• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών

Αποτελέσματα για

Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KARL F. G. SOHRE GMBH

  Γερμανία

  Η Sohre-Leder είναι προμηθευτής δερμάτων για την υποδηματοποιία, την παραγωγή ορθοπεδικών ενθεμάτων, την παραγωγή ζωνών και προϊόντων δέρματος, την παραγωγή ειδών ιππασίας και αγώνων σκύλων. Τα προϊόντα από τις δικές μας πρώτες ύλες υποβάλλονται σε επεξεργασία με συνταγές της επιχείρησής μας σε επώνυμα γερμανικά βυρσοδεψεία κατά παραγγελία στις επιλεγμένες από εμάς γκάμες για τα επιθυμητά δέρματα. Οι μακρόχρονες επιχειρηματικές σχέσεις με σφαγεία της Νότιας Γερμανίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να διαθέτουμε «δέρματα made in Germany», από την πρώτη ύλη έως το έτοιμο δέρμα. Χάρη στις δυνατότητες αποθήκευσης που διαθέτουμε, μπορούμε να διασφαλίζουμε τη σύντομη παράδοση όλων των δερμάτων της γκάμας των προϊόντων μας από ένα τεμάχιο έως μεγαλύτερες ποσότητες. Τηρουμένων ορισμένων ελάχιστων ποσοτήτων μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε τα δέρματα που θέλετε σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες: διάτρηση δέρματος, κοπή δέρματος CNC. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες & συνεργασία!

 2. RINO MASTROTTO GROUP SPA

  Ιταλία

  Η ιστορική παράδοση του Ομίλου Rino Mastrotto αντιπροσωπεύει ένα διεθνές σήμα κύρους, το οποίο, από την Ιταλία έως τη Βραζιλία και από την Ισπανία έως την Κίνα, βασίζεται σε μια αρχαία τέχνη και ένα στρατηγικό όραμα για το μέλλον. Στην βάση αυτού του επιχειρησιακού προτύπου βρίσκεται μια συνεχής αφοσίωση στην αξιοπιστία, την επιχειρηματική ικανότητα, την έρευνα, την στυλιστική καινοτομία, τον σεβασμό του περιβάλλοντος και την διαχειριστική και χρηματοοικονομική ικανότητα. Με την διαχείριση των παραγωγικών της τμημάτων και των ελεγχόμενων, δομημένων εταιρειών σε δίκτυο, ο όμιλος Rino Mastrotto αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο κύκλο από την Βυρσοδεψεία, τον εφοδιασμό της αυστηρά επιλεγμένης πρώτης ύλης μέχρι την εξειδικευμένη παραγωγή των προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες της αγοράς.

 3. TRACOLLE CHITARRA BMC

  Ιταλία

 4. GRUPPO CONCIARIO C.M.C. INTERNATIONAL SPA

  Ιταλία

 5. RIGATO ROMANO SRL

  Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. GUANTIFICIO CAMINATI - PELLAMI STOCK

  Ιταλία

  Αποκλειστικά τα καλύτερα υλικά με κατεργασία προσεγμένη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια επιτρέπουν τη δημιουργία ενός μοναδικού προϊόντος ασύγκριτης ποιότητας που αποτελεί την επιλογή της Caminati Leather scrap & stock. Με ειδίκευση στην αγορά και την πώληση τεμαχίων δέρματος, ρεταλιών και δειγμάτων σε στοκ, η επιχείρηση αποτελεί καρπό επιχειρηματικού πνεύματος του παρελθόντος με προσανατολισμό στο αύριο. Συνδυάζει 35 έτη πείρας και επαγγελματισμού. Δέρματα Caminati Ernesto ed Enrico στο Forlì.

 2. TMM TANNERY

  Τυνησία

 3. THE ENGLISH LEATHER COMPANY

  Ηνωμένο Βασίλειο

 4. TANNERIE REMY CARRIAT

  Γαλλία

 5. RUSSKAYA KOZHA GROUP OF COMPANIES

  Ρωσία

 1. POULAIN PEAUSSERIE

  Γαλλία

 2. AVERPEAUX

  Γαλλία

 1. NIGIZ DERI

  Τουρκία

 2. SOFIC CUIR

  Γαλλία

 3. CARTERAS DE PIEL SANTOMAR

  Ισπανία

 4. TANNERIE ARNAL SAS

  Γαλλία

 5. CPL

  Γαλλία

 6. ALRAN S.A.S.

  Γαλλία

 7. EDEN ESPRIT CUIR

  Γαλλία

 8. DRIESSEN LEDER

  Κάτω Χώρες

 1. LOVATO GIORGIO

  Ιταλία

 2. MOHICAN GOAT

  Γαλλία

 3. LEATHER HOUSE

  Κάτω Χώρες

 4. SKINSONS INTERNATIONAL

  Πακιστάν

 5. G. DUE LEATHER COMPANY SRL

  Ιταλία

 6. MAISON FOURTEAU

  Γαλλία

 7. OSLOV COTE D'IVOIRE

  Ακτή του Ελεφαντοστού

 8. SHENZHEN WEIYI FASHION GIFT CO.,LTD.

  Κίνα

 9. HIJOS DE VICTORINO SANCHEZ CB

  Ισπανία

 10. D.P.C. DISTRIBUZIONE PELLAMI CAMPANIA DI ANTONIO CRETELLA

  Ιταλία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

490 επιχειρήσεις