• europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεωσκώληκες-λίπασμα

Αποτελέσματα για

Γεωσκώληκες-λίπασμα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. AJ AGRO APS

  Δανία

  Verified by europages badge

  Η AJ Agro ApS διαθέτει μια μακροχρόνια φήμη ως αξιόπιστος διανομέας γεωργικών προϊόντων ανώτατης ποιότητας στην παγκόσμια αγορά τροφίμων. Η δέσμευση μας στην αριστεία και στην ακεραιότητα μας έχει βοηθήσει για την καθιέρωση μας ως έμπιστο όνομα στην βιομηχανία της γεωργίας. Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι το έντονο μας πάθος για τις αγροτικές εγκαταστάσεις. Έχουμε καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες ώστε να κατανοήσουμε όλες τις όψεις της γεωργικής εξαγωγής, συμπ. την παραγωγή, διαχείριση διακίνησης και διανομή. Αυτή η ολοκληρωμένη γνώση μας εξόπλισε με εξαιρετική ισχύ στην βιομηχανία των εξαγωγών. Στο επίκεντρο μας, είμαστε μια αφοσιωμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων που κάνει συνεχώς ένα βήμα παραπάνω ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. Με πολυετή πείρα στις εξαγωγικές αγορές, κατακτήσαμε την κορυφή στον τομέα μας, θέτοντας τον πήχη ψηλά σε ότι αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία. Στην Δανία, είμαστε περήφανοι για την ηγετική μας θέση ως κορυφαίος προμηθευτής γεωργικών προϊόντων ανώτατης ποιότητας. Οι προσφορές μας συμπεριλαμβάνουν μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων όπως καρύδια, λιπάσματα και ζωοτροφές. Κατανοούμε την σημασία αυτών των προϊόντων σε διάφορες βιομηχανίες και δεσμευόμαστε να παραδίδουμε αποκλειστικά και μόνο την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας. Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως έμπιστος εταίρος για επιχειρήσεις που χρειάζονται γεωργικές εγκαταστάσεις ανώτατης ποιότητας. Με επικέντρωση στην αριστεία, ακεραιότητα και ικανοποίηση του πελάτη, η AJ Agro ApS φαίνεται πως θα παραμείνει στο προσκήνιο της βιομηχανίας γεωργικών προϊόντων.

 2. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ουκρανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία HERMES AGRI-COMPANY LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα φυσικά, Τύρφη και κοπριά, Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους, Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, υγρο λιπασμα, Λιπάσματα για καλλιέργεια δημητριακών, και Λιπάσματα για οπωροκαλλιεργητές. Έχει έδρα σε Znamianka, Ουκρανία.

 3. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ρωσία

  Η BioEra παράγει και πουλά βιολογικά προϊόντα για την καλλιέργεια, συμπεριλαμβάνοντας εδαφοβελτιωτικά με γαιοσκώλικες- βιολιπαντικά, προϊόντα προστασίας φυτών βασισμένα σε μύκητες και βακτηρίδια, αγνά αμινοξέα, καθώς και βακτηριδιακά λιπαντικά και βελτιωτικά εδάφους. Η εταιρεία προμηθεύει τα προϊόντα της στην Ρωσική αγορά από το 2016 και έχει αναπτύσσει τις πωλήσεις της στις γειτονικές χώρες (Σερβία, Λευκορωσία, Γεωργία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν) από το 2022. Η εταιρεία διαπραγματεύεται ενεργά επίσης την εκκίνηση αποστολών σε Αφρικάνικες χώρες. Η εταιρεία παράγει και προμηθεύει: Επεξεργασίες σπόρων, -Φυλλική διατροφή, - Μείγματα για την βελτίωση και την συντήρηση της εδαφικής γονιμότητας (συμπ. αποκατάσταση εδάφους), - Γαιοσκώληκες για την επεξεργασία απορριμάτων και παραγωγή βιολογικού χούμου, - Εξοπλισμός για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικών με γαιοσκώληκες και βιολογικού χούμου, - Βιολογικός χουμάς σε στερεή μορφή, Βακτηριδιακές συνθέσεις (βιολογικό μυκητοκτόνο, συνθέσεις για στερέωση αζώτου, φωσφόρου και καλίου). Η BioEra παρέχει μια γκάμα υπηρεσιών για τη προώθηση των γεωργικών αναπτύξεων προμηθεύοντας συνθέσεις ανώτατης ποιότητας. Οι ειδικοί της εταιρείας αναπτύσσουν προγράμματα εφαρμογής, επιβλέπουν τα αποτελέσματα και ελέγχουν όλες τις διαδικασίες εφαρμογής των συνθέσεων.

 4. TIANCI HEAVY INDUSTRY MECHANICAL CO., LTD.

  Λευκορωσία

  Η Tianci Heavy Industry Machinery είναι επαγγελματίας κατασκευαστής μηχανημάτων λιπάσματος και γραμμής παραγωγής λιπασμάτων. Τα κύρια προϊόντα είναι τα μηχανήματα κοκκοποίησης λιπασμάτων, μεταφορικά μηχανήματα, μίξερ λιπασμάτων, μηχανήματα λιπασματοποίησης, μηχανή συσκευασίας λιπασμάτων και άλλος εξοπλισμός.

 5. VIA PORTIC AGRO.COM

  Ισπανία

  Η εταιρεία VIA PORTIC AGRO.COM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Paterna, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG

  Γερμανία

  Η εταιρεία BIO VEGETAL - THÜRINGER DÜNGERMANUFAKTUR INH. DOMINIC JUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει έδρα σε Ferna, Γερμανία.

 2. BIO FUEL SYSTEMS GMBH

  Αυστρία

  Η εταιρεία BIO FUEL SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει έδρα σε Amstetten, Αυστρία.

 3. BIOTICA

  Ιταλία

  Η εταιρεία BIOTICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, οργανικα λιπασματα, παραγωγός χούμους, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και βιολογικα λιπασματα. Έχει έδρα σε Maletto, Ιταλία.

 4. KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE

  Τουρκία

  Η εταιρεία KOOPS ORGANIC WORM FERTILIZER COOPERATIVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωσκωληκες, και γεωργικες εργασιες. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 5. TEOX FARM

  Τουρκία

  Η εταιρεία TEOX FARM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λιπανση του εδαφους, ζωα αγροκτηματος, και προμηθειες βιολογικης γεωργιας. Έχει έδρα σε Salihli, Τουρκία.

 1. AHN GMBH

  Γερμανία

  Η εταιρεία AHN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει έδρα σε Warmsen, Γερμανία.

 2. MANCHAVERDE, S.L.

  Ισπανία

  Η εταιρεία MANCHAVERDE, S.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και εξοπλισμος εκτροφης γεωσκωληκων. Έχει έδρα σε Moral De Cva, Ισπανία.

 1. PONSOL SOLUCAN GÜBRESI

  Τουρκία

  Η εταιρεία PONSOL SOLUCAN GÜBRESI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη γεωσκωληκων, οργανικα λιπασματα, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος εκτροφης γεωσκωληκων. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

 2. WURMIDEE

  Γερμανία

  Η εταιρεία WURMIDEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Έχει έδρα σε Heidesee Ot Kolberg, Γερμανία.

 3. OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία OZER GUBRE (FERTILIZERS) TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, υγρο λιπασμα, οργανικα λιπασματα, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και λιπασματα. Έχει έδρα σε Isparta, Τουρκία.

 4. RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Τουρκία

  Η εταιρεία RIVASOL ® TARIM HAYVANCILIK MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υγρο λιπασμα, Χουμικό οξύ, λιπασμα ζωικης προελευσης, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος εκτροφης γεωσκωληκων. Έχει έδρα σε Edirne, Τουρκία.

 5. EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD

  Τουρκία

  Η εταιρεία EGESOLL TARIM URUNLERI VE HAYV. ORGANIK GUBRE SAN.TIC.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

 6. ARI TARIM

  Τουρκία

  Η εταιρεία ARI TARIM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

 7. EKOSOL

  Τουρκία

  Η εταιρεία EKOSOL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτροφη γεωσκωληκων. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

 8. AKOVA WURMHUMUS

  Τουρκία

  Η εταιρεία AKOVA WURMHUMUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες αγορες ανθεων και φυτων. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

 1. KEOSG

  Τουρκία

  Η εταιρεία KEOSG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, λιπασμα ζωικης προελευσης, στερεο λιπασμα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Tavsanli, Τουρκία.

 2. MARSOL

  Τουρκία

  Η εταιρεία MARSOL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει έδρα σε Kahramanmaraş, Τουρκία.

 3. AGRARIA PRATESI DI PRATESI MARCO

  Ιταλία

  Η εταιρεία AGRARIA PRATESI DI PRATESI MARCO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, Λιπάσματα φυσικά, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Greve In Chianti, Ιταλία.

 4. CALI' PIETRO

  Ιταλία

  Η εταιρεία CALI' PIETRO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, Λιπάσματα φυσικά, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Acireale, Ιταλία.

 5. TUGNOLI S.N.C. DI TUGNOLI ROBERTO & C.

  Ιταλία

  Η εταιρεία TUGNOLI S.N.C. DI TUGNOLI ROBERTO & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, Λιπάσματα φυσικά, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Baricella, Ιταλία.

 6. BERMAR 2 S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία BERMAR 2 S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, Λιπάσματα φυσικά, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Isola Della Scala, Ιταλία.

 7. AGM.S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία AGM.S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, Λιπάσματα φυσικά, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Castelnovo Di Sotto, Ιταλία.

 8. AGROCHEM S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία AGROCHEM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, Λιπάσματα φυσικά, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Bergamo, Ιταλία.

 9. EGESOLL TARIM URUNLERI

  Τουρκία

  Η εταιρεία EGESOLL TARIM URUNLERI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωσκώληκες-λίπασμα. Έχει έδρα σε Manisa, Τουρκία.

 10. VENAGRO S.R.L.

  Ιταλία

  Η εταιρεία VENAGRO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωσκώληκες-λίπασμα, Λιπάσματα φυσικά, Γεωσκώληκες-λίπασμα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Annone Veneto, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωσκώληκες-λίπασμα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

340 Επιχειρήσεις