• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δοχεία λευκοσιδήρου

Αποτελέσματα για

Δοχεία λευκοσιδήρου - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. PIRLO GRUPPE

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Εάν κάποιος μπορεί - εμείς μπορούμε! Η καινοτομική παραδοσιακή επιχείρηση. Το εταιρικό μας σλόγκαν είναι για εμάς υπόσχεση και ταυτόχρονα δέσμευση. Ήδη από το 1908 δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία ως κατασκευαστής μεταλλικών συσκευασιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Από την άνω των εκατό ετών εμπειρία και τις δυνατότητες των συνεργατών μας προκύπτουν ανώτερης κατηγορίας λύσεις συσκευασίας. Έτσι, ο όμιλος Pirlo είναι ο μεγαλύτερος στον κλάδο του κατασκευαστής στην Αυστρία και συγκαταλέγεται μεταξύ των 3 κορυφαίων. Ειδικοί στη συσκευασία για ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ως ειδικοί στη συσκευασία για το χημικό/τεχνικό κλάδο, τους τομείς των καλλυντικών, της φαρμακευτικής, των τροφίμων ή των επικίνδυνων εμπορευμάτων – τα κουτιά και τα σωληνάρια „made by Pirlo“ διακρίνονται για την ποιότητα, την ασφάλεια και τη μέγιστη αξιοπιστία. Οι δικές μας λύσεις συσκευασίας προσανατολίζονται κατά κύριο λόγο στην ωφέλεια του πελάτη. Χάρη στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας σε συνδυασμό με την εμπειρία δεκαετιών της εταιρείας μας διαθέτουμε σήμερα ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων συσκευασίας στην Ευρώπη και εξάγουμε σε περισσότερες από 40 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. „Made by Pirlo“ – αξιοπιστία και ασφάλεια. Εδώ και πολλές γενιές, η Pirlo επικεντρώνεται στην ποιότητα, στην ασφάλεια και στην καινοτομία. Οι πελάτες μας μάς εκτιμούν ιδίως για: - την ευελιξία και την ταχύτητά μας, μ. ά., κατά την διεκπεραίωση των παραγγελιών ή την ανάπτυξη προϊόντων. - τις μικρές και μη γραφειοκρατικές διαδρομές λήψης αποφάσεων. - τη φιλική προς τον πελάτη και αποκεντρωμένη οργάνωση πωλήσεων. - την ειλικρινή και δεσμευτική σχέση μας

 2. CHRISTIAN DELORME S.A.S.

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Με πάνω από 12 χρόνια πείρας, συνοδεύουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεων προσφέροντας μεταλλικές συσκευασίες ποιότητας. Η έδρα μας βρίσκεται κοντά την Λυών στην Γαλλία. Εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και στην συσκευασία εξατομικευμένων διακοσμητικών συσκευασιών από λευκοσίδηρο. Αναπτύσσουμε νέα έργα συσκευασίας για Γάλλους παρασκευαστές μπισκότων, σοκολάτας, καφέ και είδη δώρου.Η εμπειρογνωμοσύνη μας μας επιτρέπει να σας συνοδεύσουμε σε όλα τα έργα σας, από τα πιο απλά ως τα πιο σύνθετα. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι η απόλυτη προτεραιότητα μας.

 3. METALPACK®

  Πορτογαλία

  Verified by europages badge

  Καλωσορήσατε στην METALPACK®! Ως πρώτος ειδικός σε μεταλλικές συσκευασίες, φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες διαφόρων βιομηχανιών χάρη στις εξατομικεύσιμες μας λύσεις. Είτε χρειάζεται να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα είτε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένη συσκευασία στα μέτρα σας, δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε της ελκυστικότητα των προϊόντων σας και να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας. Στην METALPACK®, η περιβαλλοντολογική προστασία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Η δέσμευση μας απέναντι στην οικολογική προστασία αντικατοπτρίζεται στην 100% ανακυκλώσιμη μας συσκευασία, εξασφαλίζοντας τόσο την ποιότητα όσο και την συνείδηση μας. Πολλαπλής χρήσης και προσαρμόσιμη, η μεταλλική μας συσκευασία προσφέρεται σε διάφορα σχήματα και με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης ώστε να είναι ιδανική για πολλές βιομηχανίες. Από μικρά αντικείμενα μέχρι μαγειρικές νοστιμιές όπως μπαχαρικά, μπισκότα, ζυμαρικά και πολλά άλλα, οι συλλογές μας καλύπτουν διάφορες καταναλωτικές ανάγκες. Πέρα από την συσκευασία, εξειδικευόμαστε επίσης στην δημιουργία εξαρτημάτων για τον τομέα του Horeca, εκ των οποίων δίσκοι για μπαρ, βάσεις χαρτοπετσετών και άλλα.Με την METALPACK®, η καινοτομία δεν γνωρίζει όρια.Είτε υπάρχει είτε όχι, εμείς θα την δημιουργήσουμε.

 4. SCATOLIFICIO EMAR SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SCATOLIFICIO EMAR SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδεδυμενα κουτια, κιβωτια, και μεταλλικα δοχεια. Έχει έδρα σε Serra De' Conti, Ιταλία.

 5. HOFFMANN NEOPAC AG

  Ελβετία

  Η Hoffmann παράγει υψηλής ποιότητας κουτιά από μέταλλο που χρησιμοποιούνται κυρίως για καπνό, γλυκίσματα, καλλυντικά και τρόφιμα. Καπνός: κουτιά σταθερού σχήματος από λευκοσίδηρο παρουσιάζουν με ιδανικό τρόπο προϊόντα καπνού υψηλής ποιότητας και αναδεικνύουν τα προϊόντα σας. Τα καινοτομικά κουτιά FreshPack™ της εταιρείας μας σφραγίζονται αεροστεγώς για ακόμη περισσότερη φρεσκάδα και ολοκληρωμένο άρωμα. Γλυκίσματα: με τα υψηλής ποιότητας μεταλλικά κουτιά μας σε συνδυασμό με έξυπνα πλαστικά ένθετα ή καπάκια προβάλλουμε τα γλυκίσματά σας και διαθέτουμε μια πολύχρωμη γκάμα δυνατοτήτων στολισμού. Τρόφιμα: τρόφιμα, όπως στιγμιαίες σκόνες, καφές, μπαχαρικά, τσάι, βρεφικές τροφές ή βιολογικά προϊόντα, απαιτούν σχολαστική συσκευασία. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντικές πολλές απαιτήσεις: προστασία από το φως και αρώματος, αντοχή, ασφάλεια, άνεση και διαφημιστικό αποτέλεσμα. Μη τρόφιμα: Κομψή συσκευασία σε κάθε περίπτωση: καλλυντικά και προϊόντα υγιεινής, κοσμήματα, χρωματιστά μολύβια ή διαφημιστικά είδη κάθε είδους έχουν σαφώς κομψή εμφάνιση στα κουτιά της Hoffmann.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DOSENSPEZIALIST GMBH - TIN BOXES FROM GEMANY

  Γερμανία

  Αποστολή δειγμάτων, επιβελτίωση κάθε κουτιού λαμαρίνας από 100 τεμάχια. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αποθήκης κουτιών λαμαρίνας. Αποστολή σε ολόκληρη την Ευρώπη, χαμηλές τιμές και γρήγορη παράδοση. Ασημί κουτιά λαμαρίνας άμεσα διαθέσιμα από την αποθήκη. Ένθετα και αφρώδες υλικό.

 2. BWFIX

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BWFIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες κούτες, Αυτοκόλλητες ταινίες, Κυματοειδές χαρτόνι, Χάρτινες κούτες, Αυτοκόλλητες ταινίες, Κυματοειδές χαρτόνι, και κιβωτια. Έχει έδρα σε Machelen, Βέλγιο.

 3. LABRY

  Γαλλία

  Η εταιρεία LABRY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει έδρα σε Autruy Sur Juine, Γαλλία.

 4. VERPACKUNGSKONTOR FRANKFURT PETER HENSS

  Γερμανία

  Η εταιρεία VERPACKUNGSKONTOR FRANKFURT PETER HENSS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.

 5. RADEV & SONS LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία RADEV & SONS LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί, Δοχεία λευκοσιδήρου, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Μεταλλικά τελικά προϊόντα, Πίνακες ελέγχου ηλεκτρικοί, Δοχεία λευκοσιδήρου, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, και Μεταλλικά τελικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Graf Ignatievo, Βουλγαρία.

 1. MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ ENVASES METÁLICOS

  Ισπανία

  Η εταιρεία MANUEL LÓPEZ FERNÁNDEZ ENVASES METÁLICOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασίες από λευκοσίδηρο, και μεταλλικοι κουμπαραδες. Έχει έδρα σε Molina De Segura-Murcia, Ισπανία.

 2. PLASTEELASTE WILAI GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία PLASTEELASTE WILAI GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπιτόνια πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δεξαμενες για φυλαξη και αποθηκευση, και Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει έδρα σε Wiedemar, Γερμανία.

 1. VILDETA JSC

  Λιθουανία

  Η εταιρεία VILDETA JSC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διάτρητες σιδηρογωνιές, Θυρίδες ασφαλείας, Δοχεία λευκοσιδήρου, Έπιπλα εργαστηρίων, Διάτρητες σιδηρογωνιές, Θυρίδες ασφαλείας, Δοχεία λευκοσιδήρου, και Έπιπλα εργαστηρίων. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

 2. SHENZHEN XINYIYANG PACKAGING CO., LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία SHENZHEN XINYIYANG PACKAGING CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη και εμπορευματοκιβωτια απο λευκοσιδηρο. Έχει έδρα σε Shenzhen, Κίνα.

 3. MATHIAS KOLBAN HANDELSVERTRETUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία MATHIAS KOLBAN HANDELSVERTRETUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασίες από λευκοσίδηρο, και κουτιά από μέταλλο. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

 4. GAMPAS AMBALAJ SAN. VE TIC. A.Ş

  Τουρκία

  Η εταιρεία GAMPAS AMBALAJ SAN. VE TIC. A.Ş, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 5. AMPLITUDE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AMPLITUDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάρτινες κούτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί περιτυλίγματος, Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί περιτυλίγματος, κιβωτια, και κουτιά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Herent, Βέλγιο.

 6. DOSENHANDEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία DOSENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει έδρα σε Auerbach In Der Oberpfalz, Γερμανία.

 7. SARKAP

  Τουρκία

  Η εταιρεία SARKAP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οικιακα ειδη, Δοχεία λευκοσιδήρου, ντιζαιν εσωτερικου χωρου, και εξαρτηματα μαγειρικης. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 8. RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RAINER NAROSKA ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δοχεία λευκοσιδήρου, πωματα για βαζα, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lemgo, Γερμανία.

 1. TREXIM

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TREXIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κιβωτια, λευκη λαμαρινα, Μεταλλικές συσκευασίες, και συσκευασίες από λευκοσίδηρο. Έχει έδρα σε Wommelgem, Βέλγιο.

 2. SCATOLIFICIO EMAR SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCATOLIFICIO EMAR SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επενδεδυμενα κουτια, κιβωτια, και μεταλλικα δοχεια. Έχει έδρα σε Serra De' Conti, Ιταλία.

 3. MUS VERPAKKINGEN

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία MUS VERPAKKINGEN, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Δοχεία λευκοσιδήρου, και συσκευασίες από λευκοσίδηρο. Έχει έδρα σε Deventer, Κάτω Χώρες.

 4. SCATOLIFICIO MM SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία SCATOLIFICIO MM SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, λιθογραφημενα κιβωτια, μεταλλικα κοντεινερ στα μετρα των πελατων, και Δοχεία λευκοσιδήρου. Έχει έδρα σε Madone, Ιταλία.

 5. ZAANLANDIA BLIK

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία ZAANLANDIA BLIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι συσκευασιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Δοχεία λευκοσιδήρου, Συσκευασίες μεταλλικές, Συσκευασία, Δοχεία λευκοσιδήρου, και Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Krommenie, Κάτω Χώρες.

 6. GÜNTER HÄFNER

  Γερμανία

  Η εταιρεία GÜNTER HÄFNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Δοχεία λευκοσιδήρου, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Spiegelberg, Γερμανία.

 7. SHENZHEN AT TECHNOLOGY CO.,LTD

  Ηνωμένες Πολιτείες

  Η εταιρεία SHENZHEN AT TECHNOLOGY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, Δοχεία λευκοσιδήρου, κουτια, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Shenzhen, Ηνωμένες Πολιτείες.

 8. ÖSTERREICHISCHE BLECHWARENFABRIK PIRLO GMBH & CO KG

  Αυστρία

  Η εταιρεία ÖSTERREICHISCHE BLECHWARENFABRIK PIRLO GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Δοχεία λευκοσιδήρου, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Kufstein, Αυστρία.

 9. NEITZEL CREATION URSULA NEITZEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία NEITZEL CREATION URSULA NEITZEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοχεία λευκοσιδήρου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτόνι - κατασκευή, Δοχεία λευκοσιδήρου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Coburg, Γερμανία.

 10. DESJARDIN S.A.S.

  Γερμανία

  Η εταιρεία DESJARDIN S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Συσκευασίες μεταλλικές, Δοχεία λευκοσιδήρου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Τσάι, Συσκευασίες μεταλλικές, Δοχεία λευκοσιδήρου, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δοχεία λευκοσιδήρου - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

399 Επιχειρήσεις