• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά

Αποτελέσματα για

Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. FEMIA INDUSTRIE

  Γαλλία

  Η FEMIA σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανήματα και εξοπλισμό για την προετοιμασία και την συνεχή θερμική επεξεργασία λαχανικών, φρούτων και καλαμποκιού. Για περίπου 60 χρόνια, η FEMIA έχει εφοδιάσει τις βιομηχανίας κονσερβοποιίας, βαθιάς ψύξης και φρέσκων προϊόντων σε όλες τις ηπείρους. Από την παράλειψη του προϊόντος στο εργοστάσιο μέχρι την συσκευασία ή την γραμμή ψύξης, έχουμε την λύση για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων που φτάνει ως και 20 τόνους ημερησίως: Παραλαβή και τροφοδότηση γραμμής, καθαρισμός, πλύσιμο, διαλογή, ταξινόμηση ανά μέγεθος, ξάκρισμα, κοπή, διακίνηση και μεταφορά. Συνεχείς θερμικές επεξεργασίες: λεύκανση, ψύξη, ύγρανση, αποξήρανση, αφύγρανση. Καινοτομούμε συνεχώς και βελτιώνουμε τα μηχανήματα μας ώστε να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας: αυξάνουμε την παραγωγικότητα των γραμμών μας, προστατεύουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, μειώνουμε την κατανάλωση νερού και ενέργειας, απλοποιούμε και μειώνουμε τα κόστη συντήρησης, αυξάνουμε την βιωσιμότητα των μηχανημάτων μας.

 2. CALIBREUSES FACHAUX

  Γαλλία

  Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, κατασκευάζουμε ταξινομητές ακρίβειας και ποιότητας.Παρέχουμε εξοπλισμό για την δενδροκομία.Η εταιρεία βρίσκεται σε μια επώνυμη περιοχή καλλιέργειας μήλων, και έχει αποκτήσει γρήγορα την φήμη μιας σοβαρής επιχείρησης η οποία προσέχει ιδιαίτερα τις ανάγκες των πελατών της.Προσφέροντας πάντα καινότομα και ποιοτικά προϊόντα, η εταιρεία αναπτύχθηκε γρήγορα και επέκτεινε την δραστηριότητα της σε διάφορους άλλους κλάδους για την διαλογή φρούτων και λαχανικών. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμών για τους παραγωγούς φρούτων και λαχανικών: ηλεκτρονικός ταξινομητής διαμέτρου, ηλεκτρονικός ταξινομητής βάρους, μηχανικός ταξινομητής, διαχωριστής κοτσανιών για κεράσια και πολλά άλλα αξεσουάρ (βούρτσα, ανατροπέας Vide Palox, καθαρισμός στο νερό, πληρωτήςΗ μεγάλη μας υπερηφάνεια είναι να βλέπουμε τα μηχανήματα μας να χρησιμοποιούνται στην Γαλλία, αλλά και στις ΗΠΑ, στο Καναδά, στην Χιλή, στην Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Ελβετία, Νορβηγία...

 3. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Ιταλία

  Η Tecno Group Lab είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πελατών, η δυνατότητα παροχής προϊόντων που είναι πλήρως συμβατά με τις προσδοκίες τους και ταυτόχρονα εναρμονίζονται με τις ανάγκες της αγοράς. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει αξιόπιστα και ασφαλή μηχανήματα: ταΐστρες, περιστρεφόμενα τραπέζια, πλυντήρια κιβωτίων, γραμμή επεξεργασίας εσπεριδοειδών και λαχανικών, μηχανήματα αρτοποιίας.

 4. DELMA

  Τυνησία

 5. FMLD - FÖRDER - MISCH - MESS - LAGER UND DOSIERTECHNIK VERTRIEBSGES.M.B.H.

  Αυστρία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PCM DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 2. CALIBREX

  Γαλλία

 3. ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR

  Γερμανία

 4. AMASYST AG

  Ελβετία

 5. FROUTOMANIA

  Ελλάδα

  From the fertile area of ​​Pella to that of Etolokarnania, Froutomania has been active for years, a company with Facilities, Refrigerators, four-channel sorting machine, privately owned refrigerated truck and specialized staff. The company is active in the processing and standardization of many products such as peaches, nectarines, mandarines, oranges, cherries, kiwis, apricots, apples etc. The experienced executives of the company are assistants in the valid quality control of the goods, as well as in the correct standardization and disposal. Please do not consist to contact us for every communication.

 1. GRAMASER LDª - MAQUINAS HORTOFRUTICULAS

  Πορτογαλία

 2. HUNDT ABFÜLLTECHNIK

  Αυστρία

 1. ZELZ DOSIERTECHNIK GMBH

  Αυστρία

 2. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

  Γερμανία

 3. OLIQ

  Ιταλία

 4. ATHLETICON - HANDELSGES.M.B.H.

  Αυστρία

 5. MAF RODA AGROBOTIC

  Γαλλία

 6. JOS DE BRUYNE

  Βέλγιο

 7. CORENT NV

  Βέλγιο

 8. FRUITS HORTOMARKET S.L.U

  Ισπανία

 1. TOMRA SORTING

  Βέλγιο

 2. ASM ADVANCED SORTING MACHINE S.R.L.

  Ιταλία

 3. VISYS DIGITAL SORTING SOLUTIONS

  Βέλγιο

 4. SANAMAR CAPILLEROS

  Ισπανία

 5. ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

 6. VANHEMENS

  Βέλγιο

 7. FRUIT TECH SRL

  Ιταλία

 8. AGRIMAT SRL

  Ιταλία

 9. FRUMATEC GUADIANA S.L

  Ισπανία

 10. EDAL A TOMALAK I E MROWINSKI SPOLKA JAWNA

  Πολωνία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

45 επιχειρήσεις