• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα

Αποτελέσματα για

Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

  Γερμανία

  Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

 2. DF LOCHBLECHE GMBH & CO KG

  Γερμανία

 3. FACO METALLTECHNIK GMBH + CO. KG

  Γερμανία

 4. FRANZ FAHL GMBH WESTFÄLISCHE METALL-LOCHEREI

  Γερμανία

 5. SG DESIGNBLECHE GMBH

  Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. PROGRESS SIEBE GMBH

  Γερμανία

 2. BLECKMANN GMBH

  Γερμανία

 3. LOCHANSTALT AHERHAMMER STAHLSCHMIDT & FLENDER GMBH

  Γερμανία

 4. WFW UMFORMTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 5. ASSONIC DORSTENER SIEBTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 1. GTI GITTER - TORE - INDUSTRIEZÄUNE INDUSTRIEVERTRETUNGEN ERICH EISELT

  Αυστρία

 2. REISNER GMBH

  Αυστρία

 1. RMIG GMBH

  Γερμανία

 2. HEIN, LEHMANN GMBH

  Γερμανία

 3. AMBACHER & SCHRAMM METALLBAU GMBH

  Γερμανία

 4. VANDEEZ

  Βέλγιο

  Η Vandeez προτείνει μια γκάμα διακοσμητικών μεταλλικών πλαισίων για τη διαρρύθμιση αστικών χώρων και κοινόχρηστων κήπων. Κατασκευάζονται σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ η δομοστοιχειωτή δομή αυτών των πλαισίων απόκρυψης με αζούρ επιτρέπει την εφαρμογή σε επικλινές ή επίπεδο έδαφος. Όλα τα σχέδια φυτών ή αφηρημένης τέχνης ξεχωρίζουν για τη χρήση τους ως πύλες, ως πύλες ασφαλείας και για χώρους με πρόσβαση ασφαλείας. Επίσης, δραστηριοποιούμαστε στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων χάρη στον στόλο των μηχανημάτων που διαθέτουμε και που επιτρέπουν την αναπαραγωγή προσώπου ή λογότυπων… Το γραφείο μελετών μας προσαρμόζει τις διαστάσεις των πλαισίων ανάλογα με τις ανάγκες σας, καθώς επίσης και τις διαμέτρους διάτρησης για χρήση στον τομέα της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Για ειδικά έργα, υλοποιούμε μια ολοκληρωμένη μελέτη του έργου σας και ενσωματώνουμε ταυτόχρονα τα κριτήρια μηχανικής αντίστασης και τους περιβαλλοντικούς περιορισμούς.

 5. OLIMPIACCIAI SRL

  Ιταλία

  Η Olimpia Acciai ήταν πάντα παρούσα στην αγορά του Τορίνο και του Πεδεμόντιο και όλο και περισσότερο στην Ιταλία και διεθνώς, για το εμπόριο χάλυβα και μετάλλων έτοιμα προς χρήση, κομμένα στα μέτρα του πελάτη και με παράδοση κατ'οίκον. Η στενή του συνεργασία με τους κύριους παραγωγούς και διανομείς στην Ιταλία και την Ευρώπη της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει κατόπιν αίτησης προϊόντα από απλό, ειδικό, ανοξείδωτο χάλυβα, σε ράβδοι, πλάκες και ταινίες, σύρματα, σωλήνες διορθωμένοι και επιχρωμιωμένοι.

 6. SPH STAHLPRODUKTE GMBH & CO KG

  Γερμανία

 7. EVERS METALLBAU GMBH

  Γερμανία

 8. YÜCECENGIZ METAL A.Ş

  Τουρκία

 1. CARL GMBH & CO. KG DACH | WAND | TORE

  Γερμανία

 2. SIMPSON STRONG-TIE GMBH

  Γερμανία

 3. IBS GESMBH

  Αυστρία

 4. SHS LOCHBLECHE BUTZBACH GMBH

  Γερμανία

 5. STEINHAUS GMBH

  Γερμανία

 6. HORBACH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Γερμανία

 7. BAOJI NEW FUTURE TITANIUM CO,.LTD

  Αμερικανική Σαμόα

 8. DAMPERE

  Γαλλία

 9. FRUNZE PLANT PJSC

  Ουκρανία

 10. FRIEDRICH SCHULER BEDACHUNGEN GMBH

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.777 επιχειρήσεις