• Europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. YERIK INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  Ινδία

  Verified by Europages badge

  Η Yerik International, εταιρεία με έδρα στην Ινδία, εξειδικεύεται στην κατασκευή και στην εξαγωγή γεωργικών μηχανημάτων, μηχανικών προϊόντων και εργαλείων χειρός από το Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή ανταλλακτικών. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει υδραυλικούς κυλίνδρους, ανταλλακτικά σύνδεσης τρακτέρ, σφυρηλατήσεις, προσαρμογείς για δυναμοδότες και άλλα ανταλλακτικά, ανταλλακτικά σύνδεσης, γεωργικά και αγροτικά στοιχεία υλοποίησης, εξοπλισμός λίπανσης, ανταλλακτικά σύνδεσης τριών σημείων, εγκαταστάσεις για πόρτες και εργαλεία χειρός όπως κλειδιά σύσφιξης τροχών. Αναπτύξαμε την διεθνή μας παρουσία και σήμερα εξάγουμε σε ξένες αγορές όπως εκείνες στις ΗΠΑ, στον Καναδά, Η. Β., στην Ευρώπη, Ιταλία, Γερμανία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Αυστρία, Ρωσία και άλλες χώρες.Διαθέτουμε εξοπλισμό με υποδομή CAD και CAM και επεκτείναμε τις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που μας επιτρέπει να βελτιώσουμε την κατασκευαστική μας ικανότητα και να διεξάγουμε εξειδικευμένες εργασίες όπως τρισδιάστατος σχεδιασμός και μοντελοποίηση με προσομοίωση και δοκιμή ώστε να σας παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας.Επίσης, όλη η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας της. Διεξάγουμε εκτενείς ποιοτικούς ελέγχους της παραγγελίας που λαμβάνουμε, κατά την παραγωγή και πριν την παράδοση ώστε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα πρότυπα υψηλής ποιότητας σε όλα τα στάδια. Με περισσότερα από 30 χρόνια πείρας, είμαστε περήφανοι που κατέχουμε πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 2. CIMES GROUP

  Τουρκία

  Verified by Europages badge

  Ο όμιλος Cimes είναι μια εταιρεία κατασκευής και διανομής με μια νεανική, δυναμική καινότομη ομάδα με έδρα στην Τουρκία. Στόχος μας να δραστηριοποιηθούμε στις εξαγωγές σε διάφορους τομείς. Θεωρούμε πως το κλειδί βρίσκεται στην προσφορά ποιοτικών υλικών σε προσιτές τιμές στην βιομηχανία των επίπλων, των κινητήρων και γεωργικών προϊόντων. Θέτουμε τους πελάτες μας στον υψηλότερο βάθρο αναζητώντας της πιο κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες τους. Η βασική μας αρχή είναι να προσφέρουμε ποιοτικά υλικά σε προσιτές τιμές στον τομέα των υλισμικών, επίπλωσης, γεωργικών προϊόντων, διεθνείς αποστολές, και στους τομείς συμβούλευσης διεθνούς εμπορίου, και να διατηρήσουμε την ικανοποίηση των πελατών στον υψηλότερο επίπεδο παράγωντας τις πιο κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις προσδοκίες τους. Κύριος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε μια ηγετική θέση στον τομέα του υλισμικού και στην διακόσμηση κτιρίων και να είμαστε μια από τις πιο σεβαστές εταιρείες της χώρας μας, με βάση την φιλοσοφία της 100% ικανοποίησης του πελάτη. Στον όμιλο Cimes δραστηριοποιούμαστε σε διάφορους τομείς όπως: Διανομή γεωργικών και δασικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, κατασκευή στρωμάτων, κρεβατιών και προσκέφαλων. Στον τομέα της επίπλωσης κατασκευάζουμε και αναλαμβάνουμε την διανομή διαφόρων ειδών όπως πολυθρόνες, καναπέδες και καθιστικές μονάδες, παιδική επίπλωση, καρέκλες και πολλά άλλα! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  Δικτυακή τοποθεσία Open In New icon
 3. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Τουρκία

  Verified by Europages badge
 4. JIANGYIN BOWELL MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

  Η τεχνολογική εταιρεία μηχανολογικού εξοπλισμού Jiang Yin Bowell είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αγροτικού εξοπλισμού στην Κίνα. Βρίσκεται κοντά στην πόλη Jiang Yin (κοντά στο Changzhou), το οποίο απέχει δύο ώρες από τη Σανγκάη. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στην κατασκευή και την εμπορία στον χώρο των κατασκευών ελκυστήρων, με πολύ καλή ποιότητα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: χορτοκοπτικές μηχανές, τροχοφόρους εκσκαφείς, περιστροφικούς καλλιεργητές, τρυπάνια για πασσάλους περίφραξης, μηχανές τεμαχισμού ξύλου, μηχανές σχισίματος κορμών, λεπίδες με εκριζωτές κ.ο.κ.

 5. LENKOMTECH

  Ρωσία

  Η Lenkomtech εργάζεται πάνω στα μηχανήματα για δημοτικές υπηρεσίες από το 2009 και κατασκευάζει, πουλά και παραδίδει ειδικά οχήματα και εξοπλισμό, όπως γεωργικά μηχανήματα, εξοπλισμό και ανταλλακτικά. Στον κατάλογο μας θα βρείτε πάνω από 1000 ειδικά οχήματα και μονάδες: Ρυμούλκες αγροτικές, δεξαμενές καυσίμων, δεξαμενές λιπαντικών και κοπριάς, μηχανήματα εφαρμογής και ψεκαστήρες οργανικού υγρού λιπάσματος, μηχανήματα πλυντήρια, εργοστάσια και εξοπλισμό ειδικών απορριμάτων, εργαστήρια και εξοπλισμό για την παραγωγή κοπριάς και λιπασμάτων, μηχάνημα παραγωγής λιπάσματος, μηχάνημα προεργασίας εδάφους, εξοπλισμό και ανταλλακτικά. Είμαστε άμεσοι κατασκευαστές και μπορούμε να σας παραδώσουμε τις μονάδες σας σε πλαίσια GAZ, UAZ, KAMAZ, MAZ καθώς και με επαγγελματικά οδικά και ρυμουλκούμενα οχήματα. Κατασκευάζουμε ανταλλακτικά και μηχανήματα εξοπλισμού Ιταλικής και Ιαπωνικής προέλευσης. Διαθέτουμε ειδική γραμμή βαφής για τα προϊόντα μας και σταθμούς τεχνικού ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε μεγάλες παραγγελίες σύμφωνα με τα ατομικά σχεδιασμένα έργα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία Europages.
 1. ORCAGRO AGRICULTURAL MACHINERY

  Τουρκία

  Με έτος ίδρυσης το 1982, η ORCAGRO είναι μια εταιρεία βασισμένη στην Τουρκία, που ασχολείται με την κατασκευή και την προμήθεια γεωργικών αμαξιδίων, γεωργικού εξοπλισμού που έχει γίνει μία από τις μάρκες με τη μεγαλύτερη προτίμηση στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων. Ακολουθεί τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, προσθέτοντας νέα μηχανήματα σύμφωνα με τα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001. Παρέχουμε ήδη εργαλεία σε ανταγωνιστικές τιμές σε πολλές χώρες του κόσμου. Η κύρια αγορά εξαγωγών μας επεκτείνεται στην Πολωνία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, την Ιορδανία, το Ισραήλ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, την Ισπανία και τη Ρωσία και η εξαγωγή του κύκλου εργασιών μας αυξάνεται συνεχώς. Η ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού μας έχει την ίδια δέσμευση να εξασφαλίσει στους πελάτες μας τα καλύτερα γεωργικά ρυμουλκούμενα, ρυμουλκούμενα για αγροκτήματα και εξοπλισμό στην καλύτερη δυνατή τιμή, που υποστηρίζεται από αποτελεσματικές υπηρεσίες και έγκαιρη παράδοση. Προσφέρουμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ με την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ και την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ? Τι θα λέγατε να συνεργαζόμασταν;

 2. ARNETOLI MOTOR SRL

  Ιταλία

  Η ιταλική εταιρεία Arnetoli Motor κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή μικροεξοπλισμού για εκθαμνωτές, περιστροφικούς εκθαμνωτές, ηλεκτρικούς εκθαμνωτές, καλώδια για εκθαμνωτές, ανταλλακτικά για εκθαμνωτές, κατασκευή κεφαλών για εκθαμνωτές, κεφαλές κοπής χόρτου, ειδικές κεφαλές υψηλής ταχύτητας, κεφαλές γενικής χρήσης. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 από το 1998 και από την αρχή βάση μας αποτέλεσε η άψογη ποιότητα, παράγοντας μόνο εντός των εγκαταστάσεών μας και ξεχωρίζοντας με το «Made in Italy».

 3. SDMA SAS

  Γαλλία

  Η SDMA είναι μια εταιρεία διανομής αγροτικού εξοπλισμού: πώληση καινούργιου και μεταχειρισμένου ελεγμένου αγροτικού εξοπλισμού. Είμαστε αντιπρόσωποι γεωργικών υλικών και νέων χώρων πρασίνου VALTRA. Προτείνουμε επίσης μια ολόκληρη σειρά αγροτικού εξοπλισμού και εξοπλισμού κοπής χόρτου. Η SDMA προμηθεύει επίσης εξοπλισμό για κοπή χόρτου και κατεργασίας του εδάφους (χορτοσυλλεκτικές, χορτοξηραντικές, χορτοκοπτικές, θεριστικές μηχανές και μηχανές διαμόρφωσης κυλινδρικών δεματίων). Λοιπός αγροτικός εξοπλισμός: Αγροτικό ή δασικό τρακτέρ. Μονοσπορικός σπορέας, σπαρτική μηχανή σπόρων. Θραυστήρες και τεμαχιστές. Τεμαχιστές κλαδιών και θαμνοκοπτικά. Εξοπλισμός εκτροφής: Ρυμούλκα μεταφοράς ζώων, εκφορτωτές σιρού, εκφορτωτής διανομέας άχυρου. Μηχάνημα διαμόρφωσης δεματιών άχυρου. Στατικά εργαλεία εδάφους. Άροτρο, άροτρο με δίσκους, δονητικοί καλλιεργητές. Μηχάνημα διασποράς και .διασκορπιστές κοπριάς. Τροφοδοτούμενα μηχανήματα εδάφους. Σβάρνες. Ψεκαστικά πίεσης. Φορητά ψεκαστικά πίεσης. Χλοοκοπτικές μηχανές και ηλεκτροκίνητες μηχανές καλλιέργειας: Θραυστήρας φυτικής ύλης, αποκλειστικός αντιπρόσωπος round ballers. Εξοπλισμός εκτροφής.

 4. ALEX LAFFONT SA

  Γαλλία

  Η ALEX LAFFONT SA βρίσκεται στο Fleurance στη Gers και αγοράζει για περισσότερα από 50 χρόνια μεταχειρισμένα τρακτέρ γεωργικής χρήσης και τηλεσκοπικά για να τα αποσυναρμολογήσει προς πώληση και αποστολή ως επαναχρησιμοποιήσιμα γνήσια ανταλλακτικά. Αγοράζουμε από ιδιώτες και επαγγελματίες τρακτέρ σε όλες τις μάρκες και ανεξάρτητα από την κατάστασή τους. Προσφέρουμε μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά όλων των τύπων για τρακτέρ γεωργικής χρήσης και τηλεσκοπικούς ελκυστήρες, όπως κινητήρες, συμπλέκτες, εμπρόσθιους άξονες, κιβώτια ταχυτήτων, μηχανικά μέρη, καμπίνες, εμπόδια, αξεσουάρ, κλπ. Στέλνουμε τεμάχια στη Γαλλία και το εξωτερικό. Η έδρα μας βρίσκεται στο Fleurance, έχουμε 4 τοπικά σήματα, το RAB στη Villefranche d'Allier στην Allier, το RAC στη Barbezieux Charente, το RAR στη Baraqueville στο Aveyron και το RAG στη Fleurance στο Gers. Η ALEX LAFFONT SA διαθέτει περισσότερα από 100.000 ανταλλακτικά σε στοκ.

 5. SAHGEV

  Γαλλία

  Η SAHGEV (Société d'Application Hydraulique de (Εταιρεία εφαρμογής υδραυλικών της) Gevigney) ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή υδραυλικών γρύλων για την βιομηχανία, τον χειρισμό, τα γεωργικά μηχανήματα, τον εξοπλισμό δημοσίων έργων...εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η SAHGEV σας προτείνει μια ολοκληρωμένη γκάμα υδραυλικών γρύλων για διάφορες εφαρμογές : Ράμπες υδραυλικές για εξοπλισμό και μηχανήματα γεωργικής χρήσης, υδραυλικοί γρύλοι για τις μεταφορές, υδραυλικοί γρύλοι για γεωργικά μηχανήματα, υδραυλικοί γρύλοι για δημόσια έργα. Η SAHGEV κατασκευάζει πάνω από 320 000 υδραυλικούς γρύλους ετησίως (τυποποιημένοι ή στα μέτρα του πελάτη). Το ενσωματωμένο μας γραφείο μελετών και η Πιστοποίηση ISO 9001 (2008) μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε γρύλους άριστης ποιότητας σε όλο και περισσότερο ανταγωνιστικές τιμές και να ικανοποιήσουμε έτσι τις πιο σύνθετες ανάγκες και εφαρμογές μια πελατεία όλο και περισσότερο απαιτητική.

 1. BANDIRMA LAZER MAKINA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Τουρκία

  Η Bandırma Lazer Makina Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti ιδρύθηκε στην Bandırma το 2006 για να παρέχει υπηρεσίες κοπής με λέιζερ. Το 2009, η παραγωγή του πρώτου ανταλλακτικού για δετική μηχανή ενημερώθηκε με την ονομασία βαλκανικής εταιρείας ανταλλακτικών. Η πρώτη δετική μηχανή κατασκευάστηκε επίσης το 2009. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο χαρτοφυλάκιο με πελατολόγιο στην εγχώρια αλλά και ξένη αγορά. Η πολιτική της εταιρείας μας βασίζεται στην ικανοποίηση του πελάτη. Η Bandırma Lazer παράγει επίσης δετικά μηχανήματα και μηχανήματα για την μείξη.

 2. BRUNS-GERÄTEHALTER, EINZELFIRMA

  Γερμανία

  Η εταιρεία Bruns με έδρα το Harsewinkel παράγει από το 1986 «βάσεις συσκευών Bruns». Ένα σύστημα τακτοποίησης για κατοικίες, γκαράζ, κήπους και επιχειρήσεις.

 3. TRACTORS KUBOTA MINI TRACTORS TAGTALENIDIS

  Ελλάδα

  Τρακτερ kubota iseki mitsubishi yanmar εταχειρισμενα τρακτερ τρακτερακια μικρα τρακτερ ανταλλακτικα τρακτερ ταγταλενιδης trakter.Com e-shop trakter

 4. ESKIADIS - BALODIMOS S.A.I.

  Ελλάδα

  Ανταλλακτικα για μηχανες συλλογης ντοματας, συλλογης ζαχαροτευτλων

 5. HQ CHIPPER PARTS

  Λετονία

 6. GRAIN ENERGY LLC

  Ουκρανία

 7. CLOOS & KRAUS

  Λουξεμβούργο

 8. BAYTUNA EXPORT & IMPORT

  Τουρκία

 9. SNT OTOMOTIVE

  Τουρκία

 10. ESBOR AGRICULTURAL MACHINERY SPARE PARTS

  Τουρκία

 1. ANIL TARIM

  Τουρκία

 2. HIDROÇETIN HIDROLIK VE PNÖMATIK SANAYI

  Τουρκία

 3. AGROLEAD AGRICULTURAL MACHINERY

  Τουρκία

 4. BAGCISAN

  Τουρκία

 5. KOMSILAGE MACHINERY

  Τουρκία

 6. THEOHARIDIS S.A.

  Ελλάδα

 7. AGROMEHANIKA D.D.

  Σλοβενία

 8. VIOLA GOMMA

  Ιταλία

 9. KEBA OTOMOTIV

  Τουρκία

 10. AGIUS AGRICULTURAL TRADING LTD

  Μάλτα

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11.864 επιχειρήσεις

Kατηγορια