• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δακτύλιοι στεγανοποίησης

Αποτελέσματα για

Δακτύλιοι στεγανοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. REINLE GUMMI & KUNSTSTOFF GMBH

  Γερμανία

  Ιδέες σε καλά χέρια. Η Reinle Technik GmbH διαθέτει από το 2000 πιστοποίηση με βάση το πρότυπο ποιότητας DIN EN ISO 9001. Εδώ και πολλά χρόνια προμηθεύουμε τους συνεργάτες μας στους τομείς των βιομηχανικών συστημάτων, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ηλεκτρικής βιομηχανίας με προσαρμοσμένες λύσεις. Με υπερσύγχρονες τεχνικές παραγωγής, ευελιξία, ταχύτητα και εξειδίκευση, καθώς και με τη δραστηριοποίηση όλων των συνεργατών, οι ιδέες και οι απαιτήσεις γίνονται τεχνικά εξαρτήματα ακριβείας από καουτσούκ και πλαστικό. Παράγουμε και επεξεργαζόμαστε για λογαριασμό σας τα εξής: πρεσαριστά εξαρτήματα - προφίλ - διαμορφωμένα εξαρτήματα - έτοιμα ακρυλικά εξαρτήματα - πλαστικά - ελαστομερή - κυψελοειδή υλικά - ακρυλικό γυαλί. Σάς παρέχουμε τεχνικά δομικά υλικά: αφρώδη υλικά συναρμολόγησης, θερμομονωτικά και ηχομονωτικά μέτρα, σιλικόνες για ειδικές εφαρμογές, ταινίες στεγανοποίησης, δίσκους στοίβαξης από φελλό.

 2. LELI SRL

  Ιταλία

  Η επιχείρηση μας κατέχει πείρα πάνω από εξήντα χρόνια και προβλέπει να έχει λαμπρό μέλλον. Από το 1950, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των συστατικών για την μεταβίβαση της κίνησης και παρέχουμε υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης για την συναρμολόγηση, τον έλεγχο και τη διάγνωση. Φημιζόμαστε από ανέκαθεν για τον επαγγελματισμό μας, τις ικανότητες μας, την αποτελεσματικότητα καθώς και για την προσοχή που δίνουμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πελάτης. Μια παράδοση που ανανεώνεται καθημερινά στην αναζήτηση των πιο έγκυρων και καινοτόμων εμπορικών σημάτων στον κλάδο, τα οποία επιλέγουμε για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπηρεσία που βρίσκεται πάντα στα υψηλότερα επίπεδα. Επιπλέον, χάρη σε μια συνεχώς εφοδιασμένη και ενημερωμένη αποθήκη, είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη σε χρόνο ρεκόρ. Ποιότητα, εμπειρία και πάθος. Αυτά είναι τα συστατικά που μας επιτρέπουν να κάνουμε τη διαφορά ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις και να χτίζουμε σταθερές σχέσεις με τους πελάτες μας.

 3. GLEITLAGERTECHNIK ESSEN GMBH

  Γερμανία

  Εκτός από τη νέα κατασκευή και την αναγέννηση ρουλεμάν και εξαρτημάτων παρέχουμε επίσης ολόκληρο συγκροτήματα ή ειδικές λύσεις. Τα ρουλεμάν σας είναι σ' εμάς σε καλά χέρια. Είμαστε υπερήφανοι να συγκαταλέγονται μεταξύ των πελατών μας πολλές επώνυμες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους και να μπορούμε να σχεδιάζουμε, να κατασκευάζουμε και να παράγουμε υψηλής ποιότητας ρουλεμάν σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις τους. Έχουμε λάβει επανειλημμένα πιστοποίηση EN ISO 9001: 2008 από τον οργανισμό DNV και ελεγχόμαστε επίσης από σημαντικούς πελάτες. Ως μέσος της γερμανικής εταιρείας DGzfP συμβάλλουμε κι εμείς στην έρευνα και στην ανάπτυξη νέων μη καταστρεπτικών μεθόδων ελέγχου. Μαζί με την KST GmbH στο Βερολίνο και την TKG GmbH στο Görlitz, η Gleitlagertechnik Essen GmbH συγκροτεί έναν ισχυρό όμιλο επιχειρήσεων. Ο συνδυασμός των διαφόρων ικανοτήτων και τομέων επικέντρωσης αυτών των τριών επιχειρήσεων μάς παρέχει τη δυνατότητα να σάς παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις, καθώς και να αντιδρούμε με μεγαλύτερη ευελιξία και ακρίβεια

 4. BEKU DICHTUNGSELEMENTE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία BEKU Dichtungselemente GmbH που ιδρύθηκε το 1989 στο Taunus της Έσσης, έχει ειδικευτεί στην ελεγχόμενη με συστήματα CNC παραγωγή στεγανοποιήσεων και στοιχείων στεγανοποίησης στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης στεγανοποιήσεις για τον τομέα του πεπιεσμένου αέρα για γενικές τεχνικές εφαρμογές κατασκευής μηχανημάτων. Είμαστε σε θέση να παράγουμε και να παραδίδουμε άμεσα στεγανοποιήσεις ράβδων και εμβόλων, ξέστρα, δακτυλίους στήριξης και οδηγούς, επίπεδες στεγανοποιήσεις, στεγανοποιήσεις ρότορα, καθώς και στεγανωτικούς δακτυλίους από όλα τα συνήθη πλαστικά και ελαστικά υλικά. Παραγωγή μεμονωμένων στοιχείων – Κανένα πρόβλημα! Η εξατομικευμένη μέθοδος παραγωγής μας μάς παρέχει μεγάλη ευελιξία και τη δυνατότητα μικρών προθεσμιών παράδοσης. Όλες οι παραγόμενες από εμάς στεγανοποιήσεις και τα στοιχεία στεγανοποίησης παράγονται από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως, π.χ., πολυουρεθάνη, NBR, EPDM, Viton, σιλικόνη, POM, PA , UMMWPE, PTFE, EKONOL και πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας.

 5. KLINGER A. W. SCHULTZE GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία KLINGER A. W. Schultze ιδρύθηκε το 1878 ως κατασκευαστής παρεμβυσμάτων καουτσούκ και αμιάντου. Το κύριο πεδίο δραστηριότητας είναι σήμερα ο τομέας των επίπεδων στεγανοποιήσεων. Με βάση μια μεγάλη επιλογή διαφόρων ποιοτήτων επίπεδων στεγανοποιήσεων από ινώδη ύλη, γραφίτη και υλικό PTFE, καθώς και μεταλλικών στεγανοποιήσεων και ελαστομερών παρέχουμε συμβουλές για την ανεξαρτήτως κατασκευαστή σωστή στεγανοποίηση για τη δική σας εφαρμογή. Παρεμβύσματα, θερμομόνωση, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και πλαστικά συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων μας. Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται φημισμένες εταιρείες από τους κλάδους της χημείας, της πετροχημείας, της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της ναυπηγικής και της κατασκευής οχημάτων, της παροχής ενέργειας κ.π.ά. Εκτός από διάφορες εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη αναπτύχθηκε το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα στεγανοποίησης Waveline-WLP® για ελάχιστες εκπομπές. Χαμηλές εκπομπές: με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για χαμηλές εκπομπές αναπτύσσουμε σταθερά την παραγωγή και την επιβελτίωση στεγανοποιήσεων υψηλής ποιότητας ως βασικό τομέα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BILLI DICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην παραγωγή και στην εμπορία των παρακάτω στεγανοποιήσεων: μηχανικοί στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη, διάτρητες επίπεδες στεγανοποιήσεις, PTFE (Teflon®), στεγανοποιήσεις γραφίτη, στεγανοποιήσεις σπιράλ. Επιπλέον διαθέτουμε ταινίες επίπεδης στεγανοποίησης, μηχανικούς στυπιοθλίπτες, παρεμβύσματα στυπιοθλίπτη και πολλά άλλα. Αποκομίζετε όφελος από τη μεγάλη αποθήκη μας. Σχεδόν όλες οι τυποποιημένες στεγανοποιήσεις σε όλους σχεδόν τους συνδυασμούς υλικών και σε όλες τις διαστάσεις είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας (περισσότερα από 80.000 είδη).

 2. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Ιταλία

  Η Veloxbloc είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων τύπων σφιγκτήρων σωλήνων. Η εταιρεία με έδρα το Μιλάνο παράγει μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων, όπως σφιγκτήρες με ατέρμονα κοχλία, με εξαγωνική κεφαλή με διάτρητη ταινία ή με πλήρη ζώνη. Παράγει επίσης σφιγκτήρες συνεχούς ταινίας με σύσφιξη με συνδετήρες και συνεχή διάτρητη ταινία. Παράλληλα με όλα αυτά, η εταιρεία του Μιλάνου κατασκευάζει επίσης δακτυλίους σύσφιξης με ένα ή δύο αυτιά, σφιγκτήρες μεταλλικού δακτυλίου για ισχυρό σφίξιμο, νάιλον καλώδια και νάιλον εξαρτήματα. Η Veloxbloc προσφέρει επίσης την υπηρεσία καλωδίωσης για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

 3. OHRMANN GMBH

  Γερμανία

  Η OHRMANN MONTAGETECHNIK συνδυάζει τη συναρμολόγηση στεγανοποιήσεων και τον αυτοματισμό. Η OHRMANN MONTAGETECHNIK ειδικεύεται σε διατάξεις, μονάδες και αυτόματα συστήματα, καθώς και σε ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού για την τροφοδοσία και τη συναρμολόγηση στεγανοποιήσεων. Από την ίδρυσή της το 1986, η OHRMANN MONTAGETECHNIK φροντίζει για τη γρήγορη, ασφαλή, επαναλήψιμη και αυτόματη τροφοδοσία και συναρμολόγηση των στεγανοποιήσεων. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο στεγανωτικούς δακτυλίους κυκλικής διατομής, αλλά και χείλη στεγανοποίησης και άλλες γεωμετρίες στεγανοποίησης έως σύνθετες διαμορφωμένες στεγανοποιήσεις. Η γκάμα λύσεων περιλαμβάνει: •Τυποποιημένες διατάξεις συναρμολόγησης, ημιαυτόματες και υπεραυτόματες διατάξεις για την εσωτερική, την εξωτερική συναρμολόγηση ή τη μετωπική συναρμολόγηση στεγανοποιήσεων •Μονάδες ενσωμάτωσης και σταθμούς: ένα δομοστοιχειωτό σύστημα για την τροφοδοσία και τη συναρμολόγηση στεγανοποιήσεων για ενσωμάτωση σε υπεραυτόματες εγκαταστάσεις• Ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού υπό μορφή στρογγυλής βηματικής τράπεζας, συστήματος διαμήκους μεταφοράς ή αυτοματοποιημένων κυψελών

 4. HALA DICHTUNGEN UND ISOLIERTEILE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  1919: Ο Hans Langguth ιδρύει μια επιχείρηση για επίπεδες στεγανοποιήσεις. Σήμερα: Η έξυπνη ανάπτυξη εδραιώνει την επιχείρηση ως έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της τεχνολογίας στεγανοποίησης και μόνωσης, καθώς και καινοτομικών λύσεων συστήματος για τη διαχείριση της θερμότητας. Αύριο: Έχουμε ακόμη μεγάλες φιλοδοξίες. Αφετηρία μας είναι η ολοκληρωμένη λύση από: - θερμοαγώγιμα υλικά - λύσεις διαχείρισης της θερμότητας THERMACORE - μονωτικές μεμβράνες και υλικά στεγανοποίησης - διαχείριση της στερέωσης - παροχή συμβουλών και Engineering - σχεδίαση προϊόντων, επεξεργασία υλικών, προσανατολισμένη στη διαδικασία παράδοση από την αρχή έως την ολοκλήρωση του έργου. Ζούμε και εργαζόμαστε με βάση ένα απλό σύστημα: από την ιδέα του έργου και την έναρξη της ανάπτυξης έως την ωρίμανση για μαζική παραγωγή και την παράδοση του προϊόντος, ο ορισμός και ο έλεγχος αποτελούν αδιαπραγμάτευτες παραμέτρους. Ταυτόχρονα ελέγχουμε τους συνεργάτες μας εξίσου τακτικά όπως και τις δικές μας πιστοποιήσεις με προβλεπτικό τρόπο και τις βελτιώνουμε συνεχώς.

 5. P+S POLYURETHAN - ELASTOMERE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 1. TRYGONAL GROUP GMBH

  Γερμανία

 2. EL.TE. SEGMENTITALIA SAS

  Ιταλία

 1. BESCHE GMBH

  Γερμανία

 2. IVOTEC GMBH INNOVATIVE EDELSTAHL TECHNOLOGIE

  Γερμανία

 3. KBT KNAPP WÄLZLAGERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

 4. ECOGECKO L ANDREAS UND MATTHIAS LUTHE GBR

  Γερμανία

 5. SKF SEALING SOLUTIONS (SCHWEIZ) GMBH

  Ελβετία

 6. MIBA INDUSTRIAL BEARINGS

  Γερμανία

 7. SEALS-SHOP.COM - TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

  Γερμανία

  Το Seals-Shop διαθέτει μεγάλη γκάμα διαφόρων στεγανοποιήσεων Trelleborg προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες σας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα υδραυλικών στεγανοποιήσεων κάθε είδους που κατασκευάζονται από θερμοπλαστικά υλικά υψηλής απόδοσης, πολυμερή και ελαστομερή υλικά. Οι στεγανοποιήσεις μας σχεδιάζονται ειδικά για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής απόδοσης της εφαρμογής σας. Για το λόγο αυτό επενδύουμε αποκλειστικά σε υψηλής ποιότητας στεγανοποιήσεις κορυφαίων κατασκευαστών.

 8. RABENEICK GMBH ROHR- UND KABELDICHTUNGEN

  Γερμανία

  Από την ανάπτυξη των πρώτων στεγανοποιήσεων για σωλήνες τροφοδοσίας και απαγωγής το 1961 έχουμε αναπτύξει πολλές καινοτομικές λύσεις. Τα προϊόντα μαζικής παραγωγής της εταιρείας μας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και τη στεγανότητα. Το αυτό ισχύει για τις ειδικές κατασκευές μας που παράγουμε ευχαρίστως για λογαριασμό σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Τα προϊόντα μας και οι ειδικές κατασκευές είναι έτοιμα για αποστολή εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας. Εδώ και 55 χρόνια, η επωνυμία «Rabeneick» είναι συνώνυμη με την ποιότητα και την ασφάλεια.

 1. STARLIM SPRITZGUSS GMBH

  Αυστρία

  Ανάπτυξη και κατασκευή προϊόντων σιλικόνης και πολυ-συστατικών με έγχυση. Τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή - από την ιδέα έως το έτοιμο προϊόν. Οι τρεις βασικές αξίες της starlim//sterner – ανάπτυξη, εξέλιξη και ανθρωπιά – δεν είναι απλώς λόγια για εμάς. Ορίζουν το χαρακτήρα της επιχείρησής μας και μάς συνοδεύουν από την αρχή, ως μικρή οικογενειακή επιχείριση, έως την ανάδειξη σε διεθνή κορυφαία στην αγορά επιχείρηση στον τομέα μας. Τα προϊόντα μας: σύνδεσμοι σιλικόνης-μετάλλου, τσιμούχες σιλικόνης, τσιμούχες από καουτσούκ, φλάντζες, φυσούνες, καλούπια ακριβείας υγρής σιλικόνης, καλούπια σιλικόνης για ιατρικές εφαρμογές, καλούπια καουτσούκ, μέρη μικρο-έγχυσης από πλαστικό, δακτύλιοι O-ring από σιλικόνη

 2. HUHNSEAL AB - MECCANOTECNICA UMBRA

  Ιταλία

  Η Huhnseal αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα μηχανικών συνδέσμων για όλες τις βιομηχανικές διαδικασίες: χαρτί και κυτταρίνη, τρόφιμα και ποτά, φάρμακα, εξόρυξη, χημεία κ.λπ. Η έδρα της είναι στο Landskrona της Ελβετίας. Εκεί σχεδιάζονται, δοκιμάζονται και παράγονται οι σύνδεσμοι. Τυπικές και εξατομικευμένες λύσεις για την παγκόσμια αγορά. Η παραγωγή γίνεται σε μονάδες στην Ινδία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Ιταλία και στις ΗΠΑ. Οι διαδικασίες και τα προϊόντα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά κατά τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και OHSAS

 3. METRIC SEALS HANDELS GMBH

  Γερμανία

  Η διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή μας επιχείρηση βρίσκεται στη βορειοδυτική Γερμανία, κοντά στη Βρέμη και στο Αμβούργο. Από το 1994 διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης ανταλλακτικών, υψηλής ποιότητας και αξίας προϊόντα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων προμηθεύουμε κατασκευαστές οικοδομικών μηχανημάτων και γεωργικών οχημάτων επαγγελματικής χρήσης στον τομέα της στεγανοποίησης υδραυλικών κυλίνδρων. Οι στεγανοποιήσεις αξόνων και ατράκτων περιλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των προϊόντων μας. Είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε γνήσια και ίδια κατασκευής εξαρτήματα επώνυμων κατασκευαστών στεγανοποιήσεων και ειδικές διαστάσεις σε μεγαλύτερες ποσότητες, καθώς και να διαμορφώνουμε σετ στεγανοποιήσεων με βάση τις επιθυμίες σας. Η ομάδα των προμηθευτών μας που έχει αναπτυχθεί συν τω χρόνω μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε και σε ειδικές παραγγελίες που δεν καλύπτονται από τη γκάμα των προϊόντων μας. Με απόθεμα αποθήκης περίπου 13.000 προϊόντων σήμερα, είμαστε σε θέση θα προμηθεύουμε τους πελάτες μας γρήγορα με τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Η ομάδα μας σάς παρέχει ευχαρίστως συμβουλές και στις εξής γλώσσες: γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά.

 4. THEODOR CORDES GMBH & CO.KG

  Γερμανία

  Ο όμιλος Cordes συγκαταλέγεται εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ των σημαντικότερων κατασκευαστών ελαστομερών συστημάτων στεγανοποίησης στους τομείς της κατασκευής καναλιών, της κατασκευής σηράγγων, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των κατασκευών, της κατασκευής μηχανημάτων και άλλων και είναι γνωστός για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του και την άμεση εξυπηρέτηση. Είτε πρόκειται για τυποποιημένες στεγανοποιήσεις μαζικής παραγωγής είτε για προφίλ, πλαίσια και συστήματα στεγανοποίησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, ο σαφής προσανατολισμός της Cordes στις ανάγκες των πελατών είναι γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο. Τρεις μονάδες παραγωγής με ολοκληρωμένες δυνατότητες παραγωγής και αποθήκευσης μας παρέχουν τη δυνατότητα να είμαστε πιο γρήγοροι από τους άλλους και να παραδίδουμε εγγυημένα εντός των προθεσμιών. Η διαχείριση ποιότητας της εταιρείας μας κατά DIN EN ISO 9001: 2015, η εξωτερική επιτήρηση των προϊόντων μας και η αυστηρή τήρηση και επιτήρηση των προτύπων τεκμηριώνουν το υψηλό επίπεδο ποιότητας. Στην Cordes ορίζουμε την ποιότητα με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας και με το καθημερινό έργο και την εξυπηρέτησή μας.

 5. TECHNICO GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 6. KNORR & MACHO GMBH - TECHNISCHE GUMMIFORMTEILE

  Γερμανία

 7. B & H SRL

  Ιταλία

 8. EAGLEBURGMANN GERMANY GMBH & CO. KG

  Γερμανία

 9. CREAT

  Γαλλία

 10. EAGLEBURGMANN BELGIUM

  Βέλγιο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δακτύλιοι στεγανοποίησης - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

146 επιχειρήσεις