• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεώμηλα (πατάτες)

Αποτελέσματα για

Γεώμηλα (πατάτες) - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DINASTY HARPEN

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. MAZETTO COMPANY

  Πορτογαλία

  Verified by Europages badge

  Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. BRUWIER POTATOES

  Βέλγιο

  Verified by Europages badge

  Εξάγονται πατάτες πλυμένες και μη, συσκευασμένες για τη βιομηχανία- μεγάλη ποικιλία σε κίτρινες και κόκκινες πατάτες και σε καρότα και κρεμμύδια. Η Bruwier Potatoes n.v. έχει μια μοναδική φήμη στον κόσμο της πατάτας. Το όνομα της αποτελεί συνώνυμο ποιότητας, εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας. Αυτά τα προσόντα είναι καθοριστικά σε μια αγορά με τόσο ευαίσθητα προϊόντα και με τιμές που διακυμαίνονται συνέχεια.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. NEDATO

  Κάτω Χώρες

  Verified by Europages badge
 5. HERBAMMS

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. PATATAS RUBÉN

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 2. MAXIFRITES

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 3. PB2C

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 4. SOBACI

  Ακτή του Ελεφαντοστού

  Verified by Europages badge
 5. RAF-POL

  Πολωνία

  Παραγωγή και πώληση πατάτας και λαχανικών στην ευρωπαϊκή αγορά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η προσφορά μας περιλαμβάνει : πατάτα, μεγέθη 45+ και 50+ σε σάκους 15 kg ή 25 kg ανά παλέτα, κινεζικό λάχανο - χαρτοκιβώτιο 10 kg ή μεγέθους 9, 5, κατά παραγγελία, λευκό λάχανο - δάκος 25 kg ή μεγέθη big bag από 1, 5 kg έως 3, 5 kg, κόκκινο λάχανο, μεγέθη 1 kg έως 3 kg, σάκος 25 kg, κρεμμύδια, μέγεθος 45+ σε σάκους 15 ή 10 kg ανά παλέτα, παντζάρι, μεγέθη από 5 cm έως 10 cm - σάκος 25 kg ή big bag, λάχανο Σαβοΐας, μεγέθη από 1 kg έως 3 kg.

 1. VORSIA AIKATERINH - POTATOES FOUFA

  Ελλάδα

  Tο Αγρόκτημα Βόρσια Αικατερίνη δημιουργήθηκε από την οικογένεια Βόρσια με σκοπό την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων και ειδικότερα την πατάτα. Τα κτήματα και οι εγκαταστάσεις του, βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Φούφας , στη περιοχή του δήμου Εορδαίας του νομού Κοζάνης . Tο Αγρόκτημα Βόρσια Αικατερίνη είναι η συνέχεια μιας οικογενειακής αγροτικής επιχείρησης με εμπειρία 30 χρόνων στις αγροτικές καλλιέργειες. Η οικογένεια επένδυσε στην κατασκευή σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων όπου γίνονται η διαλογή, η τυποποίηση και η αποθήκευση των προϊόντων εξυπηρετώντας απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησης .Οι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις βρίσκονται χτισμένες μέσα σε οικόπεδο 7.000 τμ. Το κυρίως κτήριο καλύπτει έκταση 690 τμ μέσα στο οποίο στεγάζονται οι μηχανές διαλογής , τυποποίησης και συσκευασίας. Οι ποικιλίες πατάτας που πωλούνται για τα 2013 - 2014 είναι AGRIA (ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΑΡΚΑ), JAERLA (ΗΜΙΚΙΤΡΙΝΗ ΣΑΡΚΑ) και SPUNTA (ΗΜΙΚΙΤΡΙΝΗ) που παράχθηκαν από εισαγόμενο πιστοποιημένο σ

 2. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Ισπανία

  Εμπορία πατάτας, σκόρδου, κρεμμυδιών και λαχανικών σε αεροστεγή συσκευασία, έτοιμων προς κατανάλωση (4ης κατηγορίας). Ειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση και διανομή για μεγάλες επιχειρήσεις του τομέα της διατροφής, όπως οι Sánchez Romero, ο όμιλος Eroski, Carrefour, Auchan, ο όμιλος Unide, AhorraMas, ... και άλλοι.

 3. GEORGIADOU PET.ANASTASIA

  Ελλάδα

  Βιομηχανια επεξεργασιας νωπης πατατας και νωπου κρεμμυδιου εμποριο κατεψυγμενης πατατας εμποριο γενικο τροφιμων εξειδικευμενα ελαια τηγανισματος και ελαιολαδα τυροκομικα σαλατες (αλοιφες) αρτοσκευασματα (πιτες γυρου)

 4. BAYARD DISTRIBUTION

  Γαλλία

 5. CLAREBOUT POTATOES

  Βέλγιο

 6. ALMACÉN DE PATATAS ARREBA

  Ισπανία

 7. BEL-FRITS

  Βέλγιο

 8. COMPTOIR AGRICOLE DE PICARDIE

  Γαλλία

 9. BAIRRALIMENTAR LDA.

  Πορτογαλία

 10. EIMA ENGINEERING

  Γερμανία

 1. DANESTI ALIMENTAÇÃO, LDA

  Πορτογαλία

 2. OWEL - GHIJS

  Βέλγιο

 3. FIWAP

  Βέλγιο

 4. AARDAPPELCENTRALE

  Βέλγιο

 5. PATATAS GÓMEZ, SL

  Ισπανία

 6. PAFRITAS

  Ισπανία

 7. ETS ROUSSINEAU

  Γαλλία

 8. VERHAGEN HOLLAND

  Κάτω Χώρες

 9. LA FERME DE VAULERAND

  Γαλλία

 10. AARDAPPELS ONLINE

  Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεώμηλα (πατάτες) - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

119 επιχειρήσεις