• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. GRENTE-LEMAÎTRE - MACHINES BOIS ET MACHINES METAUX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Grente-Lemaitre διαθέτει 30 έτη εμπειρογνωμοσύνη; στις εξαγωγές και σας προτείνει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξύλου. Στον χώρο μας έκτασης 3.500 τ.μ., διαθέτουμε περισσότερα από 450 μηχανήματα που ανανεώνονται συνεχώς. Έχουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών σε επωνυμίες και τιμές. Εξαγωγή μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξύλου. Εξαγωγή μηχανημάτων για μέταλλα. Μεταχειρισμένο μηχάνημα για μέταλλα. Μεταχειρισμένα μηχανήματα λαμαρινοποιίας. Εξαιρετικά μηχανήματα. Εργαλειομηχανές για ξυλουργικές εργασίες: Πριόνια μορφοποίησης. Εργαλείο χειρός για ξύλο. Σβούρα για ξύλο. Μηχανές πλανίσματος. Ηλεκτρικά τριβεία ξύλου. Μηχανικές πλάνες. Μηχανήματα εντομής. Τόρνοι επεξεργασίας ξύλου. Μηχανήματα συναρμογής. Εξοπλισμός πριονιστηρίου. Ακονιστήρια. Μηχανήματα για μέταλλα και φανοποιία: Τόρνοι. Φρέζες για μέταλλα. Μηχανές λείανσης για μέταλλα. Φρεζοδράπανα. Πρέσα - στράντζα. Ψαλίδια. Μηχανές περιτύλιξης. Μηχανές κύρτωσης. Μηχανήματα εντομής. Δράπανα. Ηλεκτρογόνα σύνολα. Η Grente-Lemaitre είναι στη διάθεσή σας για αγορά, πώληση και εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εργαλείων. Πώληση ανά παρτίδα σε κοντέινερ ή ανά μονάδα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας αποδοτικός και αξιόπιστος συνεργάτης ανάπτυξης της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτροκινητήρων και της άκρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγωγής της. Η GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH διακρίνεται για την τεκμηριωμένη τεχνογνωσία της στους τομείς του σχεδιασμού, της κατασκευής, της παραγωγής και της συναρμολόγησης μηχανημάτων και εργαλείων για την παραγωγή στατόρων. Οι πελάτες μας εκτιμούν, μ.ά., και την υψηλή εξειδίκευση στην παροχή συμβουλών για δυσεπίλυτα προβλήματα και ζητήματα της βελτιστοποίησης ολοκληρωμένων προϊόντων και γραμμών παραγωγής. Με στενή συνεργασία προκύπτουν με εξειδίκευση και καινοτομικές γνώσεις βέλτιστα προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς της τεχνολογίας τύλιξης και εισαγωγής, διαμόρφωσης και περίδεσης στατόρων, μηχανημάτων και ολοκληρωμένων εξοπλισμών εργαλείων για όλους τους τομείς παραγωγής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. ENA ENERGIETECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας, ENA Energietechnik und Anlagenbau GmbH, παρέχει διεθνώς λύσεις για φορείς εκμετάλλευσης εγκαταστάσεων. Η επιχείρησή μας παράγει τόσο ίδια προϊόντα, όπως καταπακτές, κλαπέτα ολίσθησης και αντισταθμιστές για τον τομέα της τεχνολογίας εγκαταστάσεων και ελέγχου, όσο και χαλύβδινες κατασκευές κατά παραγγελία. Τα προϊόντα μας: χαλύβδινες καμινάδες, περσίδες για συστήματα εξαερισμού, σωληνώσεις, καταπακτές, έκκεντρες καταπακτές, διπλές ταλαντωτές καταπακτές, κλαπέτα γονατομοχλού, ρυθμιστικά κλαπέτα, κλαπέτα καυσαερίων, ταχύκλειστες καταπακτές αντιεκρηκτικής προστασίας. Τα προϊόντα μας ενσωματώνονται σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις πολλών και διαφόρων κλάδων σε περισσότερες από 30 χώρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ROOTS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Χονδρέμπορος σε βιοϊατρικά και βιομηχανικά προϊόντα από το 2014, η ROOTS συνδυάζει την πείρα μιας αιώνιας τεχνογνωσίας σε ότι αφορά την σχέση με τους πελάτες και την εμπεριστατωμένη γνώση των προϊόντα, της απόδοσης τους, της εξέλιξης τους και της καινοτομίας που ερευνάται στον τομέα. ROOTS, σημαίνει επίσης μια τεχνική- εμπορική ομάδα ικανή να αναλύσει και να επεξεργαστεί τις προσφορές στα μέτρα του πελάτη στην Γαλλία και σε διεθνές επίπεδο. Ως επιχείρηση ανθρώπινων διαστάσεων, η ROOTS σας συμβουλεύει και σας συνοδεύει καθ όλη την διαδικασία της παραγγελίας σας. Επειδή ο πελάτης είναι πάντα ξεχωριστός και μοναδικός, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης που δικαιούστε, από την μελέτη των αναγκών σας μέχρι την παράδοση της παραγγελίας στον τόπο επιλογής σας προσφέροντας σας παράλληλα όλο και πιο προσιτές τιμές. Ο κατάλογος μας σας προσφέρει πάνω από 300 000 προϊόντα στον βιομηχανικό, τριτογενή και οικιακό τομέα.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Καλώς ορίσατε στην Nara Machinery CO., LTD. Παράρτημα Ευρώπης! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Στους τομείς της άλεσης, της ξήρανσης και της νανοτεχνολογίας αναπτυσσόμαστε ολοένα και περισσότερο ώστε να μπορούμε να σάς παρουσιάζουμε νέες και βελτιστοποιημένες μεθόδους.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η συλλογή των μηχανημάτων περιλαμβάνει μ.ά.: μηχανήματα περιτύλιξης και αυτόματα μηχανήματα τύλιξης σπειροειδούς, μηχανήματα περιέλιξης και αυτόματα μηχανήματα τύλιξης στάτορα, συνδυασμένα συστήματα τύλιξης σύρματος και ταινίας, μηχανήματα και ημιαυτόματα μηχανήματα περίζωσης, φρένα σύρματος, μηχανήματα Fieder, μηχανήματα περίζωσης για ράβδους γεννητριών, μηχανήματα τύλιξης ταινιών θέρμανσης και σπειροειδών, μηχανήματα τύλιξης σπειροειδούς, μηχανήματα τύλιξης στρώσεων και δακτυλίων. Το προφίλ υπηρεσιών της επιχείρησης περιλαμβάνει επίσης: γενική επισκευή μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων τύλιξης με βάση υπερσύγχρονα πρότυπα, ως προς την τεχνολογία και το σύστημα ελέγχου. μηχανική επεξεργασία όλων των διαδεδομένων στην κατασκευή μηχανημάτων υλικών. μηχανική ή ηλεκτρομηχανική συναρμολόγηση συγκροτημάτων. προγραμματισμός PLC. Η επιχείρηση παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένη υποστήριξη και βοήθεια για την επίλυση προβλημάτων των δικών σας εργασιών τύλιξης. Από την ίδρυση της CWIEME στο Βερολίνο πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, η F.U.R. είναι παρούσα και παρουσιάζει στο εγχώριο και στο διεθνές κοινό κάθε χρόνο την πλέον σύγχρονη γενιά μηχανημάτων της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η GRENTE LEMAITRE ειδικεύεται στην εξαγωγή μεταχειρισμένων μηχανημάτων για μέταλλα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Διαθέτουμε 400 μηχανήματα που ανανεώνονται συνεχώς. Μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές. Μηχανήματα για μέταλλα. Μεταχειρισμένα μηχανήματα λαμαρινοποιίας. Εξαιρετικά μηχανήματα από όλες τις μάρκες. Στίγευση χαλύβων και μετάλλων. Συναρμογή χαλύβων και μετάλλων. Φρεζάρισμα. Πρέσα για χάλυβες και μέταλλα. Μεταχειρισμένα μηχανήματα για τρόφιμα. Εξαιρετικές εργαλειομηχανές από όλες τις μάρκες. Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εργαλεία. Εξαιρετικά, μεταχειρισμένα μηχανήματα. Αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξυλείας. Πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξυλείας. Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Πώληση ανά παρτίδα σε κοντέινερ ή ανά μονάδα σε όλη τη Γαλλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. RUF MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUF είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και δύο γενιές και πάνω από 35 χρόνια έχει εξειδικευτεί στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων μπρικετοποίησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος CHIRON με έδρα το Tuttlingen είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής ελεγχόμενων με σύστημα CNC, κατακόρυφων κέντρων επεξεργασίας φρέζας και τόρνου. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης, παραρτήματα πωλήσεων και σέρβις, καθώς και εμπορικές αντιπροσωπείες. Με περίπου 2.000 συνεργάτες, ο όμιλος επιχειρήσεων καταγράφει κύκλο εργασιών περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Περίπου τα δύο τρίτα των διατιθέμενων μηχανημάτων και λύσεων εξάγονται. Σημαντικοί κλάδοι πελατών είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία ακριβείας, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Ο όμιλος CHIRON περιλαμβάνει τις τρεις μάρκες εργαλειομηχανών CHIRON, STAMA, SCHERER, καθώς και την CMS για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό. Η CHIRON διακρίνεται για τη δυναμική και την ακρίβεια, η STAMA επικεντρώνεται σε στιβαρές μηχανικές φρέζες και βαριά επεξεργασία αφαίρεσης υλικού, ενώ η SCHERER εστιάζει σε πολυλειτουργικά κατακόρυφα κέντρα επεξεργασίας τόρνου τύπου Pickup.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 1. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κάθε επιτυχία ξεκινάει με μια ιδέα. Για το λόγο αυτό, η norelem σας υποστηρίζει με μια μοναδική γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων και συστατικών για να επιτύχετε τους στόχους σας στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων. Το THE BIG GREEN BOOK προσφέρει στους σχεδιαστές και τους τεχνικούς ένα ολοκληρωμένο και σαφές πλήρες φάσμα ποιοτικών εξαρτημάτων. Συνοδεύουμε το έργο σας από την αρχή - με την κατάλληλη συμβουλευτική, πλήρη βάση δεδομένων CAD και γρήγορη παράδοση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. HEUN FUNKENEROSION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. FRIESS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. GUIZHOU CHANGZHENG ELECTRIC CO., LTD.

  Κίνα

  Η Guizhou Changzheng Electric Co., Ltd είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία ειδικεύεται στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην πώληση και στο σέρβις μετασχηματιστών και διακοπτών επιλογής. Η επιχείρηση σχεδιάζει διακόπτες επιλογής των σειρών ZVMD , ZVMB , ZM και ZV. Τα προϊόντα μας είναι διαδεδομένα στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας πετρελαίου και της χημικής βιομηχανίας, καθώς και στη βιομηχανία μετάλλου ή στο σιδηροδρομικό τομέα και εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες και περιφέρειες.

 5. CERAMIC AND STEEL TECHNOLOGY GERMANY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η CAST Germany® είναι ο προμηθευτής για επώνυμες και παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες επιχειρήσεις στους τομείς της κατασκευής εργαλείων και καλουπιών, μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και στους διακλαδικούς τομείς των κεραμικών υλικών, της χαλυβουργίας και της βιομηχανίας μη σιδηρούχων μετάλλων. Αναπτύσσουμε και παράγουμε εξατομικευμένες λύσεις σε τομείς όπως η φαρμακευτική, η βιομηχανία καλλυντικών και η βιομηχανία τροφίμων. Τα εξειδικευμένα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε διάφορες εγκαταστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως εμπορικό σήμα κατατεθέν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στην γερμανική υπηρεσία εμπορικών σημάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είμαστε σε θέση να διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών και τη βιομηχανία τροφίμων.

 6. FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH

  Γερμανία

  FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH: Ο συνεργάτης σας για εφαρμογές εδράνων ολίσθησης. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες σέρβις της εταιρείας για τα δικά μας αυτολιπαινόμενα προϊόντα εδράνων ολίσθησης υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία. Τα βιομηχανικά έδρανα ολίσθησης χωρίς συντήρηση πρέπει να είναι ανταποκρίνονται στις μέγιστες απαιτήσεις και είναι απολύτως απαραίτητα τόσο σε λεπτεπίλεπτες εφαρμογές όσο στην καθημερινή λειτουργία στον τομέα κατασκευής μεγάλων μηχανών, σε εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας, στον κατασκευαστικό τομέα, στο σιδηροδρομικό κλάδο και στην αυτοκινητοβιομηχανία.

 7. ACCURIX BKE MACHINES INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Η ACCURIX προσφέρει την πώληση ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ καθώς και την αγορά μεταχειρισμένων μηχανών προς επισκευή. Η γκάμα μας είναι ποικιλόμορφη, θα βρείτε μηχανήματα δίπλωσης με ποδιά, μηχανικές και υδραυλικές ψαλίδες- πρέσες, γραμμές εκτύλιξης και κοπής κατά μήκος, μηχανήματα κύρτωσης (λαμαρίνα, σωλήνα, προφίλ), διαμόρφωσης προφίλ, στίγευσης, μηχανήματα συναρμολόγησης συγκόλλησης ανά σημείο κ.λπ. Σχεδιάζουμε τις εργαλειομηχανές σας στα μέτρα σας και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 8. PESCH MACHINES S.A.

  Βέλγιο

  PESCH MACHINES αγοραπωλησία εργαλειομηχανών που χρησιμοποιούνται στη μεταλλουργική βιομηχανία, συμβατικές μηχανές ή ψηφιακού ελέγχου. Εργαλειομηχανές διαφόρων τύπων, όπως : αλεστική μηχανή, μηχάνημα τροχίσματος, φρεζάρισμα με εξέδρα ή με σταθερή κλίνη, τόρνος, κάθετος τόρνος, κέντρο κατεργασίας, πρέσσα, πρέσσα δίπλωσης, κλαδευτική μηχανή, μηχάνημα δίπλωσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούμε να σας κάνουμε μια επίδειξη των μηχανημάτων υπό πίεση. Επισκεφθείτε τον στόλο μηχανημάτων μας ή την ιστοσελίδα μας.

 9. ROTH COMPOSITE MACHINERY GMBH

  Γερμανία

  Η Roth Composite Machinery είναι ένα ειδικός στην κατασκευή ειδικών μηχανών που δραστηριοποιείται διεθνώς. Η επιχείρηση σχεδιάζει, κατασκευάζει και ετοιμάζει συγκροτήματα, μηχανές και ολόκληρες γραμμές παραγωγής στους τομείς δραστηριότητας Filament Winding & Prepreg, Pleating & Coating και Brushes & Brooms. Ο ειδικός ανά πελάτη σχεδιασμός των μηχανών είναι ένα από τα ισχυρά σημεία της Roth. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει μηχανές για την περιέλιξη ινών (Filament Winding) για την κατασκευή ενισχυμένων με ίνες σταθερών πλαστικών προϊόντων για εφαρμογή σε ελαφρές κατασκευές. Με εγκαταστάσεις Prepreg κατασκευάζονται ημικατεργασμένα ινώδη συνενωτικά υλικά. Οι μηχανές δίπλωσης φίλτρων χρησιμοποιούνται στην παραγωγή φίλτρων αέρα, νερού ή λαδιού στην αυτοκινητοβιομηχανία καθώς και στην αεροπορία, στην υδραυλική, στον εξαερισμό και στην ιατρική τεχνολογία. Με τα συστήματα επίστρωσης και εμποτισμού Roth βελτιώνεται το χαρτί, τα φύλλα, τα ελάσματα και τα υφάσματα. Οι περιστρεφόμενες μηχανές Roth, γενικής χρήσης και διάτμησης είναι κατάλληλες για την παραγωγή βουρτσών και σκουπών για τα νοικοκυριά και τη βιομηχανία.

 10. WEMA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η WEMA ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1992 στο Olbernhau και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της την 1η Αυγούστου 1992 με 8 συνεργάτες στην οδό Gerbergasse 4 + 5. Σύντομα ανέπτυξε το δικό της πρόγραμμα παραγωγής για τη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. Μια ομάδα 15 άκρως εκπαιδευμένων και δραστήριων συνεργατών παράγει σήμερα: υπεραυτόματους τόρνους CONQUEST για τη μαζική παραγωγή MINIMAT 25, MINIMAT 45, MINIMAT 65 για μικροεξαρτήματα σε τρία μεγέθη, τόρνους αναπαραγωγής JOKER 7000 και JOKER 7000 CD συμβατικής έκδοσης κατ' επιλογή με σύστημα ελέγχου PLC και ως μηχανήματα διπλής αναπαραγωγής ή σε έκδοση CNC, τόρνους και φρέζες CNC JOKER 7000 CNC και JOKER 8000 CNC, χειροκίνητους τόρνους επεξεργασίας ξύλου ALPHA 200/250, BETA 250, GAMMA 250/300 και ALPHA OPTIMO σε στιβαρή έκδοση από φαιό χυτοσίδηρο που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με ξυλουργούς, λειαντήρες εργαλείων PROFI-S (λειαντήρας προφίλ) και λειαντήρες προφίλ BLITZ PROFISANDER και ZENTRIERBOHRMASCHINE, τύμπανα γενικής χρήσης MINIMAT TRU TROMMEL, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων

 1. ELDI,OOO

  Ουκρανία

  Η ELDI είναι μια δυναμική εταιρεία, οι κύριες δραστηριότητες της οποίας περιλαμβάνουν ηλεκτρολογικά και κατασκευαστικά υλικά. Η ELDI προσφέρει τα παρακάτω προϊόντα: πολυαμίδιο-6 (caprolon) σε μπλοκ, φθοροπλαστικό, textolite, πλαστικό φαϊμπεργκλάς, σκληρυμένο χαρτί, πολυουρεθάνη, πανιά με επίστρωση capron, μετάξι, τεφλόν (PTFE), μεμβράνη πολυαμιδίου, οργανοσιλικόνη, σωλήνες σιλικόνης με διάφορες επιστρώσεις, κορδόνια, ηλεκτρομονωτικά υλικά, σιλικόνες και πολλά άλλα.

 2. ALTA, A.S.

  Τσεχία

  Η ALTA Group παρέχει εργαλειομηχανές και τεχνολογικός εξοπλισμός για τον μηχανικό και ενεργειακό τομέα, τη μεταλλουργεία, την εξορυκτική βιομηχανία και τα δομικά υλικά. Η ALTA είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον τομέα της μηχανικής στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Έχει δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης σε θυγατρικές, επιχειρηματικές διάνοιες στην ALTA, Co., που υποστηρίζει την ALTA CZ, Co. και μια σταθερή διοίκηση της μητρικής εταιρείας ALTA Invest, Co.

 3. EUROPE MACHINES

  Γαλλία

  Η Europe machines ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Αγοράζουμε και πουλάμε παντός τύπου εργαλειομηχανές. Για κάθε αναζήτησή σας σε δράπανα, φρεζοδράπανα, τόρνους, φρέζες, μονάδες κατεργασίας, κλαδευτικές μηχανές ή ακόμη και μηχανές ρεκτιφιέ, η Europe machines σάς προσφέρει ανακατασκευασμένα μηχανήματα κάθε μάρκας. Η Europe machines είναι το σημείο αναφοράς σας για τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές διεθνώς.

 4. GEO TEKNO LTD. CO.

  Τουρκία

 5. ENGINEERING TECHNOLOGY CORPORATION

  Ηνωμένες Πολιτείες

 6. MACHINES SERVICE

  Γαλλία

 7. NUEVA CASA GRANDE

  Ισπανία

 8. MURKO, D.O.O.

  Σλοβενία

 9. KAZI TANI

  Γαλλία

 10. KMD PLASTIFIZIERUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

8.799 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια