• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διακοσμητικά φυτά

Αποτελέσματα για

Διακοσμητικά φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Σερβία

  Verified by Europages badge
 2. ROSELL VEGA HORTICULTORS S.L.

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 3. GARDEN VIVAI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. IL GERMOGLIO SRLS

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. AGRI-UNITED, SOCIEDADE UNIPESSOAL LDA

  Πορτογαλία

  Η AGRI-UNITED είναι μια επιχείρηση αφιερωμένη στην παραγωγή και την εμπορία κόκκινων φρούτων : μούρα (γλυκιά ποικιλία Prime-Ark 45), σταφύλια (ποικιλία κόκκινη Pinot Noir) για την παραγωγή κρασιού και καλλωπιστικών φυτών. Ελπίζουμε να εδραιώσουμε διεθνείς εμπορικές σχέσεις, και συγκεκριμένα στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία. PME πιστοποιημένη με μια σειρά φρούτων και λαχανικών και ένα πιστοποιητικό Green Point, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις προϋποθέσεις για να εξάγουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. FRUTTIDORO.COM - DALMONTE EGIDIO AZIENDA AGRICOLA

  Ιταλία

  Η Fruttidoro ειδικεύεται στην παραγωγή και την πώληση φυτών για τον κήπο και οπωροφόρων δέντρων σε βάζο. Σχεδιασμός, υλοποίηση και συντήρηση κήπων. Πωλούνται οπωροφόρα δέντρα, φυτά κήπου, καλλωπιστικά φυτά και οπωροφόρα δέντρα του χτες. Στον ηλεκτρονικό ιστότοπο πωλήσεων των φυτωρίων Dalmonte Faenza (RA), www.fruttidoro.com μπορείτε να ανακαλύψετε και να αγοράσετε περισσότερες από 500 ποικιλίες αρχαίων ξεχασμένων φυτών, φυτά κήπου και οπωροφόρα δέντρα στο βάζο, για να επιλέξετε από τον κατάλογό μας.

 2. VIVAIO DEI MOLINI - SOC. AGRICOLA PORRO SAVOLDI S.S.

  Ιταλία

  Η VIVAIO DEI MOLINI ιδρύθηκε το 1940. Παράγουμε φυτά σε χωράφι και σε ζαρντινιέρες τα οποία προορίζονται για την αγορά της Ιταλίας και τη διεθνή αγορά. Αναλαμβάνουμε τη διαρρύθμιση και τη συντήρηση χώρων πράσινου. Σήμερα, η παραγωγή οπωροφόρων και καλλωπιστικών φυτών καταλαμβάνει περίπου 75 στρέμματα χωραφιού, μια έκταση 20.000 τ.μ. με ζαρντινιέρες σε ανοιχτό χώρο και 12.000 τ.μ. σε θερμοκήπιο. Επενδύουμε τακτικά προκειμένου να επιτύχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής στον χρόνο.

 3. VIVEROS EMILIO DÍAZ

  Ισπανία

  Φυτώρια για κήπους και φυτοκομία. Διαθέτουμε υποτροπικές ποικιλίες, παραγωγή και πώληση καλλωπιστικών φυτών, ο όγκος παραγωγής και η καλή τιμή των οποίων δεν μπορεί παρά να κινήσουν το ενδιαφέρον των φυτωρίων.

 4. VIVEROS ANTONIO MARTÍNEZ

  Ισπανία

  Η Viveros Antonio Martínez είναι μια επιχείρηση με μεγάλη πείρα στον τομέα της γεωργίας, μια οικογενειακή παράδοση που κληρονομήθηκε από πατέρα σε γιο εδώ και τρεις γενιές με μόνο κίνητρο να μπορέσουν οι γεωργοί να αποκτήσουν το μέγιστο δυνατό κέρδος από τις καλλιέργειες τους. Το συνεχές μας ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και τη βελτίωση μας οδήγησαν να αποκτήσουμε τα καλύτερα μηχανήματα και εγκαταστάσεις και τα πιο επικερδή προϊόντα της αγοράς. Νέες ποικιλίες και τρόπους καλλιέργειας.

 5. VIVAI RUSSO SSA

  Ιταλία

  Η Vivai Russo, ιδρύθηκε την δεκαετία του 60, ειδικεύτηκε στην παραγωγή και στο εμπόριο δασικών, διακοσμητικών, μεσογειακών, τροπικών φυτών, εσπεριδοεειδών, οπωροφόρων δέντρων, ελαιόδεντρων, φοινικοειδών.

 1. VIVEROS ANTÓN E HIJOS

  Ισπανία

  Παράγονται διακοσμητικά και μεσογειακά φυτά. Ποικιλίες : φοινικόδεντρα, ροιές, εσπεριδοειδή, ελαιόδενδρα, φύκοι, χαρουπιές, ροδόξυλα, τιπουάνα, κλπ.

 2. GARTENBAU-SERVICE

  Γερμανία

 3. ZE IMPORT & EXPORT

  Τουρκία

 4. HORTALIZAS JUMARSAN S.L

  Ισπανία

 5. DANIEL FILIBERTO

  Ισπανία

 6. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Ισπανία

 7. GROW BROTES VERDES S.L

  Ισπανία

 8. MENCI LUCIANO ORTOFLORICOLTURA

  Ιταλία

 9. PAULOWNIA EUROPA

  Ρουμανία

 10. VASILAKOS PLANTS AND NURSERY GARDENS

  Ελλάδα

 1. KAKOGIANNAKIS NURSERIES

  Ελλάδα

 2. JAN SPRUYT VAN DER JEUGD

  Βέλγιο

 3. ALFREDO MOREIRA SILVA E FILHOS LDA.

  Πορτογαλία

 4. PFLANZEN-EXOTE

  Γερμανία

 5. PÉPINIÈRES CECE

  Βέλγιο

 6. TIHGSA.COM

  Περού

 7. M VAN VEEN BV

  Κάτω Χώρες

 8. KIENTZLER GARTENBAUBETRIEB

  Γερμανία

 9. COOPERATIVA P. G. FRASSATI

  Ιταλία

 10. CLAERHOUT JAN

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διακοσμητικά φυτά - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

376 επιχειρήσεις