• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διεθνείς μετακομίσεις

Αποτελέσματα για

Διεθνείς μετακομίσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. NOORD CONNECT LLC

  Ρωσία

  Η NORD CONNECT LLC είναι διεθνής διαμετακομιστής εμπορευμάτων που παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών για την αποθήκευση, επεξεργασία, μεταφορά και εκτελωνισμό ειδών από διάφορες κατηγορίες. Η Nord Connect LLC παρέχει ασφάλιση εμπορεύματος, συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης διακίνησης, παράδοση ανταλλακτικών αεροπορίας για αεροσκάφη και ελικόπτερα. Ο κύριος τομέας εξειδίκευσης της εταιρείας αφορά την εναέρια εξαγωγή και την πολυτροπική μεταφορά σε χώρες τις Ασίας και της Αφρικής, την οδική μεταφορά εμπορευμάτων από ευρωπαϊκές χώρες με προορισμό την Ρωσία, τις χώρες της Κεντρικής Ασίας και την Μέση Ανατολή. Η NORD CONNECT LLC κατέχει εκτεταμένη πείρα στις μεταφορές σε δύσβατες και μη δημοφιλείς περιοχές. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα σε 184 προορισμούς σε 84 χώρες ανά τον κόσμο. Η NORD CONNECT LLC συνεργάζεται με ένα δίκτυο αντιπροσώπων που καλύπτουν σχεδόν το 90% όλων των αεροδρομίων και αεροδιαδρόμων παγκοσμίως.

 2. AGS FRANCE PARIS

  Γαλλία

  Η AGS France είναι ηγέτης στις διεθνείς μετακομίσεις προσωπικών αντικειμένων και επίπλων. Η επιχείρηση αποτελεί μέλος του παγκοσμίου δικτύου AGS με 146 υποκαταστήματα σε 97 χώρες. Το ειδικευμένο προσωπικό μας σας καθοδηγεί καθ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης σας, φροντίζοντας τις τελωνειακές διατυπώσεις και προμηθεύοντας σας με το ειδικό υλικό συσκευασίας. Το ηλεκτρονικό μας σύστημα εντοπισμού σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τη μετακόμισή σας οποιαδήποτε στιγμή. Η AGS France ανταποκρίνεται επίσης σε όλες σας τις ανάγκες όσον αφορά στη φύλαξη επίπλων. Οι ασφαλείς αποθήκες μας βρίσκονται σε 26 πόλεις στην ηπειρωτική Γαλλία και στο εξωτερικό. Ως επιχείρηση κοινωνικής ευθύνης, η AGS France συμμετέχει στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών. Επιπλέον, φυτεύουμε ένα δένδρο στο όνομα των πελατών μας για κάθε ολοκληρωμένη μετακόμιση στο εξωτερικό. Η AGS France έχει πιστοποίηση ISO και εφαρμόζει τα πρότυπα ποιότητας FAIM, σύμβολα αριστείας στη βιομηχανία μετακομίσεων. Στην AGS, σας οφείλουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Δωρεάν εκτίμηση.

 3. AGS LONDON

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η AGS UK κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στις διεθνείς μεταφορές πόρτα-πόρτα και στην αποθήκευση για κατοικίες, γραφεία και προσωπικά είδη. Αποτελούμε μέρος του παγκόσμιου δικτύου της AGS που περιλαμβάνει 146 σημεία εξυπηρέτησης σε 97 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Το φιλικό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει στη μετακόμισή σας. Παρέχουμε υποστήριξη για εκτελωνισμό και εξειδικευμένο υλικό συσκευασίας. Το ηλεκτρονικό σύστημα ιχνηλάτησης μας επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των σταδίων της μετακόμισης, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, η AGS UK συμμετέχει στην πρωτοβουλία UN Global Compact. Επίσης, φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε διεθνή μετακόμιση. Επίσης, η AGS στο Λονδίνο μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια αποθήκευση. Η, ασφαλής και ειδικά κατασκευασμένη αποθήκη μας έκτασης 35.000 τ.μ. απέχει ιδανικά 4 μίλια από το Χίθροου στον περιφερειακό M25 του Λονδίνου. Είμαστε διαπιστευμένοι κατά ISO και FAIM, χαρακτηριστικά γνωρίσματα αριστείας στον χώρο. Επιλέξτε την AGS, σάς οφείλουμε το καλύτερο! Επικοινωνήστε με την AGS UK για δωρεάν εκτίμηση.

 4. WIMMER MASCHINENTRANSPORTE GMBH

  Γερμανία

  ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν με το σχεδιασμό της συναρμολόγησης και του έργου καινούργιων ή μεταχειρισμένων μηχανών. Συμπληρωματικά της συναρμολόγησης και της θεμελίωσης αναλαμβάνουμε επίσης τη συσκευασία, την αντιδιαβρωτική συντήρηση και τη φόρτωση εξαρτημάτων εγκαταστάσεων με διεθνείς σιδηροδρομικές, οδικές, αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Η Wimmer διαθέτει πολυάριθμους ειδικούς ελκυστήρες για ημιρυμουλκούμενα με ισχύ έως 800 PS. Για τη μεταφορά διατίθενται κάθε είδους επικαθήμενα οχήματα, ημιρυμουλκούμενα και ρυμουλκούμενα χαμηλής καρότσας, καθώς και 300 „βαριές γραμμές αξόνων“. Σε συνεργασία με τη μητρική μας εταιρεία Felbermayr διαθέτουμε διεθνή εμπειρία δεκαετιών για εξατομικευμένες λύσεις διοικητικής μέριμνας στον τομέα των ειδικών και βαριών μεταφορών. ΑΠΟΘΗΚΗ ΒΑΡΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ: Αίθουσα ή υπαίθριος χώρος – με συνολική επιφάνεια αποθήκευσης 15.000 τ.μ. είμαστε ο συνεργάτης σας προ των πυλών του Μονάχου σε ό, τι αφορά στην αποθήκευση βαρέων εμπορευμάτων.

 5. BHL-GROUP

  Ρωσία

  Η BHL-Group Transportation & Logistics Company αναλαμβάνει διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων από το 2008 και έχει παραδώσει με επιτυχία πάνω από 150 εκατ. τόνους διαφόρων εμπορευμάτων σε όλες τις πόλεις της Ομοσπονδιακής Ρωσίας, στα κράτη ΚΑΚ και παγκοσμίως. Η γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία συμπεριλαμβάνει: - αερομεταφορές, - θαλάσσια μεταφορά και μέσω ποταμών, - οδική μεταφορά με εμπορευματοκιβώτια, - παροχή υπηρεσιών με σύμβαση, - συναποστολή και μεταφορά αδιαίρετων φορτίων, - εκτελωνισμούς, - ασφάλιση φορτίων, - διαμετακόμιση φορτίων. Η εταιρεία αναλαμβάνει αποστολές, όσο πολύπλοκες και να είναι. Η BHL-Group παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης διακίνησης, συμπ. την μεταφορά βιομηχανικού εξοπλισμού, εμπορεύματα σε χύμα μορφή και βαριά φορτία, οδική μεταφορά σε φορτηγά με ελεγχόμενη θερμοκρασία, οδική μεταφορά υπέρογκων μηχανημάτων και άλλα σύνθετα φορτία. Η BHL-Group στοχεύει να είναι ένας αξιόπιστος εταίρος και βοηθός στην αγορά της διεθνής μεταφοράς για κάθε πελάτη χωριστά. Η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της τις πιο ευνοϊκές επιλογές αποστολής σε ότι αφορά τις τιμές, τους χρόνους παράδοσης και τις προτιμήσεις των πελατών. Η εταιρεία διατηρεί βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών και προσφέρει ευέλικτες συνθήκες εξόφλησης στους σταθερούς πελάτες. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και έγκαιρες συμβουλές σε θέματα εκτελωνισμού, τυπικές διαδικασίες και παράδοση φορτίων. Η ομάδα της εταιρεία αποτελείται από ειδικούς με πάθος για το επάγγελμα τους. Αναλαμβάνουμε αεροπορικές ναυλώσεις, μεταφορά με εμπορευματοκιβώτια, θαλάσσια μεταφορά και διαμετακόμιση με τις καλύτερες δυνατές προθεσμίες και το ανώτερο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. AGS LISBONNE

  Πορτογαλία

 2. AGS VARSOVIE

  Πολωνία

 3. AGS COUSSAERT BELGIUM

  Βέλγιο

 4. CUCCHIARALE TRASLOCHI E LOGISTICA SRL

  Ιταλία

 5. TRANSFERT EXPRESS

  Γαλλία

 1. MUDANZAS Y TRANSPORTES M. SUÑER

  Ισπανία

 2. AGS SOFIA

  Βουλγαρία

 1. AGS FRASERS SOUTH AFRICA

  Νότια Αφρική

 2. AGS SHANGHAI

  Κίνα

 3. AGS FROESCH MOSCOW

  Ρωσία

 4. AGS DUBAI

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 5. AGS TUNISIE

  Τυνησία

 6. AGS GHANA

  Γκάνα

 7. AGS ABU DHABI

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 8. AGS MADRID

  Ισπανία

 1. AGS LYON

  Γαλλία

 2. A. DAUL UMZÜGE GMBH

  Γερμανία

 3. AGS ALGÉRIE

  Αλγερία

 4. AGS KENYA

  Κένυα

 5. AGS NEW DELHI

  Ινδία

 6. MUDANZAS COSTA BRAVA

  Ισπανία

 7. AGS CASABLANCA

  Μαρόκο

 8. TRASLOCHI.NET - MOVITALY

  Ιταλία

 9. AGS NIGERIA - LAGOS

  Νιγηρία

 10. GROUP SERVICES

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διεθνείς μετακομίσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3.946 επιχειρήσεις

Χ'ωρες