• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα

Αποτελέσματα για

Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Από το 2009, η Alpi Investment δραστηριοποιείται στην παραγωγή και το εμπόριο φυσικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα φυσικά προϊόντα αποτελούν την βάση της επιχειρησιακής μας φιλοσοφίας. Εργαζόμαστε αποκλειστικά με τα καλύτερα φυσικά συστατικά και βασιζόμαστε σε παραγωγούς πρώτων υλών των οποίων η ποιότητα έχει αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου. Ελπίζουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη περιοχών όπου η γεωργία είναι καθοριστική και τους ενθαρρύνουμε να παράγουν περισσότερα και καλύτερα προϊόντα.Διαχειριζόμαστε τις ιδιόκτητες μας εγκαταστάσεις παραγωγής και κατέχουμε μερικά καταχωρημένα εμπορικά σήματα όπως, μεταξύ άλλων, Alpi Nature και Idda Herbal. Η παραγωγή και η αποθήκη μας διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας EΕ (BG-BIO-22). Σύμφωνα με τα πρότυπα ανώτατης ποιότητας, όλη η παραγωγική διαδικασία ελέγχεται αυστηρά. Από την ίδρυση μας, συσσωρεύσαμε εμπεριστατωμένη εμπειρία στην επιλογή, παροχή, έλεγχο ποιότητας, συσκευασία, διανομή B2B και B2C της μεγάλης μας γκάμας προϊόντων. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία ιδιωτικής ετικετοποίησης.Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. MADAR

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 3. SEVAROME

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

 4. GRISTIREN LIMITED

  Ελλάδα

  Verified by europages badge

  Η Gristiren Ltd είναι ένας κορυφαίος παραγωγός πεντανόστιμων και υγιεινών υποκατάστατων τυριού και τυροκομικών προϊόντων vegan από την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για επιχειρήσεις λιανικής και τροφοδοσίας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των πελατών μας. Τα δικά μας υποκατάστατα προϊόντα τυριού και προϊόντα τυριού vegan παράγονται από τα εκλεκτότερα φυτικά συστατικά, όπως σόγια, καρύδια και σιτηρά και δεν περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, λακτόζη και άλλα ζωικά προϊόντα. Δεσμευόμαστε για τη διάθεση προϊόντων που όχι μόνο είναι εξαιρετικά νόστιμα, αλλά είναι και υγιεινά και οικολογικά. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων μπλοκ, φετών και τριμμάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων εφαρμογών. Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας για το δικό σας εστιατόριο, την καφετέρια ή για λιανικές πωλήσεις, διαθέτουμε το σωστό μέγεθος συσκευασίας για εσάς. Στην Gristiren Ltd, είμαστε υπερήφανοι για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν υπερσύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό προκειμένου να τηρούνται τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν που εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις μας πληροί τα αυστηρά πρότυπα γεύσης, υφής και ποιότητας. Είτε είστε επιχείρηση λιανικής είτε επιχείρηση τροφοδοσίας, διαθέτουμε το σωστό προϊόν και μέγεθος συσκευασίας για την κάλυψη των αναγκών σας. Επιλέξτε μας για τα βέλτιστης γεύσης, υψηλής ποιότητας και οικολογικά υποκατάστατα τυριού και τυροκομικά τυριού vegan.

 5. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Μια Οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 50 χρόνια παράδοσης στην επεξεργασία προϊόντων ζαχαροπλαστικής και μπισκότων υπό το εμπορικό σήμα Pastas y Bizcochos Gloria. Σήμερα, στην INACO, εξειδικευόμαστε τα τελευταία χρόνια στην φυσική διατροφή με την επεξεργασία μπισκότων και ξηρών οικολογικών γλυκών υπό το σήμα BELSI επιλέγοντας τις καλύτερες φυσικές πρώτες ύλες 100 % οικολογικές, άλευρα ολικής άλεσης, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και σπόρους, παρθένο ελαιόλαδο και σιρόπι από σιτάρι ως γλυκαντικό. Τα οικολογικά προϊόντα BELSI προσφέρουν υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, είναι υγιεινά και ισορροπημένα και φέρουν την εγγύηση του CPAEN (Συμβούλιο της γεωργικής και οικολογικής παραγωγής της Ναβάρρας) υπό τον αριθμό άδειας NA-E0013. Προμηθευτής των εξής: διαιτητικά προϊόντα | διατροφή | ζαχαροπλαστική | οικολογικά τρόφιμα | cookies | μπισκότα για τσάι | διαιτητικά τρόφιμα | μανταλένες | γαστρονομικά προϊόντα | γλυκά διαίτης | τρόφιμα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2020 στην Mersin, Τουρκία. Η Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. Η STI. είναι ένας παραγωγός τσαγιού σε κύβους για ένα από τα πιο περιζήτητα τσάγια, το τσάι ATOM, και θεωρούμε πως είμαστε ο παραγωγός υγιεινών τσαγιών νέας γενιάς. Παράγουμε τα τσάγια μας για να βελτιώσουμε το αμυντικό σύστημα όσων βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους όλη την ημέρα και δίνουμε στην νέα μας γενιά γεύση και εύκολη πρόσβαση στα υπέροχα μας τσάγια. Οι κύβοι των φυτικών μας τσαγιών καταναλώνονται σε διάφορου χώρους όπως στον χώρο εργασίας, σε σχολεία, στο σπίτι και όπου μπορείτε να βρείτε ζεστό νερό! Δεν υπάρχουν τεχνητά συστατικά όπως τεχνητές γλυκαντικές ή πρόσθετες ουσίες. Οι κύβοι μας τσαγιών παράγονται από φυτά που επιλέγονται προσεκτικά από την φύση και φυσικό ζαχαρότευτλο. Γνωρίζουμε την ύπαρξη των βλαβερών μορίων στα φακελάκια τσαγιών όπου τα πλαστικά φακελάκια προκαλούν ποτά με ανάμειξη νανομορίων με πλαστικό. Αυτά τα βλαβερά μόρια αποθηκεύονται στο σώμα και είναι βλαβερά για την υγεία. Συνεπώς, δημιουργήσαμε τα τσάγια μας σε κύβους ικανοί να εμποδίσουν αυτά τα βλαβερά μόρια και να σας επιτρέψουν να καταναλώσετε το αγαπημένο σας τσάι καλύτερα χωρίς να βλάψετε το σώμα σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία τσαγιών: ενεργειακά τσάγια, τσάι από αγριοτριανταφυλλιά, τσάι με λεμόνι και μέντα, τσάι melissa tea, linden και πολλά άλλα! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 2. HECOSFAIR

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Από το 2019, η εταιρεία HECOSFAIR εξειδικεύεται στα προϊόντα άριστης ποιότητας, βιολογικά, δίκαιου εμπορίου και χωρίς πειράματα στα ζώα. Πρόκειται για μια φίρμα αλληλεγγύης ντελικατέσεν, βιολογικών προϊόντων δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στα ζώα που ιδρύθηκε από την Herlyne Blaise. Στόχος της επιχείρησης είναι να προωθεί το δίκαιο εμπόριο, την βιολογική καλλιέργεια και τον σεβασμό στα ζώα δίνοντας κίνητρο για υπεύθυνες αγορές, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής των καταναλωτών, των παραγωγών και τω ζώων. Η Hecosfair ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών, για μια καλύτερη διατροφή, οι οποίοι φροντίζουν την υγεία τους, να συμμετάσχουν στην ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και με σεβασμό στα δικαιώματα των ζώων. Απευθύνεται έτσι στους επαγγελματίες που επιθυμούν να υιοθετήσουν μια μακροχρόνια διαδικασία με υπεύθυνες αγορές για τους μισθωτούς τους αλλά και για τους πελάτες τους. Η Hecosfair δραστηριοποιείται στην καταπολέμηση των απορριμάτων και κυρίως των πλαστικών απορριμάτων. 'Ολες οι συσκευασίες της ανακυκλώνονται και τα γυάλινα δοχεία και άλλα δοχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να αναπληρώνονται πολλές φορές. Η Hecosfair συμπληρώνει τον κατάλογο των εταιρειών foodtech προσφέροντας σας έναν νέο τρόπο κατανάλωσης: - Οικολογικό- Ηθικό- Βιώσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

 3. KONSONET

  Λιθουανία

  Verified by europages badge

  Η Konsonetas είναι μια Λιθουανική εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή φυσικής μη ραφιναρισμένης ζάχαρης και προϊόντων από κακάο. Η γκάμα μας από ζάχαρη περιλαμβάνει: Demerara, μαύρη ζάχαρη muscovado, χρυσή ζάχαρη σε κόκκους, κρυστάλλινη καφέ ζάχαρη. Το προϊόν μας είναι κατάλληλο για βέγκαν και χορτοφάγους και πιστοποιημένα από την British Retail Consortium (BRC), Κοσέρ, Χαλάλ. Έχουμε επίσης δημιουργήσει 2 νέα είδη ζάχαρης στον τομέα της υγείας- αντιοξειδωτικοί κύβοι ζάχαρης και κύβοι ζάχαρης χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη για διαβητικούς. Το κακάο μας σε σκόνη αποτελεί ένα άλλο προϊόν που εισάγουμε και διανέμουμε στην Λιθουανία υπό το εμπορικό μας σήμα Konsonet από το 2014. Η γκάμα μας προϊόντων κακάο συμπεριλαμβάνει φυσική και αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο, φυσικό και με αφαιρεμένο άρωμα βούτυρο κακάο. Από το 2020 συνεργαζόμαστε με έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς δημητριακών στις Βαλτικές χώρες. Μπορούμε να προσφέρουμε οποιοδήποτε είδος προϊόν νιφάδων βρώμης- από γίγας σε στιγμιαίο, αλεύρι βρώμης και ψήγματα βρώμης, τόσο ολόκληρες KDHO όσο και κομμένες. 'Ολα τα προϊόντα μας βρώμης είναι κατάλληλα για βρέφη όσον αφορά τα επίπεδα περιεκτικότητας σε μέταλλα, εντομοκτόνα, μυκοτοξίνες. Προσφέρουμε επίσης προϊόντα θέρμανσης όπως ξύλινες μπρικέτες και πέλλετ, που ονομάζονται επίσης βιοκαύσιμα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε ! Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 4. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 5. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Nutralong Pharmachem Co., Ltd. είναι μια εταιρεία παροχής πρώτων υλών ανώτατης ποιότητας για τρόφιμα και ποτά, συμπληρώματα διατροφής και την αγορά ζωοτροφών. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει φυσικά γλυκαντικά, υγεία των αρθρώσεων, βιταμίνες, ανόργανα συστατικά, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα. Tηρούμε τους κανονισμούς της EC και FDA και παρέχουμε λύσεις και φινιρισμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Ως επαγγελματίας προμηθευτής θειικής χονδροϊτίνης, προσφέρουμε όλες τις σειρές της χονδροϊτίνης με πιστοποιητικά για την ανθρώπινη κατανάλωση. Τα προϊόντα μας αποθηκεύονται στην ΕΕ με πιστοποιητικό υγείας και εργαστηριακή αναφορά δοκιμών. Όχι μόνο παρέχουμε σκόνη χονδροϊτίνης αλλά και δοκιμές κατ. 98%, 95%, και 85% καθώς και άμεσης συμπίεσης (DC).Η ποιότητα και η εγγύηση του προϊόντος αποτελούν τις βασικές προτεραιότητές μας.Παρακολουθούμε τους τελευταίους κανονισμούς της EC και της FDA και παρέχουμε μηνιαίες αναφορές ποιότητας. Κατέχουμε εμπειρία είκοσι ετών στην μετατροπή των ιδεών σε πραγματική παραγωγή με βάση πάνω από 1000 συνθέσεις. Προσφέρουμε διάφορους τρόπους εξόφλησης στους πελάτες με ικανοποιητικό ιστορικό εξόφλησης. Αγοράζουμε επίσης ασφάλεια ευθύνης προϊόντων $2 εκατ. για όλα τα προϊόντα ώστε να προστατεύσουμε τους πελάτες από απαιτήσεις στην μετέπειτα επιχείρηση. Διαθέτουμε οχτώ επαγγελματικές αποθήκες στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και στην Κίνα με σταθερό απόθεμα ώστε τα προϊόντα μας να παραδίδονται γρήγορα. Το κέντρο εξυπηρέτησης μας για την διαχείριση διακίνησης, 600 000 τ.μ., στην Κίνα μας εξυπηρετεί για τις εξατομικευμένες συσκευασίες, τις ετικέτες, παλέτες και εμπορευματοκιβώτια για πελάτες. Επιλέξτε μας για την ποιότητα, αξιοπιστία και συνοχή μας.

 1. KURUNE GIDA

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

 2. BISCOTTES ROGER

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Ο Roger Sarret, ο γιος του φούρναρη, παράγει παξιμάδια και προσφέρει μια ξεχασμένη αίσθηση, μια ευχαρίστηση του παρελθόντος πριν από τα χρόνια της στέρησης, για να μάθουμε και να τολμούμε να γιορτάσουν και πάλι εκείνες τις μικρές καθημερινές απολαύσεις. 65 χρόνια αργότερα, ο Roger είναι πάντα εκεί, με την πελατεία του, πιστός στην ποιότητα, έχει εξελιχθεί και η χειροποίητη παραγωγή έχει μεγαλώσει χωρίς να χάνει τα κριτήρια ποιότητας. Κατασκευάζουμε για μάρκες διανομέων ετικετών. Δημιουργία γκάμας πλήρους υπηρεσίας.

 1. GABARONI, BMM D.O.O.

  Σλοβενία

  Verified by europages badge

  Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση από τη Σλοβενία που ειδικεύεται στη βιομηχανία τροφίμων εδώ και 60 χρόνια. Η εταιρεία μας επικεντρώνεται κυρίως στην παραγωγή βιολογικών ζυμαρικών και ζυμαρικών vegan. Εκείνο που μας διακρίνει από τις άλλες εταιρείες είναι η παραγωγή μας ζυμαρικών με βάση τα όσπρια όπου χρησιμοποιούμε ειδικά: - κόκκινες φακές, - ρεβίθια, - αρακά και - μαύρα φασόλια. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα και υγιεινότερα προϊόντα. Θα χαρούμε να έχουμε τα προϊόντα μας και στα δικά σας ράφια.

 2. LABORATOIRE SPLP

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LABORATOIRE SPLP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης. Έχει έδρα σε Châtillon-Sur-Chalaronne, Γαλλία.

 3. LABORATOIRE LORICA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LABORATOIRE LORICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, συμπληρωματα διατροφης, Προϊόντα Wellness, Συμπληρώματα διατροφής, και Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει έδρα σε Moncoutant Sur Sèvre, Γαλλία.

 4. FRDP

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία FRDP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

 5. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιούχα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Θεμιτό εμπόριο, Κακάο και σοκολάτα, Αποξηραμένα φρούτα, Ελαιούχα, σποροι, εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Montenay, Γαλλία.

 6. AWA SECRETS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία AWA SECRETS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλλυντικά προϊόντα, Μπαχαρικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, φυσικα καλλυντικα, καλλυντικα με βαση φυσικα προϊοντα, καλλωπιστικα προϊοντα, καλλωπιστικα προϊοντα για περιποιηση σωματος, καλλωπιστικα προϊοντα για περιποιηση προσωπου, και καλλωπιστικα προϊοντα για περιποιηση χεριων και ποδιων. Έχει έδρα σε Nanterre, Γαλλία.

 7. BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Münchberg, Γερμανία.

 8. GUSTONEO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GUSTONEO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Brignais, Γαλλία.

 1. COUP D'BARRE

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COUP D'BARRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητική διατροφή, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), διατροφή, Αθλητική διατροφή, και Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει έδρα σε Woluwe-Saint-Pierre, Βέλγιο.

 2. OXYGENE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία OXYGENE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσθετικά τροφίμων, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, Προσθετικά τροφίμων, Γαλακτοματοποιητικές ουσίες, φυσικοι γαλακτωματοποιητες, και λεκιθινη. Έχει έδρα σε Fouras, Γαλλία.

 3. MAES HONEY SL

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAES HONEY SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, Μελισσοκομία και μετάξι, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, μελι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα υγιεινής διατροφής, μελι απο μελισσες, και Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει έδρα σε Aldeatejada-Salamanca, Ισπανία.

 4. NERANO GROUP

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NERANO GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, Δημητριακά και σπόροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα βιολογικά, χονδρικη πωληση διαιτητικων τροφιμων, διαιτητικα προϊοντα, Διαιτητικές τροφές, Δημητριακά πρωϊνού, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Marki, Πολωνία.

 5. BARGY UKRAINE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BARGY UKRAINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ευεξία και αναζωογόνηση, Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων, Βιταμίνες και προβιταμίνες, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, υγιεινές και φυσικές τροφές, μπαρα ενεργειας, Ευεξία και αναζωογόνηση, και φυσικα τροφιμα. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

 6. LABORATOIRES PHYTOCEUTIC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LABORATOIRES PHYTOCEUTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, βιολογικά συμπληρώματα διατροφής, και πώληση συμπληρωμάτων διατροφής μέσω διαδικτύου. Έχει έδρα σε Frejus, Γαλλία.

 7. IDEC THERAPEUTIC

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία IDEC THERAPEUTIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 8. NEW TRADE CENTER

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEW TRADE CENTER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα αρωμάτων, Καλλυντικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Διανομή νερού, ορυκτα χρωμιου, εισαγωγές - εξαγωγές αρωμάτων, Αγροδιατροφική βιομηχανία, και Ομορφιά - προϊόντα. Έχει έδρα σε Morvillars, Γαλλία.

 9. HANF-NATUR INH. RALF BUCK

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HANF-NATUR INH. RALF BUCK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Lindlar, Γερμανία.

 10. MAGU CBD GMBH

  Αυστρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAGU CBD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4.673 Επιχειρήσεις