• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά

Αποτελέσματα για

Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

 2. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η Tecno Group Lab είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πελατών, η δυνατότητα παροχής προϊόντων που είναι πλήρως συμβατά με τις προσδοκίες τους και ταυτόχρονα εναρμονίζονται με τις ανάγκες της αγοράς. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει αξιόπιστα και ασφαλή μηχανήματα: ταΐστρες, περιστρεφόμενα τραπέζια, πλυντήρια κιβωτίων, γραμμή επεξεργασίας εσπεριδοειδών και λαχανικών, μηχανήματα αρτοποιίας.

 3. PCM DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PCM DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Wiesbaden, Γερμανία.

 4. FMLD - FÖRDER - MISCH - MESS - LAGER UND DOSIERTECHNIK VERTRIEBSGES.M.B.H.

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FMLD - FÖRDER - MISCH - MESS - LAGER UND DOSIERTECHNIK VERTRIEBSGES.M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Rohrbrunn, Αυστρία.

 5. CALIBREX

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CALIBREX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξινομητες, πολυχρηστικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές βάσει βάρους, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για βερίκοκα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για μήλα, ηλεκτρονικοί ταξινομητές για πεπόνια, και ηλεκτρονικοί ταξινομητές για ροδάκινα. Έχει έδρα σε Cavaillon Cedex, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

 2. AMASYST AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AMASYST AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Zuzwil, Ελβετία.

 3. CALIBREUSES FACHAUX

  Γαλλία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, κατασκευάζουμε ταξινομητές ακρίβειας και ποιότητας.Παρέχουμε εξοπλισμό για την δενδροκομία.Η εταιρεία βρίσκεται σε μια επώνυμη περιοχή καλλιέργειας μήλων, και έχει αποκτήσει γρήγορα την φήμη μιας σοβαρής επιχείρησης η οποία προσέχει ιδιαίτερα τις ανάγκες των πελατών της.Προσφέροντας πάντα καινότομα και ποιοτικά προϊόντα, η εταιρεία αναπτύχθηκε γρήγορα και επέκτεινε την δραστηριότητα της σε διάφορους άλλους κλάδους για την διαλογή φρούτων και λαχανικών. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμών για τους παραγωγούς φρούτων και λαχανικών: ηλεκτρονικός ταξινομητής διαμέτρου, ηλεκτρονικός ταξινομητής βάρους, μηχανικός ταξινομητής, διαχωριστής κοτσανιών για κεράσια και πολλά άλλα αξεσουάρ (βούρτσα, ανατροπέας Vide Palox, καθαρισμός στο νερό, πληρωτήςΗ μεγάλη μας υπερηφάνεια είναι να βλέπουμε τα μηχανήματα μας να χρησιμοποιούνται στην Γαλλία, αλλά και στις ΗΠΑ, στο Καναδά, στην Χιλή, στην Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Νορβηγία...

 4. FROUTOMANIA

  Ελλάδα

  From the fertile area of ​​Pella to that of Etolokarnania, Froutomania has been active for years, a company with Facilities, Refrigerators, four-channel sorting machine, privately owned refrigerated truck and specialized staff. The company is active in the processing and standardization of many products such as peaches, nectarines, mandarines, oranges, cherries, kiwis, apricots, apples etc. The experienced executives of the company are assistants in the valid quality control of the goods, as well as in the correct standardization and disposal. Please do not consist to contact us for every communication.

 5. STALKO SP. Z O.O. SP. K.

  Πολωνία

  Η εταιρεία STALKO SP. Z O.O. SP. K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες δεματοποιησης για τον τομεα της συσκευασιας, αναλωσιμα γεωργικης χρησης, διαλογείς, και αγροτικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

 1. DELMA

  Τυνησία

  Η εταιρεία DELMA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποφλοιωτες, εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης τηγανητης πατατας, μηχανες συσκευασιας σε διχτυα, και μηχανες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

 2. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία EMEC DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

 1. HUNDT ABFÜLLTECHNIK

  Αυστρία

  Η εταιρεία HUNDT ABFÜLLTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Zwischenwasser, Αυστρία.

 2. ZELZ DOSIERTECHNIK GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία ZELZ DOSIERTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Oberwaltersdorf, Αυστρία.

 3. OLIQ

  Ιταλία

  Η εταιρεία OLIQ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαλογεις ελιων. Έχει έδρα σε Rovigo, Ιταλία.

 4. ATHLETICON - HANDELSGES.M.B.H.

  Αυστρία

  Η εταιρεία ATHLETICON - HANDELSGES.M.B.H., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Wiener Neustadt, Αυστρία.

 5. GRAMASER LDª -METALWORKING INDUSTRY AND INDUSTRIAL EQUIPMENT

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία GRAMASER LDª -METALWORKING INDUSTRY AND INDUSTRIAL EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλιμπράρισμα - εξοπλισμός, υπηρεσίες b2b, Καλιμπράρισμα - εξοπλισμός, και βιομηχανικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Leiria, Πορτογαλία.

 6. CORENT NV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CORENT NV, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, συσκευασιες για τον κλαδο των οπωροκηπευτικων, συσκευασία φρούτων και λαχανικών, και σακούλες συσκευασίας φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Sint-Katelijne-Waver, Βέλγιο.

 7. MAF RODA AGROBOTIC

  Γαλλία

  Η εταιρεία MAF RODA AGROBOTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος επεξεργασιας οπωροκηπευτικων, εγκαταστασεις και εξοπλισμος ταξινομησης και διαλογης οπωροκηπευτικων, και μηχανηματα παλετοποιησης. Έχει έδρα σε Montauban, Γαλλία.

 8. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

  Ισπανία

  Η εταιρεία FRUITS HORTOMARKET S.L.U, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Almeria, Ισπανία.

 1. JOS DE BRUYNE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία JOS DE BRUYNE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξεφλούδισμα (μηχανές), Ξεφλούδισμα (μηχανές), αξεσουαρ κουζινας, μηχανηματα επεξεργασιας φρουτων και λαχανικων, και κοφτης λαχανικων. Έχει έδρα σε Leupegem, Βέλγιο.

 2. FRUIT VANHELLEMONT

  Βέλγιο

  Η εταιρεία FRUIT VANHELLEMONT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, πωληση φρουτων χονδρικης, Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά, μεταφορα οπωροκηπευτικων, και πρωιμοι καρποι. Έχει έδρα σε Meensel-Kiezegem, Βέλγιο.

 3. SANAMAR CAPILLEROS

  Ισπανία

  Η εταιρεία SANAMAR CAPILLEROS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Almeria, Ισπανία.

 4. TOMRA SORTING

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TOMRA SORTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξινομητες για οπωροκηπευτικα, διαλογείς, και διαλογεις ελιων. Έχει έδρα σε Leuven, Βέλγιο.

 5. ASM ADVANCED SORTING MACHINE S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ASM ADVANCED SORTING MACHINE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Argelato, Ιταλία.

 6. SETOP

  Γαλλία

  Η εταιρεία SETOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

 7. VISYS DIGITAL SORTING SOLUTIONS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VISYS DIGITAL SORTING SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχος ποιοτητας τροφιμων, μεταφορεις, διαλογείς, και Συστήματα βιομηχανικής ανίχνευσης, διαχωρισμού και διαλογής. Έχει έδρα σε Hasselt, Βέλγιο.

 8. FRUIT TECH SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία FRUIT TECH SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταξινομητες για οπωροκηπευτικα. Έχει έδρα σε Gambettola, Ιταλία.

 9. VANHEMENS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία VANHEMENS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανιχνευτες μεταλλων. Έχει έδρα σε Kluisbergen, Βέλγιο.

 10. S.E.M.A

  Γαλλία

  Η εταιρεία S.E.M.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε RIVIERE, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

45 Επιχειρήσεις