• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. ANCOTECH

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η Ancotech που ιδρύθηκε το 1996, εξελίχθηκε σε κορυφαίο εμπειρογνώμονα στον τομέα των συστημάτων και των τεχνικών λίπανσης, εξυπηρετώντας διάφορες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως εισαγωγέας/αντιπρόσωπος της φημισμένης εταιρείας "Lincoln Industrial" έχουμε καλλιεργήσει μια στενή συνεργασία με αυτήν την εταιρεία που πλέον δραστηριοποιείται με την επωνυμία SKF. Επικεντρωνόμαστε στη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής και στον περιορισμό του κόστους ενέργειας και συντήρησης για τους πελάτες μας. Η Ancotech που ειδικεύεται στα αυτόματα συστήματα και στοιχεία λίπανσης, διαθέτει άμεσες λύσεις χάρη στο ολοκληρωμένο απόθεμα της αποθήκης μας και του αποτελεσματικού ηλεκτρονικού καταστήματος Anoctech. Η αφοσιωμένη ομάδα σέρβις της εταιρείας συγκροτείται από πιστοποιημένους επαγγελματίες SCC και διασφαλίζει την απρόσκοπτη εγκατάσταση και τη συνεχή συντήρηση κεντρικών συστημάτων λίπανσης. Η Ancotech διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις ελέγχου & επισκευής και παρέχει συντήρηση, γενική επισκευή και επισκευασμένα στοιχεία. Αφοσιωμένη στην ικανοποίηση του πελάτη, διαθέτουμε πρακτικές λύσεις και εξειδικευμένες συμβουλές για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων.

 2. NEW SWAN

  Ινδία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEW SWAN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, τροχηλατες εργαλειοθηκες, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Σφυριά. Έχει έδρα σε Ludhiana, Ινδία.

 3. HEINZ GERSTMEYER NACHF. KG

  Γερμανία

  Ως παραδοσιακή εταιρεία συνδυάζουμε την πολυετή μας πείρα και τα αξιόπιστα προϊόντα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας παραγωγής σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο: Η εξειδίκευσή μας εγγυάται την επιτυχία σας. Τα δυνατά μας σημεία: 50 σχεδόν χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ακροφυσίων γρασαρίσματος. Τεχνογνωσία πέρα από την εμπορική, χάρη στην πείρα μας ως παραγωγοί επί σχεδόν 50 χρόνια. Εμπειρία στις εξαγωγές σε όλες τις ηπείρους, εκτός από την Ανταρκτική. Καλά οργανωμένες αποθήκες με μεγάλο απόθεμα, έτσι ώστε τα προϊόντων να παραδίδονται συχνά εντός 24 ωρών. Ακροφύσια γρασαρίσματος υψηλής ποιότητας από παραγωγούς πιστοποιημένους με ISO 9000: 2001. Προϊόντα γερμανικής παραγωγής σε ανταγωνιστικές τιμές. Μοναδικές συσκευασίες υψηλής ποιότητας σε πλαστικά κουτιά με διαφανή καλύμματα στις μικρές συσκευασίες. Μεγάλη ευελιξία. Άριστη επικοινωνία με τους κατασκευαστές, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προμήθεια ακόμη και ειδικών σχεδίων σε μικρό χρονικό διάστημα.

 4. SS.LUBAC SCHMIERTECHNISCHE ANLAGEN & PRODUKTE GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία SS.LUBAC SCHMIERTECHNISCHE ANLAGEN & PRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Bad Ischl, Αυστρία.

 5. BALKENHOFF SCHMIERSYSTEME

  Γερμανία

  Η εταιρεία BALKENHOFF SCHMIERSYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αντλίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και καρουλια για λαστιχα ποτισματος. Έχει έδρα σε Grevenbroich, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SKF LUBRICATION SYSTEMS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αντλίες ψύξης και λίπανσης, Λίπανση - μηχανές και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Αντλίες ψύξης και λίπανσης, και γρασο για ρουλεμαν. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

 2. POMAC LUB SERVICES

  Βέλγιο

  Εδώ και 30 χρόνια, η Pomac Lub-Services είναι μια καλοδουλεμένη επιχείρηση χάρη στη συνεργασία της με κατασκευαστές παγκοσμίου φήμης στον τομέα της τεχνολογίας λίπανσης (λιπαντήρες και αυτόματοι λιπαντήρες για λάδια και γράσα, τα πάντα για το σύστημα πεπιεσμένου αέρα σας…). Οι κύριες δραστηριότητές μας: αυτόματοι λιπαντήρες, λωρίδες λίπανσης και πλάκες, κεντρική λίπανση, λίπανση αλυσίδων, μικρο-λίπανση, λαδωτήρες με σταγονόμετρο, σπρέι λίπανσης.

 3. JUNIOR PLAST S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία JUNIOR PLAST S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμοι για χωρους σταθμευσης, εγκαταστασεις και εξοπλισμοι για τις βοηθητικες υπηρεσιες για μεσα μεταφορας, και εξαρτήματα άντλησης. Έχει έδρα σε Limbiate, Ιταλία.

 4. GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT

  Τουρκία

  Η εταιρεία GÜLERSAN LUBRICATION EQUIPMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ümraniye, Τουρκία.

 5. DEFORIN

  Πολωνία

  Η εταιρεία DEFORIN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Chorzów, Πολωνία.

 1. CODAITEC - GRAISSAGE CENTRALISÉ

  Γαλλία

  Η εταιρεία CODAITEC - GRAISSAGE CENTRALISÉ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Courtry, Γαλλία.

 2. INFRALYTIC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία INFRALYTIC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Marburg, Γερμανία.

 1. LECHEVALIER CAEN

  Γαλλία

  Η εταιρεία LECHEVALIER CAEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, εγκαταστασεις και συσκευες λιπανσης και γρασαρισματος, βιομηχανικες προμηθειες, μηχανικη μεταδοση κινησης, και Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Hérouville St Clair, Γαλλία.

 2. NABIMA GMBH

  Ελβετία

  Η εταιρεία NABIMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Γράσα βιοµηχανικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Γράσα βιοµηχανικά. Έχει έδρα σε Schönenberg, Ελβετία.

 3. CORNELIA WEBER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία CORNELIA WEBER ZENTRALSCHMIERTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Achstetten, Γερμανία.

 4. KARL HALWACHS GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG

  Αυστρία

  Η εταιρεία KARL HALWACHS GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εναλλάκτες θερμότητας, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει έδρα σε Aspang, Αυστρία.

 5. ZST GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία ZST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Φορητές ηλεκτρικές αντλίες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Φορητές ηλεκτρικές αντλίες, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Weißenborn, Γερμανία.

 6. BUCHNER ZENTRALSCHMIERTECHNIK ROBERT BUCHNER

  Γερμανία

  Η εταιρεία BUCHNER ZENTRALSCHMIERTECHNIK ROBERT BUCHNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Freising, Γερμανία.

 7. UNICUT WAHL GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία UNICUT WAHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Γράσα βιοµηχανικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, και Γράσα βιοµηχανικά. Έχει έδρα σε Bendorf, Γερμανία.

 8. TECHNISCHER HANDEL BAYERN

  Γερμανία

  Η εταιρεία TECHNISCHER HANDEL BAYERN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Marzling, Γερμανία.

 1. STW - KIM FRIEDRICH DIPL.-ING. (FH)

  Γερμανία

  Η εταιρεία STW - KIM FRIEDRICH DIPL.-ING. (FH), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, και Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Ilshofen, Γερμανία.

 2. H. SCHUOLER FARZEUGTECHNIK AG

  Ελβετία

  Η εταιρεία H. SCHUOLER FARZEUGTECHNIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Basel, Ελβετία.

 3. RUAG SPACE

  Ελβετία

  Η εταιρεία RUAG SPACE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Λιπαντικά βιομηχανικά, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Nyon, Ελβετία.

 4. TECHNOLUB SYSTEMS GMBH SCHMIER- UND DOSIERTECHNIK

  Γερμανία

  Η εταιρεία TECHNOLUB SYSTEMS GMBH SCHMIER- UND DOSIERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αντλίες, Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αντλίες. Έχει έδρα σε Spenge, Γερμανία.

 5. SUTEC GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SUTEC GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Μηχανικές μεταδόσεις και εξαρτήματα, Μηχανικός εξοπλισμός στεγανοποίησης, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Hohenstein-Ernstthal, Γερμανία.

 6. SAT SEMER ANLAGEN-TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία SAT SEMER ANLAGEN-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Wickede, Γερμανία.

 7. GLOBO-SOLUTIONS

  Γερμανία

  Η εταιρεία GLOBO-SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Λιπαντικά βιομηχανικά, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, και Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Edemissen, Γερμανία.

 8. LINCOLN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία LINCOLN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Φορητές ηλεκτρικές αντλίες, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Φορητές ηλεκτρικές αντλίες. Έχει έδρα σε Erkrath, Γερμανία.

 9. ARMATUREN FRITSCHE GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Η εταιρεία ARMATUREN FRITSCHE GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Kakenstorf, Γερμανία.

 10. R. TÜBBEN OPORTET-KÜHLSCHMIERTECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία R. TÜBBEN OPORTET-KÜHLSCHMIERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λίπανση - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Neukirchen-Vluyn, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γρασσάρισμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.123 Επιχειρήσεις

Kατηγορια