• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γνήσια σοκολάτα

Αποτελέσματα για

Γνήσια σοκολάτα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. GÜNTHART & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  70 έτη εμπειρίας. Η Günthart ανήκει στις ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Περισσότεροι από 1.500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε 10 χώρες σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας IFS και BRC. Η άνω των 70 ετών εμπειρία μας στον τομέα της διακόσμησης για τούρτες και στα είδη δώρων, καθώς και ο ενθουσιασμός μας για νέες ιδέες μάς καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη για γλυκούς διάκοσμους για τούρτες και καινοτομικά δώρα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζετε του διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους Günthart με εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής κατά το διάκοσμο της τούρτας, προσφέρουμε σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και το εξειδικευμένο εμπόριο προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση και εποχή. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένοι στολισμοί σε τούρτες και γλυκά για επετείους, γενέθλια και άλλες περιστάσεις.

 2. CHOCOLATS JANIN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHOCOLATS JANIN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, σοκολατα, Κακάο και σοκολάτα, ταμπλετες σοκολατας, και εξατομικευμένα λογότυπα από σοκολάτα. Έχει έδρα σε Boissy Saint Leger, Γαλλία.

 3. CARRÉ NOIR

  Βέλγιο

  Στα Carré Noir, σοκολάτα σημαίνει δημιουργικότητα. Αυτή η μπουτίκ-εργαστήριο που ξεκίνησε ηλεκτρονικά, προωθεί τα προϊόντα της μετατρέποντας τα σε πραγματικά αντικείμενα επικοινωνίας. Η σοκολατοποιία συνεργάζεται τακτικά με νέους σχεδιαστές της Λιέγης. Το αποτέλεσμα : ένα αξιοποιημένο προϊόντα σε διάφορα πρωτότυπα σχέδια Τα χαμόγελα, που παραπέμπουν διακριτικά στο λογότυπο του Carré Noir, θα σας αναζωογονήσουν και τα λουλούδια, λαξεμένα με άριστο τρόπο θα σας ξετρελάνουν από τη γεύση τους. Μη παραλείψετε : τα σοκολατένια μουστάκια. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα από σοκολάτες Grands Crus, βιολογικής και δίκαιης καλλιέργειας. Η Mélanie Lemmens κατάφερε να μετατρέψει το πάθος της για την σοκολάτα σε επάγγελμα. Πτυχιούχος της Ιστορίας της τέχνης, έθεσε την αισθητική της άποψη στην υπηρεσία της εργασίας της. Μικρή ονειρευόταν έναν Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα παρέμεινε στο σπίτι μέχρι το Πάσχα για να κρεμάσουμε αυγά. Βραβεύτηκε με το Becommerce Award και ήταν υποψήφια για την κατάκτηση του τίτλου του Liégeois της χρονιάς.

 4. ITALDOLCI S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία ITALDOLCI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατα, κουφετα, Βιολογική σοκολάτα, και ταμπλετες σοκολατας. Έχει έδρα σε Barletta, Ιταλία.

 5. GUSTI D'ITALIA S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία GUSTI D'ITALIA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, αποξηραμενα ζυμαρικα, καφες χονδρικης, Νερό - παραγωγή και διανομή, και ξυδι απο κρασι. Έχει έδρα σε Moncalieri, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. VALEX GROUP IKE

  Ελλάδα

 2. LES CHEVALIERS D'ARGOUGES

  Γαλλία

  Η εταιρεία LES CHEVALIERS D'ARGOUGES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γνήσια σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, παραδοσιακές σοκολάτες παρασκευασμένες στο χέρι, και ζαχαρωμενα φρουτα. Έχει έδρα σε Moyon, Γαλλία.

 3. BEAFORM & VITANIL'S

  Τουρκία

  Η εταιρεία BEAFORM & VITANIL'S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμπληρωματα διατροφης, και φυσικοι πυκτωματογονοι παραγοντες. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 4. FORMYCAKE S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία FORMYCAKE S.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

 5. CHOCOLATES SOLE

  Ισπανία

  Η εταιρεία CHOCOLATES SOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δημιουργικοτητα. Έχει έδρα σε Barberá Del Vallés, Ισπανία.

 1. PURATOS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία PURATOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσθετικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα τροφίμων, Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και Αρώματα τροφίμων. Έχει έδρα σε Groot-Bijgaarden, Βέλγιο.

 2. HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O.

  Πολωνία

  Η εταιρεία HOLGER FOOD GROUP SP. Z O.O., είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσθετικά τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γνήσια σοκολάτα, ζαχαρη, και Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε Luboń, Πολωνία.

 1. MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA

  Πολωνία

  Η εταιρεία MICHAŁ BARDIAN - LODOTWÓRCA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γνήσια σοκολάτα, καφες, παγωτα, και Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε Rzeszów, Πολωνία.

 2. XAVIER MOR CHOCOLATIER

  Ισπανία

  Η εταιρεία XAVIER MOR CHOCOLATIER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη σοκολατας, σοκολατα χωρις ζαχαρη, σοκολατα γαλακτος, και μαντολατο με σοκολατα. Έχει έδρα σε BARCELONA, Ισπανία.

 3. AVK

  Ουκρανία

  Η εταιρεία AVK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε Dnepropetrovsk, Ουκρανία.

 4. KAOKA

  Γαλλία

  Η εταιρεία KAOKA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Carpentras, Γαλλία.

 5. CHOCOFOLIE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CHOCOFOLIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε Ghislengien, Βέλγιο.

 6. CIOCCAFÈ S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CIOCCAFÈ S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παραγωγη για λογαριασμο τριτων, και πραλινες απο 100% σοκολατα. Έχει έδρα σε Aprilia, Ιταλία.

 7. ARLOTTI E SARTONI SAS

  Ιταλία

  Η εταιρεία ARLOTTI E SARTONI SAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Piano, Ιταλία.

 8. DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ

  Ουγγαρία

  Η εταιρεία DARKEST DESIRE ÉTCSOKOLÁDÉ WEBÁRUHÁZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε Budapest, Ουγγαρία.

 1. CHOCOLATIER DE BRUYN NV

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CHOCOLATIER DE BRUYN NV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γνήσια σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, και παρασκευάζονται χειροποίητα σοκολατάκια. Έχει έδρα σε Louvin-La-Neuve, Βέλγιο.

 2. CHOCOKEYF ÇIKOLATA

  Τουρκία

  Η εταιρεία CHOCOKEYF ÇIKOLATA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αφλεκτα ερμαρια. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 3. CHOCOGOOD

  Τυνησία

  Η εταιρεία CHOCOGOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε Sfax, Τυνησία.

 4. CHOCOMOCO LTD.

  Πολωνία

  Η εταιρεία CHOCOMOCO LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατοποιος, και αφλεκτα ερμαρια. Έχει έδρα σε Wiazowna, Πολωνία.

 5. TOHI

  Βέλγιο

  Η εταιρεία TOHI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κακάο και σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γνήσια σοκολάτα, Γεμιστές Σοκολάτες, Γνήσια σοκολάτα, και Γεμιστές Σοκολάτες. Έχει έδρα σε Wauthier-Braine, Βέλγιο.

 6. RAVICO

  Βέλγιο

  Η εταιρεία RAVICO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζαχαροπλαστική, Ζαχαροπλαστική, και χειροποιητες πραλινες. Έχει έδρα σε Londerzeel, Βέλγιο.

 7. CASTELANNE CHOCOLATERIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία CASTELANNE CHOCOLATERIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, ταμπλετες σοκολατας, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Nantes, Γαλλία.

 8. CAFFE' CARRARO S.P.A.

  Ιταλία

  Η εταιρεία CAFFE' CARRARO S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Γνήσια σοκολάτα, Κακάο και σοκολάτα, και Γνήσια σοκολάτα. Έχει έδρα σε Schio, Ιταλία.

 9. CHOKLADBITEN YSTAD

  Σουηδία

  Η εταιρεία CHOKLADBITEN YSTAD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατα, και πραλινες. Έχει έδρα σε Ystad, Σουηδία.

 10. SILWAN ALKHALEEJ FOOD FACTORY FZC

  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

  Η εταιρεία SILWAN ALKHALEEJ FOOD FACTORY FZC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γνήσια σοκολάτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σοκολατοποιος, και σοκολατα. Έχει έδρα σε Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γνήσια σοκολάτα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

104 Επιχειρήσεις