• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δημητριακά πρωϊνού

Αποτελέσματα για

Δημητριακά πρωϊνού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η Healthy Generation LLC είναι κορυφαία εταιρεία παραγωγής λειτουργικών τροφών Free From, με κίνητρο ένα μοναδικό όραμα. Ιδρύθηκε το 2018 από ιδιώτη που έπασχε από διαβήτη, εξαρτώμενος από ινσουλίνη, η εταιρεία μας ξεκίνησε την αποστολή της να δημιουργήσει μια ποικιλόμορφη γκάμα νόστιμων και υγιεινών προϊόντων όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά για ενήμερους καταναλωτές που αναζητούν βιώσιμες επιλογές. Η πρωταρχική μας αποστολή είναι να κατασκευάσουμε προϊόντα που βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των πελατών μας. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή πρωινών με δημητριακά χωρίς γλουτένη, ζυμαρικά, καραμέλες, πάστες σοκολάτας και λάδια υπερτροφών. Αυτό που ξεχωρίζουν τα προϊόντα της Healthy Generation είναι η εξαιρετική τους βάση στον αμάρανθο, αξιόλογη υπερτροφή. Ο αμάρανθος αποτελεί πλούσια πηγή σκουαλενίου, ενός φημισμένου συστατικού για την εξαιρετική αντιοξειδωτική του ικανότητα και αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες του. Κατακτώντας την δύναμη του αμάρανθου, εξασφαλίζουμε πως τα προϊόντα μας όχι μόνο καλύπτουν τις ειδικές διαιτητικές ανάγκες αλλά συμβάλλουν επίσης στην ολική σας ευεξία. Στην Healthy Generation, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε λειτουργικές τροφές που όχι μόνο έχουν υπέροχη γεύση αλλά φροντίζουν επίσης την υγεία σας. Συνοδέψτε μας σε ένα πιο υγιεινό και δυναμικό μέλλον.

 2. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Schaaf ήταν πάντα αφοσιωμένη σε όλες τις πτυχές της εξώθησης τροφίμων. Η επιχείρησή μας έχει δύο βασικές ικανότητες: Αφενός αναπτύσσουμε καινοτόμες εφαρμογές για την τεχνολογία εξώθησης τροφίμων και στη συνέχεια τα πλήρη προϊόντα. Αφετέρου σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξωθητήρες τροφίμων και τα σχετικά μηχανήματα που απαιτούνται για την παραγωγή εξωθημένων σνακ, δημητριακών για πρωινό, συν-εξωθημένων προϊόντων, άζυμου άρτου, στιγμιαίων αλεύρων κ.λπ. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συστημικές λύσεις με το κλειδί στο χέρι για εξωθημένα τρόφιμα με βάση μια διαδικασία άμεσης επέκτασης. Επιπλέον, οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στην πατενταρισμένη τεχνολογία εξώθησης TURBO προέρχονται αποκλειστικά από τη Schaaf. Παραδοσιακά ... ειδικευμένη στην εξώθηση τροφίμων-μαγειρέματος, αναγνωρισμένη παγκοσμίως με τους στόχους των πελατών, καινοτόμος, προσωπικά συνδεδεμένη με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και την οικογένεια, ευέλικτη και όμως ... απλή και διαφανής!

 3. GHS TRADING GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η GHS Trading GmbH με έδρα το Αμβούργο είναι μια εξειδικευμένη εμπορική επιχείρηση που ασχολείται με την παγκόσμια διάθεση προϊόντων FMCG (Fast-Moving Consumer Goods), τα οποία περιλαμβάνουν τόσο τρόφιμα όσο και μη τρόφιμα. Διακρινόμαστε κυρίως για ποτά, ζαχαρώδη, γλυκίσματα, καραμέλες και άλλα συναφή είδη. Εάν αναζητάτε μια αξιόπιστη και συνεπή επιχείρηση χονδρικής B2B για προϊόντα FMCG, είμαστε ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας. Στην GHS Trading καλλιεργούμε σχέσεις με τους προμηθευτές και τους πελάτες με βάση τα ίσα δικαιώματα δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στη παροχή ποιότητας με ταυτόχρονα βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης. Φροντίζουμε να αναπτύσσουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων που δεν διακρίνονται μόνο για τις ελκυστικές τιμές, αλλά και για μια επιλογή με μεγάλα περιθώρια στους τομείς των ζαχαρωδών, των ποτών και των οινοπνευματωδών. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας αποτελεί το εξειδικευμένο και δραστήριο προσωπικό. Οι συνεργάτες μας παρακολουθούν με προσοχή τις παγκόσμιες αγορές, αναγνωρίζουν ανερχόμενες τάσεις και ανακαλύπτουν καινοτομικές προσφορές. Διαθέτουμε ένα γνήσιο πάθος για τα προϊόντα μας και αγαπούμε τις προκλήσεις. Ανεξάρτητα αν αναζητάτε μια σοβαρή εμπορική επιχείρηση B2B ή ένα συγκεκριμένο προϊόν ή θέλετε να συνεργαστούμε για την τοποθέτηση προϊόντος, σάς προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η αποστολή μας επικεντρώνεται στην επικοινωνία κατασκευαστών και εμπόρων λιανικής.

 4. NERANO GROUP

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NERANO GROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, Δημητριακά και σπόροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα βιολογικά, χονδρικη πωληση διαιτητικων τροφιμων, διαιτητικα προϊοντα, Διαιτητικές τροφές, Δημητριακά πρωϊνού, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε Marki, Πολωνία.

 5. LES FRUITS DETENDUS - JOODY

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία LES FRUITS DETENDUS - JOODY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μουσλι, κρακερ, και απεριτιφ. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. TERRA LLC

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TERRA LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακό σιτάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά και σπόροι, Σιμιγδάλι, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Σούπες, Δημητριακά πρωϊνού, Δημητριακά και σπόροι, δημητριακα, σιμιγδαλι δημητριακων, και σποροι βρωμης. Έχει έδρα σε Pervomaysky, Ουκρανία.

 2. TPK VARNA, LLC

  Ρωσία

  Η "TPK" Varna" LLC είναι εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στον εφοδιασμό τροφίμων υπό τα εξής εμπορικά σήματα : "Tsar" (ζυμαρικά, αλεύρι, σιμιγδάλι, πολύσπορες νιφάδες, νιφάδες, πόριτζ, νιφάδες βρώμης, κατεψυγμένη ζύμη, εδώδιμα έλαια), " Soyuzpischeprom "(ζυμαρικά), "Healthy menu”(νιφάδες δημητριακών, προϊόντα ζυμαρικών, παξιμάδια, εδώδιμα έλαια, νιφάδες ολικής, φυτικά ποτά). Η ποικιλία της εταιρείας συμπεριλαμβάνει πάνω από 100 ονομασίες προϊόντων που προτιμούν και γνωρίζουν οι πελάτες όχι μόνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και των χωρών της τελωνειακής ένωσης, ακόμα και οι πελάτες μας στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στον Καναδά, στο Ισραήλ και στην Νότια Κορέα. Ο κατασκευαστής των προϊόντων έχει καταγραφεί στο Ρωσικό βιβλίο κατασκευαστών και προμηθευτών φυσικών και οικολογικών προϊόντων και έχει λάβει την μεγαλύτερη επιβράβευση εκ μέρους του Διεθνές Οικολογικού Ταμείου. Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού στην παραγωγή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που τηρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

 3. TERRA LTD

  Ουκρανία

  Η "Terra "παρασκευάζει και πουλά δημητριακά και νιφάδες δημητριακών, δημητριακά με πρόσθετες ουσίες, προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία. Τα προϊόντα δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO), προϊόντα GM ή παράγωγα τους- Δεν περιέχουν χημικά συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές, αρωματικές και σταθεροποιητικές ουσίες- παράγονται χωρίς την χρήση επιβλαβών τεχνολογιών (υπέρηχοι, χημική συντήρηση, επεξεργασία φαινόλης και επιφανειοδραστικών, πυρηνική σχάση και επεξεργασία με ακτινοβολία).

 4. THE YUMMY COMPANY

  Βέλγιο

  Η εταιρεία THE YUMMY COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπληρώματα διατροφής, δημητριακα, Συμπληρώματα διατροφής, υγιεινές και φυσικές τροφές, και πωληση φυσικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

 5. ALIKRIS LTD

  Βουλγαρία

  Η εταιρεία ALIKRIS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, και Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Sofia, Βουλγαρία.

 1. NOALLES Y BALANZA SA

  Ισπανία

  Η εταιρεία NOALLES Y BALANZA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Carrascosa Del Campo-Cuenca, Ισπανία.

 2. SILMARK SK S.R.O.

  Σλοβακία

  Η εταιρεία SILMARK SK S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αφλεκτα ερμαρια. Έχει έδρα σε Veľký Krtíš, Σλοβακία.

 1. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Τουρκία

  Η εταιρεία MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. EATMYTRIP MADRID

  Ισπανία

  Η εταιρεία EATMYTRIP MADRID, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διοργανωση πρωινου και μεσημεριανου γευματος, γλυκα για το πρωινο, δημητριακα για ορεκτικα, πρωινο και δεκατιανο, και παραγωγη αρτοσκευασματων. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

 3. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ουκρανία

  Η εταιρεία DOBRODIYA FOODS LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Δημητριακά και σπόροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, δημητριακα, Δημητριακά και σπόροι, και σποροι βρωμης. Έχει έδρα σε Mykhailo-Kotsyubynske Township, Ουκρανία.

 4. MASELIS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MASELIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαλακό σιτάρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, νιφαδες δημητριακων, Δημητριακά πρωϊνού, και σιμιγδαλι δημητριακων. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

 5. NORDGETREIDE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία NORDGETREIDE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Lübeck, Γερμανία.

 6. HARIVENASA S.L

  Ισπανία

  Η εταιρεία HARIVENASA S.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Noain, Ισπανία.

 7. SWEETS-7 LLC

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία SWEETS-7 LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξηρές τροφές. Έχει έδρα σε Fareham, Ηνωμένο Βασίλειο.

 8. BOSSY CÉRÉALES SA

  Ελβετία

  Η εταιρεία BOSSY CÉRÉALES SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μπισκότα και κουλουράκια, Δημητριακά πρωϊνού, Φρούτα αποξηραμένα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μπισκότα και κουλουράκια, και Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Cousset, Ελβετία.

 1. CAFES SAN-RIVO

  Γαλλία

  Η εταιρεία CAFES SAN-RIVO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, και Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS

  Ελβετία

  Η εταιρεία STEFFEN'S GMBH FOOD PRODUCTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Δημητριακά πρωϊνού, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Δημητριακά πρωϊνού, Αλεύρι και σιμιγδάλι, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Grünenmatt, Ελβετία.

 3. MULDER NATURAL FOODS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία MULDER NATURAL FOODS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μουσλι, και νιφαδες καλαμποκιου. Έχει έδρα σε Roeselare, Βέλγιο.

 4. ARTENAY BARS

  Γαλλία

  Η εταιρεία ARTENAY BARS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Artenay, Γαλλία.

 5. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία PEPPERCORN'S NATURAL FOODS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα κράκερς και σνακ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων, Δημητριακά πρωϊνού, Χυμοί φρούτων, και Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

 6. PALASEJA, UAB

  Λιθουανία

  Η εταιρεία PALASEJA, UAB, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Neveronys, Kauno R., Λιθουανία.

 7. LDS

  Γαλλία

  Η εταιρεία LDS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, και Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Saint-Nazaire, Γαλλία.

 8. SNOOZE

  Γαλλία

  Η εταιρεία SNOOZE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά πρωϊνού. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 9. EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O.

  Τσεχία

  Η εταιρεία EKOFRUKT SLANY, SPOL. S R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, Φρούτα, Δημητριακά πρωϊνού, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Slany, Τσεχία.

 10. CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία CERBONA ELELMISZERIPARI ES KERESKEDELMI ZARTKORUEN MUKODO RESZVENYTARSASAG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημητριακά πρωϊνού, Ζυμαρικά, Δημητριακά πρωϊνού, και Ζυμαρικά. Έχει έδρα σε Szekesfehervar, Ουγγαρία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δημητριακά πρωϊνού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

81 Επιχειρήσεις