• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεώμηλα (πατάτες)

Αποτελέσματα για

Γεώμηλα (πατάτες) - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. DINASTY HARPEN

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η αποστολή μας: να προσφέρει εξαιρετικά φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά σε όλο τον κόσμο και σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 2022, η DINASTY HARPEN είναι ο ειδικός στην εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το χρόνο προσφέροντας κατάλληλα προϊόντα και εξαιρετικής ποιότητας. Στην καρδιά της επιχείρησης μας, όλος ο κόσμος καταλαβαίνει την αποστολή μας. Έτσι, εργαζόμαστε εντατικά ώστε να διαφέρουμε. Η ομάδα μας, που αποτελείται από νέα και δυναμικά άτομα, θα σας συνοδέψει ώστε να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις. Η επιχείρηση εξάγει και διανέμει χονδρικής διάφορα προϊόντα, κυρίως λαχανικά, όπως πατάτες και κρεμμύδια. Είμαστε μια ισχυρή ομάδα, σωστά δομημένη και ακέραιη, με στόχο να εξασφαλίσουμε την εξαγωγή γεωμήλων και κρεμμυδιών στην δυτική Αφρική. Η εταιρεία, προκειμένου να προσφέρει έναν ασφαλές περιβάλλον στις επενδύσεις των πελατών της, οφείλει να τους προσφέρει προϊόντα ποιότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια επαγγελματική εξυπηρέτηση ώστε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 2. MAZETTO COMPANY

  Βραζιλία

  Verified by europages badge

  Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

 3. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

 4. BRUWIER POTATOES

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Εξάγονται πατάτες πλυμένες και μη, συσκευασμένες για τη βιομηχανία- μεγάλη ποικιλία σε κίτρινες και κόκκινες πατάτες και σε καρότα και κρεμμύδια. Η Bruwier Potatoes n.v. έχει μια μοναδική φήμη στον κόσμο της πατάτας. Το όνομα της αποτελεί συνώνυμο ποιότητας, εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας. Αυτά τα προσόντα είναι καθοριστικά σε μια αγορά με τόσο ευαίσθητα προϊόντα και με τιμές που διακυμαίνονται συνέχεια.

 5. GREEN BEAN

  Πολωνία

  Verified by europages badge

  Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. NEDATO

  Κάτω Χώρες

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NEDATO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγή πατάτας, και Πατάτες για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oud-Beijerland, Κάτω Χώρες.

 2. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Βέλγιο

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία GB EXPORT INTERNATIONAL BV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σκόρδα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, μηδικη, Σκόρδα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτά και βότανα ιατρικής φύσης, καφες σε κοκκους, και κανελα. Έχει έδρα σε Nazareth, Βέλγιο.

 3. CHIPS LA 76

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHIPS LA 76, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Τσιπς πατάτας, διατροφή, και Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει έδρα σε Allouville-Bellefosse, Γαλλία.

 4. TIMGAD STORE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TIMGAD STORE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Ελιές, Γεώμηλα (πατάτες), Μη αλκοολούχα ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Ελαιόλαδο, χουρμαδες, συσκευασμενοι χουρμαδες, και πεπονια. Έχει έδρα σε Martigues, Γαλλία.

 5. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Βουλγαρία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Χαρτόνι - πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Χυμοί φρούτων, Γεώμηλα (πατάτες), Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Burgas, Βουλγαρία.

 1. CHOUCROUTERIE RIEFFEL

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία CHOUCROUTERIE RIEFFEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ξυνολαχανα, και γογγυλια. Έχει έδρα σε Krautergersheim, Γαλλία.

 2. BIO FAST

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία BIO FAST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεώμηλα (πατάτες), Λαχανικά φρέσκα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, οικολογικα τροφιμα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, βιολογικα λαχανικα, βιολογικά προϊόντα, και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε La Vicogne, Γαλλία.

 1. PATATAS RUBÉN

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PATATAS RUBÉN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες νεας σοδειας, σπόροι πατάτας για σπορά, χονδρεμπορος πατατας, Διανομή γεωμήλων, εξαγωγέας πατάτας, πατατες για φυτευση, και πατατες για καταναλωση. Έχει έδρα σε O Corgo-Lugo, Ισπανία.

 2. MAXIFRITES

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MAXIFRITES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεώμηλα (πατάτες), Γεώμηλα (πατάτες), Τηγανητές πατάτες, τηγανιτες πατατες, τηγανιτες πατατες βαθειας καταψυξης, Φρέσκες και κατεψυγμένες τηγανητές πατάτες, νιφάδες πατάτας, κόκκοι πατάτας, και κατεψυγμενα τροφιμα πωληση χονδρικης. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

 3. PB2C

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία PB2C, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ντοματες, σαφρανι, κρεμμυδια, συκα, χουρμαδες, φραγκοσυκα, και μηλα. Έχει έδρα σε Bouglon, Γαλλία.

 4. SOBACI

  Ακτή του Ελεφαντοστού

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία SOBACI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεώμηλα (πατάτες), καλαμποκι, κρεμμυδια, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), και Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε Abidjan, Ακτή του Ελεφαντοστού.

 5. IMPEXPORT

  Ελλάδα

  Χονδρικό Εμπόριο, Εισαγωγές προιόντων απο όλο τον Κόσμο. Με εμπειρία 20 ετών και αποκλειστικές αντιπροσωπείες μεγάλων κατασκευαστών, προμηθεύουμε τους πελάτες μας με βασικά προιόντα διατροφής. Με ιδιόκτητο συσκευαστήριο στη Αίγυπτο η ποιότητα και οι τιμές μας είναι πλήρως ανταγωνιστικές.

 6. VORSIA AIKATERINH - POTATOES FOUFA

  Ελλάδα

  Tο Αγρόκτημα Βόρσια Αικατερίνη δημιουργήθηκε από την οικογένεια Βόρσια με σκοπό την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων και ειδικότερα την πατάτα. Τα κτήματα και οι εγκαταστάσεις του, βρίσκονται στην Τοπική Κοινότητα Φούφας , στη περιοχή του δήμου Εορδαίας του νομού Κοζάνης . Tο Αγρόκτημα Βόρσια Αικατερίνη είναι η συνέχεια μιας οικογενειακής αγροτικής επιχείρησης με εμπειρία 30 χρόνων στις αγροτικές καλλιέργειες. Η οικογένεια επένδυσε στην κατασκευή σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων όπου γίνονται η διαλογή, η τυποποίηση και η αποθήκευση των προϊόντων εξυπηρετώντας απόλυτα τις ανάγκες της επιχείρησης .Οι ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις βρίσκονται χτισμένες μέσα σε οικόπεδο 7.000 τμ. Το κυρίως κτήριο καλύπτει έκταση 690 τμ μέσα στο οποίο στεγάζονται οι μηχανές διαλογής , τυποποίησης και συσκευασίας. Οι ποικιλίες πατάτας που πωλούνται για τα 2013 - 2014 είναι AGRIA (ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΑΡΚΑ), JAERLA (ΗΜΙΚΙΤΡΙΝΗ ΣΑΡΚΑ) και SPUNTA (ΗΜΙΚΙΤΡΙΝΗ) που παράχθηκαν από εισαγόμενο πιστοποιημένο σ

 7. RAF-POL

  Πολωνία

  Παραγωγή και πώληση πατάτας και λαχανικών στην ευρωπαϊκή αγορά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η προσφορά μας περιλαμβάνει : πατάτα, μεγέθη 45+ και 50+ σε σάκους 15 kg ή 25 kg ανά παλέτα, κινεζικό λάχανο - χαρτοκιβώτιο 10 kg ή μεγέθους 9, 5, κατά παραγγελία, λευκό λάχανο - δάκος 25 kg ή μεγέθη big bag από 1, 5 kg έως 3, 5 kg, κόκκινο λάχανο, μεγέθη 1 kg έως 3 kg, σάκος 25 kg, κρεμμύδια, μέγεθος 45+ σε σάκους 15 ή 10 kg ανά παλέτα, παντζάρι, μεγέθη από 5 cm έως 10 cm - σάκος 25 kg ή big bag, λάχανο Σαβοΐας, μεγέθη από 1 kg έως 3 kg.

 8. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Ισπανία

  Εμπορία πατάτας, σκόρδου, κρεμμυδιών και λαχανικών σε αεροστεγή συσκευασία, έτοιμων προς κατανάλωση (4ης κατηγορίας). Ειδικευόμαστε στην εξυπηρέτηση και διανομή για μεγάλες επιχειρήσεις του τομέα της διατροφής, όπως οι Sánchez Romero, ο όμιλος Eroski, Carrefour, Auchan, ο όμιλος Unide, AhorraMas, ... και άλλοι.

 1. GEORGIADOU PET.ANASTASIA

  Ελλάδα

  Βιομηχανια επεξεργασιας νωπης πατατας και νωπου κρεμμυδιου εμποριο κατεψυγμενης πατατας εμποριο γενικο τροφιμων εξειδικευμενα ελαια τηγανισματος και ελαιολαδα τυροκομικα σαλατες (αλοιφες) αρτοσκευασματα (πιτες γυρου)

 2. NATURGLOBE SRL

  Ιταλία

  Η εταιρεία NATURGLOBE SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, πατατες νεας σοδειας, εξαγωγή πατάτας, και Εξαγωγή - συσκευασμένες πατάτες. Έχει έδρα σε Verona, Ιταλία.

 3. MINOAS IMPORT-EXPORT

  Ελλάδα

  Η εταιρεία MINOAS IMPORT-EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά φρέσκα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεώμηλα (πατάτες), Γεώμηλα (πατάτες), εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και εξαγωγή φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Herakleion, Ελλάδα.

 4. BAYARD DISTRIBUTION

  Γαλλία

  Η εταιρεία BAYARD DISTRIBUTION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε Laucourt, Γαλλία.

 5. CLAREBOUT POTATOES

  Βέλγιο

  Η εταιρεία CLAREBOUT POTATOES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, ψημένες πατάτες, Τηγανητές πατάτες, και νιφάδες πατάτας. Έχει έδρα σε Nieuwkerke, Βέλγιο.

 6. ALMACÉN DE PATATAS ARREBA

  Ισπανία

  Η εταιρεία ALMACÉN DE PATATAS ARREBA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε Burgos, Ισπανία.

 7. BEL-FRITS

  Βέλγιο

  Η εταιρεία BEL-FRITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηγανητές πατάτες. Έχει έδρα σε Chapelle-À-Oie, Βέλγιο.

 8. COMPTOIR AGRICOLE DE PICARDIE

  Γαλλία

  Η εταιρεία COMPTOIR AGRICOLE DE PICARDIE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει έδρα σε Rosieres En Santerre, Γαλλία.

 9. VERHAGEN HOLLAND

  Κάτω Χώρες

  Η εταιρεία VERHAGEN HOLLAND, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, καλοι, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, και Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει έδρα σε Dinteloord, Κάτω Χώρες.

 10. AARDAPPELCENTRALE

  Βέλγιο

  Η εταιρεία AARDAPPELCENTRALE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεώμηλα (πατάτες). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, Πατάτες σε νιφάδες ή προμαγειρευμένες, και Τηγανητές πατάτες. Έχει έδρα σε Ekeren, Βέλγιο.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεώμηλα (πατάτες) - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

121 Επιχειρήσεις