• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων

Αποτελέσματα για

Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MIRYAM FLOWERS SRL

  Ιταλία

  Η Miryam Flowers srl είναι μια δυναμική και σύγχρονη επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και την εισαγωγή εξαρτημάτων για άνθη. Η παραγωγή υλοποιείται στην Ιταλία για την σειρά πλαστικών και τις κατασκευές από σίδηρο καθώς και από σφουγγάρι, ενώ τα εξαρτήματα παράγονται σε ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις, τηρώντας τα πρότυπα ποιότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άλλα προϊόντα που εμπορευόμαστε εισάγονται απευθείας από άλλες χώρες της Ασίας. Η επιχείρηση δεν σταματά να ανανεώνεται στις καινοτομίες και τις ιδέες.

 2. NICK NACK

  Ελλάδα

  Τώρα το nick nack και το fiori μοιράζονται μια μεγάλη γκάμα από συνθέσεις φυτών και αντικειμένων, για να δημιουργήσετε τους χώρους που σας αξίζουν. Φυτά εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, άνθη και λουλούδια φυτεμένα στα πιο ιδιαίτερα κασπώ. Διακοσμήστε κάθε γωνιά του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με διακοσμητικά αντικείμενα και είδη σπιτιού . Δώρα πρωτότυπα και ιδιαίτερα, με άποψη και στυλ, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. www.nicknack.gr . Καλάθια σε πολλά σχέδια και μεγέθη, κατάλληλα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας αλλά για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

 3. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Ιταλία

  Εισαγωγή και διανομή κομμένων ανθέων και φυλλωμάτων για διακοσμήσεις, καθώς και προμήθεια ειδών και αξεσουάρ για ανθοπωλεία. Αποστολή, μέσω του διαδικτύου, φυτών και ανθέων σε όλο τον κόσμο. Προγραμματισμός και δημιουργία δώρων με άνθη για επιχειρήσεις. Δημιουργία εξατομικευμένων συνθέσεων ανθέων και φυτών για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Συμβουλές και σχεδιασμός εσωτερικής διαρρύθμισης για γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία και βίλες. Διακοσμήσεις με άνθη για τελετές και εκδηλώσεις.

 4. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Ιταλία

  Η Garden Musetti είναι διαθέσιμη για την επαγγελματική ετοιμασία μπουκέτων φρέσκων λουλουδιών, συνθέσεων για γάμους και τελετές και διακόσμων κηδειών, μαξιλαριών και στεφανιών για κηδείες. Αγοράστε ηλεκτρονικά, είναι πολύ απλό ! Συμβουλευτείτε τον κατάλογο και επιλέξτε ένα προϊόν, ή καλέστε μας για να βρούμε μαζί την λύση που σας ταιριάζει. Στο τέλος, έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε είτε με πιστωτική κάρτα είτε μέσω Paypal.

 5. EUROFLORA SRL

  Ιταλία

  Ηγετικός οργανισμός εδώ και 30 χρόνια στην χονδρική πώληση φρέσκων λουλουδιών, αποξηραμένων, τεχνητά άνθη, αξεσουάρ, διάφορα αντικείμενα, φυτά. Επισκεφτείτε τη νέα μας διαδικτυακή τοποθεσία, www.planet.euroflorasrl.it, η οποία ασχολείται αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου με τον προγραμματισμό του γάμου και τους ντιζάινερ. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ειδών, μπομπονιέρες και αξεσουάρ για τη διοργάνωση αξέχαστων εκδηλώσεων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FLORISTERÍA LOLI

  Ισπανία

  Η εταιρεία FLORISTERÍA LOLI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στεφανια. Έχει έδρα σε Granada, Ισπανία.

 2. MOMENTS FLORIST

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία MOMENTS FLORIST, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοπωλες, και ταφικες διακοσμησεις. Έχει έδρα σε Chester, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. TOP ROUWSTUK

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία TOP ROUWSTUK, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Heemskerk, Κάτω Χώρες.

 4. CREAM AND BROWNS FLORIST

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία CREAM AND BROWNS FLORIST, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Middlesbrough, Ηνωμένο Βασίλειο.

 5. ILTA GLOBAL A.Ş.

  Τουρκία

  Η εταιρεία ILTA GLOBAL A.Ş., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γλαστρες για ανθη. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 1. BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

 2. BETSEYS BLOOMS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία BETSEYS BLOOMS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαμοι, εκδηλωσεις, και υπηρεσιες γραφειου τελετων. Έχει έδρα σε Kirkcudbright, Ηνωμένο Βασίλειο.

 1. TECKNA BY FASANO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TECKNA BY FASANO, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία τελετών, κορδελες για ανθοπωλεις, ταινιες για εκτυπωτες, φιλμ για εκτυπωση, και Γραφεία τελετών. Έχει έδρα σε Overijse, Βέλγιο.

 2. GÖRGES GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία GÖRGES GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιτύπωση ετικετών, χαρτι βελεν, επισκεπτηριες καρτες, και αυτοκολλητες ετικετες. Έχει έδρα σε Neustadt, Γερμανία.

 3. PFLANZWERK

  Γερμανία

  Η εταιρεία PFLANZWERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Neukirchen-Vluyn, Γερμανία.

 4. HERBS BARCELONA

  Ισπανία

  Η εταιρεία HERBS BARCELONA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

 5. LE MIMOSA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία LE MIMOSA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Κομμένα άνθη, Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Κομμένα άνθη, Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, και δημιουργια νυφικων μπουκετων. Έχει έδρα σε Queue-Du-Bois, Βέλγιο.

 6. FLOWER DELIVERY

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FLOWER DELIVERY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. EL JARDÍ D'ESTHER

  Ισπανία

  Η εταιρεία EL JARDÍ D'ESTHER, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Xàtiva, Ισπανία.

 8. BLOMSTERHUSET SLAGELSE

  Δανία

  Η εταιρεία BLOMSTERHUSET SLAGELSE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Slagelse, Δανία.

 1. H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία H.U. SCHEULEN GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμητικα ειδη, και ειδη δωρου. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

 2. ROSES ONLY LONDON

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία ROSES ONLY LONDON, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ για ανθοπωλες, κορδελες για ανθοπωλεις, και προμηθειες για ανθοπωλες. Έχει έδρα σε Billingham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 4. LARA ANDALUCÍA S.A.

  Ισπανία

  Η εταιρεία LARA ANDALUCÍA S.A., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ για ανθοπωλες σε χονδρικη, ειδη για ανθοπωλεις, προμηθειες για χωρους, και αξεσουαρ επιπλωσης. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

 5. MAISON BEAUFRERE

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAISON BEAUFRERE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 6. FLOWERS & PLANTS CO.

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία FLOWERS & PLANTS CO., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοστολισμοι, παραστασεις για γαμους, και τεχνητα φυτα. Έχει έδρα σε Kensington-London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. I.S. SUNDRIES

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία I.S. SUNDRIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθη, και Ανθη. Έχει έδρα σε Peterborough, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθη χονδρικης, αξεσουαρ για ανθοπωλες σε χονδρικη, προμηθειες για ανθοπωλεις χονδρικης, και φυτα χονδρικης. Έχει έδρα σε Honselersdijk, Κάτω Χώρες.

 9. ROSE NOIRE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ROSE NOIRE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοπωλες, και δημιουργια νυφικων μπουκετων. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 10. ATREZO FLORISTAS

  Ισπανία

  Η εταιρεία ATREZO FLORISTAS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Granada, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.322 Επιχειρήσεις