• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διακοσμητικά φυτά

Αποτελέσματα για

Διακοσμητικά φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια ομάδα πεπειραμένων επαγγελματικών που ασχολούμαστε με την παραγωγή οπωροφόρων δένδρων, διακοσμητικών φυτών, φυταρίων & υλικού πολλαπλασιασμού. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με τα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, την απαραίτητη τεκμηρίωση σε συνδυασμό με εξειδικευμένη εξυπηρέτηση & προσωπική προσέγγιση. Η παραγωγή μας είναι άριστης ποιότητας, τυποποιημένη ενώ χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη τεχνολογία & τεχνογνωσία στην καλλιέργεια των φυτών. Οι αγοραστές παραλαμβάνουν προϊόντα άριστης ποιότητας με βάση του διεθνείς κανονισμούς.

 2. VIVEROS MACÍAS

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVEROS MACÍAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, Δασοκομία, φυτώρια με ελαιόδενδρα, Φυτά, Δασοκομία, φυτώρια με φοίνικες, χαμαίρωπας, δεντρα, και quercus. Έχει έδρα σε Carmona-Sevilla, Ισπανία.

 3. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Σερβία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία KALEM DJORDJEVIC NURSERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά φυτωρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οπωροφόρα φυτά, Οπωροφόρα δέντρα, διακοσμητικα φυτα, τριανταφυλλακια, αχλαδιες, φουντουκιες, Οπωροφόρα φυτά, και Οπωροφόρα δέντρα. Έχει έδρα σε Milutovac, Σερβία.

 4. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανθη, Ανθη, διακοσμητικα φυτα, φυτα σε γλαστρακι, φυτα σε γλαστρα, και τριανταφυλλιες mini forever. Έχει έδρα σε El Masnou-Barcelona, Ισπανία.

 5. VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVAI MARCONI ANTONIO & FIGLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, θαμνοι, φυτα εσωτερικου και εξωτερικου χωρου, Φυτά σε γλάστρες, ροδοδαφνες, φυτωρια, φυτα χονδρικης, ροδια, και ανθοφορα φυτα. Έχει έδρα σε Grottammare, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Ιταλία

  Η Fruttidoro ειδικεύεται στην παραγωγή και την πώληση φυτών για τον κήπο και οπωροφόρων δέντρων σε βάζο. Σχεδιασμός, υλοποίηση και συντήρηση κήπων. Πωλούνται οπωροφόρα δέντρα, φυτά κήπου, καλλωπιστικά φυτά και οπωροφόρα δέντρα του χτες. Στον ηλεκτρονικό ιστότοπο πωλήσεων των φυτωρίων Dalmonte Faenza (RA), www.fruttidoro.com μπορείτε να ανακαλύψετε και να αγοράσετε περισσότερες από 500 ποικιλίες αρχαίων ξεχασμένων φυτών, φυτά κήπου και οπωροφόρα δέντρα στο βάζο, για να επιλέξετε από τον κατάλογό μας.

 2. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Ισπανία

  Φυτώρια για κήπους και φυτοκομία. Διαθέτουμε υποτροπικές ποικιλίες, παραγωγή και πώληση καλλωπιστικών φυτών, ο όγκος παραγωγής και η καλή τιμή των οποίων δεν μπορεί παρά να κινήσουν το ενδιαφέρον των φυτωρίων.

 3. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Ιταλία

  Η VIVAIO DEI MOLINI ιδρύθηκε το 1940. Παράγουμε φυτά σε χωράφι και σε ζαρντινιέρες τα οποία προορίζονται για την αγορά της Ιταλίας και τη διεθνή αγορά. Αναλαμβάνουμε τη διαρρύθμιση και τη συντήρηση χώρων πράσινου. Σήμερα, η παραγωγή οπωροφόρων και καλλωπιστικών φυτών καταλαμβάνει περίπου 75 στρέμματα χωραφιού, μια έκταση 20.000 τ.μ. με ζαρντινιέρες σε ανοιχτό χώρο και 12.000 τ.μ. σε θερμοκήπιο. Επενδύουμε τακτικά προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής στον χρόνο.

 4. VIVEROS ANTONIO MARTÍNEZ

  Ισπανία

  Η Viveros Antonio Martínez είναι μια επιχείρηση με μεγάλη πείρα στον τομέα της γεωργίας, μια οικογενειακή παράδοση που κληρονομήθηκε από πατέρα σε γιο εδώ και τρεις γενιές με μόνο κίνητρο να μπορέσουν οι γεωργοί να αποκτήσουν το μέγιστο δυνατό κέρδος από τις καλλιέργειες τους. Το συνεχές μας ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και τη βελτίωση μας οδήγησαν να αποκτήσουμε τα καλύτερα μηχανήματα και εγκαταστάσεις και τα πιο επικερδή προϊόντα της αγοράς. Νέες ποικιλίες και τρόπους καλλιέργειας.

 5. VIVAI RUSSO SSA

  Ιταλία

  Η Vivai Russo, ιδρύθηκε την δεκαετία του 60, ειδικεύτηκε στην παραγωγή και στο εμπόριο δασικών, διακοσμητικών, μεσογειακών, τροπικών φυτών, εσπεριδοεειδών, οπωροφόρων δέντρων, ελαιόδεντρων, φοινικοειδών.

 1. VIVEROS ANTÓN E HIJOS

  Ισπανία

  Παράγονται διακοσμητικά και μεσογειακά φυτά. Ποικιλίες : φοινικόδεντρα, ροιές, εσπεριδοειδή, ελαιόδενδρα, φύκοι, χαρουπιές, ροδόξυλα, τιπουάνα, κλπ.

 2. GARTENBAU-SERVICE

  Γερμανία

  Η εταιρεία GARTENBAU-SERVICE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανθοφορα φυτα κηπου, και φυτα για τον κηπο. Έχει έδρα σε Straelen-Herongen, Γερμανία.

 1. ZE IMPORT & EXPORT

  Τουρκία

  Η εταιρεία ZE IMPORT & EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεσκος βασιλικος. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

 2. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία HORTALIZAS JUMARSAN S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακοσμητικά φυτά, Διακοσμητικά φυτά, μεντα, φρεσκος μαϊντανος, και συσκευασμενο σπανακι. Έχει έδρα σε El Raal, Ισπανία.

 3. DANIEL FILIBERTO

  Ισπανία

  Η εταιρεία DANIEL FILIBERTO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Turís, Ισπανία.

 4. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALGOROS VIVEROS, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυτώρια με ελαιόδενδρα, διακοσμητικα φυτα, εσπεριδοειδη, και εξαγωγείς φοινίκων. Έχει έδρα σε Elche (Alicante), Ισπανία.

 5. GROW BROTES VERDES S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία GROW BROTES VERDES S.L, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Mislata (valencia), Ισπανία.

 6. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Βέλγιο

  Η εταιρεία JAN SPRUYT VAN DER JEUGD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά φυτωρίου, Φυτά, Φυτά φυτωρίου, ορχιδεα, και Φυτά. Έχει έδρα σε Buggenhout, Βέλγιο.

 7. ALFREDO MOREIRA SILVA E FILHOS LDA.

  Πορτογαλία

  Η εταιρεία ALFREDO MOREIRA SILVA E FILHOS LDA., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθη και φυτά θερμοκηπίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμητικα φυτα, και παραγωγοί καλλωπιστικών φυτών. Έχει έδρα σε Baguim Do Monte, Πορτογαλία.

 8. KAKOGIANNAKIS NURSERIES

  Ελλάδα

  Η εταιρεία KAKOGIANNAKIS NURSERIES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμητικα φυτα, εσπεριδοειδη, λιοδεντρα, και αρχιτεκτονικη της φυσης. Έχει έδρα σε Rethimno, Ελλάδα.

 1. TIHGSA.COM

  Περού

  Η εταιρεία TIHGSA.COM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Lima, Περού.

 2. PÉPINIÈRES CECE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PÉPINIÈRES CECE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά, Διακοσμητικά φυτά, Ανθη και φυτά θερμοκηπίου, Φυτά, Φύτευση, Διακοσμητικά φυτά, και Ανθη και φυτά θερμοκηπίου. Έχει έδρα σε Bray, Βέλγιο.

 3. KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB

  Γερμανία

  Η εταιρεία KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανθοφόρα φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μικρα φυτα, διακοσμητικα φυτα, καλλιεργεια οπωροφορων δεντρων, και αιωνοβια φυτα. Έχει έδρα σε Gensingen, Γερμανία.

 4. MENCI LUCIANO ORTOFLORICOLTURA

  Ιταλία

  Η εταιρεία MENCI LUCIANO ORTOFLORICOLTURA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, διακοσμητικα φυτα εξωτερικου χωρου, διακοσμητικα φυτα, Τεχνητά άνθη, φυτά και φρούτα, και φυτα εσωτερικου και εξωτερικου χωρου. Έχει έδρα σε Castiglion Fiorentino, Ιταλία.

 5. FLOREANA HYDROKULTUR GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία FLOREANA HYDROKULTUR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτά σε γλάστρες, Διακοσμητικά φυτά, Φυτά σε γλάστρες, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

 6. VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS

  Ελλάδα

  Η εταιρεία VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, cycas circinnalis, αρωματικα φυτα, Φυτώρια και δασοκομία, και λιοδεντρα. Έχει έδρα σε Kato Achaia, Ελλάδα.

 7. M VAN VEEN BV

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία M VAN VEEN BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Rijsenhout, Κάτω Χώρες.

 8. PFLANZEN-EXOTE

  Γερμανία

  Η εταιρεία PFLANZEN-EXOTE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακοσμητικά φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φοινικες, σαρκωδη και τροπικα φυτα, και εξωτικα φυτα. Έχει έδρα σε Bad Lippspringe, Γερμανία.

 9. PAULOWNIA EUROPA

  Ρουμανία

  Η εταιρεία PAULOWNIA EUROPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δασικά φυτά, Φυτά, Φυτά σε γλάστρες, Διακοσμητικά φυτά, Δασικά φυτά, Φυτά, Φυτά σε γλάστρες, και Διακοσμητικά φυτά. Έχει έδρα σε Cristian, Ρουμανία.

 10. COOPERATIVA P. G. FRASSATI

  Ιταλία

  Η εταιρεία COOPERATIVA P. G. FRASSATI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδρόβια φυτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διακοσμητικα φυτα, τοποθετηση εγκαταστασεων αρδευσης, κοπη δεντρων, και εργασιες θερισμου χλοης. Έχει έδρα σε Canneto Sull'oglio, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διακοσμητικά φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

356 Επιχειρήσεις