• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δοκοί - σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Δοκοί - σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Ελλάδα

  Η ΧΑΛΥΒΕΣ Α.Ε. εμπορίας και βιομηχανίας σιδήρου και μετάλλων αποτελεί ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα ονόματα στην Ελλάδα με αντικείμενο το εμπόριο σιδήρου και μεταλλικών υλικών. Από το 1950 η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών μας, ανεξαρτήτως μεγέθους και γεωγραφικής περιοχής. Στο πελατολόγιο μας, κατατάσσονται εταιρείες με αντικείμενο δραστηριότητας το εμπόριο προϊόντων σιδήρου, λαμαρίνας, συρματουργικών κατασκευαστές μεταλλικών στοιχείων και μηχανουργεία, τεχνικές εταιρείες, εργοστάσια, εκτελεστές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Τα προϊόντα μας είναι: Κοίλες διατομές, Χαλύβδινες λαμαρίνες εξελασμένες εν θερμώ, Κοίλοι δοκοί ορθογώνιοι, Κοίλοι Δοκοί Τετράγωνοι, Δοκοί Υψίκορμοι IPE, Στενοί Δοκοί IPN, Δoκοί Πλατύπελμοι ελαφρύς HEA και βαρύς τύπος HEB, Γωνίες Ισοσκελείς, Γωνίες Ανισοσκελείς, Λαμαρίνες και ταινίες θερμής έλασης, Λαµαρίνες κριθαρωτές και µπακλαβαδωτές, Λαμαρίνες Τραπεζοειδείς, Λαμαρίνες Αυλακωτές

 2. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Γαλλία

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST ειδικός στους χάλυβες για εισαγωγές και εξαγωγές από το 1954 και έχει αναγνωριστεί χάρη στις ικανότητες του ως έμπορος χαλύβων ποιότητας. Διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τα καλύτερα ευρωπαϊκά εργοστάσια. Πέρα από τους βασικούς χάλυβες, σας προσφέρουμε και μια ολοκληρωμένη γκάμα χαλύβων με υψηλά χαρακτηριστικά. Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το απόθεμα μας, τις ειδικές διαστάσεις και ποιότητες όπως για δοκούς, πλάκες, σωλήνες, ραβδοχάλυβες, κ.λπ.

 3. POLI-MAKS

  Ουκρανία

 4. METAL-GENT

  Βέλγιο

 5. PRO LIGNUM

  Γαλλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. MOMSTEELPOR S.A.

  Πορτογαλία

 2. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

  Κάτω Χώρες

 3. BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. STAMO STAHL & MONTAGE GMBH

  Γερμανία

 5. FORJADOS MARFE SA

  Ισπανία

 1. MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL

  Ισπανία

 2. MEISTER STAHLBAU AG

  Ελβετία

 1. SCHMOLZ+BICKENBACH AG

  Ελβετία

 2. ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA

  Γαλλία

 3. J M STEEL LTD

  Ιρλανδία

 4. TRANSFORMADOS SIDERURGICOS DE LOS BARROS SA

  Ισπανία

 5. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

  Γαλλία

 6. TELMASTAAL B.V.

  Κάτω Χώρες

 7. VIGUETAS GUILLENA S.L.

  Ισπανία

 8. VIGUETAS Y FORJADOS TOR SL

  Ισπανία

 1. HANDLING EQUIPMENT PLANT

  Ρωσία

 2. SA DE PREFABRICADOS PREFORSA

  Ισπανία

 3. EDUARDO FARIA & FILHO, LDA.

  Πορτογαλία

 4. TM STEEL SP. Z O.O.

  Πολωνία

 5. APROMETAL

  Γαλλία

 6. LIMTRE H F

  Ισλανδία

 7. FB HANDELSAGENTUR, FRANKA BENZAKOUR, E. KFR.

  Γερμανία

 8. COPIER MACHINERY

  Κάτω Χώρες

  Η Copier Machinery ιδρύθηκε το 1997 και έχει διασχίσει μια μεγάλη πορεία από το ξεκίνημα της στην πόλη Giessen, στην Ολλανδία. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην παροχή μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή μεταλλικών αγωγών, μαζί με μια γρήγορη εξυπηρέτηση και παγκόσμια υποστήριξη. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα με χαρτοφύλακα μηχανημάτων προετοιμασίας αγωγών για την κοπή, λοξοτομή, επεξεργασία άκρων, συγκόλληση, και χάραξη κυλίνδρων με έμφαση στην καινοτομία, σταθερότητα, αξιοπιστία και ανώτερη ποιότητα. Η εξειδίκευση μας βασίζεται σε μηχανήματα για την προετοιμασία βιομηχανικών αγωγών. Εξειδικευόμαστε στα περιστροφικά εργαλεία τόρνου (RTL). Στόχος μας να διαπιστώσουμε τα προβλήματα των πελατών μας ώστε να προσφέρουμε μια λύση και αποτελεί το κύριο κλειδί προς την επιτυχία. Για να τα καταφέρουμε, τα τυποποιημένα μας μηχανήματα μετατρέπονται σύμφωνα με τις σύνθετες απαιτήσεις για την προετοιμασία των αγωγών του πελάτη. Χάρη στην γνώση που διαθέτουμε για την αγορά, την εμπειρία μας, την προσέγγιση μας με κέντρο τον πελάτη και τις πόρους μας έχουμε κατασκευάσει με επιτυχία πάνω από 400 μηχανήματα προετοιμασίας αγωγών σε πάνω από 40 χώρες.

 9. CONCEPT METAL

  Γαλλία

  Η Concept Metal σας προσφέρει ημιτελή προϊόντα και τελικά μεταλλικά προϊόντα από μη σιδηρούχο μέταλλο και ειδικά μέταλλα βάσει σχεδίου. Μηχανική κατεργασία και κατασκευή ατομικών τεμαχίων και σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες σειρές. Η Concept Métal έχει την ιδιαιτερότητα να παρέχει ημιτελή προϊόντα μη τυποποιημένα (προσχέδια μεγάλων διαστάσεων, μπλοκ, πλάκες, σωλήνες...). Η εξειδίκευση της Concept Metal βρίσκεται επίσης στην συμβουλή και στην υποστήριξη για την επιλογή ειδικών μετάλλων στις μελέτες σας με την χρήση βολφραμίου, μολυβδαινίου, τανταλίου… Υπάρχει επίσης δυνατότητα υλοποίησης κατασκευών, οικοδομών, σκαλωσιών ή ακόμα συγκολλήσεις σε αυτά τα ειδικά μέταλλα μετά από μελέτη από την τεχνική της ομάδα. Η ομάδα μηχανικών μας δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς όπως : μηχανική, έγχυση πλαστικών, χύτευση υπό πίεση, κοίλανση, αεροναυπηγική, πυρηνικός τομέας, χημεία, μηχανήματα δημόσιων έργων και γεωργικά μηχανήματα, μεταλλουργία, σιδηρουργία, ναυτιλία, σιδηροδρομικός τομέας, έρευνα και όπλα.

 10. JL GOSLAR GMBH

  Γερμανία

  Η JL Goslar GmbH είναι εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια μια εξειδικευμένη επιχείρηση στη μονάδα παραγωγής Goslar για την επεξεργασία μολύβδου, κασσίτερου και των κραμάτων τους. Προμηθεύουμε απαιτητικούς πελάτες από τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας με καινοτομικά προϊόντα και προσωπική εξυπηρέτηση από τους 3 επιχειρηματικούς μας τομείς της ακτινοπροστασίας, της κατασκευής συσκευών και ανόδων σε ολόκληρο τον κόσμο. Το ιστορικό των επιτυχιών μας βασίζεται στη φιλοσοφία μας που ακολουθούμε χωρίς συμβιβασμούς. Συνδυάζουμε τα καλύτερα στοιχεία καινοτομικού πνεύματος και επίγνωσης της παράδοσης. Σε εμάς είστε ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ. Η συνεχής μας επιδίωξη για την εξεύρεση ακόμη πιο ασφαλών, αποδοτικών, οικονομικά αποδοτικών και οικολογιών λύσεων. Θαρραλέες νέες ιδέες μάς παρέχουν σήμερα τη δυνατότητα να διαθέτουμε ορισμένες αποκλειστικές τεχνικές που μάς αναδεικνύουν σε περιζήτητο συνεργάτη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι άνθρωποι στο παρασκήνιο & το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που αυτοί παρέχουν καθημερινά με βάση κορυφαία τεχνολογία και προσωπική τεχνογνωσία στην υπηρεσία των δραστήριων αγορών.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δοκοί - σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.685 επιχειρήσεις