• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών

Αποτελέσματα για

Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. KARL F. G. SOHRE GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Sohre-Leder είναι προμηθευτής δερμάτων για την υποδηματοποιία, την παραγωγή ορθοπεδικών ενθεμάτων, την παραγωγή ζωνών και προϊόντων δέρματος, την παραγωγή ειδών ιππασίας και αγώνων σκύλων. Τα προϊόντα από τις δικές μας πρώτες ύλες υποβάλλονται σε επεξεργασία με συνταγές της επιχείρησής μας σε επώνυμα γερμανικά βυρσοδεψεία κατά παραγγελία στις επιλεγμένες από εμάς γκάμες για τα επιθυμητά δέρματα. Οι μακρόχρονες επιχειρηματικές σχέσεις με σφαγεία της Νότιας Γερμανίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να διαθέτουμε «δέρματα made in Germany», από την πρώτη ύλη έως το έτοιμο δέρμα. Χάρη στις δυνατότητες αποθήκευσης που διαθέτουμε, μπορούμε να διασφαλίζουμε τη σύντομη παράδοση όλων των δερμάτων της γκάμας των προϊόντων μας από ένα τεμάχιο έως μεγαλύτερες ποσότητες. Τηρουμένων ορισμένων ελάχιστων ποσοτήτων μπορούμε επίσης να αναπτύξουμε τα δέρματα που θέλετε σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές. Άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες: διάτρηση δέρματος, κοπή δέρματος CNC. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες & συνεργασία!

 2. VANESSA RÉVEILLON

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VANESSA RÉVEILLON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα γραφείου από δέρμα, δερματινα αξεσουαρ, δερματινες ατζεντες, και δερματινα ειδη δωρου. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. GRUPPO CONCIARIO C.M.C. INTERNATIONAL SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GRUPPO CONCIARIO C.M.C. INTERNATIONAL SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα για υποδήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, αδιαβροχοποιημενο δερμα βοοειδων, δεψασμενα γουνοδερματα και δερματα, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, και προμηθειες για επιχειρησεις υποδηματοποιιας και επιδιορθωσης υποδηματων. Έχει έδρα σε San Miniato, Ιταλία.

 4. RINO MASTROTTO GROUP SPA

  Ιταλία

  Η ιστορική παράδοση του Ομίλου Rino Mastrotto αντιπροσωπεύει ένα διεθνές σήμα κύρους, το οποίο, από την Ιταλία έως τη Βραζιλία και από την Ισπανία έως την Κίνα, βασίζεται σε μια αρχαία τέχνη και ένα στρατηγικό όραμα για το μέλλον. Στην βάση αυτού του επιχειρησιακού προτύπου βρίσκεται μια συνεχής αφοσίωση στην αξιοπιστία, την επιχειρηματική ικανότητα, την έρευνα, την στυλιστική καινοτομία, τον σεβασμό του περιβάλλοντος και την διαχειριστική και χρηματοοικονομική ικανότητα. Με την διαχείριση των παραγωγικών της τμημάτων και των ελεγχόμενων, δομημένων εταιρειών σε δίκτυο, ο όμιλος Rino Mastrotto αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο κύκλο από την Βυρσοδεψεία, τον εφοδιασμό της αυστηρά επιλεγμένης πρώτης ύλης μέχρι την εξειδικευμένη παραγωγή των προϊόντων που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες της αγοράς.

 5. GUANTIFICIO CAMINATI - PELLAMI STOCK

  Ιταλία

  Αποκλειστικά τα καλύτερα υλικά με κατεργασία προσεγμένη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια επιτρέπουν τη δημιουργία ενός μοναδικού προϊόντος ασύγκριτης ποιότητας που αποτελεί την επιλογή της Caminati Leather scrap & stock. Με ειδίκευση στην αγορά και την πώληση τεμαχίων δέρματος, ρεταλιών και δειγμάτων σε στοκ, η επιχείρηση αποτελεί καρπό επιχειρηματικού πνεύματος του παρελθόντος με προσανατολισμό στο αύριο. Συνδυάζει 35 έτη πείρας και επαγγελματισμού. Δέρματα Caminati Ernesto ed Enrico στο Forlì.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. CONCERIA DANIELA SRL

  Ιταλία

  Η Conceria Daniela είναι μία βυρσοδεψία ειδικευμένη στην κατασκευή δερμάτων μη αποψιλωμένων και ακατέργαστων δερμάτων από ζαρκάδι για τους τομείς δερμάτινων ειδών, ειδών υπόδησης και ένδυσης. Αδιαβροχοποιητική κατεργασία κατόπιν παραγγελίας. Παράγουμε επενδύσεις για υποδήματα. Η συνεχής αναζήτηση των πιο προηγμένων τεχνικών προϊόντων μας οδήγησε στην κατασκευή έτοιμων ειδών και αξεσουάρ.

 2. I.KARANASOS & CO OE

  Ελλάδα

  Πουλάμε δέρματα για έπιπλα, ρούχα, τσάντες και παπούτσια. Έχουμε μεγάλη ποικιλία σε ποιότητες και χρώματα. Κατασκευάζουμε δερμάτινα και γούνινα ρούχα. Έχουμε την δικιά μας συλλογή.

 3. TMM TANNERY

  Τυνησία

  Η εταιρεία TMM TANNERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυρσοδεψεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, δερματα υποδηματοποιιας, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, δερμα βοοειδων, και δερμα προβατου. Έχει έδρα σε Grombalia, Τυνησία.

 4. TRACOLLE CHITARRA BMC

  Ιταλία

  Η εταιρεία TRACOLLE CHITARRA BMC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη. Έχει έδρα σε Palazzolo Sull'oglio, Ιταλία.

 5. TANNERIE REMY CARRIAT

  Γαλλία

  Η εταιρεία TANNERIE REMY CARRIAT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Εισαγωγές-εξαγωγές δερμάτινων ειδών, Σαγματοποιία, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Εισαγωγές-εξαγωγές δερμάτινων ειδών, Σαγματοποιία, και δερματινα αξεσουαρ για επιχειρησεις υποδηματοποιιας. Έχει έδρα σε Espelette, Γαλλία.

 1. CARTERAS DE PIEL SANTOMAR

  Ισπανία

  Η εταιρεία CARTERAS DE PIEL SANTOMAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε El Bosque, Ισπανία.

 2. NIGIZ DERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία NIGIZ DERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Tekirdag, Τουρκία.

 1. POULAIN PEAUSSERIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία POULAIN PEAUSSERIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιχρωμιωμένα δέρματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα για υποδήματα, Δέρμα βελούδινης υφής, Δέρματα για την επίπλωση, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Δέρματα για υποδήματα, Δέρμα βελούδινης υφής, Δέρματα για την επίπλωση, και Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 2. THE ENGLISH LEATHER COMPANY

  Ηνωμένο Βασίλειο

  Η εταιρεία THE ENGLISH LEATHER COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Worcester, Ηνωμένο Βασίλειο.

 3. EDEN ESPRIT CUIR

  Γαλλία

  Η εταιρεία EDEN ESPRIT CUIR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Bauge En Anjou, Γαλλία.

 4. SOFIC CUIR

  Γαλλία

  Η εταιρεία SOFIC CUIR, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σαγματοποιία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Δέρματα για υποδήματα, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, και Δέρματα για υποδήματα. Έχει έδρα σε St Andre De La Marche, Γαλλία.

 5. ALRAN S.A.S.

  Γαλλία

  Η εταιρεία ALRAN S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα για υποδήματα, Δέρματα για την επίπλωση, βυρσοδεψια, Δέρματα για υποδήματα, και Δέρματα για την επίπλωση. Έχει έδρα σε Mazamet Cedex, Γαλλία.

 6. AVERPEAUX

  Γαλλία

  Η εταιρεία AVERPEAUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα για υποδήματα, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, δεψασμενα γουνοδερματα και δερματα, Δέρματα για υποδήματα, εξαγωγη κατεργασμενων και ακατεργαστων δερματων, και Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Mazamet, Γαλλία.

 7. TANNERIE ARNAL SAS

  Γαλλία

  Η εταιρεία TANNERIE ARNAL SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βυρσοδεψια. Έχει έδρα σε Le Monastère /s Rodez, Γαλλία.

 8. LOVATO GIORGIO

  Ιταλία

  Η εταιρεία LOVATO GIORGIO, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα και γούνες, δερματα για δερματινα ειδη, υγρο χλωριοδερμα, και γουνοδερματα βοοειδων για δερματινα ειδη. Έχει έδρα σε Arzignano, Ιταλία.

 1. SKINSONS INTERNATIONAL

  Πακιστάν

  Η εταιρεία SKINSONS INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Sialkot, Πακιστάν.

 2. RUDI BÖRSCH GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία RUDI BÖRSCH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Λεπτά δέρματα, Σαγματοποιία, Οχήματα - δερμάτινες επενδύσεις, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Λεπτά δέρματα, Σαγματοποιία, και Οχήματα - δερμάτινες επενδύσεις. Έχει έδρα σε Emmelshausen, Γερμανία.

 3. YAGMUR DERI SAN. VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Τουρκία

  Η εταιρεία YAGMUR DERI SAN. VE TICARET ANONIM SIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυρσοδεψεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, δερμα, φινιρισμα και βαφη δερματων και γουναρικων, φινιρισμα γουνοδερματων για δεψασμενες γουνες, και Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Usak, Τουρκία.

 4. CURTIDOS CASTAÑER SL

  Ισπανία

  Η εταιρεία CURTIDOS CASTAÑER SL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα για υποδήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, βαμμένο αγελαδινό δέρμα, Υποδήματα και δερμάτινα είδη- αναλώσιμα και αξεσουάρ, και Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Igualada, Ισπανία.

 5. AR QUALITY

  Πακιστάν

  Η εταιρεία AR QUALITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα για υποδήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Απομιμήσεις δερμάτων, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Δέρματα για εξοπλισμό ιππασίας, Δέρματα και γούνες, Απομιμήσεις δερμάτων, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, και Δέρματα για εξοπλισμό ιππασίας. Έχει έδρα σε Sialkot, Πακιστάν.

 6. ETS AZAIS ET CIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία ETS AZAIS ET CIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυρσοδεψεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Δέρματα και γούνες, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, και δερμα και γουνοδερμα για επιπλωση. Έχει έδρα σε MAZAMET, Γαλλία.

 7. TANNERIES PECHDO

  Γαλλία

  Η εταιρεία TANNERIES PECHDO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Δέρματα για υποδήματα, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Δέρματα για υποδήματα, και εξαγωγη κατεργασμενων και ακατεργαστων δερματων. Έχει έδρα σε Millau, Γαλλία.

 8. LEATHER HOUSE

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία LEATHER HOUSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βυρσοδεψεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, ακατεργαστα δερματα χονδρικης, δερμα, Κατασκευάζονται εργαλεία για δερμάτινα είδη, και Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

 9. STEP FORWARD INTERNATIONAL

  Πακιστάν

  Η εταιρεία STEP FORWARD INTERNATIONAL, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολεμικές τέχνες - ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα για υποδήματα, Ανδρικά ενδύματα, Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών, Δέρματα για υποδήματα, Ανδρικά ενδύματα, και Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει έδρα σε Sialkot, Πακιστάν.

 10. CENTURION LEATHER

  Πακιστάν

  Η εταιρεία CENTURION LEATHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρμα βελούδινης υφής, υγρο χρωμιοδερμα για υποδηματα, και Δέρμα βελούδινης υφής. Έχει έδρα σε Lahore, Pakistan, Πακιστάν.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δέρματα και προβιές για την βιομηχανία δερμάτινων ειδών - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

476 Επιχειρήσεις