• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεωργικά μηχανήματα

Αποτελέσματα για

Γεωργικά μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. LANDA

  Γαλλία

  Verified by Europages badge

  Η LANDA ιδρύθηκε το 1983 και είναι μια οικογενειακή ανεξάρτητη επιχείρηση που εξειδικεύεται στην διανομή φθειρομένων μερών και εξαρτημάτων συντήρησης για μηχανήματα γεωργικής συγκομιδής. Η LANDA προμηθεύει γεωργικά ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό συγκομιδής σε ένα μεγάλο εύρος μηχανημάτων. ενσιρωτικές μηχανές, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, Θεριστικές μηχανές, πρέσες δεματίων, γεωργικά αυτοκινούμενα μηχανήματα… Η επιχείρηση δραστηριοποιείται ως ευνοούμενος μεσολαβητής απέναντι σε αντιπροσώπους, επιχειρηματίες και αγρότες στον τομέα της αλυσίδας αξιοποίησης της διανομής ανταλλακτικών γεωργικής χρήσης. Η LANDA διανέμει εναλλακτικά ανταλλακτικά, εξαρτήματα για κατασκευαστές εξοπλισμού και γνήσια ανταλλακτικά. Η γκάμα των γεωργικών ανταλλακτικών για τους κατασκευαστές εξοπλισμού προέρχεται από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους κατασκευαστές, αναφερόμενοι ως πρώτη επιλογή στους κύριους μείζων κατασκευαστές όπως οι CLAAS, JOHN DEERE, CNH, AGCO. Τέλος, με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση εφοδιασμού στους πελάτες της, η LANDA προσφέρει επίσης γνήσια γεωργικά ανταλλακτικά. Η LANDA δεσμεύεται απέναντι στους χρήστες γεωργικών μηχανημάτων συγκομιδής, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό σας, ως σοβαρός εταίρος, προσφέροντας οικονομική και τεχνική εναλλακτική για τις συγκομιδές των πελατών της.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. COMEX SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Comex SRL δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά από το 1980 και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια χάρη στην κατασκευή και της διανομή εναλλάξιμων ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας για θεριζοαλωνιστικές μηχανές Laverda, Fiat Agri. Με την πάροδο του χρόνου, η δομή μας εξελίχθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Σήμερα, η επιχείρηση αποτελείται από τρία κτίρια που φιλοξενούν τις δραστηριότητες σχεδιασμού, παραγωγής, εμπορικής διοικητικής διαχείρισης διακίνησης.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. CABA INDUSTRIE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Caba περιλαμβάνει μια ομάδα εμπορικών σημάτων ικανών να προσφέρουν στην αγορά γεωργικής μηχανοποίησης ένα ευρύ φάσμα προηγμένων και υψηλής ποιότητας μηχανημάτων και εξοπλισμού. Η δύναμή της έγκειται στην παραγωγή η οποία υλοποιείται εξ ολοκλήρου στην κεντρική μας έδρα. Η αποκλειστική χρήση εξαρτημάτων ευρωπαϊκής προέλευσης, κυρίως ιταλικά, καθιστά τα τελικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης, άνεσης, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 4. BORGHI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει: μεταφορείς με κοχλία, αλυσίδα, ταινία και παλέτα, αναβατόρια με κάδους, φίλτρα, περιστροφικοί διανομείς, καθαριστικά, κλαπέτα και εξειδικευμένος εξοπλισμός για ανάκτηση, εκφόρτωση και εξαγωγή προϊόντων, με παραγωγικότητα που κυμαίνεται από 10 έως 300 τόνους/ώρα. Σχεδιασμός και κατασκευή ολοκληρωμένων αγροτοβιομηχανικών εγκαταστάσεων για αποθήκευση σιτηρών, σιλό, μύλοι, μύλοι ρυζιού, μύλοι ζωοτροφών και λιμενικές εγκαταστάσεις. Παράγει επίσης βιομηχανικούς ανελκυστήρες μεγάλης χωρητικότητας, έως 1.000 τόνους/ώρα,

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 5. TECNO GROUP LAB S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge

  Η Tecno Group Lab είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στην κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση των πελατών, η δυνατότητα παροχής προϊόντων που είναι πλήρως συμβατά με τις προσδοκίες τους και ταυτόχρονα εναρμονίζονται με τις ανάγκες της αγοράς. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει αξιόπιστα και ασφαλή μηχανήματα: ταΐστρες, περιστρεφόμενα τραπέζια, πλυντήρια κιβωτίων, γραμμή επεξεργασίας εσπεριδοειδών και λαχανικών, μηχανήματα αρτοποιίας.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. RHIN SAHARA EXPORT

  Γαλλία

  Verified by Europages badge
 2. LINOT DOTT. STEFANO SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 3. INDUSAGRI

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 4. NBLOSI – ORCHARD PLATFORMS

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 5. PIAZZA F.LLI MACCHINE AGRICOLE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 1. INDUSTRIAL MEC ABBRIATA MARIO SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. ENESVAL

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 3. ENERGREEN S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. INDUSTRIAS MANSILLA S.A.

  Ισπανία

  Verified by Europages badge
 5. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 6. C.R.A. CENTRO RICAMBI AUTO DI CELLI ALESSANDRO & C. SAS

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 7. SICMA SRL

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 8. DANTE MACCHINE AGRICOLE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 9. CRESCO

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 10. BERTOLETTI MECCANICA S.R.L.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 1. SAMMA SERVICE

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 2. WESTERMANN GMBH & CO. KG

  Γερμανία

  Verified by Europages badge
 3. ORLANDI DARIO - O.M.A.

  Ιταλία

  Verified by Europages badge
 4. GARMACH

  Πολωνία

  Η Garmach ειδικεύεται στα μηχανήματα και συστήματα για τη μηχανική καλλιέργεια σκόρδων και κρεμμυδιών. Στα προϊόντα μας περιλαμβάνονται μηχανικοί φυτευτές (με μεταφορέα με αλυσίδα ή ιμάντα) για σκόρδα, κρεμμύδια, κουκιά, κρόκο και άλλα κονδυλοειδή, καθώς και εκριζωτές σκόρδων, μηχανικοί αποφλοιωτές σκελίδων σκόρδων, μηχανήματα για τον διαχωρισμό των κεφαλιών σκόρδων σε σκελίδες, συλλεκτικές μηχανές σκόρδων. Είμαστε διανομέας της ERME – της γαλλικής εταιρείας κατασκευής μηχανημάτων καλλιέργειας σκόρδων και κρεμμυδιών. Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Rosta στο πεδίο των σπορέων.

 5. LENKOMTECH

  Ρωσία

  Η Lenkomtech εργάζεται πάνω στα μηχανήματα για δημοτικές υπηρεσίες από το 2009 και κατασκευάζει, πουλά και παραδίδει ειδικά οχήματα και εξοπλισμό, όπως γεωργικά μηχανήματα, εξοπλισμό και ανταλλακτικά. Στον κατάλογο μας θα βρείτε πάνω από 1000 ειδικά οχήματα και μονάδες: Ρυμούλκες αγροτικές, δεξαμενές καυσίμων, δεξαμενές λιπαντικών και κοπριάς, μηχανήματα εφαρμογής και ψεκαστήρες οργανικού υγρού λιπάσματος, μηχανήματα πλυντήρια, εργοστάσια και εξοπλισμό ειδικών απορριμάτων, εργαστήρια και εξοπλισμό για την παραγωγή κοπριάς και λιπασμάτων, μηχάνημα παραγωγής λιπάσματος, μηχάνημα προεργασίας εδάφους, εξοπλισμό και ανταλλακτικά. Είμαστε άμεσοι κατασκευαστές και μπορούμε να σας παραδώσουμε τις μονάδες σας σε πλαίσια GAZ, UAZ, KAMAZ, MAZ καθώς και με επαγγελματικά οδικά και ρυμουλκούμενα οχήματα. Κατασκευάζουμε ανταλλακτικά και μηχανήματα εξοπλισμού Ιταλικής και Ιαπωνικής προέλευσης. Διαθέτουμε ειδική γραμμή βαφής για τα προϊόντα μας και σταθμούς τεχνικού ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε μεγάλες παραγγελίες σύμφωνα με τα ατομικά σχεδιασμένα έργα.

 6. MONFORT

  Βέλγιο

  Η Monfort είναι μια βέλγικη εταιρεία με έδρα στην Sorée. Ιδρύθηκε το 1981, ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές γεωργικών και πολεοδομικών εξοπλισμών καθώς και φορτηγών. Πουλά γεωργικό εξοπλισμό : - Τρακτέρ - Ενσιρωτικές μηχανές- Θεριστικές μηχανές - Ρυμουλκούμενα - Τηλεσκοπικά μηχανήματα - Πρέσα. Για την πολεοδομία : - Εκσκαφείς - Ωστήρες- Φορτωτές - Κόσκινα- Θραυστήρες- Dumper - Κύλινδροι - Κοντέινερ- Ρυμουλκά. Καθώς και οχήματα και αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης : - Αυτοκίνητα- 4x4 - Φορτηγά.

 7. SDMA SAS

  Γαλλία

  Η SDMA είναι μια εταιρεία διανομής αγροτικού εξοπλισμού: πώληση καινούργιου και μεταχειρισμένου ελεγμένου αγροτικού εξοπλισμού. Είμαστε αντιπρόσωποι γεωργικών υλικών και νέων χώρων πρασίνου VALTRA. Προτείνουμε επίσης μια ολόκληρη σειρά αγροτικού εξοπλισμού και εξοπλισμού κοπής χόρτου. Η SDMA προμηθεύει επίσης εξοπλισμό για κοπή χόρτου και κατεργασίας του εδάφους (χορτοσυλλεκτικές, χορτοξηραντικές, χορτοκοπτικές, θεριστικές μηχανές και μηχανές διαμόρφωσης κυλινδρικών δεματίων). Λοιπός αγροτικός εξοπλισμός: Αγροτικό ή δασικό τρακτέρ. Μονοσπορικός σπορέας, σπαρτική μηχανή σπόρων. Θραυστήρες και τεμαχιστές. Τεμαχιστές κλαδιών και θαμνοκοπτικά. Εξοπλισμός εκτροφής: Ρυμούλκα μεταφοράς ζώων, εκφορτωτές σιρού, εκφορτωτής διανομέας άχυρου. Μηχάνημα διαμόρφωσης δεματιών άχυρου. Στατικά εργαλεία εδάφους. Άροτρο, άροτρο με δίσκους, δονητικοί καλλιεργητές. Μηχάνημα διασποράς και .διασκορπιστές κοπριάς. Τροφοδοτούμενα μηχανήματα εδάφους. Σβάρνες. Ψεκαστικά πίεσης. Φορητά ψεκαστικά πίεσης. Χλοοκοπτικές μηχανές και ηλεκτροκίνητες μηχανές καλλιέργειας: Θραυστήρας φυτικής ύλης, αποκλειστικός αντιπρόσωπος round ballers. Εξοπλισμός εκτροφής.

 8. LAMY LES CONSTRUCTEURS MACHINES AGRICOLES

  Γαλλία

  LAMY ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ αναπτύσσουν και κατασκευάζουν εξοπλισμό χειρισμού για τους τομείς της γεωργίας, κτιρίων, δημοσιων έργων και βιομηχανιών. Επίσης, η εταιρεία LAMY σας προτείνει κάδους πολλαπλής λειτουργίας, κάδους, Δίκρανα για Υδρο-δαγκάνες, Δίκρανα για άχυρο, Θερμοκήπια για Δεμάτια, Άδεια παλετοκιβώτια, ποδιές, κλπ. Η LAMY σας προτείνει συστήματα σύζευξης προσαρμόσιμα σε μάρκες παντός τύπου (JCB, MANITOU, JOHN DEERE…) Η μάρκα LAMY είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι κατασκευασμένη 100% στη Γαλλία.

 9. TECNO - AGRO

  Ισπανία

  Έλεγχος αγροδιατροφικής ποιότητας στο έδαφος, με φορτηγό κ.λπ. σπόροι επιλογή και επεξεργασία. Αγροτικά μηχανήματα για δοκιμές στο έδαφος. Λόγω της επιτυχίας μας, η αγορά μας επεκτείνεται σε άλλους βιομηχανικούς κλάδους : εργοστάσια κεραμεικής, τριβείς λαδιού, φυτώριο και δασοκομικά μηχανήματα, βιομηχανική αναρρόφηση, εγκατάσταση, συναρμολόγηση και συμβουλή εργαστηρίων. Προϊόντα: προσδιορισμός υγρασίας, αναλυτής NIR της σύνθεσης των προϊόντων, αξιολόγηση των απορριμάτων και των ακαθαρσιών, του βάρους κ.λπ.

 10. ASIMONIS

  Ελλάδα

  H επιχείρηση "ΑΣΗΜΩΝΗΣ" ιδρύθηκε το 2000 και είναι συνέχεια της επιχείρησης "Καρτέλ" που ιδρύθηκε το "1970" με συνεχή λειτουργία από τότε ως σήμερα.Δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων. Κατασκευάζει φυτευτικές μηχανές οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους και την ακρίβεια σποράςΟι φυτευτικές μηχανές μπορούν να διατεθούν σε 2 , 3 , 4 , 5 σειρές ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη .Με την φυτευτική μηχανή μπορείτε να φυτέψετε : καπνό , στέβια , λάχανο , ντομάτα , πιπεριές , μαρούλι , μελιτζάνες , ρίγανη , αρωματικά φυτά , σέλινο , πράσσο, μάραθο και γενικά οτιδήποτε είναι σε φυτό μπορεί να το σπείρει . Η φυτευτική μας μηχανή δίνεται και με εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους.Ο τρόπος σποράς είναι πολύ εύκολος και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ικανότητα .Οι καλύτερες φυτευτικές μηχανές για επαγγελματική χρήση από επαγγελματίες αγρότες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργικά μηχανήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

13.009 επιχειρήσεις

Χ'ωρες

Kατηγορια