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERA PAPIERVERARBEITUNG GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Nidda, Γερμανία.

 6. HALMOSI GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HALMOSI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

 7. DIE DRUCKER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DIE DRUCKER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Reinheim, Γερμανία.

 8. GERHARD ILSEN GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GERHARD ILSEN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hövelhof, Γερμανία.

 1. WILHELM KÖHLER VERLAG GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WILHELM KÖHLER VERLAG GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Minden, Γερμανία.

 2. DER DRUCKPARTNER E. U.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DER DRUCKPARTNER E. U., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wels, Αυστρία.

 3. DUMA DRUCK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DUMA DRUCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wolfschlugen, Γερμανία.

 4. DRUCKWEITERVERARBEITUNG DITTBERNER

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DRUCKWEITERVERARBEITUNG DITTBERNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neumünster, Γερμανία.

 5. WURSTER DRUCK + VERPACKUNG GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία WURSTER DRUCK + VERPACKUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

 6. SELTERSDRUCK & VERLAG LEHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SELTERSDRUCK & VERLAG LEHN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Niederselters, Γερμανία.

 7. PETRA HEINIG – FOLIENTASTATUREN, BEDIENBLENDEN, BAUGRUPPEN

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PETRA HEINIG – FOLIENTASTATUREN, BEDIENBLENDEN, BAUGRUPPEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Grüna, Γερμανία.

 8. FOLTEC FOLIEN- UND DRUCKTECHNIK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FOLTEC FOLIEN- UND DRUCKTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Schwabmünchen, Γερμανία.

 9. STEMPEL + DRUCK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία STEMPEL + DRUCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Ludwigshafen, Γερμανία.

 10. NABERDRUCK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NABERDRUCK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hügelsheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10.215 Επιχειρήσεις

Kατηγορια