• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διατροφή για αθλητές

Αποτελέσματα για

Διατροφή για αθλητές - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BIOFOODLAB LLC

  Ρωσία

  Verified by Europages badge

  Η BioFoodLab είναι η 1η εταιρεία στην Ρωσία που παρασκευάζει υγιεινά σνακς για ενήλικες και παιδιά. Κύριος μας μέλημα είναι να δημιουργήσουμε ένα εγχώριο προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν προϋπήρχε στην αγορά και για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Επτά χρόνια αργότερα προσφέρουμε στους εταίρους μας ετοιμοπαράδοτες λύσεις για μια υγιεινή διατροφή. Διαθέτουμε ποικιλία 100 καινοτόμων και εκτιμώμενων προϊόντων. Σήμερα, τα προϊόντα μας βρίσκονται εύκολα στα σούπερ μάρκετ της Ρωσίας και σε 14 χώρες του κόσμου, όπως στην Ιαπωνία, στην Κίνα και στα Αραβικά Εμιράτα. Ο στόχος μας παραμένει ίδιος, να βοηθήσουμε ενήλικες και παιδιά ώστε να υιοθετήσουν κάθε μέρα απλές συνήθειες προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. DANGSCHAT T.O.H. GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge

  Η Dangschat T.O.H. GmbH & Co. KG προέρχεται από την εταιρεία παροχής υπηρεσιών του Αμβούργου Dangschat GmbH und Transozeanische Handels GmbH (TOH) με μακρά παράδοση έως το 1950. Η επίγνωση της ποιότητας, η εξυπηρέτηση και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν τους πυλώνες του ιστορικού επιτυχιών της εταιρείας μας. Η εξειδίκευση σε συνδυασμό με τις μακροπρόθεσμα καλλιεργημένες παγκόσμιες διασυνδέσεις, μάς παρέχουν τη δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε ευέλικτα και άμεσα στις επιθυμίες σας. Υποστηρίζουμε του εντολείς/κατασκευαστές στον τομέα του μάρκετινγκ, εγγυόμαστε την επαγγελματική επεξεργασία και την επιτυχή διάθεση των προϊόντων τους στις αγορές στόχους διασφαλίζοντας έτσι νέους τομείς διάθεσης. Το γεγονός ότι εμείς, ως παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση του Αμβούργου ακολουθούμε την χανσεατική εμπορική παράδοση, μαρτυρούν οι δικές μας μακροχρόνιες σχέσεις πελάτη και προμηθευτή.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. PIPELINEPHARMA

  Λιθουανία

  Verified by Europages badge

  H Pipelinepharma.com είναι μια φαρμακευτική πλατφόρμα B2B που συνδέει παρασκευαστές φαρμάκων με αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Για τους αγοραστές- διανομείς της πλατφόρμας, οργανισμοί πωλήσεων και μάρκετινγκ, εταιρείες απόκτησης άδειας, φαρμακευτικές αλυσίδες, χονδρέμποροι, επιταχύνει την κατασκευή της διόδου για το προϊόν, συνδέοντας άμεσα με καταρτισμένους κατασκευαστές παγκοσμίως. Για τους πωλητές της πλατφόρμας- ιδιοκτήτες φακέλων CTD, φαρμακευτικούς παρασκευαστές, εταιρείες παραχώρησης άδειας, τους βοηθά να βρουν αγοραστές, ολοκληρώνει συμφωνίες, υπογράφει εμπορικές συμφωνίες και μειώνει σημαντικά τον χρόνο εμπόρευσης. Βοηθάμε τους φαρμακευτικούς προμηθευτές να αυξήσουν τον στόχο τους στην αγορά, φέρνοντας τους σε επικοινωνία με πάνω από 10.000 ισχυρά ενδεχομένους, κατάλληλους αγοραστές σε 127 χώρες. Με έδρα στην ΕΕ, η Pipelinepharma.com είναι η μόνη Ευρωπαϊκή πλατφόρμα B2B φαρμακευτικών προϊόντων για τελικές συνθέσεις δοσολογιών με ελεγμένες, ενημερωμένες πληροφορίες. Η πλατφόρμα διαθέτει πάνω από 85.000 φακέλους CTD τελικών συνθέσεων δοσολογιών από 1.800 παρασκευαστές GMP. Ως μια από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων φαρμάκων υπό την επιμέλεια εμπειρογνώμων παγκοσμίως, η Pipelinepharma.com αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πορισμό διαφορετικών δυσεύρετων γενόσιμων και βιοομοιδών φαρμάκων. Ιατρικές συσκευές και διατροφοφάρμακα θα προστεθούν την πλατφόρμα το 2022. Η ομάδα της Pipelinepharma.com συγκεντρώνει πάνω από 30 ειδικούς, χρηματιστές και συμβούλους ανάπτυξης φαρμακευτικών επιχειρήσεων με μια εκτενή εμπειρία στο Ευρωπαϊκό εμπόριο φαρμάκων.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. LABORATOIRE PYC

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Το εργαστήριο PYC ασχολείται με την υπεργολαβία διαιτητικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Η δουλειά του: Ανάπτυξη, παραγωγή και συσκευασία κατά παραγγελία για μάρκες τρίτων. Οι σκόνες είναι συσκευασμένες σε βάζα, σακουλάκια, doypack ή στικ. Προσφέρει: σκόνες πλούσιες σε πρωτεΐνες, πρωτεϊνούχα σνακ, υποκατάστατα γεύματος, προϊόντα αθλητικής διατροφής, συμπληρώματα διατροφής (αδυνάτισμα, υγεία, διατροφικά καλλυντικά). Κατά παραγγελία ανάπτυξη προϊόντων χωρίς ετικέτα, χωρίς γλουτένη ή vegan.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. MYDIATROFI

  Ελλάδα

  Το myDiatrofi.gr είναι μια σύγχρονη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης διατροφής, υγείας & άθλησης

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. JOSE PELLUZ BERNAL

  Ισπανία

 2. AMIX LEVANTE

  Ισπανία

 3. MBASARAN SAGLIK LTD

  Τουρκία

 4. NORFOOD

  Γαλλία

 5. KCDRINKS

  Ισπανία

 1. CONNYPURE - ERNÄHRUNGSBERATUNG VON CONNY HÖRL

  Αυστρία

 2. PURE LIFE - ZENTRUM FÜR GESUNDE ERNÄHRUNG

  Αυστρία

 3. EIBAR SPORT

  Ισπανία

 4. L'HEXAGONE

  Γαλλία

 5. GENERAL NUTRITION AGENCY UG

  Γερμανία

 6. ZUMUB S.A.

  Πορτογαλία

 7. CORPOREA GIMNASIO

  Ισπανία

 8. BARIATRIX EUROPE

  Γαλλία

 9. TRYBU NUTRITION

  Γαλλία

 10. BALANSJELICHAAM

  Κάτω Χώρες

 1. PROTECH SPORTS NUTRITION

  Βέλγιο

 2. RTT ENTRENADOR PERSONAL

  Ισπανία

 3. VEIN FIT

  Ισπανία

 4. TIME4NUTRITION

  Κάτω Χώρες

 5. NATURALLY ORGANIX

  Κάτω Χώρες

 6. ERNÄHRUNGSBERATUNG FITNESS COACHING - BALANCECODE

  Γερμανία

 7. IMPORT-EXPORT SANTANA SLU

  Ισπανία

 8. TS LAB D.O.O.

  Σλοβενία

 9. SPORT-VITAMINE-SHOP

  Γερμανία

 10. MEGAFUERTE NUTRICIÓN DEPORTIVA

  Ισπανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διατροφή για αθλητές - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

77 επιχειρήσεις