• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LÖDIGE INDUSTRIES GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος Lödige Industries ιδρύθηκε το 1948 με παραρτήματα στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνου, στη Νέα Υόρκη και στη Ντόχα (Κατάρ) που διαθέτουν έκαστο πολυάριθμες θυγατρικές εταιρείες. Επί του παρόντος, η οικογενειακή επιχείρηση απασχολεί περισσότερους από 900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, από τους οποίους το ένα τρίτο εργάζονται στη Γερμανία. Η Lödige παρέχει τεχνικές μεταφορικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα κλάδων και ειδικεύεται στα σύνθετα συστήματα ροής υλικού για διοικητική μέριμνα. Η επιχείρηση είναι κορυφαία στην παγκόσμια αγορά στον τομέα των τερματικών σταθμών διαχείρισης φορτίων. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από λύσεις για την χωρίς φραγμούς δόμηση (ανελκυστήρες σκάλας, ανυψωτικές πλατφόρμες), ανελκυστήρες φορτίων και PKEW, ανυψωτικές πλατφόρμες και συσκευές χειρισμού ραφιών έως πλήρως αυτόματα συστήματα στάθμευσης οχημάτων, εγκαταστάσεις αερομεταφερόμενων εμπορευμάτων και λύσεις λογισμικού για τη διαχείριση αποθηκών. Το σέρβις της Lödige περιλαμβάνει συντήρηση, εκσυγχρονισμό, επισκευή και ανταλλακτικά για ανελκυστήρες, ανυψωτικές πλατφόρμες και βιομηχανικά συστήματα της Lödige και άλλων κατασκευαστών.

 2. ENA ENERGIETECHNIK UND ANLAGENBAU GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία μας, ENA Energietechnik und Anlagenbau GmbH, παρέχει διεθνώς λύσεις για φορείς εκμετάλλευσης εγκαταστάσεων. Η επιχείρησή μας παράγει τόσο ίδια προϊόντα, όπως καταπακτές, κλαπέτα ολίσθησης και αντισταθμιστές για τον τομέα της τεχνολογίας εγκαταστάσεων και ελέγχου, όσο και χαλύβδινες κατασκευές κατά παραγγελία. Τα προϊόντα μας: χαλύβδινες καμινάδες, περσίδες για συστήματα εξαερισμού, σωληνώσεις, καταπακτές, έκκεντρες καταπακτές, διπλές ταλαντωτές καταπακτές, κλαπέτα γονατομοχλού, ρυθμιστικά κλαπέτα, κλαπέτα καυσαερίων, ταχύκλειστες καταπακτές αντιεκρηκτικής προστασίας. Τα προϊόντα μας ενσωματώνονται σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις πολλών και διαφόρων κλάδων σε περισσότερες από 30 χώρες.

 3. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος CHIRON με έδρα το Tuttlingen είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής ελεγχόμενων με σύστημα CNC, κατακόρυφων κέντρων επεξεργασίας φρέζας και τόρνου. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης, παραρτήματα πωλήσεων και σέρβις, καθώς και εμπορικές αντιπροσωπείες. Με περίπου 2.000 συνεργάτες, ο όμιλος επιχειρήσεων καταγράφει κύκλο εργασιών περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Περίπου τα δύο τρίτα των διατιθέμενων μηχανημάτων και λύσεων εξάγονται. Σημαντικοί κλάδοι πελατών είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία ακριβείας, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Ο όμιλος CHIRON περιλαμβάνει τις τρεις μάρκες εργαλειομηχανών CHIRON, STAMA, SCHERER, καθώς και την CMS για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό. Η CHIRON διακρίνεται για τη δυναμική και την ακρίβεια, η STAMA επικεντρώνεται σε στιβαρές μηχανικές φρέζες και βαριά επεξεργασία αφαίρεσης υλικού, ενώ η SCHERER εστιάζει σε πολυλειτουργικά κατακόρυφα κέντρα επεξεργασίας τόρνου τύπου Pickup.

 4. GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ένας αποδοτικός και αξιόπιστος συνεργάτης ανάπτυξης της βιομηχανίας κατασκευής ηλεκτροκινητήρων και της άκρως αυτοματοποιημένης διαδικασίας παραγωγής της. Η GASSNER FERTIGUNGSSYSTEME GMBH διακρίνεται για την τεκμηριωμένη τεχνογνωσία της στους τομείς του σχεδιασμού, της κατασκευής, της παραγωγής και της συναρμολόγησης μηχανημάτων και εργαλείων για την παραγωγή στατόρων. Οι πελάτες μας εκτιμούν, μ.ά., και την υψηλή εξειδίκευση στην παροχή συμβουλών για δυσεπίλυτα προβλήματα και ζητήματα της βελτιστοποίησης ολοκληρωμένων προϊόντων και γραμμών παραγωγής. Με στενή συνεργασία προκύπτουν με εξειδίκευση και καινοτομικές γνώσεις βέλτιστα προσαρμοσμένες λύσεις στους τομείς της τεχνολογίας τύλιξης και εισαγωγής, διαμόρφωσης και περίδεσης στατόρων, μηχανημάτων και ολοκληρωμένων εξοπλισμών εργαλείων για όλους τους τομείς παραγωγής.

 5. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η συλλογή των μηχανημάτων περιλαμβάνει μ.ά.: μηχανήματα περιτύλιξης και αυτόματα μηχανήματα τύλιξης σπειροειδούς, μηχανήματα περιέλιξης και αυτόματα μηχανήματα τύλιξης στάτορα, συνδυασμένα συστήματα τύλιξης σύρματος και ταινίας, μηχανήματα και ημιαυτόματα μηχανήματα περίζωσης, φρένα σύρματος, μηχανήματα Fieder, μηχανήματα περίζωσης για ράβδους γεννητριών, μηχανήματα τύλιξης ταινιών θέρμανσης και σπειροειδών, μηχανήματα τύλιξης σπειροειδούς, μηχανήματα τύλιξης στρώσεων και δακτυλίων. Το προφίλ υπηρεσιών της επιχείρησης περιλαμβάνει επίσης: γενική επισκευή μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων τύλιξης με βάση υπερσύγχρονα πρότυπα, ως προς την τεχνολογία και το σύστημα ελέγχου. μηχανική επεξεργασία όλων των διαδεδομένων στην κατασκευή μηχανημάτων υλικών. μηχανική ή ηλεκτρομηχανική συναρμολόγηση συγκροτημάτων. προγραμματισμός PLC. Η επιχείρηση παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένη υποστήριξη και βοήθεια για την επίλυση προβλημάτων των δικών σας εργασιών τύλιξης. Από την ίδρυση της CWIEME στο Βερολίνο πριν από περισσότερα από 20 χρόνια, η F.U.R. είναι παρούσα και παρουσιάζει στο εγχώριο και στο διεθνές κοινό κάθε χρόνο την πλέον σύγχρονη γενιά μηχανημάτων της.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. THOMSON MACHINERY BV

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Στην Thomson Machinery BV, εξειδικευόμαστε στον πορισμό και εμπόριο μιας μεγάλης γκάμας εξοπλισμού για διάφορες βιομηχανίες, εκ των οποίων την δόμηση, την θαλάσσια κατασκευή, την εκσκαφή, τις οδικές εργασίες/ εργασίες σκυροδέματος, την υπόγεια και επίγεια εξόρυξη, την ανάπτυξη εδάφους, την γεωργία, τα φορτηγά και πολλές άλλες. Στόχος μας είναι να αποτελούμε τον πρώτο σας προορισμό σε ότι αφορά τις απαιτήσεις σας εξοπλισμού. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ακριβείς αναπαραστάσεις της πραγματικής κατάστασης των μηχανημάτων που πουλάμε, εξασφαλίζοντας να λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με εμπειρογνωμοσύνη στην αγοραπωλησία εξοπλισμού κάθε είδους, σχεδίου και έτους, είμαστε στην διάθεση σας ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε. Μην ξεχάστε να ρωτήσετε επίσης για τις επιλογές μας χρηματοδότησης εξοπλισμού. Η ολοκληρωμένη μας γκάμα υπηρεσιών και χαρακτηριστικών με προστιθέμενη αξία μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας στην αγορά. Οι εξατομικευμένες μας ακριβείς υπηρεσίες χρησιμοποιούν ψηφιακά και φυσικά εργαλεία αιχμής, ώστε να βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς. Παρέχουμε υποστήριξη από εμπορικούς ειδικούς σε όλες τις συναλλαγές βιομηχανικών μηχανημάτων, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: Μηχάνημα επεξεργασίας μετάλλου, μηχάνημα εργασίας του ξύλου, εκτυπωτές, τεχνολογία βιομηχανικού αυτοματισμού και τεχνολογία μεταφοράς και προώθησης, ανυψωτικά αμαξίδια και βιομηχανικά αμαξίδια, μηχάνημα επεξεργασίας τροφίμων, δομικά μηχανήματα και διακίνησης υλικών. Προτεραιότητα μας, οι ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, παρέχοντας συμβουλές, αναλαμβάνοντας την προώθηση, αγορά και πώληση των βιομηχανικών σας μηχανημάτων.

 2. RUF MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία RUF είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και δύο γενιές και πάνω από 35 χρόνια έχει εξειδικευτεί στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων μπρικετοποίησης.

 3. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Κάθε επιτυχία ξεκινάει με μια ιδέα. Για το λόγο αυτό, η norelem σας υποστηρίζει με μια μοναδική γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων και συστατικών για να επιτύχετε τους στόχους σας στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων. Το THE BIG GREEN BOOK προσφέρει στους σχεδιαστές και τους τεχνικούς ένα ολοκληρωμένο και σαφές πλήρες φάσμα ποιοτικών εξαρτημάτων. Συνοδεύουμε το έργο σας από την αρχή - με την κατάλληλη συμβουλευτική, πλήρη βάση δεδομένων CAD και γρήγορη παράδοση.

 4. TROYER SPA - AG

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η TROYER προσφέρει στους πελάτες της τη μακρά και πολυετή εμπειρία της στην κατασκευή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση όλων των τύπων υδροηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Η εταιρεία ασχολείται με μηχανολογικές κατασκευές και ηλεκτρομηχανολογικές επισκευές με εγγυημένη σχεδίαση και συμβουλευτική. Η Troyer διαχειρίζεται κάθε τύπο τουρμπίνας, PELTON, FRANCIS, KAPLAN, ηλεκτρομηχανική και υδραυλική, επαληθεύει την τέλεια λειτουργικότητά της και πιστοποιεί τη χρήση της κατά το νόμο.

 5. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Verified by europages badge

  Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία μας ήταν πρωτοπόρος στην ανάπτυξη βιομηχανικών εξαρτημάτων για προμήθειες αναλαμβάνοντας περισσότερα από 450 έργα σε ολόκληρο τον κόσμο. Κύρος στόχος μας είναι να συνδράμουμε επιχειρήσεις ώστε αυτές να επιτύχουν μείωση του κόστους και βελτίωση της ποιότητας παρέχοντας ταυτόχρονα αξιόπιστες διαδικασίες εφοδιασμού χωρίς πρόσθετες χρεώσεις στους αξιότιμους πελάτες μας. Η τεχνογνωσία μας συνίσταται στην παροχή εξαρτημάτων και στοιχείων υψηλής ποιότητας με έντονη επικέντρωση στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και τη συνεχή βελτίωση.

 1. SUGINO EUROPE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SUGINO EUROPE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Eschborn, Γερμανία.

 2. HEUN FUNKENEROSION GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HEUN FUNKENEROSION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Kahl Am Main, Γερμανία.

 1. AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AKROMAK METAL DIŞ TIC. LTD. ŞTI., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαλυβουργεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, χυτηριο ακριβειας, τηξη αλουμινιου, χυτευση, Λεβητοποιΐα, Χύτευση σε κέλυφος αλουμινίου, χυτηρια συνεχους χυτευσης, τυξη μεταλλων, και τηξη ανοξειδωτου χαλυβα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 2. FRIESS GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRIESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Monheim Am Rhein, Γερμανία.

 3. EFFBE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία EFFBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Συσσώρευση, κυλινδροι εκτυπωσης, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, Ελατήρια για τεχνική χρήση, αντικραδασμικα, Κύλινδροι πεπιεσμένου αέρα, και Ελαστομερές αποσβεστήρας κραδασμών. Έχει έδρα σε Bad Soden-Salmünster, Γερμανία.

 4. GRENTE LEMAITRE MACHINES METAUX

  Γαλλία

  Η GRENTE LEMAITRE ειδικεύεται στην εξαγωγή μεταχειρισμένων μηχανημάτων για μέταλλα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Διαθέτουμε 400 μηχανήματα που ανανεώνονται συνεχώς. Μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές. Μηχανήματα για μέταλλα. Μεταχειρισμένα μηχανήματα λαμαρινοποιίας. Εξαιρετικά μηχανήματα από όλες τις μάρκες. Στίγευση χαλύβων και μετάλλων. Συναρμογή χαλύβων και μετάλλων. Φρεζάρισμα. Πρέσα για χάλυβες και μέταλλα. Μεταχειρισμένα μηχανήματα για τρόφιμα. Εξαιρετικές εργαλειομηχανές από όλες τις μάρκες. Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εργαλεία. Εξαιρετικά, μεταχειρισμένα μηχανήματα. Αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξυλείας. Πώληση μεταχειρισμένων μηχανημάτων ξυλείας. Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Πώληση ανά παρτίδα σε κοντέινερ ή ανά μονάδα σε όλη τη Γαλλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο.

 5. METALWORK-PSILOS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία "Ψηλού Χρυσή" δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου των εργαλειομηχανών από το 2021 ενώ προσφάτως επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην παροχή υπηρεσιών CNC. Αρχής γενομένης της ίδρυσης μας είμαστε επίσημη διανομείς των προϊόντων του μηχανουργείου "Ψηλός Γεώργιος", το οποίο μετράει ήδη 31 χρόνια εμπειρίας στον χώρο κατασκευής εργαλειομηχανών. Λόγω της στενής σχέσης μεταξύ της εταιρείας μας και του προμηθευτή μας μπορούμε να παρέχουμε ποιοτικά μηχανήματα σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο δεύτερος τομέας των δραστηριοτήτων μας είναι η παροχή υπηρεσιών CNC μέσω της σύναψης συνεργασίας με το προαναφερθέν μηχανουργείο. Στόχος και σκοπός της εταιρείας μας είναι η συνεχής βελτίωση και η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που αφουγκράζονται, συμβαδίζουν και εξυπηρετούν τις ανάγκες του σύγχρονου παραγωγού και καταναλωτή.

 6. CERAMIC AND STEEL TECHNOLOGY GERMANY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η CAST Germany® είναι ο προμηθευτής για επώνυμες και παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες επιχειρήσεις στους τομείς της κατασκευής εργαλείων και καλουπιών, μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και στους διακλαδικούς τομείς των κεραμικών υλικών, της χαλυβουργίας και της βιομηχανίας μη σιδηρούχων μετάλλων. Αναπτύσσουμε και παράγουμε εξατομικευμένες λύσεις σε τομείς όπως η φαρμακευτική, η βιομηχανία καλλυντικών και η βιομηχανία τροφίμων. Τα εξειδικευμένα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται σε διάφορες εγκαταστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως εμπορικό σήμα κατατεθέν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο στην γερμανική υπηρεσία εμπορικών σημάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας είμαστε σε θέση να διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών και τη βιομηχανία τροφίμων.

 7. FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH

  Γερμανία

  FEDERAL-MOGUL DEVA GMBH: Ο συνεργάτης σας για εφαρμογές εδράνων ολίσθησης. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες σέρβις της εταιρείας για τα δικά μας αυτολιπαινόμενα προϊόντα εδράνων ολίσθησης υψηλής ποιότητας για τη βιομηχανία. Τα βιομηχανικά έδρανα ολίσθησης χωρίς συντήρηση πρέπει να είναι ανταποκρίνονται στις μέγιστες απαιτήσεις και είναι απολύτως απαραίτητα τόσο σε λεπτεπίλεπτες εφαρμογές όσο στην καθημερινή λειτουργία στον τομέα κατασκευής μεγάλων μηχανών, σε εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας, στον κατασκευαστικό τομέα, στο σιδηροδρομικό κλάδο και στην αυτοκινητοβιομηχανία.

 8. ACCURIX BKE MACHINES INTERNATIONAL

  Βέλγιο

  Η ACCURIX προσφέρει την πώληση ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟΜΗΧΑΝΩΝ καθώς και την αγορά μεταχειρισμένων μηχανών προς επισκευή. Η γκάμα μας είναι ποικιλόμορφη, θα βρείτε μηχανήματα δίπλωσης με ποδιά, μηχανικές και υδραυλικές ψαλίδες- πρέσες, γραμμές εκτύλιξης και κοπής κατά μήκος, μηχανήματα κύρτωσης (λαμαρίνα, σωλήνα, προφίλ), διαμόρφωσης προφίλ, στίγευσης, μηχανήματα συναρμολόγησης συγκόλλησης ανά σημείο κ.λπ. Σχεδιάζουμε τις εργαλειομηχανές σας στα μέτρα σας και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 1. PESCH MACHINES S.A.

  Βέλγιο

  PESCH MACHINES αγοραπωλησία εργαλειομηχανών που χρησιμοποιούνται στη μεταλλουργική βιομηχανία, συμβατικές μηχανές ή ψηφιακού ελέγχου. Εργαλειομηχανές διαφόρων τύπων, όπως : αλεστική μηχανή, μηχάνημα τροχίσματος, φρεζάρισμα με εξέδρα ή με σταθερή κλίνη, τόρνος, κάθετος τόρνος, κέντρο κατεργασίας, πρέσσα, πρέσσα δίπλωσης, κλαδευτική μηχανή, μηχάνημα δίπλωσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούμε να σας κάνουμε μια επίδειξη των μηχανημάτων υπό πίεση. Επισκεφθείτε τον στόλο μηχανημάτων μας ή την ιστοσελίδα μας.

 2. ROTH COMPOSITE MACHINERY GMBH

  Γερμανία

  Η Roth Composite Machinery είναι ένα ειδικός στην κατασκευή ειδικών μηχανών που δραστηριοποιείται διεθνώς. Η επιχείρηση σχεδιάζει, κατασκευάζει και ετοιμάζει συγκροτήματα, μηχανές και ολόκληρες γραμμές παραγωγής στους τομείς δραστηριότητας Filament Winding & Prepreg, Pleating & Coating και Brushes & Brooms. Ο ειδικός ανά πελάτη σχεδιασμός των μηχανών είναι ένα από τα ισχυρά σημεία της Roth. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει μηχανές για την περιέλιξη ινών (Filament Winding) για την κατασκευή ενισχυμένων με ίνες σταθερών πλαστικών προϊόντων για εφαρμογή σε ελαφρές κατασκευές. Με εγκαταστάσεις Prepreg κατασκευάζονται ημικατεργασμένα ινώδη συνενωτικά υλικά. Οι μηχανές δίπλωσης φίλτρων χρησιμοποιούνται στην παραγωγή φίλτρων αέρα, νερού ή λαδιού στην αυτοκινητοβιομηχανία καθώς και στην αεροπορία, στην υδραυλική, στον εξαερισμό και στην ιατρική τεχνολογία. Με τα συστήματα επίστρωσης και εμποτισμού Roth βελτιώνεται το χαρτί, τα φύλλα, τα ελάσματα και τα υφάσματα. Οι περιστρεφόμενες μηχανές Roth, γενικής χρήσης και διάτμησης είναι κατάλληλες για την παραγωγή βουρτσών και σκουπών για τα νοικοκυριά και τη βιομηχανία.

 3. WEMA WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

  Η WEMA ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1992 στο Olbernhau και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της την 1η Αυγούστου 1992 με 8 συνεργάτες στην οδό Gerbergasse 4 + 5. Σύντομα ανέπτυξε το δικό της πρόγραμμα παραγωγής για τη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. Μια ομάδα 15 άκρως εκπαιδευμένων και δραστήριων συνεργατών παράγει σήμερα: υπεραυτόματους τόρνους CONQUEST για τη μαζική παραγωγή MINIMAT 25, MINIMAT 45, MINIMAT 65 για μικροεξαρτήματα σε τρία μεγέθη, τόρνους αναπαραγωγής JOKER 7000 και JOKER 7000 CD συμβατικής έκδοσης κατ' επιλογή με σύστημα ελέγχου PLC και ως μηχανήματα διπλής αναπαραγωγής ή σε έκδοση CNC, τόρνους και φρέζες CNC JOKER 7000 CNC και JOKER 8000 CNC, χειροκίνητους τόρνους επεξεργασίας ξύλου ALPHA 200/250, BETA 250, GAMMA 250/300 και ALPHA OPTIMO σε στιβαρή έκδοση από φαιό χυτοσίδηρο που έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με ξυλουργούς, λειαντήρες εργαλείων PROFI-S (λειαντήρας προφίλ) και λειαντήρες προφίλ BLITZ PROFISANDER και ZENTRIERBOHRMASCHINE, τύμπανα γενικής χρήσης MINIMAT TRU TROMMEL, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων

 4. NARA MACHINERY CO. LTD. ZWEIGNIEDERLASSUNG EUROPA

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Nara Machinery CO., LTD. Παράρτημα Ευρώπης! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Στους τομείς της άλεσης, της ξήρανσης και της νανοτεχνολογίας αναπτυσσόμαστε ολοένα και περισσότερο ώστε να μπορούμε να σάς παρουσιάζουμε νέες και βελτιστοποιημένες μεθόδους.

 5. KONRAD SEIDLER MASCHINENBAU-WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Γερμανία

  Καλώς ορίσατε στην Konrad Seidler Maschinenbau-Werkzeugmaschinen GmbH! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας! Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: τόρνοι, με σύστημα ελέγχου CNC, τόρνοι καρουσέλ, κατασκευή ειδικών μηχανημάτων, δράπανα περιστρεφόμενης κεφαλής, εργαλειομηχανές, εμπορία εργαλειομηχανών, σέρβις εργαλειομηχανών.

 6. ELDI,OOO

  Ουκρανία

  Η ELDI είναι μια δυναμική εταιρεία, οι κύριες δραστηριότητες της οποίας περιλαμβάνουν ηλεκτρολογικά και κατασκευαστικά υλικά. Η ELDI προσφέρει τα παρακάτω προϊόντα: πολυαμίδιο-6 (caprolon) σε μπλοκ, φθοροπλαστικό, textolite, πλαστικό φαϊμπεργκλάς, σκληρυμένο χαρτί, πολυουρεθάνη, πανιά με επίστρωση capron, μετάξι, τεφλόν (PTFE), μεμβράνη πολυαμιδίου, οργανοσιλικόνη, σωλήνες σιλικόνης με διάφορες επιστρώσεις, κορδόνια, ηλεκτρομονωτικά υλικά, σιλικόνες και πολλά άλλα.

 7. ALTA, A.S.

  Τσεχία

  Η ALTA Group παρέχει εργαλειομηχανές και τεχνολογικός εξοπλισμός για τον μηχανικό και ενεργειακό τομέα, τη μεταλλουργεία, την εξορυκτική βιομηχανία και τα δομικά υλικά. Η ALTA είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στον τομέα της μηχανικής στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη. Έχει δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης σε θυγατρικές, επιχειρηματικές διάνοιες στην ALTA, Co., που υποστηρίζει την ALTA CZ, Co. και μια σταθερή διοίκηση της μητρικής εταιρείας ALTA Invest, Co.

 8. EUROPE MACHINES

  Γαλλία

  Η Europe machines ειδικεύεται στις εισαγωγές και εξαγωγές μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Αγοράζουμε και πουλάμε παντός τύπου εργαλειομηχανές. Για κάθε αναζήτησή σας σε δράπανα, φρεζοδράπανα, τόρνους, φρέζες, μονάδες κατεργασίας, κλαδευτικές μηχανές ή ακόμη και μηχανές ρεκτιφιέ, η Europe machines σάς προσφέρει ανακατασκευασμένα μηχανήματα κάθε μάρκας. Η Europe machines είναι το σημείο αναφοράς σας για τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές διεθνώς.

 9. NUEVA CASA GRANDE

  Ισπανία

  Η εταιρεία NUEVA CASA GRANDE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωληση αγροτικων μηχανηματων, ατερμονες κοχλιες, και αγροτικη εκμεταλλευση. Έχει έδρα σε Bonete (albacete), Ισπανία.

 10. GEO TEKNO LTD. CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία GEO TEKNO LTD. CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ντεποζιτα - εναλλακτες θερμοτητας, βιομηχανικοι μαλακτηρες, δοχεία υπό πίεση, και δεξαμενες. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7.878 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια