• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • εγκαταστάσεις ποτίσματος

Αποτελέσματα για

Εγκαταστάσεις ποτίσματος - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FIEDLER MASCHINENBAU UND TECHNIKVERTRIEB GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η FIEDLER Maschinenbau und Technikvertrieb GmbH σάς παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα εγκαθιστούμενων και προσαρτώμενων μηχανημάτων για δημοτικές υπηρεσίες, τον τομέα του περιβάλλοντος και της τεχνολογίας εκχιονισμού για οχήματα δημοτικών υπηρεσιών και ελκυστήρες. Made in GERMANY - από την ανάπτυξη, τη δοκιμή, την παραγωγή έως την εγκατάσταση και την προσάρτηση ή την αποστολή, οι συνεργάτες μας φροντίζουν για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

 2. RAESA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Άρδευση με ράντισμα. Προφίλ αλουμινίου. Αρδεύσεις: εγκαταστάσεις και υλικός εξοπλισμός. Άρδευση. Εξωθημένο αλουμίνιο. Σωλήνες και αγωγοί αλουμινίου.

 3. ACARMAKSAN LTD CO.

  Τουρκία

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994 ως εταιρεία κατασκευής στο Mersin της Τουρκίας. Κατασκευάζει μηχανήματα και ανταλλακτικά μηχανημάτων που απαιτούνται για εγχώριες και ξένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, με την επωνυμία Acarsan από την ίδρυσή της έως σήμερα. Εκτός από αυτούς τους ομίλους Acarsan, η δεύτερη εταιρεία Acar-Lazer συνέχισε τη βιομηχανική παραγωγή προϊόντων ελασμάτων (όπως κοπή, κύρτωση, συγκόλληση, ηλεκτροστατική βαφή κ.λπ). Ο όμιλος Acarsan, για να δείξει την παραγωγική και τεχνολογική εμπειρία του στον αγροτικό τομέα, ίδρυσε την Acar-Mak-San. Ltd. Co. το 2009. Η Acar-Mak-San. Ltd. Co. αρχικά αξιοποίησε τα 16 έτη πείρας της στον σχεδιασμό και την παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων και μεταλλικών εξοπλισμών με την επωνυμία «Flower®» και, στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στα συστήματα φίλτρου και την άρδευση. Η Acar-Mak-San. Ltd.Co. κατασκευάζει συστήματα φιλτραρίσματος με την επωνυμία ACRV Filter® και είναι όλα πιστοποιημένα σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας TS EN ISO 9001: 2008.

 4. WWW.TZATOOLS.GR

  Ελλάδα

  Είναι μια ατομική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο ηλεκτρονικό εμπόριο κι έχει ως κύριο στόχο την προμήθεια εργαλείων στον κατασκευαστικό κλάδο αλλά και στους ερασιτέχνες. Ιδρύθηκε το 1982 στα Φάρσαλα Λάρισας με κύριο σκοπό την προμήθεια των τοπικών επαγγελματιών και ερασιτεχνών και τις επισκευές ηλεκτροκινητήρων παντός τύπου. Αργότερα η δραστηριότητα μας επεκτάθηκε σε όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και το 2013 εγκαινιάσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Βασικό μας μέλημα είναι η διάθεση των προιόντων μας σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Υπηρεσίες και ανθρώπινο δυναμικό Έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρικών εργαλείων και των ηλεκτροκινητήρων είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Πρόσθετες υπηρεσίες: Περιελίξεις ηλεκτροκινητήρων Επισκευές ηλεκτρικών εργαλείων Διάθεση ανταλλακτικών

 5. RIEGOS RUIZ

  Ισπανία

  Riegos Ruiz : Είμαστε ικανή και αποτελεσματική ομάδα με πολλές τεχνικές γνώσεις. Περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας. Προσφέρουμε τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας σε τιμές εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Εγκαταστάσεις ποτίσματος και άρδευσης. Εγκαταστάσεις άρδευσης με καταιονισμό. Εγκαταστάσεις άρδευσης με σταλιά-σταλιά. Πιβό. Μηχανοκίνητες αντλίες. Κανονάκια άρδευσης. Συστήματα φιλτραρίσματος με καταιονισμό νερού. Εργα για ιδιοκτησίες. Τοπογραφία. Υλικό άντλησης. Φίλτρα Ανυψώσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. IBEROGARDEN

  Ισπανία

  Η εταιρεία IBEROGARDEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

 2. OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI

  Τουρκία

  Η εταιρεία OZDOGAN PLASTIK SAN TIC LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πότισμα με το σταγονόμετρο, συστήματα άρδευσης με εκτοξευτή, και άρδευση με ψεκασμό. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 3. GREENERY CREATIONS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GREENERY CREATIONS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, και Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει έδρα σε Antwerpen, Βέλγιο.

 4. FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FIREGUARD SAFETY EQUIPMENT CO LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανιχνευτες καπνου, και βαλβιδες διαφραγματος. Έχει έδρα σε Willenhall, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. RIEGOS DEL DUERO SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία RIEGOS DEL DUERO SA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πότισμα και άρδευση - υπηρεσία, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, τοποθετηση εγκαταστασεων αρδευσης, αυτοματισμοι για εγκαταστασεις ποτισματος, Πότισμα και άρδευση - υπηρεσία, και Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει έδρα σε Olmedo-Valladolid, Ισπανία.

 1. BOUTE STEPHAN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BOUTE STEPHAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών, Διακοσμήσεις κήπων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών, Διακοσμήσεις κήπων, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zedelgem, Βέλγιο.

 2. ZUPAN D.O.O.

  Σλοβενία

  Η εταιρεία ZUPAN D.O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει έδρα σε Male?nik, Σλοβενία.

 1. HELITENE, LDA

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία HELITENE, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, και Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει έδρα σε Albergaria-A-Velha, Πορτογαλία.

 2. PRILUX

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία PRILUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, άρδευση με ψεκασμό, και εγκαταστασεις αρδευσης. Έχει έδρα σε Ponte De Vagos, Πορτογαλία.

 3. IRRILAND S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία IRRILAND S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Εγκαταστάσεις άρδευσης, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Εγκαταστάσεις άρδευσης, αυτοματα αρδευτικα μηχανηματα, και αρδευτικα. Έχει έδρα σε Guastalla, Ιταλία.

 4. HYDOR

  Βέλγιο

  Η εταιρεία HYDOR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, εγκαταστασεις αρδευσης για κηπους, Ψεκαστήρες, και αντλιες. Έχει έδρα σε Gent, Βέλγιο.

 5. ARTS TUINEN

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ARTS TUINEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, εργασιες κηπουρικης, Φύτευση, και κηπευτικη. Έχει έδρα σε Maldegem, Βέλγιο.

 6. AQUA DEWULF

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AQUA DEWULF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Υπηρεσίες γεώτρησης, Αντλίες, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Υπηρεσίες γεώτρησης, Αντλίες, και καθαρισμος και επεξεργασια υδατων. Έχει έδρα σε Loppem, Βέλγιο.

 7. ALFAFLEX

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALFAFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί από καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, ευκαμπτοι σωληνες για πιεσεις, μανικες ποτισματος, ορειχαλκινοι συνδεσμοι και ειδη κιγκαλεριας για ευκαμπτους σωληνες, και Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει έδρα σε Sermaize Les Bains, Γαλλία.

 8. SPHERAG

  Ισπανία

  Η εταιρεία SPHERAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματη αρδευση, τηλεδιαχειριση, συστηματα τηλεελεγχου, και βελτιστοποιηση αρδευσης. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

 1. BRAEKEN EDDY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BRAEKEN EDDY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ποτίσματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία και δασοκομία, Αρδευτικά συστήματα κήπων, Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών, Διακοσμήσεις κήπων, Φυτοκομία και δασοκομία, Αρδευτικά συστήματα κήπων, Αρχιτεκτονική κήπων - γραφεία μελετών, και Διακοσμήσεις κήπων. Έχει έδρα σε Overpelt, Βέλγιο.

 2. OTT AQUATEC AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία OTT AQUATEC AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Φυτώρια και δασοκομία, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Pfäffikon, Ελβετία.

 3. BAMBACH GBR

  Γερμανία

  Η εταιρεία BAMBACH GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Φυτώρια και δασοκομία, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Geisenheim, Γερμανία.

 4. RICHARD HARDER

  Γερμανία

  Η εταιρεία RICHARD HARDER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Seevetal, Γερμανία.

 5. ECO RAIN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ECO RAIN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Φυτώρια και δασοκομία, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Hünstetten, Γερμανία.

 6. REGENTECHNIK WIELER GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία REGENTECHNIK WIELER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Speyer, Γερμανία.

 7. S & S BEWÄSSERUNG- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία S & S BEWÄSSERUNG- UND SPRINGBRUNNENTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Kreuznach, Γερμανία.

 8. BJ BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BJ BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Φυτώρια και δασοκομία, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Triefenstein, Γερμανία.

 9. STOCK BEREGNUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία STOCK BEREGNUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Mommenheim, Γερμανία.

 10. AQUA-KO GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AQUA-KO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Πότισμα και άρδευση - εγκαταστάσεις, Εγκαταστάσεις ποτίσματος, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Münster, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκαταστάσεις ποτίσματος - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

368 Επιχειρήσεις