• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • είδη στερέωσης- μεταλλική κιγκαλερία

Αποτελέσματα για

Είδη στερέωσης- μεταλλική κιγκαλερία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η KALELILER FASTENERS που ιδρύθηκε το 1995, είναι κορυφαίος κατασκευαστής χαλύβδινων συνδετήρων με έδρα την Άγκυρα της Τουρκίας. Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξελισσόμαστε στον προτιμώμενο παγκόσμιο προμηθευτή συνδετήρων. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 14.000 τμ συμπεριλαμβανομένου στεγασμένου χώρου 10.000 τμ στην Άγκυρα/Saray συνδυάζουμε την πλούσια κληρονομιά μας με μια επικεντρωμένη στον πελάτη προσέγγιση. Στην KALELILER FASTENERS, η ικανοποίηση του πελάτη είναι άκρως σημαντική. Αριστεύουμε στην παραγωγή μπουλονιών, μπουζονιών, μπουλονιών αγκύρωσης και παξιμαδιών εφαρμόζοντας μεθόδους θερμής σφυρηλάτησης & ψυχρής διαμόρφωσης. Η τεχνογνωσία μας εκτείνεται σε διάφορους τύπους χαλύβδινων συνδετήρων παρέχοντας επιστρώσεις ηλεκτρικού γαλβανισμού και θερμής εμβάπτισης. Επίσης ειδικευόμαστε σε εφαρμογές επίστρωση geomet και Zn-Ni, εστιάζοντας σε μεγάλης κλίμακας μπουλόνια και ειδικούς συνδετήρες μέσω θερμής σφυρηλάτησης. Εξυπηρετούμε διάφορους κλάδους, όπως της ενέργειας, των κατασκευών, των βιομηχανικών εξαρτημάτων, των χαλύβδινων κατασκευών, της κατασκευής αερολιμένων, των διυλιστηρίων και της βιομηχανίας μηχανημάτων. Τα προηγμένα μηχανήματα και ο εξοπλισμός μας παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε ανώτερης ποιότητας προσαρμοσμένα εξαρτήματα με αποδοτικό τρόπο. Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν αυτόματη κοπή, θερμή σφυρηλάτηση, ψυχρή διαμόρφωση, μηχανική επεξεργασία, έλαση σπειρωμάτων, θερμική επεξεργασία, επίστρωση και έλεγχο ποιότητας. Με το σήμα KLR διαθέτουμε μπουλόνια και βίδες διαμέτρου από M 12 έως M 80, ράβδους με σπείρωμα & μπουζόνια από M 8 έως M 220 mm, καθώς και παξιμάδια μήκους από M 20 έως M 80. Επίσης διαθέτουμε μπουλόνια αγκύρωσης, μπουλόνια U και J και διατηρούμε μεγάλο απόθεμα διαφόρων συνδετήρων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

 2. MICRON AMERICA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MICRON AMERICA, εταιρεία με έδρα την πόλη Ιζμίρ στην Τουρκία, προμηθεύει δακτύλιους από πλαστικό- μέταλλο- ορείχαλκο, κρίκοι για κουρτίνες και μηχανήματα στερέωσης από το Τα πρότυπα μας υψηλής ποιότητας για την κατασκευή καθώς και η αφιερωμένη μας ισχυρή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ανύψωσαν στην ηγετική θέση προμήθειας πλαστικών συνδέσμων, μεταλλικών συνδέσμων, κουμπιών πίεσης, κουμπιών, καλυμμένων κουμπιών, πιρτσίνια για τζιν, μηχανήματα δακτυλίων, μηχανήματα καλυμμάτων κουμπιών και καλουπιών για την βιομηχανία ένδυσης, αυτοκινήτου και πολλών άλλων βιομηχανιών. Η Micron America φημίζεται για την απόλυτη της αφοσίωση στην παροχή προϊόντων, υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και προσιτές τιμές.Κύριος μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας.Διευκολύνουμε τους πελάτες μας για την επιλογή του σωστού προϊόντος που είναι το πιο κατάλληλο στις ανάγκες τους. Το ιδιαίτερα καταρτισμένο μας προσωπικό σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό κούμπωμα και/ ή μηχάνημα για την εργασία σας. Μεταφέρουμε εκατομμύρια συνδέσμους σε απόθεμα, για μια γρήγορη, άμεση παράδοση.Είμαστε περήφανοι για το ευγενικό, καταρτισμένο μας προσωπικό και για την γρήγορη αποστολή των ειδών σε απόθεμα.Η πείρα μας μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε συνεχή ποιότητα, υπηρεσίες εντός προθεσμίας και ανταγωνιστικές τιμές.Εξυπηρετούμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξασφαλίζοντας γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική υπηρεσία.Δίνουμε πρόσβαση στην ποιότητα ζωής σε όλο τον κόσμο.Διατηρούμε μια ισχυρή, επιτυχημένη επιχείρηση, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε παραδοσιακός κατασκευαστής, πιστοποιημένος κατά ISO-9001, με υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και καινοτομικά προϊόντα. Οι τρεις βασικοί μας τομείς Προϊόντα στέγης, Συστήματα στερέωσης, Διάτρητα εξαρτήματα αποτελούν τη στιβαρή βάση για την παγκόσμια επιτυχία μας. Τα προϊόντα WUS διακρίνονται για την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ποιότητα. Τα άγκιστρα στέγης ασφαλείας, οι μεταλλικές πλάκες στέγης, τα στηρίγματα υδρορροών, τα κολάρα σωλήνων ομβρίων, οι ειδικές λύσεις και τα συστήματα κατακράτησης χιονιού, καθώς και τα κολάρα σωλήνων, τα κολάρα συστημάτων τεχνητής βροχής, οι κονσόλες συναρμολόγησης, τα προφίλ συναρμολόγησης και τα κατάλληλα παρελκόμενα της εταιρείας μας είναι παγκοσμίως γνωστά. Στον τομέα των διάτρητων/κυρτωμένων εξαρτημάτων αναπτύσσουμε και παράγουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας νέα και ανάλογα της ζήτησης προϊόντα. Τα τμήματα ανάπτυξης, κατασκευής, κατασκευής εργαλείων και παραγωγής της εταιρείας συνεργάζονται σε σταθερή βάση. Όπως τα προϊόντα στέγης και υγιεινής, τα διάτρητα/κυρτωμένα εξαρτήματα παραδίδονται από την εταιρεία μας με την εκάστοτε κατάλληλη επιφανειακή επιβελτίωση.

 4. HONSEL-GROUP

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο αποτελεσματικός συνεργάτης σας στον τομέα της τεχνολογίας στερέωσης - 90 χρόνια ανάπτυξης, παραγωγής και διάθεσης στοιχείων και λύσεων σύνδεσης υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την εξαιρετική ετοιμότητα παράδοσης και τη γνωστή, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Βιομηχανία Διαθέτουμε ειδικές λύσεις από ειδικούς συνδέσμους έως πλήρως αυτοματοποιημένη επεξεργασία με επιτήρηση διαδικασιών. Εξειδικευμένα καταστήματα Είμαστε ο ευέλικτος συνεργάτης επικοινωνίας για εξειδικευμένα καταστήματα και κατασκευαστές σε όλους τους κλάδους. Αυτοκινητοβιομηχανία Η εμπειρία δεκαετιών στη σύνθετη υποστήριξη και στον εφοδιασμό όλων σχεδόν των σχετικών κατασκευαστών αυτοκινήτων και των προμηθευτών τους αποτελεί έναν από τους κύριους τομείς δραστηριότητάς μας. Εργαλεία + Επεξεργασία Η τέλεια επεξεργασία για κάθε σύνδεσμο και κάθε εφαρμογή αποτελεί επιδίωξή μας. Αναπτύσσουμε και παράγουμε χειροκίνητα εργαλεία όπως καρφωτικά μπαταρίας, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και στοιχείων ή συστήματα επιτήρησης διαδικασιών. Όλα σε ένα. Τα πάντα από την HONSEL.

 5. METFIX GROUP

  Καζαχστάν

  Verified by europages badge

  Ο όμιλος METFIX παρέχει βίδες, σφήνες, αγκυρώσεις, σφιγκτήρες για Προσαρμογές, σφιγκτήρες, καρφιά, αφρός συναρμολόγησης, μονωτικά κ.λπ. Οι σφιγκτήρες μας χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς της δόμησης και βιομηχανίας, καθώς και για μικρές οικιακές επισκευές. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας.Προσφέρουμε συνεχή διαθεσιμότητα με πάνω από 2500 προϊόντα σε απόθεμα. Ατομική προσέγγιση για όλους τους πελάτες. Δωρεάν αποστολή και εξόφληση με δόσεις για παραγγελίες πάνω από 20 000 USD.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, Κοχλίες στερέωσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και μικρα μεταλλικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Suzhou, Κίνα.

 2. IGEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IGEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Ratingen, Γερμανία.

 3. THENAR SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία THENAR SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, λαβες καθορισμενες βασει παραμετρων, πομολα απο πλαστικο, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, ειδη στερεωσης, λοστοι, κλειδια, και μεταλλικες συνδετικες ραβδοι στερεωσης. Έχει έδρα σε Correggio, Ιταλία.

 4. KREUTZ & MOCK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KREUTZ & MOCK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Neuendorf, Γερμανία.

 5. KEBA FASTENINGS

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KEBA FASTENINGS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Κοχλίες και περικόχλια, Βίδες για πλαστικά, Σπείρωμα - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, μηχανηματα αυτοματου κλειδωματος, τεχνική βιδοποϊία, μεταλλικα συστηματα στερεωσης, και κοχλιες αυτοκοχλιοτομησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

 1. SYSKOMP GMBH - EMICO

  Γερμανία

  Η επωνυμία emico είναι ένα εμπορικό σήμα κατατεθέν. Με αυτήν την επωνυμία είναι γνωστά πρότυπα και τυποποιημένα εξαρτήματα, καθώς και συνδετικά στοιχεία από πλαστικό και μέταλλο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έχει αναπτυχθεί σήμερα σε επιχείρηση χονδρικής πώλησης με περισσότερα από 20.000 διαφορετικά προϊόντα. Διατήρηση μεγάλου αποθέματος βασικών εξαρτημάτων, όπως π. χ. σφηνωτοί πείροι, πιρτσίνια, δεματικά καλωδίων και παρελκόμενα, ασφάλειες βιδών, μονωτικά χιτώνια, ροδέλες και αποστάτες, καλύμματα και προστατευτικά πώματα, καθώς και ολισθητήρες εντελώς διαφορετικών εκδόσεων, μας παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης παράδοσης. Επιπλέον σάς παρέχουμε τη δυνατότητα παραγωγής ειδικών εξαρτημάτων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής έχουμε τη δυνατότητα της χαμηλού κόστους επεξεργασίας διαφόρων υλικών κατασκευής με τορνάρισμα ή φρεζάρισμα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μ.ά.: κωνικά καπάκια & πώματα, πώματα ταχείας συναρμολόγησης, προστατευτικά καλύμματα με σπείρωμα, πώματα για στρογγυλούς σωλήνες, καλύμματα για τετράγωνους σωλήνες και πολλά άλλα.

 2. INSERCO

  Γαλλία

  INSERCO, εξειδικευμένα συστήματα συναρμολόγησης, σχεδιάζει και διανέμει συστήματα στερέωσης για όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Σήμερα, η εταιρεία ξεχωρίζει σε συστήματα στερέωσης για την ηλεκτρονική. Από το συγκεκριμένο πλήρες τμήμα, η INSERCO παρέχει καινοτόμες και οικονομικές λύσεις. Ένθετα για πλαστικό: έχουμε σε απόθεμα ένα ευρύ φάσμα ενθέτων για πλαστικά από την εμπειρία μας στην επιχείρηση πλαστικών. Από την πλαστική έγχυση μέχρι την περιστροφική χύτευση, έχουμε προσαρμοστεί με την επιλεγμένη μέθοδο εγκατάστασης ένθετου: διά χειρός, εν θερμώ, με πρέσα, με υπερχύτευση. Ένθετα για λεπτά φύλλα: η γκάμα ένθετων προς ήλωση και πρεσάρισμα για λεπτές λαμαρίνες που έχουμε σε απόθεμα είναι κατάλληλη για τα επαγγέλματα μεταποίησης λαμαρίνας. Τα παξιμάδια, μπουλόνια και οι βίδες μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε ανθεκτικά συστήματα σπειρωμάτων. Έχουμε μεγάλο απόθεμα στοιχείων στερέωσης, ώστε να ανταποκρίνονται γρήγορα στις ανάγκες σας.

 1. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Πολωνία

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, ενώ από το 1950 εστίασε περισσότερο στα εργαλεία σύσφιξης δικής της ανάπτυξης, όπως ο κλασικός μοχλός - σφιγκτήρας της KIPP. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 350 υπαλλήλους και διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

 2. PENNINGA TECHNISCH HANDELSBEDRIJF B.V.

  Κάτω Χώρες

  Εργαλεία σύσφιξης, εξαρτήματα σύσφιξης, εξαρτήματα μηχανημάτων, εξαρτήματα συσκευών, χειριστήρια, μοχλοί, λαβές, τυποποιημένα εξαρτήματα, τεχνολογία σύσφιξης, χειροτροχοί, χειροτροχοί βαλβίδων, σπειροτομημένοι άξονες, ταχυσφιγκτήρες, τάπες, υποστηρίγματα ταλάντωσης, προστατευτικά καλύμματα, μεντεσέδες, μπουλόνια με άξονα, χιτώνια, σύνδεσμοι, δείκτες στάθμης ρευστού, λειτουργικά εξαρτήματα, Novo•Grip, SympaTouch, μηχανήματα και ιδιοσυσκευές.

 3. FOSKOLOS

  Ελλάδα

  Φώσκολος Πειραιάς ...ένας ξεχωριστός προμηθευτής λιανικής αναγνωρισμένος για την ποικιλία, τις τιμές και την ικανοποίηση των πελατών του, προσφέρει προϊόντα σε τοπικούς λιανεμπόρους μέσω online παραγγελιών. Δεκτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες.

 4. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Gönyű / Győr, Ουγγαρία.

 5. CLABOTS TOOLS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CLABOTS TOOLS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χρώματα και βερνίκια, Κιγκαλερία οικοδομών, βιδοποιϊα, Χημικά οικοδομών, Χρώματα και βερνίκια, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Court-Saint-Etienne, Βέλγιο.

 6. SUNAGE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SUNAGE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση ηλιακων συλλεκτων. Έχει έδρα σε Colceresa (vi), Ιταλία.

 7. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LA FRAPPE ARDENNAISE SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξαρτήματα στερέωσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, συμπαγη πριτσινια, καρφιά αφής, μεταλλικες περονες, και Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Bazeilles, Γαλλία.

 8. NAREX ZDICE, S.R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία NAREX ZDICE, S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Zdice, Τσεχία.

 1. SEIMATEC

  Γερμανία

  Η εταιρεία SEIMATEC, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παξιμάδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βίδες, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, σφηνες, ανοξείδωτοι χάλυβες, Βίδες, και Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Höchstadt, Γερμανία.

 2. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δακτύλιοι, μεταλλικοι σφιγκτηρες, ελατηρια, Δακτύλιοι, και φλαντζες. Έχει έδρα σε Sabadell, Ισπανία.

 3. RIVIT FASTENES & TOOLS

  Ιταλία

  Η εταιρεία RIVIT FASTENES & TOOLS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πιρτσίνια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, ξακριστρες, τυφλα πριτσινια, Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία, και πληρη πριτσινια. Έχει έδρα σε Ozzano Dell'emilia, Ιταλία.

 4. EVER FASTENINGS LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία EVER FASTENINGS LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταλλικα ειδη στερεωσης, ειδικες βιδες και μπουλονια βασει σχεδιου, και βιδες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. ALLFIX ITALIA SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία ALLFIX ITALIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Ragusa, Ιταλία.

 6. NES INDUSTRIAL SUPPLIES AND FASTENERS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία NES INDUSTRIAL SUPPLIES AND FASTENERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Κοχλίες και περικόχλια, Λειαντικά, και ανοξειδωτα ειδη στερεωσης. Έχει έδρα σε Stoke-On-Trent, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. ENIGMA TOGGLE CLAMPS

  Τουρκία

  Η εταιρεία ENIGMA TOGGLE CLAMPS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνδέσεις πεπιεσμένου αέρα, Συνδέσεις πεπιεσμένου αέρα, συστηματα στερεωσης, και διθέσιες κλειδαριές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 8. TFA - TECHNIQUE DE FIXATION ET D'ASSEMBLAGE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TFA - TECHNIQUE DE FIXATION ET D'ASSEMBLAGE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοχλοποιια- συνδεσμοι - βιδες - παξιμαδια - στερεωσεις, μπουλονια, μικροβιδες, και αποστατες. Έχει έδρα σε Grâce Hollogne, Βέλγιο.

 9. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Spenge, Γερμανία.

 10. SAH FASTENERS

  Τουρκία

  Η εταιρεία SAH FASTENERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη στερέωσης- Μεταλλική κιγκαλερία. Έχει έδρα σε Konya, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Είδη στερέωσης- μεταλλική κιγκαλερία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

671 Επιχειρήσεις