• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διαδικτυακό μάρκετινγκ

Αποτελέσματα για

Διαδικτυακό μάρκετινγκ - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BUZZYSTORES

  Σουηδία

  Verified by europages badge

  Η Swipe είναι πολυεθνική που βοηθά τους πωλητές ώστε να πωλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε πελάτες στις τοπικές τους κοινότητες και να προσεγγίσουν παράλληλα εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως. Παρέχει την ιδανική πλατφόρμα για πελάτες παγκοσμίως ώστε να εξερευνήσουν τις προσφορές στην κοινότητα τους ή διεθνώς. Ο Enoch A.K Dugbazah ίδρυσε την Swipe με γραφεία στην Γκάνα, στην Σουηδία και στην Νότια Αφρική. Η εταιρεία σκοπεύει να αποκτήσει μια φυσική και νομική παρουσία σε όλες της Αφρικάνικες χώρες μέχρι το 2024 και να αναπτυχθεί γρήγορα και σε άλλα μέρη του κόσμου. Η Swipe προσφέρει τα αναγκαία και απαραίτητα εργαλεία μάρκετινγκ και ανάλυσης για την ανάπτυξη των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.Πρόκειται για μια επαναστατική επιχείρηση στην βιομηχανία του ηλ. εμπορίου με καινοτομίες και βελτιωμένους τρόπους διασυνοριακής παράδοσης προϊόντων και υπηρεσιών. Είμαστε μια επιχείρηση που επικεντρώνεται στην κοινότητα και με παγκόσμια εμβέλεια ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των διεθνών επιχειρήσεων και των πελατών τους. Η Swipe είναι μια πλατφόρμα τόσο για τους αγοραστές όσο και τους πωλητές. Παρέχουμε εγκαταστάσεις ώστε να διευκολύνουμε την πρόσβαση στις αγοραπωλησίες με πιο οικονομικό τρόπο. Η Swipe στοχεύει μια ευρεία κατηγορία επιχειρήσεων και ανθρώπων, από την Γενιά Z έως τους Millennials, οικολόγους, δημιουργοί περιεχομένων, σχεδιαστές ψηφιακών περιεχομένων, διανοούμενοι και πολλοί άλλοι. Η Swipe δίνει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Παρέχουμε έναν ευχάριστο τρόπο διεξαγωγής πολλαπλών αποστολών σε μία μοναδική πλατφόρμα. Π.χ, μπορείτε να παραγγείλετε είδη, να πληρώσετε τον λογαριασμό ενός φίλου σας και να κλείσετε τραπέζι σε διάφορες χώρες από το ίδιο μέρος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. VISABLE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Visable – μια σύνθετη λέξη από τους όρους «visible» και «enable» που εξηγεί με μία λέξη τι είμαστε: μια επιχείρηση που προβάλλει και καθιστά δυνατές λύσεις για τους πελάτες μας. Έτσι υποστηρίζουμε τις μικρομεσαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις ώστε να παρέχουν πρόσβαση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες τους για αγοραστές σε ολόκληρο τον κόσμο: Ως ειδικά προσαρμοσμένος σε επαγγελματικούς πελάτες σύνδεσμος από ιδιόκτητα σημεία αγοράς B2B και υπηρεσίες μάρκετινγκ Online διαθέτουμε ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα για την αύξηση της προσβασιμότητας στο Διαδίκτυο. Με περισσότερους από 350 συνεργάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη δραστηριοποιούμαστε για την προβολή και την επιτυχία των πελατών μας και είμαστε έτσι ο αξιόπιστος συνεργάτης και σύμβουλός τους στην ψηφιακή Ευρώπη. Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία δεκαετιών στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τη νοοτροπία Start up. Η γνώση και η εμπειρία συνδυάζονται με τον ενθουσιασμό για νέες ιδέες και τρόπους!

 3. WEBGARDEN KFT.

  Ουγγαρία

  Verified by europages badge

  Η Webgarden Kft. δραστηριοποιείται από το 2006. Από τότε, η εταιρεία έχει αναπτυχθεί εξαιρετικά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Διατηρώντας την έδρα της στην Βουδαπέστη στην Ουγγαρία, δημιούργησε επίσης διεθνείς θυγατρικές στο Μαυροβούνιο και πιο πρόσφατο στο Μαρόκο.Η εταιρεία εκτελεί και ολοκληρώνει με επιτυχία έργα μικρής και μεγάλης εμβέλειας, τόσο σε εγχώριο όσο και διεθνές επίπεδο. Η εμβέλεια αυτή μας εμπλούτισε ώστε να μπορούμε πλέον να ικανοποιούμε με επιτυχία τις ανάγκες των πελατών μας. Εως σήμερα, διαθέτουμε συστάσεις από 28 διαφορετικές χώρες, εξυπηρετώντας τόσο τον δημόσιο τομέα όσο και πελάτες του ιδιωτικού τομέα. Η εμπειρία αυτή και η παγκόσμια παρουσία λειτουργεί ως κινητήρια δύναμη πίσω από μια πολυπολιτισμική καρποφόρα παγκόσμια συνεργασία. Η τήρηση μιας καλής συνεργασίας με τους πελάτες είναι ύψιστης σημασίας, η επιτυχία τους συνδέεται άμεσα με την δική μας. Πιστεύουμε ακράδαντα πως οι πελάτες μας αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο των επαγγελματικών στόχων της εταιρείας μας. Συνεπώς, είναι μέγιστης σημασίας να τους γνωρίζουμε (καθώς και το πρόσωπο επικοινωνίας τους), να τους ακούμε προσωπικά, να μαθαίνουμε από εκείνους κατανοώντας παράλληλα τις δραστηριότητες τους και τους επαγγελματικούς τους στόχους ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους, ικανοποιώντας πάντα τις προσδοκίες τους. Η ικανοποίηση τους εγγυάται την επιτυχία μας και αποτελεί τον πυρήνα του επιχειρησιακού μας προτύπου.

 4. ABK AGENCE DIGITALE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ABK AGENCE DIGITALE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαδικτυακο μαρκετινγκ, διαδικτυακη εταιρεια, χαρακτηρισμός ιστοσελίδων, και γραφιστική δημιουργία. Έχει έδρα σε Rennes, Γαλλία.

 5. VIRAGE WEB

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIRAGE WEB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία ιστοσελίδων, seo, και διαδικτυακο μαρκετινγκ. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. DE KATHEN & EBENAL GBR

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DE KATHEN & EBENAL GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαδικτυακό μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Viöl, Γερμανία.

 2. CYBERNECS

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CYBERNECS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες on-line - δημιουργία και ανάπτυξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία εφαρμογών για κινητά, Δημιουργία εφαρμογών ιστού, Ηλεκτρονικό εμπόριο - υπηρεσίες, Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, Διαδικτυακό μάρκετινγκ, σχεδιασμός διαδικτυακής τοποθεσίας, δημιουργός διαδικτυακής τοποθεσίας, ιστοτοποι, και σχεδιαστής ιστοτόπων. Έχει έδρα σε Bagneux, Γαλλία.

 3. ZELDIA

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ZELDIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ, διαδικτυακο μαρκετινγκ, συμβουλοι μαρκετινγκ, Συμβουλές και στρατηγική σε θέματα Μάρκετινγκ / E-μάρκετινγκ, και Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Gisors, Γαλλία.

 4. COUILLIN STUDIO

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία COUILLIN STUDIO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαδικτυακο μαρκετινγκ, Διαδικτυακές υπηρεσίες, χαρακτηρισμός ιστοσελίδων, και διαδικτυακη εταιρεια. Έχει έδρα σε Illikrich, Γαλλία.

 5. W7 GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία W7 GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαδικτυακό μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Gelnhausen, Γερμανία.

 1. FRIENDSCONSULTING

  Ελλάδα

  TO HONOR. TO ACHIEVE. A boutique digital marketing agency. Αποστολή της Friends Consulting η κατακόρυφη ανάπτυξη των πελατών μας μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών digital marketing και ξεχωριστής ψηφιακής παρουσίας που τους παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο ψηφιακό σύμπαν. Αναλαμβάνουμε εταιρείες κάθε τομέα και μεγέθους και ελεύθερους επαγγελματίες κάθε επαγγέλματος και φιλοδοξίας. Δημιουργούμε αξία γιατί απαντάμε σε πραγματικές ανάγκες. Ο #1 στόχος για κάθε πελάτη που αναλαμβάνουμε είναι η επίτευξη του μέγιστου δυνατού Return on Investment. Φροντίζουμε για τη μεγιστοποίηση της αναγνωρισιμότητας και επισκεψιμότητας αλλά και τη δημιουργία, ενίσχυση και διασφάλιση του τόσο πολύτιμου customer journey, το ‘ταξίδι’ που μετατρέπει το ενδιαφέρον σε πελάτη. Μιλήστε μας τώρα για το πρότζεκτ σας!

 2. ATGBROKERS

  Κύπρος

 1. BASE ELEMENT

  Κύπρος

  H Base Element είναι ένα δυναμικό και γρήγορα αναπτυσσόμενο Digital Agency με παρουσία σε διάφορες Ευρωπαϊκές πόλεις Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της ψηφιακής στρατηγικής, της επικοινωνίας και της τεχνολογίας σε πολυεθνικές εταιρείες και πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε ένα agency για το ψηφιακό και συνεχώς μεταβαλλόμενο σύγχρονο περιβάλλον. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από strategists, creatives, digital marketers και ειδικούς σε data intelligence, στο περιεχόμενο αλλά και στην τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τα δεδομένα σε συγκεκριμένες στρατηγικές και σε μοναδικές εμπειρίες καταναλωτή. Η καθημερινή μας αποστολή είναι να βοηθάμε τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να επιτυγχάνουν τους στρατηγικούς τους στόχους μέσα από τις ολιστικές και εξατομικευμένες digital υπηρεσίες που παρέχουμε. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στρατηγικούς σας στόχους και να θριαμβεύσετε μέσα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο digital περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας https: //www.baseelement.digital/

 2. ENTERCOM® TECHNOLOGIES S.A.

  Ελλάδα

  Μαζί με το εμπορικό τμήμα της, το τμήμα σχεδιασμού λογισμικού αναπτύσσει ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας. Εξειδικευμένο τμήμα ειδικεύεται στην ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ συστημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών καθώς και στην ανεύρεση ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ. Το τμήμα ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ διαθέτει την ΠΕΙΡΑ και την ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ώστε να επιλύει οτιδήποτε παρουσιαστεί ΑΜΕΣΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. Το τμήμα ΕΡΕΥΝΑΣ & ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ πρωτοπορεί και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ καινούρια προϊόντα και τεχνολογίες με σκοπό την ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ της καθημερινής μας ζωής. Η εταιρία μας παρέχει σε κάθε πελάτη » την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησής του. » την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για την πλήρη κατάρτιση του προσωπικού του. » την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σε 24ωρη ΒΑΣΗ.

 3. ORANGE404.COM

  Ελλάδα

  Κατασκευή ιστοσελίδων Καλαμάτα; Είμαστε μια δημιουργική εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων με έδρα την Καλαμάτα. Σκοπός μας είναι η ψηφιακή σας επιτυχία εστιάζοντας στην εμπειρία του χρήστη. Θα χαρούμε να σας δούμε στα γραφεία μας στην Καλαμάτα για να σχεδιάσουμε τη δική σας μοναδική ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας! Διαθέτουμε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Ειδικές τιμές για όλους τους B2B πελάτες μας! Δείτε στην ιστοσελίδα μας τις υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας, e-shop, virtual tour, φωτογράφισης με drone καθώς και τις υπηρεσίες προώθησης στα social media ή της προώθησης της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας μέσω SEO ή Google Adwords! Βρείτε το δικό σας ψηφιακό συνεργάτη στη Μεσσηνία με εμπειρία 10 ετών στη διαχείριση ψηφιακών έργων.

 4. NETWISE DMC

  Ελλάδα

  Η εταιρεία Netwise ειναι μια Boutique Digital Marketing Agency που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την Digital εικόνα και προώθηση μιας εταιρείας. Δημιουργούμε την εταιρική εικόνα μιας επιχείρησης και αναδεικνύουμε τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα αξιοποιώντας όλα τα κανάλια προώθησης του Digital marketing. Οι υπηρεσίες που παρέχονται ειναι οι εξής : 1) Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας ( Logo, Bussiness cards, emails bars) 2) Κατασκευή Ιστοσελίδων και Eshop 3) Δημιουργία διαφηστικών καμπανιών σε Google , Facebook, Instagram , Linkedin 4) Social Media content 5) Video Animation 6) SEO 7) SEO Video Marketing 8) Consulting 9) Έρευνα ανταγωνισμού και ανάλυση Digital Marketing αγοράς Η διαφοροποίηση μας είναι ότι ουσιαστικά αποτελούμε το outsourching τμήμα Digital Marketing κάθε επιχείρησης με συχνή και άμεση επικοινωνία καθώς και με προγραμματισμένες μηνιαίες συναντήσεις για την ανάλυση και την βελτιστοποίηση των Digital ενεργείων που διενεργούνται. Για αυτόν τον λόγο δουλεύουμε με ετήσια συμβόλαια συνεργασίας ώστε να έχουμε τον χρόνο να βελτιστοποιήσουμε την απόδοση όλων των ενεργειών και να ολοκληρώσουμε το Digital Transformation κάθε επιχείρησης.

 5. BYYD

  Ρωσία

  Η BYYD είναι μια τεχνολογική εταιρεία με έδρα στην Ρωσία που επικεντρώνεται αποκλειστικά στο εμπόριο και στην διαφήμιση σε κινητές συσκευές. Παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη για κάθε διαφημιστική εκστρατεία σε όλα τα στάδια: ενημέρωση, παραγωγή, καθώς και σχεδιασμός διαφήμισης, σχεδιασμός και παραγωγή διαφημιστικής εκστρατείας σε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, αναφορά στην εμπορική εκστρατεία. Μεγέθη διαφημιστικών πλαισίων: πλαίσιο πλήρους οθόνης, γνήσιο μορφότυπο, πλαίσια πολλαπλών μέσων, βίντεο. Οι εταίροι μας αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο και ανεξάρτητες διαφημιστικές εταιρείες. Τα εργαλεία μας συμπεριλαμβάνουν όλα τα SSP κλειδιά που μας προσφέρει έναν χαρτοφύλακα με πάνω από 100 000 κινητές εφαρμογές με τα εργαλεία διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο που εγγυούνται μια πρωτοφανής ακτίνα δράσης. Προσφέρουμε στους πελάτες μας το Brand Lift service – μια έρευνα που βοηθά στην αξιολόγηση της οργανικής ευαισθητοποίησης ενός σήματος στο κοινό κινητών εφαρμογών λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ποσοστό χρηστών που χρησιμοποιεί αποκλειστικά κινητές εφαρμογές, αλλά και για την συλλογή δεδομένων για την αύξηση της ευαισθητοποίησης απέναντι στο εμπορικό σήμα μετά την διαφημιστική ενέργεια.

 6. PHOENIX DIGITAL AGENCY

  Ελλάδα

  Διαφημιστική Εταιρεία -- Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή eShop, Διαχείριση Social Media, Γραφιστικός Σχεδιασμός, Marketing. -- Η διαφημιστική εταιρεία Phoenix Digital Agency ιδρύθηκε το 2017 από την Άσπα Παπακωνσταντίνου & τη Μαρίζα Τσότσα. Η εταιρεία εδρεύει στη Λάρισα και αποτελείται από μια ομάδα νέων και δημιουργικών ατόμων με καινοτόμες ιδέες, νέες τεχνικές, εμπειρία, πάθος και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. -- Εμπειρία & Εξειδίκευση -- Τα μέλη της έχοντας ήδη πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας έχουν ως στόχο τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες τους και στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, την ειλικρίνεια, την άμεση ανταπόκριση και τη δημιουργικότητα. Η ομάδα της Phoenix D.A. παρακολουθεί συνεχώς τις νέες τεχνολογίες και τα τελευταία trends. Ενημερώνεται, συλλέγει, αναλύει και καθοδηγεί τους πελάτες-συνεργάτες της στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. --

 7. FOREVER ALOE VERA

  Ελλάδα

  Η Εταιρία που συνεργαζόμαστε είναι η Νούμερο 1 παγκόσμιος παραγωγός και διανομέας προϊόντων Αλόης Βέρα. Η εταιρία έχει ιδιόκτητα γραφεία και καταστήματα σε περισσότερες από 160 χώρες. Η εταιρία είναι απόλυτα ασφαλές καθώς δεν είναι εισαγμένη στο χρηματιστήριο, δεν έχει χρέη πουθενά, όλα τα κέντρα παραγωγής, εργοστάσια, γραφεία και καταστήματα είναι ιδιόκτητα. Χωρίς μεσάζοντες. Η γκάμα των προϊόντων είναι μεγάλη καθώς ξεπερνάει τους 170 κωδικούς προϊόντων και περιλαμβάνει κατηγορίες όπως χυμούς και ροφήματα Αλόης Βέρα, διατροφικά συμπληρώματα, προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, προσωπικής φροντίδας, προϊόντα ελέγχου & διαχείρισης βάρους, αιθέρια έλαια, προϊόντα για φροντίδα σπιτιού και ζώων, προϊόντα μέλισσας. Τα προϊόντα διανέμονται μόνο μέσω των ανεξάρτητων συνεργατών και τα προϊόντα μας μπορούν να προωθηθούμε σε καταναλωτές λιανικής αλλά και σε εταιρίες προς προώθηση που έχουν σχετικό αντικείμενο τα προϊόντα όπως κομμωτήρια, ινστιτούτα και κέντρα ομορφιάς και άλλα. Αναζητούμε συνεργάτες σε όλο το κόσμο να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση χωρίς ρίσκο και με ελάχιστη επένδυση. Δεν χρειάζεται να διατηρείτε στοκ προϊόντων καθώς η εταιρία φροντίζει για αυτό. Η εταιρία τιμολογεί τους πελάτες σας. Η εταιρία σας αμείβει κάθε 15 του μηνός με μπόνους παραγωγής από εσάς και το δικό σας Δίκτυο, όπως γίνεται εδώ και 38 έτη συνεχόμενα.

 8. GRAND GECTOR OÜ

  Εσθονία

  Παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλής, υποστήριξης και επίβλεψης για ΜΜΕ εταιρείες εξαγωγής και σε αναζήτηση νέων αγορών. Η εταιρεία μας GRAND GECTOR ιδρύθηκε το 2003. Επί πάνω από δεκαπέντε χρόνια η GRAND GECTOR βοηθά επιχειρήσεις ώστε να αναπτυχθούν στις παγκόσμιες αγορές και μέχρι στιγμής έχουμε αποκτήσει μια σημαντική πείρα και ικανότητα και έχουμε εξελιχθεί με πολλές εταιρείες, η οποίες προσέλκυσαν το ενδιαφέρων ξένων πελατών χάρη στην βοήθεια μας. Βοηθάμε επιχειρήσεις να βρουν εταίρους στον τομέα λιανικής και επιχείρησης (B2B και B2C), βοηθάμε επίσης στην δημιουργία επωφελών σχέσεων με επαγγελματικές κοινότητες ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να αποκτήσουν και να αναπτύξουν επαφές εις όφελος της επιχείρησης τους. Επικεντρωνόμαστε στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες που επιθυμούν να ενταχθούν στις Ευρωπαϊκές ή άλλες ξένες αγορές. Η κύρια μας ικανότητα είναι να φροντίσουμε ώστε να αποκτήσει η επιχείρηση σας παγκόσμια εμβέλεια! Η Grand Gector προσφέρει ευέλικτη κοστολόγηση και παραδίδει εξατομικευμένη δέσμευση σε κάθε πελάτη.

 1. COINSPACE BY GEORGIA KATSIORA

  Ελλάδα

  Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του κρυπτονομίσματος! ! Ελευθερία πληρωμών- Είναι δυνατό να στείλετε και να λάβετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό αμέσως, οπουδήποτε στον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή.Χωρίς αργίες. Χωρίς σύνορα. Χωρίς επιβαλλόμενα όρια.Το εκάστοτε κρυπτονόμισμα, επιτρέπει στους χρήστες του να έχουν τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων τους.Πολύ χαμηλά τέλη- Προς το παρόν, οι πληρωμές με τα κρυπτονομίσματα γίνονται ...είτε με μηδενικά είτε με εξαιρετικά χαμηλά τέλη.Οι χρήστες μπορεί να συμπεριλάβουν τέλη στις συναλλαγές τους προκειμένου να έχουν προτεραιότητα στην διεκπεραίωση, κάτι που έχει ως αποτελέσματα την γρηγορότερη επικύρωση των συναλλαγών από το δίκτυο.Επιπροσθέτως, οι επεξεργαστές για εμπόρους υπάρχουν για να τους βοηθήσουν στην επεξεργασία πληρωμών, μετατρέποντας τα κρυπτονόμισμα σε πιστωτικό χρήμα και καταθέτοντας τα κεφάλαια τους απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό των εμπόρων καθημερινά.Καθώς αυτές οι υπηρεσίες βασίζονται στο καθεστώς των κρυπτονομισμάτων, μπορούν να προσφέρονται με πολύ χαμηλότερα τέλη σε σχέση με ηλεκτρονικες πληρωμές ή δίκτυα πιστωτικών καρτών.Λιγότεροι κίνδυνοι για τους εμπόρους- Οι συναλλαγές με κρυπτονομίσματα είναι ασφαλείς, μη αναστρέψιμες και δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των πελατών.Αυτό προστατεύει τους εμπόρους από ζημίες που προκαλούνται από απάτες ή δόλιους αντιλογισμούς χρέωσης και δεν υπάρχει ανάγκη για συμβατότητα .

 2. LEMONBOOK

  Ελλάδα

  Στις σελίδες μας μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό οι συνεργαζόμενες με μας εταιρείες παρουσιάζουν ότι καλύτερο σε υπηρεσία ή προϊόν έχουν να προσφέρουν. Η εταιρεία μας δεν προχωράει σε μία «τυφλή» προβολή υπηρεσιών και προϊόντων. Στόχος μας είναι να προσδιορίζουμε πρώτα τα δυνατά σημεία της κάθε επιχείρησης, τα καλύτερα προϊόντα τους ή τις πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες τους και κατόπιν να ασχοληθούμε με την προβολή τους στο διαδίκτυο. Πιστοποιημένοι επαγγελματίες της διαφήμισης διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία, για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, είτε μέσω οργανικών εμφανίσεων στις μηχανές αναζήτησης είτε μέσω διαδικτυακής διαφήμισης.

 3. ORAMA PLUS CREATIVE SERVICES

  Ελλάδα

  Αποστολή μας είναι να παρέχουμε άψογες επαγγελματικές υπηρεσίες γραφιστικής και digital marketing, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις δυνατότητες της κάθε επιχείρησης. Δημιουργούμε συναρπαστικό οπτικό περιεχόμενο που όχι μόνο ενισχύει επωνυμίες, αλλά αφήνει και θετικό αντίκτυπο σε κοινότητες. Δεν είμαστε απλώς γραφίστες. Είμαστε δημιουργικοί άνθρωποι με βαθιά ενσυναίσθηση για επιχειρήσεις που δυσκολεύονται να αναγνωριστούν. Είμαστε με μέσα σε όλα, και είμαστε αφοσιωμένοι ερευνητές της αγοράς και των τελευταίων τεχνολογιών με βαθύ πάθος για την τέχνη μας. Με κάθε έργο οπτικής επικοινωνίας, προσπαθούμε να χτίζουμε επωνυμίες, μεταφέροντας την ιστορία τους ένα σχέδιο τη φορά, χρησιμοποιώντας τις πιο βέλτιστες πρακτικές για κάθε πλατφόρμα. Η αξία των παρεχομένων υπηρεσιών μας, υπερβαίνει τις απλές νομισματικές μετρήσεις. Από τη σύλληψη μέχρι τον σχεδιασμό περνάνε αρκετά στάδια και για να χτιστεί μια επωνυμία, αυτό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και τα αποτελέσματά της οποίας απαιτούν λίγο υπομονή. Γι’ αυτό επιδιώκουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με επωνυμίες που εκτιμούν και σέβονται το δημιουργικό ταξίδι, μοιραζόμενοι τον ζήλο μας για αμοιβαία επιχειρηματική ανάπτυξη.

 4. LEADONANCE

  Ρωσία

  Η Leadonance είναι γραφείο αυτοματισμού μάρκετινγκ που παρέχει υπηρεσίες B2B στον τομέα του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ στις πλατφόρμες Marketo ή Pardot. Οι σύμβουλοι άμεσου μάρκετινγκ βοηθούν τις επιχειρήσεις με στρατηγικές αυτόματου μάρκετινγκ, διαχειρίζονται την πορεία των καταναλωτών των πελατών τους με βάσει την εμπειρία τους στις ηγετικές παγκόσμιες αγορές. Η Leadonance δημιουργεί διαφανείς και κλιμακώσιμα προγράμματα ανάπτυξης για να αυξήσει τις τιμές μετατροπής και να δημιουργήσει ένα σταθερό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες. Οι υπηρεσίες του γραφείου συμπεριλαμβάνουν: διαφημιστικές εκστρατείες, ανάλυση marketing και διαχείριση διοίκησης, δημιουργία σημείων στο διαδίκτυο, αρχικών σελίδων και έντυπα, ένταξη χειρόγραφων CRM και εφαρμογών στην Marketo, ανάπτυξη λογισμικού εφαρμογής για τον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ ώστε να αναπτυχθεί η λειτουργικότητα της Marketo. Το γραφείο προσφέρει στους πελάτες της B2B μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, από συμβουλές για την χρήση της πλατφόρμας Marketo μέχρι την δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος και από την ένταξη ιστότοπου μέχρι την διαχείριση προγράμματος.

 5. DISOLT

  Ελλάδα

  Είμαστε Digital Marketing Agency. Δημιουργούμε την ιστοσελίδα ή/και το eshop και μέσω διαφημίσεων σε Google Ads και Social Media Ads, εκτοξεύουμε το τζίρο και τα έσοδα της επιχείρησής σας. Είμαστε πιστοποιημένη διαφημιστική εταιρεία από τη Google με τον τίτλο Google Partner.

 6. ILEKTRONIKOSKATALOGOS.GR

  Ελλάδα

  Ο ilektronikoskatalogos.gr αναλαμβάνει την διαφήμιση των επαγγελματιών κάθε ειδικότητας, μέσω διαδικτύου. Προσφέρουμε καταχώρηση στην ομώνυμη σελίδα μας, δημιουργία και διαχείρηση υπηρεσιών GOOGLE ADS, προβολή μέσω social media καθώς και δημιουργία ιστοσελίδας. Στόχος μας είναι η αύξηση του πελατολογίου των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων κι επομένως και των εσόδων τους, μέσω μίας ευρείας προβολής τους σε διάφορους τομείς και μέσα του διαδικτύου.

 7. DIGITALE

  Ελλάδα

  Οι ιδανικοί συνεργάτες για εμάς είναι εταιρίες με δυνατότητες να αναπτυχθούν, που αποτελούνται από ανθρώπους που θέλουν να εκπληρώσουν αυτό το όραμα και πιστεύουν ότι το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το πετύχουν. Είναι ανοιχτοί και ειλικρινείς, μας εμπιστεύονται και βασίζονται στη συνεργασία μας . Αν όλα τα παραπάνω ταιριάζουν στο δικό σας εταιρικό προφίλ, ήρθε η ώρα να γνωριστούμε!

 8. KINISIS WEB & TOURISM

  Ελλάδα

  » Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων » Φιλοξενία Ιστοσελίδων » Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Ηλεκτρονικά καταστήματα » Διαδικτυακό Μάρκετινγκ » Βελτίωση Θέσης Κατάταξης στις Μηχανές Αναζήτησης » Προώθηση ιστοσελίδων » Σχεδίαση & παραγωγή εντύπου » Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων » Διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδων

 9. EXNET HELLAS

  Ελλάδα

  Η εταιρία δραστηριοποιείται στην σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, διαφήμισης στο διαδίκτυο και κατασκευή εξειδικευμένων εφαρμογών διαδικτύου. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία 17 ετών και μπορούμε να βρούμε κάθε λύση για την διαδικτυακή σας ανάπτυξη. Στην εταιρική μας ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε όλες τις λύσεις που σας ενδιαφέρουν, για περισσότερα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 10. RUBIK.SOLUTIONS

  Ελλάδα

  Η Rubik.Solutions είναι μία σύγχρονη εταιρεία με έδρα την Πάτρα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του Διαδικτύου, του Διαδικτυακού Μάρκετινγ

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαδικτυακό μάρκετινγκ - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.192 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες