• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διανομή νερού

Αποτελέσματα για

Διανομή νερού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. WENZ KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η WENZ Kunststoff GmbH & Co.KG συνδέεται από το 1997 με την τεχνολογία πλαστικών. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση για συστήματα ρύθμισης θερμοκρασίας και ψύξης, ξήρανση υλικών, διαχωρισμό, αφαίρεση σκόνης και μεταφορά υλικών παρέχουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες συμβουλές για όλα τα ζητήματα της επεξεργασίας πλαστικών. Η ανάληψη της αντιπροσωπείας των συσκευών ρύθμισης θερμοκρασίας Regloplas αποτέλεσε τη βάση της περαιτέρω εξέλιξής μας. Η καινοτομικότητά μας οδηγεί στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως ο αφυγραντήρας qip® ή το σύστημα Cycletemp® Vario, Impuls και Flow ως παραλλαγή για την ειδική ρύθμιση θερμοκρασίας. Και στον τομέα της κεντρική τροφοδοσίας υλικών έχουμε αναπτύξει με τον κωδικοποιημένο σταθμός σύνδεσης μια ιδέα που στο μεταξύ έχει καταστεί το όγδοο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας μας. Σήμερα διαθέτουμε τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς. Σχεδιασμός έργων, προγραμματισμός και κατασκευή συστημάτων μεταφοράς και αφύγρανσης για πλαστικά. Δεν διαθέτουμε απλώς μια στενή σχέση με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις – διαθέτουμε την ευελιξία να εξυπηρετούμε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο της αειφορίας μετατρέπουμε επίσης παλιά συστήματα για την τροφοδοσία υλικών σε νέο τεχνολογικό επίπεδο – χωρίς νέες κατασκευές, ανεξάρτητα από την παλαιότητα και τον κατασκευαστή. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα από την άποψη της αποδοτικότητας, της ενέργειας, του περιβάλλοντος, της ολοκλήρωσης συστημάτων και του κόστους. Η προσφορά μας συμπληρώνεται με τα παρελκόμενα των δικών μας εμπορικών σημάτων Talkob και Mouldpro - σύνδεσμοι ρύθμισης θερμοκρασίας, εύκαμπτοι σωλήνες ρύθμισης θερμοκρασίας, κοκκώδες υλικό καθαρισμού, μετρητές παροχής κλπ.

 2. NEW TRADE CENTER

  Γαλλία

  Η εταιρεία NEW TRADE CENTER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα αρωμάτων, Καλλυντικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Διανομή νερού, ορυκτα χρωμιου, Αγροδιατροφική βιομηχανία, Ομορφιά - προϊόντα, και παραφαρμακευτικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Morvillars, Γαλλία.

 3. FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLUIDTEC FLÜSSIGKEITSTECHNOLOGIE JAN PETER KIEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διανομή νερού, Αντλίες, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Συστήματα φίλτρων, Διανομή νερού, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Kempenich, Γερμανία.

 4. BOMBAS BALLESTER SL

  Ισπανία

  Tο 1954 ιδρύθηκε μια μικρή επιχείρηση στην οδό Gloria, υπό τη διεύθυνση του Mariano Ballester Navarro, η οποία θα ονομάζεται αρχικά TALLERES BALLESTER. Σιγά σιγά, οι γιοί του Pepe, Mariano, Ángel, Toni και Juanito εμπλέκονται στην επιχείρηση. ΑΝΤΛΙΕΣ, ΠΙΕΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΥΔΑΤΩΝ. Η ΦΩΤΟΚΑΤΑΛΥΣΗ καταστρέφει ιούς, βακτηρίδια, ΠΟΕ, αιθυλένιο και όλες τις οσμές. ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ολική εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

 5. YDROFORES NEROU

  Ελλάδα

  Η εταιρία μας ειδικεύετε στην μεταφορά και παροχή νερού σε Αθήνα και Αττική. Με υδροφόρα οχήματά ανοξείδωτα και μονωμένα προμηθεύουμε νερό σε διαφόρων τύπων πλοία σε όλες της μαρίνες και λιμάνια.Ακόμα αναλαμβάνουμε το γέμισμα της πισίνας με νερό σε αθλητικές εγκαταστάσεις, βίλλες κλπ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. W & S VERPFLEGUNGSWELT GMBH

  Γερμανία

 2. 1RDESIGN

  Γαλλία

 3. UWO-WATER GMBH

  Γερμανία

 4. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

  Γερμανία

 5. CEM WATER METERS

  Τουρκία

 1. GLOBAL WATER SP. Z O.O.

  Πολωνία

 2. ORDAL

  Βέλγιο

 1. FLOWSERVE POMPES SAS

  Γαλλία

 2. FUNKE FRANCE

  Γαλλία

 3. ZWECKVERBAND OSTHOLSTEIN - ZVO

  Γερμανία

 4. STAR HOLDING

  Ισπανία

 5. OPTIM QUALITY, S.L

  Ισπανία

 6. DACOSTA-ARTUR VALENTE DA COSTA

  Πορτογαλία

 7. APK WALLONIE

  Βέλγιο

 8. KALLENBACH TW-ANLAGENSERVICE

  Γερμανία

 1. MFK MASCHINENBAU GMBH

  Γερμανία

 2. APEL OZON- UND WASSERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 3. LRT INFRASTRUCTURE CONSTRUCTION LTD. STI.

  Τουρκία

 4. AQUALOGIC

  Πολωνία

 5. CASTALIE

  Γαλλία

 6. PEJOSAN GMBH

  Γερμανία

 7. WLN WASSERLABOR NIEDERRHEIN GMBH

  Γερμανία

 8. KOMPOMO GMBH

  Ελβετία

 9. ABS WATERTREATMENT TECHNOLOGIES

  Τουρκία

 10. BRAVILOR BELUX

  Βέλγιο

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διανομή νερού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

31.014 Επιχειρήσεις