• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. MEVATEC S.R.O.

  Τσεχία

  Verified by europages badge

  Η MEVA είναι μια Τσέχικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή δοχείων απορριμάτων, εξοπλισμό αποθήκευσης και διακίνησης αστικού εξοπλισμού, μεταξύ άλλων. Ειδικότερα, η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει κάδους απορριμάτων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δεξαμενές όμβριων υδάτων, δοχεία επικίνδυνων απορριμάτων, δοχεία ιατρικών απορριμάτων, ανυψωτικές πλατφόρμες, διαπαλέτες, ξύλινες ή πλαστικές παλέτες καθώς και πάγκους, τραπέζια και βρύσες- συντριβάνια για δημοτικές κοινότητες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1898, και είμαστε περήφανοι για την εκτενής μας ιστορία, γνώση και εμπειρία. Υιοθετούμε μια ατομική προσέγγιση του πελάτη ώστε να εξασφαλίσουμε πως ικανοποιούμε τις ειδικές του ανάγκες και να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση. Μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Επίσης, διαθέτουμε την πλειονότητα των προϊόντων μας σε απόθεμα, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη παράδοση. Από την ίδρυση της, η MEVA παρέμεινε πάντα πιστή στις ίδιες αξίες: εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Η δύναμη μας βρίσκεται στην ικανότητα μας να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς. Στόχος μας να αναπτύσσουμε ελκυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και το σχεδιασμό τους. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες, από την συναρμολόγηση ως την μεταφορά των προϊόντων μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες! Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλή χρειαστείτε.

 2. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η TEKNIK KONTEYNER που ιδρύθηκε το 2013, είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής με έδρα την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας που ειδικεύεται σε ανώτερης κατηγορίας λύσεις διαχείρισης απορριμμάτων. Ειδικευόμαστε σε δοχεία απορριμμάτων από πλαστικό και γαλβανισμένο μέταλλο χωρητικότητας από 80 L έως 5000 L. Το πρόγραμμά μας: •Γαλβανισμένα μεταλλικά δοχεία απορριμμάτων •Πλαστικά δοχεία απορριμμάτων •Υπόγεια συστήματα δοχείων απορριμμάτων •Συσκευασία απορριμμάτων •Υπέργεια δοχεία απορριμμάτων •Ξύλινοι κάδοι ανακύκλωσης μηδενικών αποβλήτων •Πλαστικοί κάδοι ανακύκλωσης μηδενικών αποβλήτων •Μεταλλικοί κάδοι ανακύκλωσης μηδενικών αποβλήτων •Προϊόντα για ιατρικά απόβλητα •Κιβώτια απορριμμάτων μηδενικών αποβλήτων •Κέντρα ανάκτησης απορριμμάτων •Προϊόντα για απόβλητα μπαταριών και φαρμακευτικών αποβλήτων •Κάδοι απορριμμάτων •Πλαστικά κιβώτια •Βαρέλια Στην TEKNIK KONTEYNER είμαστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση των ανώτατων επιπέδων ικανοποίησης του πελάτη. Με τη σχολαστική και πειθαρχημένη προσέγγιση της εργασίας έχουμε διατηρήσει σταθερά τη φήμη μας για την ποιότητα από την ίδρυσή μας. Όλα τα προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένων των γαλβανισμένων μεταλλικών δοχείων απορριμμάτων, των δοχείων απορριμμάτων, των κάδων απορριμμάτων, των μεταλλικών κάδων απορριμμάτων, των πλαστικών κάδων, των κινητών κάδων απορριμμάτων, των γαλβανισμένων με θερμή εμβάπτιση κάδων απορριμμάτων, των κάδων απορριμμάτων, των κάδων ανακύκλωσης, των καλαθιών απορριμμάτων, των κάδων απορριμμάτων, των πλαστικών κάδων, των τροχήλατων κάδων απορριμμάτων, των κάδων απορριμμάτων, των πλαστικών δοχείων απορριμμάτων, των σκουπιδοτενεκέδων και των λύσεων διαχείρισης απορριμμάτων παράγονται στην Τουρκία. Για περισσότερες λεπτομέρειες εξερευνήστε τις υψηλής ποιότητας λύσεις διαχείρισης απορριμμάτων μας σήμερα!

 3. ALUMINIUM KRÜGER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALUMINIUM KRÜGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μη σιδηρουχα μεταλλα και κραματα, ανακυκλωση απορριμματων, και ανακυκλωση γρεζιων. Έχει έδρα σε Verl, Γερμανία.

 4. BINDER+CO AG

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BINDER+CO AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gleisdorf, Αυστρία.

 5. ALTOLA AG

  Ελβετία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALTOLA AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Olten, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NIELSEN-ARAMIS GROUP

  Τυνησία

  Ο κατασκευαστής εξοπλισμών NIELSEN ανήκει στον όμιλο Aramis και δραστηριοποιείται στον τομέα του περιβάλλοντος, της συλλογής, της διαλογής και της ανακύκλωσης απορριμμάτων και υλικών από το 1988. Το 2004, αποφασίστηκε η δημιουργία μιας νέας σειράς πρεσών: κάθετες πρέσες δεματίων. Στόχος ήταν η απόκτηση μιας από τις χαμηλότερες τιμές επί συμπιεσμένου κιλού και η μείωση, ως και 90%, των όγκων των απορριμάτων σε χύμα μορφή. Από τότε, δημιουργήθηκαν και άλλα προϊόντα, όπως κάδοι, θραυστήρες, και συμπιεστές.

 2. BINOLOGY LLC

  Ρωσία

  Η Binology LLC αναπτύσσει και παράγει λύσεις για έξυπνες πόλεις που επιτρέπουν την εξοικονόμηση του κόστους διαχείρισης των απορριμάτων ως και 70%. Τα κύρια σχέδια μας είναι τα εξής: SmartCity Bin 120 - αυτόματος ηλιακός έξυπνος κάδος IoT με πρέσα, σύστημα μέτρησης της στάθμης πλήρωσης, μετεωρολογικός σταθμός, έξυπνους αλγόριθμους πυροπροστασίας και εξοικονόμησης ενέργειας ενσωματωμένοι σε γαλβανισμένο ατσαλένιο κουτί κατά των κραδασμών, SmartCity Separation Station 2 και 3 - μονάδες διαλογής απορριμάτων με βάση έξυπνους βιολογικούς κάδους για την συλλογή ανακυκλώσιμων ειδών, SmartCity Indoor TV - λύση εσωτερικού χώρου με πλευρικές οθόνες Full HD και ηχεία, SmartCity WSens - ανιχνευτής στάθμης απορριμάτων με υπερήχους, συμβατό με οποιοδήποτε κάδο και δεξαμενή 0, 08 - 24 m3, παρέχεται με αντικραδασμικό κουτί και ενσωματωμένος ανιχνευτής θερμοκρασίας, Λογισμικό στο σύννεφο και κινητή εφαρμογή "SmartCity Management" για αποτελεσματική διαχείριση προσωπικού, δυναμική λειτουργία διαδρομών, ιχνηλάτιση τύπου απορριμάτων, προηγμένα εργαλεία ελέγχου και αναφοράς για την διαχείριση των απορριμάτων και την αποκομιδή των απορριμάτων.

 3. ALREC-TEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ALREC-TEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, συστηματα διαλογης, ανιχνευτης μεταλλων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, και Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mömbris, Γερμανία.

 4. EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS

  Τουρκία

  Η εταιρεία EVORTLE MACHINERY - MOBILE CRUSHER AND SCREENING, SORTING PLANTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, εγκαταστασεις περισυλλογης και ανακυκλωσης αποβλητων, και Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 5. BIOTRANS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BIOTRANS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwerte, Γερμανία.

 1. SORTEERCENTRUM SORET

  Βέλγιο

  Η εταιρεία SORTEERCENTRUM SORET, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, υπηρεσια κοντεϊνερ, Δοχεία απορριμμάτων, και διαχειριση απορριμματων. Έχει έδρα σε Nijvel, Βέλγιο.

 2. CONDEBO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CONDEBO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Απορρύπανση περιβάλλοντος - υπηρεσίες, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Αποθήκευση και αποκομιδή απορριμάτων, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, και Απορρύπανση περιβάλλοντος - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Lokeren, Βέλγιο.

 1. HAMBURGER ABFALLSERVICE SCHAERIG GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία HAMBURGER ABFALLSERVICE SCHAERIG GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκουπιδοτενεκέδες, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Οδικής κυκλοφορίας - υπηρεσίες πληροφοριών, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Σκουπιδοτενεκέδες, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Οδικής κυκλοφορίας - υπηρεσίες πληροφοριών, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 2. MALAMAN CTC

  Ιταλία

  Η εταιρεία MALAMAN CTC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Travagliato, Ιταλία.

 3. ASSOCIATION KONSORT

  Ουκρανία

  Η εταιρεία ASSOCIATION KONSORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα μεταφοράς, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Συστήματα μεταφοράς, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος ταξινομησης και διαλογης οπωροκηπευτικων. Έχει έδρα σε Poltava, Ουκρανία.

 4. GALLOO KONSTRUKTIE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία GALLOO KONSTRUKTIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία οικιακών απορριμάτων - μηχανήματα και συστήματα, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία οικιακών απορριμάτων - μηχανήματα και συστήματα, και Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Menen, Βέλγιο.

 5. ILVA

  Βέλγιο

  Η εταιρεία ILVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, και συλλογη απορριματων. Έχει έδρα σε Erembodegem, Βέλγιο.

 6. GREENBANK COMPACTORS LLP

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία GREENBANK COMPACTORS LLP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσες δεματοποίησης για απορρίμματα. Έχει έδρα σε Middlesbrough, Ηνωμένο Βασίλειο.

 7. CRETES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CRETES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Πεπιεσμένος αέρας - συστήματα μεταφοράς. Έχει έδρα σε Gullegem-Wevelgem, Βέλγιο.

 8. MENART

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MENART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία οικιακών απορριμάτων - μηχανήματα και συστήματα, βιομηχανικά μηχανήματα κοκκοποiησης για την επεξεργασiα αποβλήτων, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Επεξεργασία οικιακών απορριμάτων - μηχανήματα και συστήματα. Έχει έδρα σε Dour, Βέλγιο.

 1. JONO RECYCLING TECHNOLOGY CO.,LTD

  Κίνα

  Η εταιρεία JONO RECYCLING TECHNOLOGY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικά μηχανήματα κοκκοποiησης για την επεξεργασiα αποβλήτων. Έχει έδρα σε Suzhou, Κίνα.

 2. TERRA WASTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία TERRA WASTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gosheim, Γερμανία.

 3. IGEAN-MILIEU EN VEILIGHEID

  Βέλγιο

  Η εταιρεία IGEAN-MILIEU EN VEILIGHEID, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοινωνικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Σύλλογοι πολιτών, περιβαλλοντικη ασφαλεια και ποιοτητα, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύλλογοι πολιτών. Έχει έδρα σε Wommelgem, Βέλγιο.

 4. ORTUNGSSYSTEME - RÖHER INH. MATTHIAS W. RÖHER KAUFMANN DER GRSTK. U. WW

  Γερμανία

  Η εταιρεία ORTUNGSSYSTEME - RÖHER INH. MATTHIAS W. RÖHER KAUFMANN DER GRSTK. U. WW, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Περιβαλλοντολογική προστασία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Niederkassel, Γερμανία.

 5. THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία THM RECYCLING SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, και Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

 6. RW RECYCLING WORLD GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία RW RECYCLING WORLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Merishausen, Ελβετία.

 7. KUNZ ROHSTOFF HANDEL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KUNZ ROHSTOFF HANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα μη σιδηρούχων μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, Σκουπιδοτενεκέδες, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Κατεδαφίσεις - εργολάβοι, Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός, Σκουπιδοτενεκέδες, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, και Κατεδαφίσεις - εργολάβοι. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

 8. ECOTEC

  Λουξεμβούργο

  Η εταιρεία ECOTEC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά απορρίμματα - επεξεργασία, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Μπάζα - ανακύκλωση, Οικιακά απορρίμματα - επεξεργασία, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, και Μπάζα - ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Sanem, Λουξεμβούργο.

 9. MILTEK NORDEST ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία MILTEK NORDEST ITALIA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bovolone, Ιταλία.

 10. CONTAINERUTLEIE OSLO

  Νορβηγία

  Η εταιρεία CONTAINERUTLEIE OSLO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά δοχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Επεξεργασία απορριμμάτων - επιχειρήσεις, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων, Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός, Επεξεργασία απορριμμάτων - επιχειρήσεις, και Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαλογή απορριμμάτων - μηχανές και εξοπλισμός - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

72 Επιχειρήσεις

Kατηγορια