• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • είδη στερέωσης- μεταλλική κιγκαλερία

Αποτελέσματα για

Είδη στερέωσης- μεταλλική κιγκαλερία - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. OZKA ENDUSTRIYEL

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Οι εταιρείες του ομίλου Ozka κατέχουν πάνω από 30 χρόνια πείρας στον τομέα της μορφοποίησης μετάλλου. 'Ολες οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν να είναι κάτι παραπάνω από έναν απλό προμηθευτή. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις. 'Ολες οι επιχειρήσεις μας και η ομάδα μας εργάζονται για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη κατά 100%. Προσφέρουμε εγγύηση 0 PPM με ομάδα ελέγχου της ποιότητας πλήρως αυτοματοποιημένη και χειρωνακτική. Η OZKA Industrial solutions είναι η εταιρεία παροχής λύσεων που αναζητά ο πελάτης για μια ειδική παραγωγική γραμμή, συμπεριλαμβάνοντας την σφυρηλάτηση, την μορφοποίηση εν ψυχρώ, την συναρμολόγηση και στόχο 0 PPM. Η OZKA Heaters είναι η μόνη εταιρεία στην Τουρκία που παράγει φορητούς θερμαντήρες αερίου. Η OZKA Kitchenwares εξειδικεύεται σε αντικολλητικά τηγάνια αλουμινίου και σε άλλα είδη μαγειρέματος. Η OZKA Stamping αναλαμβάνει την μορφοποίηση όλων των ειδών λαμαρινών, ακόμα και με επεξεργασία εν θερμώ και επιμετάλλωση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ομίλου μας ώστε να δείτε την αντίστοιχη εταιρεία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MICRON AMERICA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η MICRON AMERICA, εταιρεία με έδρα την πόλη Ιζμίρ στην Τουρκία, προμηθεύει δακτύλιους από πλαστικό- μέταλλο- ορείχαλκο, κρίκοι για κουρτίνες και μηχανήματα στερέωσης από το Τα πρότυπα μας υψηλής ποιότητας για την κατασκευή καθώς και η αφιερωμένη μας ισχυρή υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας ανύψωσαν στην ηγετική θέση προμήθειας πλαστικών συνδέσμων, μεταλλικών συνδέσμων, κουμπιών πίεσης, κουμπιών, καλυμμένων κουμπιών, πιρτσίνια για τζιν, μηχανήματα δακτυλίων, μηχανήματα καλυμμάτων κουμπιών και καλουπιών για την βιομηχανία ένδυσης, αυτοκινήτου και πολλών άλλων βιομηχανιών. Η Micron America φημίζεται για την απόλυτη της αφοσίωση στην παροχή προϊόντων, υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας και προσιτές τιμές.Κύριος μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας.Διευκολύνουμε τους πελάτες μας για την επιλογή του σωστού προϊόντος που είναι το πιο κατάλληλο στις ανάγκες τους. Το ιδιαίτερα καταρτισμένο μας προσωπικό σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό κούμπωμα και/ ή μηχάνημα για την εργασία σας. Μεταφέρουμε εκατομμύρια συνδέσμους σε απόθεμα, για μια γρήγορη, άμεση παράδοση.Είμαστε περήφανοι για το ευγενικό, καταρτισμένο μας προσωπικό και για την γρήγορη αποστολή των ειδών σε απόθεμα.Η πείρα μας μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε συνεχή ποιότητα, υπηρεσίες εντός προθεσμίας και ανταγωνιστικές τιμές.Εξυπηρετούμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξασφαλίζοντας γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική υπηρεσία.Δίνουμε πρόσβαση στην ποιότητα ζωής σε όλο τον κόσμο.Διατηρούμε μια ισχυρή, επιτυχημένη επιχείρηση, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε παραδοσιακός κατασκευαστής, πιστοποιημένος κατά ISO-9001, με υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής και καινοτομικά προϊόντα. Οι τρεις βασικοί μας τομείς Προϊόντα στέγης, Συστήματα στερέωσης, Διάτρητα εξαρτήματα αποτελούν τη στιβαρή βάση για την παγκόσμια επιτυχία μας. Τα προϊόντα WUS διακρίνονται για την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ποιότητα. Τα άγκιστρα στέγης ασφαλείας, οι μεταλλικές πλάκες στέγης, τα στηρίγματα υδρορροών, τα κολάρα σωλήνων ομβρίων, οι ειδικές λύσεις και τα συστήματα κατακράτησης χιονιού, καθώς και τα κολάρα σωλήνων, τα κολάρα συστημάτων τεχνητής βροχής, οι κονσόλες συναρμολόγησης, τα προφίλ συναρμολόγησης και τα κατάλληλα παρελκόμενα της εταιρείας μας είναι παγκοσμίως γνωστά. Στον τομέα των διάτρητων/κυρτωμένων εξαρτημάτων αναπτύσσουμε και παράγουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας νέα και ανάλογα της ζήτησης προϊόντα. Τα τμήματα ανάπτυξης, κατασκευής, κατασκευής εργαλείων και παραγωγής της εταιρείας συνεργάζονται σε σταθερή βάση. Όπως τα προϊόντα στέγης και υγιεινής, τα διάτρητα/κυρτωμένα εξαρτήματα παραδίδονται από την εταιρεία μας με την εκάστοτε κατάλληλη επιφανειακή επιβελτίωση.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1970 από τον Wilhelm Modersohn τον μεγαλύτερο. Κύρια δραστηριότητά της εκείνη την εποχή ήταν η παραγωγή και πώληση αγκυρίων για προκατασκευασμένες προσόψεις από σκυρόδεμα. Σήμερα, η εταιρεία με έδρα το Σπένγκε, απασχολεί ήδη περισσότερα από 140 άτομα. Πλέον η Modersohn ασχολείται με την κατασκευή προσόψεων και βαρέων συνδετήρων, καθώς και ειδικά κατασκευασμένα προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ πωλεί, επίσης, εμπορεύματα όπως πείρους και ράβδους με σπείρωμα. Γνωστά έργα όπως η Frauenkirche στη Δρέσδη, το Stadtschloss στο Βερολίνο ή το Design Museum V&A στο Νταντί αποτελούν μέρος του διευρυμένου χαρτοφυλακίου της ιδιόκτητης εταιρείας. Σε συνεργασία με αναγνωρισμένα ινστιτούτα δοκιμών, η Modersohn αναπτύσσει συνεχώς νέα προϊόντα τεχνολογίας αγκύρωσης, προσφέροντας έτσι λύσεις βελτιστοποιημένες από πλευράς κόστους και απόδοσης για στερεώσεις και συνδέσμους στην κατασκευαστική βιομηχανία.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. ZETA INDUSTRY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Zeta Industry LLC είναι μια εγκατάσταση εξατομικευμένης επεξεργασίας του χάλυβα και ιδρύθηκε το 2010. Η Zeta ανήκει και εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και κατασκευάζει ράβδος οπλισμού και ράβδος πείρου με εποξειδικό περίβλημα τήξης (Fusion Bonded Epoxy (FBE)). Οι ράβδοι οπλισμού με επένδυση FBE σχεδιάζονται και χρησιμοποιούνται από την ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας για τα αεροδρόμια, για αυτοκινητόδρομους, εμπορικά και βιομηχανικά έργα οδόστρωσης. Κατασκευάζουμε ράβδοι οπλισμού και ράβδοι πείρου με εποξειδικό περίβλημα σε διάφορα μήκη και διάμετροι ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Είναι υλικά δόμησης και κατασκευής που είναι χρήσιμα για τον οπλισμό του σκυροδέματος ή του οδοστρώματος. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε προϊόντα ανώτατης ποιότητας στην πιο ανταγωνιστική τιμή ικανοποιώντας παράλληλα τις προδιαγραφές του έργου και ξεπερνώντας την αναμενόμενη εξυπηρέτηση. 'Έχουμε αποκτήσει γερή φήμη στην διεθνή αγορά, ειδικά στην Τουρκία, στην Ευρώπη, στον Καναδά, στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001. Βελτιωνόμαστε και προσαρμοζόμαστε συνεχώς με τις εξελίξεις στον τομέα της δόμησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. HONSEL-GROUP

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Είμαστε ο αποτελεσματικός συνεργάτης σας στον τομέα της τεχνολογίας στερέωσης - 90 χρόνια ανάπτυξης, παραγωγής και διάθεσης στοιχείων και λύσεων σύνδεσης υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την εξαιρετική ετοιμότητα παράδοσης και τη γνωστή, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Βιομηχανία Διαθέτουμε ειδικές λύσεις από ειδικούς συνδέσμους έως πλήρως αυτοματοποιημένη επεξεργασία με επιτήρηση διαδικασιών. Εξειδικευμένα καταστήματα Είμαστε ο ευέλικτος συνεργάτης επικοινωνίας για εξειδικευμένα καταστήματα και κατασκευαστές σε όλους τους κλάδους. Αυτοκινητοβιομηχανία Η εμπειρία δεκαετιών στη σύνθετη υποστήριξη και στον εφοδιασμό όλων σχεδόν των σχετικών κατασκευαστών αυτοκινήτων και των προμηθευτών τους αποτελεί έναν από τους κύριους τομείς δραστηριότητάς μας. Εργαλεία + Επεξεργασία Η τέλεια επεξεργασία για κάθε σύνδεσμο και κάθε εφαρμογή αποτελεί επιδίωξή μας. Αναπτύσσουμε και παράγουμε χειροκίνητα εργαλεία όπως καρφωτικά μπαταρίας, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και στοιχείων ή συστήματα επιτήρησης διαδικασιών. Όλα σε ένα. Τα πάντα από την HONSEL.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. Metalci Dugme Aksesuar

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια Τούρκικη εταιρεία κατασκευής κουμπιών και αξεσουάρ χονδρικής πώλησης. Σήμερα, ενώ αναπτύσσονται και ενημερώνονται συνεχώς η τεχνολογία και τα υλικά παραγωγής, η βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας ανανεώνεται συνεχώς και έχει την τάση να προσφέρει πιο πρακτικά και δημιουργικά προϊόντα. Διαθέτουμε έναν εκτενή χαρτοφύλακα προϊόντων με κουμπιά και αξεσουάρ ένδυσης όπως: •Κουμπιά •Συστήματα κλιπαρίσματος • Πριτσίνια • Δακτύλιοι • Πόρπες • Στοπ και συνδετήρες κ.λπ. Πέρα από τον πλούσιο μας χαρτοφύλακα με κουμπιά και αξεσουάρ, που προσφέρει μια διαφορετική διάσταση στην βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας χάρη στα δημιουργικά του σχέδια, προσφέρουμε επίσης μοναδικές λύσεις. Η εταιρεία μας, που ακολουθεί στενά αυτές τις τάσεις, ενημερώνει συνεχώς τον χαρτοφύλακα της με τα παραγωγικά υλικά καθώς και την τεχνολογία και συνεχίζει τις προσπάθειες της ώστε να παράγει πιο οικονομικά προϊόντα με μεγαλύτερη παραγωγική αποτελεσματικότητα. Οι μελέτες μας στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης για περιβαλλοντολογική υγεία συνεχίζονται αδιάκοπα και οι εγκαταστάσεις μας καθώς και οι επεξεργασίες που διεξάγονται εκεί δεν μολύνουν το περιβάλλον με τα απόβλητα τους. 'Ολες οι πρώτες ύλες και τα υλικά επικάλυψης/βαφής που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή τηρούν τα παγκόσμια πρότυπα και δεν περιέχουν καρκινογενείς ουσίες. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην έγκαιρη και γρήγορη παράδοση- διανομή και στις γνήσιες παραγωγής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη και προσεγμένη παράδοση ποιοτικών προϊόντων. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Ρωσία

  Verified by europages badge

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, ενώ από το 1950 εστίασε περισσότερο στα εργαλεία σύσφιξης δικής της ανάπτυξης, όπως ο κλασικός μοχλός - σφιγκτήρας της KIPP. Η εταιρεία απασχολεί 350 υπαλλήλους με παρουσία σε 50 χώρες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. IGEL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 5. THENAR SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge
 1. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Γαλλία

  Verified by europages badge
 2. KREUTZ & MOCK GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 3. KEBA FASTENINGS

  Γερμανία

  Verified by europages badge
 4. FUCHS METALLTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge
 5. A2Z FASTENERS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Verified by europages badge
 6. SYSKOMP GMBH - EMICO

  Γερμανία

  Η επωνυμία emico είναι ένα εμπορικό σήμα κατατεθέν. Με αυτήν την επωνυμία είναι γνωστά πρότυπα και τυποποιημένα εξαρτήματα, καθώς και συνδετικά στοιχεία από πλαστικό και μέταλλο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 και έχει αναπτυχθεί σήμερα σε επιχείρηση χονδρικής πώλησης με περισσότερα από 20.000 διαφορετικά προϊόντα. Διατήρηση μεγάλου αποθέματος βασικών εξαρτημάτων, όπως π. χ. σφηνωτοί πείροι, πιρτσίνια, δεματικά καλωδίων και παρελκόμενα, ασφάλειες βιδών, μονωτικά χιτώνια, ροδέλες και αποστάτες, καλύμματα και προστατευτικά πώματα, καθώς και ολισθητήρες εντελώς διαφορετικών εκδόσεων, μας παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης παράδοσης. Επιπλέον σάς παρέχουμε τη δυνατότητα παραγωγής ειδικών εξαρτημάτων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής έχουμε τη δυνατότητα της χαμηλού κόστους επεξεργασίας διαφόρων υλικών κατασκευής με τορνάρισμα ή φρεζάρισμα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μ.ά.: κωνικά καπάκια & πώματα, πώματα ταχείας συναρμολόγησης, προστατευτικά καλύμματα με σπείρωμα, πώματα για στρογγυλούς σωλήνες, καλύμματα για τετράγωνους σωλήνες και πολλά άλλα.

 7. INSERCO

  Γαλλία

  INSERCO, εξειδικευμένα συστήματα συναρμολόγησης, σχεδιάζει και διανέμει συστήματα στερέωσης για όλους τους βιομηχανικούς τομείς. Σήμερα, η εταιρεία ξεχωρίζει σε συστήματα στερέωσης για την ηλεκτρονική. Από το συγκεκριμένο πλήρες τμήμα, η INSERCO παρέχει καινοτόμες και οικονομικές λύσεις. Ένθετα για πλαστικό: έχουμε σε απόθεμα ένα ευρύ φάσμα ενθέτων για πλαστικά από την εμπειρία μας στην επιχείρηση πλαστικών. Από την πλαστική έγχυση μέχρι την περιστροφική χύτευση, έχουμε προσαρμοστεί με την επιλεγμένη μέθοδο εγκατάστασης ένθετου: διά χειρός, εν θερμώ, με πρέσα, με υπερχύτευση. Ένθετα για λεπτά φύλλα: η γκάμα ένθετων προς ήλωση και πρεσάρισμα για λεπτές λαμαρίνες που έχουμε σε απόθεμα είναι κατάλληλη για τα επαγγέλματα μεταποίησης λαμαρίνας. Τα παξιμάδια, μπουλόνια και οι βίδες μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε ανθεκτικά συστήματα σπειρωμάτων. Έχουμε μεγάλο απόθεμα στοιχείων στερέωσης, ώστε να ανταποκρίνονται γρήγορα στις ανάγκες σας.

 8. XINGYI FASTENERS

  Κίνα

  Xingyi Fasteners Co., Ltd., έτος ίδρυσης 1989. Ένας από τους ηγέτες κατασκευαστές ανθεκτικών συστημάτων ζεύξης. 'Εδρα στην Ningbo. Παραγωγή στην Lianyungang (Jiangsu). Συνολική έκταση: 120 000 τ.μ. 380 υπαλλήλους, συμπ. 30 τεχνικούς. Μεγ. μηνιαία δυνατότητα: 3000 μετρικούς τόνους. Εξαγωγή: 50%, κυρίως σε ευρωπαϊκές εταιρείες διανομής. Επικέντρωση: παράγονται μπουλόνια με σφυρηλάτηση εν θερμώ αλλά και εν ψυχρώ. Ομάδες προϊόντων: ΕΝ 14399, ΕΝ 15048, ISO 4014/4017, DIN 931/933 και DIN 912. Εγγύηση αξιοπιστίας προϊόντος για EN 14399.

 9. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Πολωνία

  Η HEINRICH KIPP WERK είναι κατασκευαστής στον τομέα της τεχνολογίας σφιγκτήρων, τυποποιημένων στοιχείων και εξαρτημάτων χειρισμού. Η εταιρεία παράγει την παραγωγή της στον χώρο της στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα μηχανημάτων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περισσότερα από 25.000 είδη που είναι όλα γρήγορα διαθέσιμα μέσω του κέντρου διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics). Έτσι, η KIPP είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη βιομηχανία, τα εργοστάσια και την κατασκευή μηχανημάτων. Η KIPP αναπτύσσει τα προϊόντα και τα δοκιμάζει με έλεγχο ποιότητας που πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της. Με τους εκτεταμένους πόρους παραγωγής, οι βασικές μονάδες στοιχείων και τα μεμονωμένα εξαρτήματα είναι δυνατό να υλοποιηθούν σε ειδικές λύσεις. Κατά την ανάπτυξη των στοιχείων λειτουργίας της KIPP δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία και τη σταθερότητα. Η HEINRICH KIPP WERK υφίσταται από το 1919, ενώ από το 1950 εστίασε περισσότερο στα εργαλεία σύσφιξης δικής της ανάπτυξης, όπως ο κλασικός μοχλός - σφιγκτήρας της KIPP. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 350 υπαλλήλους και διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες.

 10. SCHMALE GMBH + CO KG

  Γερμανία

  Από την ίδρυση της εταιρείας πριν από 100 χρόνια παραμένουμε πιστοί στη θέση μας ως εξειδικευμένος κατασκευαστής για την ανάπτυξη και την παραγωγή μεντεσέδων και μηχανημάτων στερέωσης. Αναπτύσσουμε και παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στον ακόμη ισχύοντα όρο ποιότητας «Made in Germany», αλλά όλα τα προϊόντα διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο και το ποσοστό των εξαγωγών μας είναι σχεδόν 80%. Η διαχρονικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, δηλ., η σταθερά πρώτης τάξεως ποιότητα των μεντεσέδων μας, καθώς και η αξιοπιστία της υποστήριξης των πελατών και των υπηρεσιών μας έχουν συμβάλλει στο να έχουμε καλλιεργήσει από το 1910 μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Το τμήμα ανάπτυξης και κατασκευής της εταιρεία μας εργάζεται συνεχώς για τη μετεξέλιξη υφιστάμενων προϊόντων, καθώς και την ανάπτυξη και την υλοποίηση νέων ιδεών προϊόντων και καινοτομικών μεθόδων παραγωγής.

 1. PENNINGA TECHNISCH HANDELSBEDRIJF B.V.

  Κάτω Χώρες

  Εργαλεία σύσφιξης, εξαρτήματα σύσφιξης, εξαρτήματα μηχανημάτων, εξαρτήματα συσκευών, χειριστήρια, μοχλοί, λαβές, τυποποιημένα εξαρτήματα, τεχνολογία σύσφιξης, χειροτροχοί, χειροτροχοί βαλβίδων, σπειροτομημένοι άξονες, ταχυσφιγκτήρες, τάπες, υποστηρίγματα ταλάντωσης, προστατευτικά καλύμματα, μεντεσέδες, μπουλόνια με άξονα, χιτώνια, σύνδεσμοι, δείκτες στάθμης ρευστού, λειτουργικά εξαρτήματα, Novo•Grip, SympaTouch, μηχανήματα και ιδιοσυσκευές.

 2. FOSKOLOS

  Ελλάδα

  Φώσκολος Πειραιάς ...ένας ξεχωριστός προμηθευτής λιανικής αναγνωρισμένος για την ποικιλία, τις τιμές και την ικανοποίηση των πελατών του, προσφέρει προϊόντα σε τοπικούς λιανεμπόρους μέσω online παραγγελιών. Δεκτές και οι τηλεφωνικές παραγγελίες.

 3. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Ουγγαρία

 4. APIS MACHINED COMPONENTS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. CLABOTS TOOLS

  Βέλγιο

 6. CHINA ANCHOR BOLT FACTORY

  Κίνα

 7. NAREX ZDICE, S.R.O.

  Τσεχία

 8. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Ισπανία

 9. LITNAGLIS

  Λιθουανία

 10. KENLON INDUSTRIAL CO.,LTD

  Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας)

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Είδη στερέωσης- μεταλλική κιγκαλερία - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

770 επιχειρήσεις