• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δημητριακά πρωϊνού

Αποτελέσματα για

Δημητριακά πρωϊνού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Η Schaaf ήταν πάντα αφοσιωμένη σε όλες τις πτυχές της εξώθησης τροφίμων. Η επιχείρησή μας έχει δύο βασικές ικανότητες: Αφενός αναπτύσσουμε καινοτόμες εφαρμογές για την τεχνολογία εξώθησης τροφίμων και στη συνέχεια τα πλήρη προϊόντα. Αφετέρου σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξωθητήρες τροφίμων και τα σχετικά μηχανήματα που απαιτούνται για την παραγωγή εξωθημένων σνακ, δημητριακών για πρωινό, συν-εξωθημένων προϊόντων, άζυμου άρτου, στιγμιαίων αλεύρων κ.λπ. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συστημικές λύσεις με το κλειδί στο χέρι για εξωθημένα τρόφιμα με βάση μια διαδικασία άμεσης επέκτασης. Επιπλέον, οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στην πατενταρισμένη τεχνολογία εξώθησης TURBO προέρχονται αποκλειστικά από τη Schaaf. Παραδοσιακά ... ειδικευμένη στην εξώθηση τροφίμων-μαγειρέματος, αναγνωρισμένη παγκοσμίως με τους στόχους των πελατών, καινοτόμος, προσωπικά συνδεδεμένη με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και την οικογένεια, ευέλικτη και όμως ... απλή και διαφανής!

 2. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ουκρανία

  Η εταιρεία HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα υγιεινής διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, Ελαιόλαδο, Ζαχαρωτά, Δημητριακά και σπόροι, ψωμι για ατομα που πασχουν απο κοιλιοκακη, μπισκοτα χωρις γλουτενη, πιατα χωρις γλουτενη, ζυμη χωρις γλουτενη, και τροφιμα χωρις γλουτενιο. Έχει έδρα σε Novomoskovsk, Ουκρανία.

 3. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Γαλλία

  Η εταιρεία LES FRUITS DETENDUS - JOODY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μουσλι, κρακερ, και απεριτιφ. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 4. TERRA LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία TERRA LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακό σιτάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Σιμιγδάλι, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Σούπες, Δημητριακά πρωϊνού, Δημητριακά και σπόροι, δημητριακα, σιμιγδαλι δημητριακων, και σποροι βρωμης. Έχει έδρα σε Pervomaysky, Ουκρανία.

 5. TPK VARNA, LLC

  Ρωσία

  Η "TPK" Varna" LLC είναι εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στον εφοδιασμό τροφίμων υπό τα εξής εμπορικά σήματα : "Tsar" (ζυμαρικά, αλεύρι, σιμιγδάλι, πολύσπορες νιφάδες, νιφάδες, πόριτζ, νιφάδες βρώμης, κατεψυγμένη ζύμη, εδώδιμα έλαια), " Soyuzpischeprom "(ζυμαρικά), "Healthy menu”(νιφάδες δημητριακών, προϊόντα ζυμαρικών, παξιμάδια, εδώδιμα έλαια, νιφάδες ολικής, φυτικά ποτά). Η ποικιλία της εταιρείας συμπεριλαμβάνει πάνω από 100 ονομασίες προϊόντων που προτιμούν και γνωρίζουν οι πελάτες όχι μόνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και των χωρών της τελωνειακής ένωσης, ακόμα και οι πελάτες μας στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στον Καναδά, στο Ισραήλ και στην Νότια Κορέα. Ο κατασκευαστής των προϊόντων έχει καταγραφεί στο Ρωσικό βιβλίο κατασκευαστών και προμηθευτών φυσικών και οικολογικών προϊόντων και έχει λάβει την μεγαλύτερη επιβράβευση εκ μέρους του Διεθνές Οικολογικού Ταμείου. Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού στην παραγωγή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που τηρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TERRA LTD

  Ουκρανία

  Η "Terra "παρασκευάζει και πουλά δημητριακά και νιφάδες δημητριακών, δημητριακά με πρόσθετες ουσίες, προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία. Τα προϊόντα δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO), προϊόντα GM ή παράγωγα τους- Δεν περιέχουν χημικά συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές, αρωματικές και σταθεροποιητικές ουσίες- παράγονται χωρίς την χρήση επιβλαβών τεχνολογιών (υπέρηχοι, χημική συντήρηση, επεξεργασία φαινόλης και επιφανειοδραστικών, πυρηνική σχάση και επεξεργασία με ακτινοβολία).

 2. THE YUMMY COMPANY

  Βέλγιο

 3. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Αργεντινή

 4. NOALLES Y BALANZA SA

  Ισπανία

 5. SILMARK SK S.R.O.

  Σλοβακία

 1. ROMMAC TRADE SRL

  Ρουμανία

 2. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Τουρκία

 1. MASELIS

  Βέλγιο

 2. EATMYTRIP MADRID

  Ισπανία

 3. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ουκρανία

 4. CAFES SAN-RIVO

  Γαλλία

 5. HARIVENASA S.L

  Ισπανία

 6. BOSSY CÉRÉALES SA

  Ελβετία

 7. MULDER NATURAL FOODS

  Βέλγιο

 8. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. PALASEJA, UAB

  Λιθουανία

 2. SNOOZE

  Γαλλία

 3. CERERA FOODS, UAB

  Λιθουανία

 4. PRODUKCJA USLUGI HANDEL STANISLAW RYMUT

  Πολωνία

 5. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 6. H. & J. BRÜGGEN KG

  Γερμανία

 7. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Τσεχία

 8. THE JORDANS & RYVITA COMPANY LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 9. LDS

  Γαλλία

 10. JAROSLAVA PLUSKALOVÁ

  Τσεχία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δημητριακά πρωϊνού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

79 Επιχειρήσεις