• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δημητριακά πρωϊνού

Αποτελέσματα για

Δημητριακά πρωϊνού - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

  Γερμανία

  Η Schaaf ήταν πάντα αφοσιωμένη σε όλες τις πτυχές της εξώθησης τροφίμων. Η επιχείρησή μας έχει δύο βασικές ικανότητες: Αφενός αναπτύσσουμε καινοτόμες εφαρμογές για την τεχνολογία εξώθησης τροφίμων και στη συνέχεια τα πλήρη προϊόντα. Αφετέρου σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξωθητήρες τροφίμων και τα σχετικά μηχανήματα που απαιτούνται για την παραγωγή εξωθημένων σνακ, δημητριακών για πρωινό, συν-εξωθημένων προϊόντων, άζυμου άρτου, στιγμιαίων αλεύρων κ.λπ. Παρέχουμε ολοκληρωμένες συστημικές λύσεις με το κλειδί στο χέρι για εξωθημένα τρόφιμα με βάση μια διαδικασία άμεσης επέκτασης. Επιπλέον, οι πιο πρόσφατες εξελίξεις στην πατενταρισμένη τεχνολογία εξώθησης TURBO προέρχονται αποκλειστικά από τη Schaaf. Παραδοσιακά ... ειδικευμένη στην εξώθηση τροφίμων-μαγειρέματος, αναγνωρισμένη παγκοσμίως με τους στόχους των πελατών, καινοτόμος, προσωπικά συνδεδεμένη με τους πελάτες, τους εργαζόμενους και την οικογένεια, ευέλικτη και όμως ... απλή και διαφανής!

 2. THE YUMMY COMPANY

  Βέλγιο

 3. TPK VARNA, LLC

  Ρωσία

  Η "TPK" Varna" LLC είναι εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στον εφοδιασμό τροφίμων υπό τα εξής εμπορικά σήματα : "Tsar" (ζυμαρικά, αλεύρι, σιμιγδάλι, πολύσπορες νιφάδες, νιφάδες, πόριτζ, νιφάδες βρώμης, κατεψυγμένη ζύμη, εδώδιμα έλαια), " Soyuzpischeprom "(ζυμαρικά), "Healthy menu”(νιφάδες δημητριακών, προϊόντα ζυμαρικών, παξιμάδια, εδώδιμα έλαια, νιφάδες ολικής, φυτικά ποτά). Η ποικιλία της εταιρείας συμπεριλαμβάνει πάνω από 100 ονομασίες προϊόντων που προτιμούν και γνωρίζουν οι πελάτες όχι μόνο της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά και των χωρών της τελωνειακής ένωσης, ακόμα και οι πελάτες μας στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στον Καναδά, στο Ισραήλ και στην Νότια Κορέα. Ο κατασκευαστής των προϊόντων έχει καταγραφεί στο Ρωσικό βιβλίο κατασκευαστών και προμηθευτών φυσικών και οικολογικών προϊόντων και έχει λάβει την μεγαλύτερη επιβράβευση εκ μέρους του Διεθνές Οικολογικού Ταμείου. Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού στην παραγωγή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ποιοτικά προϊόντα που τηρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα.

 4. TERRA LTD

  Ουκρανία

  Η "Terra "παρασκευάζει και πουλά δημητριακά και νιφάδες δημητριακών, δημητριακά με πρόσθετες ουσίες, προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία. Τα προϊόντα δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (GMO), προϊόντα GM ή παράγωγα τους- Δεν περιέχουν χημικά συνθετικά συντηρητικά, χρωστικές, αρωματικές και σταθεροποιητικές ουσίες- παράγονται χωρίς την χρήση επιβλαβών τεχνολογιών (υπέρηχοι, χημική συντήρηση, επεξεργασία φαινόλης και επιφανειοδραστικών, πυρηνική σχάση και επεξεργασία με ακτινοβολία).

 5. IE SOLNYSHKINA M.V.

  Ρωσία

  Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά των τροφίμων από το 2006, ξεκινήσαμε με την παραγωγή αλεύρι από ρύζι για βρέφη και είδη διαιτητικής διατροφής.Αργότερα προσθέσαμε αλεύρια από μαύρο σιτάρι, βρώμη και αραβόσιτο στην γκάμα των προϊόντων μας και ξεκινήσαμε την παραγωγή δημητριακών σε νιφάδες. Το 2019, μετά από την πιστοποίηση μας ως παραγωγός οργανικών προϊόντων, ξεκινήσαμε την παραγωγή αλευριών και νιφάδων σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ για τα βιολογικά προϊόντα. Σήμερα, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει αλεύρι από μαύρο σιτάρι και βρώμη καθώς και νιφάδες. Χρησιμοποιούμε ρωσικές πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας που προμηθευόμαστε από τους παραγωγούς γεωργούς εμπιστοσύνης και ελέγχουμε τις πρώτες ύλες και την αλυσίδα τροφοδότησης των τελικών προϊόντων σε κάθε στάδιο, από το χωράφι ως την αποθήκη του αγροκτήματος, στην αποθήκη και κατά την φόρτιση στην αποθήκη μας και κατά την παραγωγή, μέχρι την παράδοση στον πελάτη. Οι πελάτες μας είναι οι μεγαλύτεροι παρασκευαστές βρεφικών τροφών, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. 'Όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε υποχρεωτική δοκιμή σε ευρωπαϊκά εργαστήρια, κάθε παράδοση προηγείται από αναφορά δοκιμής.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. ENDAKSI (CALIMERA LLC)

  Ρωσία

  Η εταιρεία Endaxi ήταν μια από τις ταχύτερες αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ρωσικά αγορά των τροφίμων από το 2000. Με την πάροδο του χρόνου, καταφέραμε να αποκτήσουμε την φήμη ενός αξιόπιστου εταίρου για μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Η γκάμα περιλαμβάνει πάνω από 110 προϊόντα SKU δικής μας παραγωγής για μια υγιεινή και διαιτητική διατροφή: Αλεύρι ολικής άλεσης, Δημητριακά, Βρώμη, Ζάχαρη κοκοφοίνικα και μαύρη ζάχαρη, Αλεύρι Ιμαλαϊων, Αποκλειστικά μείγματα για ψωμί και κρέπες, Αναπτυγμένα από τους ειδικούς μας τεχνολογίας. Συνεχή αναπλήρωση της γκάμας μας. Στόχος της εργασίας μας είναι να διατηρήσουμε τα οφέλη των σπόρων ολικής άλεσης ώστε να φροντίσετε την υγεία σας και την υγεία των οικείων σας. Η σύνθημα μας είναι "Φροντίζουμε για την υγεία". Εγγυόμαστε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα και εξαιρετικά φυσικά προϊόντα. Διαθέτουμε επιτυχημένη εμπειρία στην εξαγωγή προϊόντων Endaxi σε πολλές χώρες του κόσμου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε μια συνεργασία με αμοιβαία οφέλη. Είμαστε στη διάθεση σας να συζητήσουμε όρους και τιμές που θα σας συμφέρουν!

 2. GLOBAL INTER ARGENTINA

  Αργεντινή

 3. NOALLES Y BALANZA SA

  Ισπανία

 4. SILMARK SK S.R.O.

  Σλοβακία

 5. MASELIS

  Βέλγιο

 1. ROMMAC TRADE SRL

  Ρουμανία

 2. MERKAY GRUP GIDA SAN. VE TIC. LTD.

  Τουρκία

 1. EATMYTRIP MADRID

  Ισπανία

 2. DOBRODIYA FOODS LLC

  Ουκρανία

 3. CAFES SAN-RIVO

  Γαλλία

 4. HARIVENASA S.L

  Ισπανία

 5. BOSSY CÉRÉALES SA

  Ελβετία

 6. KOKOJI

  Γαλλία

 7. MULDER NATURAL FOODS

  Βέλγιο

 8. PEPPERCORN'S NATURAL FOODS

  Ηνωμένο Βασίλειο

 1. PALASEJA, UAB

  Λιθουανία

 2. PRODUKCJA USLUGI HANDEL STANISLAW RYMUT

  Πολωνία

 3. ALARA WHOLEFOODS LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. THE JORDANS & RYVITA COMPANY LIMITED

  Ηνωμένο Βασίλειο

 5. LDS

  Γαλλία

 6. SNOOZE

  Γαλλία

 7. JORDANS FRANCE

  Γαλλία

 8. GERGE

  Ρωσία

 9. CERERA FOODS, UAB

  Λιθουανία

 10. H. & J. BRÜGGEN KG

  Γερμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δημητριακά πρωϊνού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

86 επιχειρήσεις