Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
 • >
 • γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

 1. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Καλωσορίσατε στον κόσμο της Harvest Trading Chain και των ανταλλακτικών θεριζοαλωνιστικών μηχανών. Η HTC είναι ο κύριος αντιπρόσωπος γεωργικών αλυσίδων DONGHUA με διασφάλιση ποιότητας ΚΑΕ. Η κύρια δραστηριότητα του ομίλου DONGHUA chain είναι στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων. Η HTC διαθέτει ένα ευρύ φάσμα άνω των 5000 τύπων προϊόντων για αλυσίδες και λύσεις ανταλλακτικών γεωργικού και βιομηχανικού εξοπλισμού που καλύπτει όλες τις εταιρείες θεριζοαλωνιστικών μηχανών. Η HTC παράγει επίσης άξονες και κεφαλές αξόνων, άξονες κινητήρων με μετάδοση κίνησης κωνικού άκρου, μηχανισμούς μετάδοσης, άξονες, γρανάζια, τροχαλίες και δίσκους, περιβλήματα εδράνων, κουζινέτα, υδροστατικούς άξονες και κεφαλές, μηχανισμούς μετάδοσης ανελκυστήρων, μηχανισμούς μετάδοσης παροχής ρευστών και ατέρμονες κοχλίες για θεριζοαλωνιστικές μηχανές Claas, New Holland, John Deere, Laverda, Deutz-Fahr, Sampo Rosenlew, καθώς και για δεματοποιητές Gallignani, Claas Merkant, Welger, Cicoria και John Deere. Είναι υπερήφανη για την παρεχόμενη ποιότητα και την αποδοτική προμήθεια ανταλλακτικών σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα ποιότητας ΚΑΕ. Οι ομάδες των προϊόντων μας: • Αλυσίδες θεριζοαλωνιστικών μηχανών: Αλυσίδες τροφοδότη, αλυσίδες; ανελκυστήρα, αλυσίδες συλλογής, αλυσίδες μετάδοσης και αλυσίδες μεταφοράς. Όλες οι αλυσίδες σχεδιάζονται για το χειρισμό διαφόρων προϊόντων, όπως καφέ, αραβοσίτου, σιτηρών, σταφυλιών, ρυζιού, σακχαροκάλαμου, ηλιόσπορου κλπ. • Αλυσίδες για δεματοποιητές: Στρογγυλές αλυσίδες δεματοποιητή, ενισχυμένες αλυσίδες, αλυσίδες με αυξημένη αντοχή στη φθορά και ειδικές αλυσίδες. • Ειδικά γεωργικά μηχανήματα: Ειδικές αλυσίδες για τη μεταφορά δημητριακών σε σιλό, μηχανές συλλογής πατάτας, εξοπλισμό χειρισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας!

 2. GÜTTLER GMBH

  Γερμανία

  Verified by europages badge

  Η Güttler GmbH ιδρύθηκε το 1981 από τους Fritz και Hans Güttler. Με τα γεωργικά της μηχανήματα, η Güttler θέτει πρότυπα εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Αρχικά για την προετοιμασία του σπορείου και εδώ και 20 χρόνια και για την επαγγελματική περιποίηση χώρων πρασίνου. Στόχοι μας είναι η προστασία του εδάφους, τα μέτρα αντιμετώπισης της εξάτμισης και της διάβρωσης, καθώς και η αποφυγή ανάπτυξης ανθεκτικότητες στα ζιζανιοκτόνα. Η επεξεργασία με τα μηχανήματά μας συνεπάγεται τη βέλτιστη περιποίηση για περισσότερη και καλύτερη ζωοτροφή από την ιδιόκτητη χορτολιβαδική έκταση, για πιο υγιή ζώα και συνεπώς μεγαλύτερη επιτυχία στο στάβλο. Διαθέτουμε μηχανήματα με πλάτος εργασίας από 1, 50 m έως 15, 60 m. Πρόκειται για προϊόντα ανώτερης κατηγορίας σχεδιασμένα για μακρά διάρκεια ζωής. Έχουν διακριθεί εδώ και πολλά χρόνια και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Το κλειδί για τη γεωργική επιτυχία!

 3. ALCHEMIST TECHNOLOGIES

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η Alchemist Technologies ιδρύθηκε το 2016 και κατασκευάζει γεωργικά μηχανήματα από την Τουρκία. Κατασκευάζουμε κυρίως ρυμουλκά γεωργικής χρήσης υπό το σήμα ALCHEMIST TRAILER, όπως ρυμουλκά δεματίων, κλασικά ρυμουλκά, και αυτοφερόμενα ρυμουλκά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και για την άνεση των αγροτών. Στο ίδιο κτίριο, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μάρκετινγκ στους εταίρους μας ώστε να ικανοποιήσουμε και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με επαγγελματικές πωλήσεις και μια τεχνική ομάδα. Προσφέρουμε γεωργικές λύσεις, όπως: •Εξοπλισμός όργωσης, •Εξοπλισμός φύτευσης •Φορτωτές και εξαρτήματα, •Εξοπλισμός δεματιάσματος, •Λιπάσματα και διαβρέκτες κοπριάς, •Ενεργειακές λύσεις, •Μηχανές δημιουργίας πακέτων, •Εξοπλισμός ψεκασμού και εξοπλισμός εκτροφής ζώων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για να ανακαλύψτε περισσότερα! Ο κύριος μας εταίρος KOMSILAJ Wrapper Round baller machines, είναι η ηγετική εταιρεία στην Τουρκία χάρη στην δύναμη της και στις πιο προηγμένες λειτουργικότητες της (τα μηχανήματα της μπορούν να συσκευάσουν τοματοπολτό και ξηρές ύλες όπως το βαμβάκι). Ο δεύτερος μας βασικός εταίρος είναι η OPAL PIVOT, η οποία φημίζεται για τα μηχανήματα της διαβροχής υψηλής απόδοσης και τους στροφείς της γενικής χρήσης, γραμμικοί, κεντρικοί, με κουτί ταχυτήτων για τις ανάγκες της γεωργικής άρδευσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

 4. NINGBO TOWER INDUSTRY CO.,LTD

  Κίνα

  Verified by europages badge

  Η Ningbo Tower Machinery Co., Ltd είναι ένας όμιλος κατασκευαστικών εγκαταστάσεων 13 ετών τουλάχιστον που προσφέρει λύση σε ένα σημείο για ποιοτικά μηχανικά προϊόντα με χαμηλό κόστος στην Κίνα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μεταλλικά ανταλλακτικά κάθε είδους, όπως κατασκευή λαμαρινών, στοιχεία μηχανικής κατεργασίας ψηφιακού ελέγχου, στοιχεία κύρτωσης σωλήνων, στοιχεία συγκόλλησης, ειδικά ανταλλακτικά συναρμολόγησης. Η γκάμα των προϊόντων της αγοράς καλύπτει την αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική, τα γεωργικά μηχανήματα, τον αθλητισμό κ.ο.κ.

 5. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Τουρκία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά μηχανήματα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, αγροτικός εξοπλισμός, Εργαλεία αγροκτήματος, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
 1. S&M AGRICOLE

  Γαλλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία S&M AGRICOLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Γεωργικά μηχανήματα, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Ανταλλακτικά, πώληση χονδρικής, παραγωγή αγροτικών μηχανημάτων, Αγροτικά προϊόντα, και εκθαμνωτες για μεγαλες επιφανειες. Έχει έδρα σε Ingwiller, Γαλλία.

 2. DANTE MACCHINE AGRICOLE

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία DANTE MACCHINE AGRICOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά μηχανήματα, υποστηριξη για γεωργικα μηχανηματα, Γεωργικά μηχανήματα, μηχανηματα επεξεργασιας οικοπεδων, υπεδαφια αροτρα, και δισκοι για σβαρνες. Έχει έδρα σε Bagnoli Di Sopra, Ιταλία.

 3. INDUSAGRI

  Ισπανία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία INDUSAGRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, εκθαμνωτες, γρήγορη σβάρνα, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κατασκευαστής αγροτικών μηχανημάτων, σβάρνα με δίσκο, σπαρτική μηχανή γκαζόν, και καλλιεργητές. Έχει έδρα σε Otero De Rey-Lugo, Ισπανία.

 4. NOBILI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία NOBILI SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανύψωση - εξοπλισμός, τεμαχιστης χορτου, κουρευτικη μηχανη, Ανύψωση - εξοπλισμός, και μηχανες κουρεματος γεωργικης χρησης. Έχει έδρα σε Molinella, Ιταλία.

 5. START

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία START, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα γεωργικων μηχανηματων, και ανταλλακτικα για γεωργικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Lugo, Ιταλία.

 1. ALTUR SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία ALTUR SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, βιολογικα απορρυπαντικα, ALTUR, απορρυπαντικα βιομηχανικης χρησης, Προϊόντα συντήρησης αυτοκινήτων, καθαριστικα για οχηματα, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

 2. MALESANI SPA

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MALESANI SPA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά φρένα, Μηχανικά φρένα, φρενα, δισκοι φρενων, Υδραυλικά φρένα, και Μηχανικά φρένα. Έχει έδρα σε San Bonifacio, Ιταλία.

 1. F.LLI FESTI DI FESTI ROBERTO & C. S.N.C.

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία F.LLI FESTI DI FESTI ROBERTO & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αμαξίδια για τη συγκομιδή φρούτων, και πωληση αγροτικων μηχανηματων. Έχει έδρα σε Poggio Renatico, Ιταλία.

 2. MERITANO SRL

  Ιταλία

  Verified by europages badge

  Η εταιρεία MERITANO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θεριστικες μηχανες, φρεζες, γεωργικες φρεζες, και αξινα για μοτοκαλλιεργητες. Έχει έδρα σε Villanova D'asti, Ιταλία.

 3. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Λιθουανία

  Η Nosted mechanika, UAB είναι μια επιχείρηση με εκτενή εμπειρία στην παραγωγή TRYGG αντιολισθητικών αλυσίδων για τροχούς και αποχιονισμού και ελαφριού εξοπλισμού δασοκομίας της IGLAND. Οι αλυσίδες TRYGG είναι γνωστές από το 1939 και αποτελούν συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας. Παράγουμε αλυσίδες TRYGG διαφόρων τύπων, μεγεθών, πάχους και βάρους για αυτοκίνητα, ATVs, φορτηγά και λεωφορεία, βαρέα οχήματα αποχιονισμού, δασοκομία, γεωργία, αλιεία βιομηχανίας και οχήματα κατασκευής. Τα πιο δημοφιλή προϊόντα IGLAND είναι: βίντσια για ανάσυρσης κούτσουρων, διαχωριστές ξύλου και επεξεργαστές, φυσητήρες χιονιού, διασκορπιστές άμμου, οπίσθια πτερύγια, εκχιονιστικά μηχανήματα, πιρούνια παλέτας, πολλαπλές λαβές, δαγκάνες και λεπίδες μπουλντόζας. Τα νεότερα είδη μας είναι: δαγκάνες για δέματα, πέτρινοι κουβάδες, ανυψωτικά για σακούλες λιπασμάτων και κουβάδες για την έκχυση υλικών. Η Nosted mechanika επίσης προσφέρει υπηρεσίες όπως: κοπή με λέιζερ φύλλου χάλυβα, κοπή ψηφιακού ελέγχου, τόρνευση, με φρέζα, κύρτωση, προετοιμασία της μεταλλικής επιφάνειας με αμμοβολή πριν τη βαφή, και βαφή.

 4. JIANGYIN BOWELL MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

  Κίνα

  Η τεχνολογική εταιρεία μηχανολογικού εξοπλισμού Jiang Yin Bowell είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αγροτικού εξοπλισμού στην Κίνα. Βρίσκεται κοντά στην πόλη Jiang Yin (κοντά στο Changzhou), το οποίο απέχει δύο ώρες από τη Σανγκάη. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στην κατασκευή και την εμπορία στον χώρο των κατασκευών ελκυστήρων, με πολύ καλή ποιότητα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: χορτοκοπτικές μηχανές, τροχοφόρους εκσκαφείς, περιστροφικούς καλλιεργητές, τρυπάνια για πασσάλους περίφραξης, μηχανές τεμαχισμού ξύλου, μηχανές σχισίματος κορμών, λεπίδες με εκριζωτές κ.ο.κ.

 5. ALEX LAFFONT SA

  Γαλλία

  Η ALEX LAFFONT SA βρίσκεται στο Fleurance στη Gers και αγοράζει για περισσότερα από 50 χρόνια μεταχειρισμένα τρακτέρ γεωργικής χρήσης και τηλεσκοπικά για να τα αποσυναρμολογήσει προς πώληση και αποστολή ως επαναχρησιμοποιήσιμα γνήσια ανταλλακτικά. Αγοράζουμε από ιδιώτες και επαγγελματίες τρακτέρ σε όλες τις μάρκες και ανεξάρτητα από την κατάστασή τους. Προσφέρουμε μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά όλων των τύπων για τρακτέρ γεωργικής χρήσης και τηλεσκοπικούς ελκυστήρες, όπως κινητήρες, συμπλέκτες, εμπρόσθιους άξονες, κιβώτια ταχυτήτων, μηχανικά μέρη, καμπίνες, εμπόδια, αξεσουάρ, κλπ. Στέλνουμε τεμάχια στη Γαλλία και το εξωτερικό. Η έδρα μας βρίσκεται στο Fleurance, έχουμε 4 τοπικά σήματα, το RAB στη Villefranche d'Allier στην Allier, το RAC στη Barbezieux Charente, το RAR στη Baraqueville στο Aveyron και το RAG στη Fleurance στο Gers. Η ALEX LAFFONT SA διαθέτει περισσότερα από 100.000 ανταλλακτικά σε στοκ.

 6. DI - FAN DIKOFTSIS SOTIRIS

  Ελλάδα

  Η εταιρία DI - FAN ΔΙΚΟΦΤΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ιδρύθηκε το 1978 και εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Νάουσα. Κύρια δραστηριότητά της, σε συνεργασία με ξένους οίκους, είναι η κατασκευή εξαρτημάτων ψεκασμού, εξολισμός και ανταλλακτικά, διαθέτοντας μεγάλη εξειδίκευση , τεχνογνωσία και ευελιξία παραγωγής η εταιρία μπορεί να ανταποκριθεί στις , όλο και περισσότερο, αναπτυσσόμενες ανάγκες της διεθνούς αγοράς, κατορθώνοντας παράλληλα να είναι εξαιρετικά ανταγωνίσιμη. Η εταιρία μας, μέσα από μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων έχει τη δυνατότητα και την ευελιξία να τροποποιήσει τα προϊόντα δημιουργώντας κάθε είδους συνδυασμό κατόπιν συννενοήσεως με τον πελάτη. Τα προϊόντα έχουν πιστοποίηση CE εναρμονισμένα σύμφωνα με τα πρότυπα EN12100, EN12761-3, EN907 και σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες 2006/42ΕΚ. Τα προϊόντα είναι γαλβανισμένα εν θερμώ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001: 2008

 7. TECNO - AGRO

  Ισπανία

  Έλεγχος αγροδιατροφικής ποιότητας στο έδαφος, με φορτηγό κ.λπ. σπόροι επιλογή και επεξεργασία. Αγροτικά μηχανήματα για δοκιμές στο έδαφος. Λόγω της επιτυχίας μας, η αγορά μας επεκτείνεται σε άλλους βιομηχανικούς κλάδους : εργοστάσια κεραμεικής, τριβείς λαδιού, φυτώριο και δασοκομικά μηχανήματα, βιομηχανική αναρρόφηση, εγκατάσταση, συναρμολόγηση και συμβουλή εργαστηρίων. Προϊόντα: προσδιορισμός υγρασίας, αναλυτής NIR της σύνθεσης των προϊόντων, αξιολόγηση των απορριμάτων και των ακαθαρσιών, του βάρους κ.λπ.

 8. MONFORT

  Βέλγιο

  Η Monfort είναι μια βέλγικη εταιρεία με έδρα στην Sorée. Ιδρύθηκε το 1981, ειδικεύεται στις εισαγωγές-εξαγωγές γεωργικών και πολεοδομικών εξοπλισμών καθώς και φορτηγών. Πουλά γεωργικό εξοπλισμό : - Τρακτέρ - Ενσιρωτικές μηχανές- Θεριστικές μηχανές - Ρυμουλκούμενα - Τηλεσκοπικά μηχανήματα - Πρέσα. Για την πολεοδομία : - Εκσκαφείς - Ωστήρες- Φορτωτές - Κόσκινα- Θραυστήρες- Dumper - Κύλινδροι - Κοντέινερ- Ρυμουλκά. Καθώς και οχήματα και αυτοκίνητα επαγγελματικής χρήσης : - Αυτοκίνητα- 4x4 - Φορτηγά.

 1. MS BUSINESS

  Γαλλία

  Η MS BUSINESS είναι μια εταιρεία με έδρα στην CERGY στην περιοχή Ile-de-France. Αναπτύσσοντας τις εισαγωγές/εξαγωγές προϊόντων από την Ευρώπη προς την Αφρική, αναζητάμε προμηθευτές στην Ευρώπη για τις επιχειρήσεις με έδρα στην Αφρική. Στόχος μας είναι να βρούμε επίσης τις πρώτες ύλες για τις Ευρωπαϊκές βιομηχανίες. Προσφέρουμε πολλά προϊόντα όπως μάνγκο, αραχίδες και φιστίκια κάσιους τα οποία εισάγουμε από χώρες της Αφρικής νοτίως της Σαχάρας (Σενεγάλη, Ακτή του Ελεφαντοστού κ.λπ.) Η τεχνογνωσία μας: - Εμπόριο τροφίμων, - Εισαγωγή/ εξαγωγή όλων των μη ελεγχόμενων προϊόντων, - Αγορά και πώληση οχημάτων και ανταλλακτικών, - 'Ολες τις υπηρεσίες ναύλωσης, - Συμβουλευτική υπηρεσία, - Παροχέας συναλλαγών, - Εμπόριο δομικών υλικών Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειαστείτε σε σχέση με τις διάφορες υπηρεσίες μας. Η εμπορική μας ομάδα θα είναι σε θέση να σας απαντήσει το συντομότερο προκειμένου να σας ικανοποιήσει.

 2. AGRO-MATADEX

  Πολωνία

  Η εταιρεία μας παρέχει διεθνείς υπηρεσίες εμπορίου. Προμηθεύουμε ανταλλακτικά για γεωργικά μηχανήματα όπως ελατήρια και μήτρες, καθώς και προϊόντα για την κτηνοτροφία και για βιομηχανικούς τομείς εκτός γεωργίας. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες κατασκευής και εμπορίου, κυρίως από την περιοχή της Δυτικής Ευρώπης. Προσφέρουμε υπηρεσίες που απευθύνονται σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν σε υπεργολαβία ένα μέρος ή όλη την παραγωγή τους από Πολωνικά εργοστάσια. Είμαστε επίσης οι αποκλειστικοί διανομείς ατσάλινων καλωδίων από ανοξείδωτο υψηλής ποιότητας από την Ιταλία.

 3. OZDOKEN AGRICULTURAL MACHINERY CO

  Τουρκία

  Η Ozdoken Agriculture Machines ιδρύθηκε το 1976 ανανεώνεται συνεχώς με την έμπειρη ομάδα της. Σήμερα, στον χώρο της σύγχρονης γεωργίας, πρέπει να ενεργεί γρήγορα και εγκαίρως. Χάρη στις νέες και καινοτόμες τεχνολογίες παραγωγής, είναι δυνατή η πραγματοποίηση πιστοποιημένης παραγωγής σε σύντομο διάστημα, ανά μονάδα. Η Ozdoken παράγει γεωργικά μηχανήματα σε 4 εργοστάσια με πίνακες ψηφιακού ελέγχου ελεγχόμενους μέσω υπολογιστή, με τεχνολογίες κοπής με πλάσμα και λέιζερ, με ρομποτική συγκόλληση και θαλάμους με φούρνο βαφής υψηλής ποιότητας.

 4. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

  Γερμανία

  Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

 5. ORSI GROUP SRL

  Ιταλία

  Η ORSI GROUP αποτελεί ηγετική επιχείρηση στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων για τη γεωργία, τον κήπο και τη συντήρηση οδών και καναλιών. Ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τους δυο τομείς δραστηριότητας : κατασκευή και πώληση υδραυλικών περιστροφικών εκθαμνωτών, Θεριστικές μηχανές, ανυψωτήρες και αμαξίδια συγκομιδής φρούτων, κατασκευή και πώληση εξαρτημάτων και εξοπλισμού τερματικών. Η ORSI GROUP κατασκευάζει επίσης ανταλλακτικά και προσφέρει υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης και μεταπώλησης για τα μηχανήματά της.

 6. WAGNER PFLANZEN TECHNIK GMBH

  Γερμανία

  Οι οικογενειακή επιχείρηση Wagner Pflanzen-Technik GmbH, Friedelsheim, είναι μια κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο επιχείρηση που ειδικεύεται σε μοναδικές τεχνικές αμπελουργίας, μεθόδους εκθάμνωσης και φυτευτικά μηχανήματα. Τα προϊόντα μας: • μηχανήματα αμπελουργίας • φυτευτικά μηχανήματα • μηχανήματα και εργαλεία για φυτώρια δένδρων • γεωργικά μηχανήματα • άροτρα • μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα • ηλεκτρονικά συστήματα για γεωργικά μηχανήματα • ειδικά μηχανήματα για τη γεωργία

 7. RUBANGEL

  Ισπανία

  Η Rubangel κατασκευάζει και εμπορεύεται συστήματα στερεωσης, σύνδεσης και δεσίματος στον κόσμο.Τα συστήματά μας αποφέρουν μόνο οφέλη για τον αγρότη και τα φυτά, όπως τα φυτά, αμπέλια, ελιές, ακτινίδια, ντοματιές, διακοσμητικά φυτά.Πολύ βολικό σύστημα για τη σύνδεση των κλαδιών ή φόρτωσης στα αμπέλια αμπελώνες, και κληματαριές.

 8. MAQUINARIA GRUPO NUEVE SAL

  Ισπανία

  Επιχείρηση με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα. Εργαζόμαστε σε όλη την χερσόνησο και στην Γαλλία, στην Πορτογαλία, στο Μαρόκο, στην Ρωσία, στην Γουατεμάλα και στην Βενεζουέλα. Παράγουμε - Μηχανήματα χορτονομής- Μύλοι - Μίκτες - Μηχανές κοκκοποίησης - Αναρροφήσεις- Ενσακιαστές- Ταινίες- Ανυψωτήρες- Ατέρμονοι κοχλίες - Μεταφορείς με ιμάντες - Ανυψωτικά- Αλυσιδωτοί μεταφορείς - Μεταφορείς παλετών - Σιλό- Σιλό χορτονομής - Χοάνες- Πλάστιγγα δοσομέτρησης- Ηλεκτρονική Ελαστικά- Βυτιοφόρα.

 9. ESCUDERO FABRICACIÓN DE MAQUINARIA AGRÍCOLA

  Ισπανία

  Η Hermanos Escudero είναι μια επιχείρηση κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων που προσφέρει στους πελάτες της τη δουλειά και την εμπειρία μιας μεγάλης ομάδας επαγγελματιών. Εργάζονται στην κατασκευή, την εμπορευματοποίηση και την επιδιόρθωση παντός τύπου υλικών, καθώς και την πώληση ανταλλακτικών αυτών των μηχανημάτων.

 10. POSVIMAN

  Ισπανία

  Κατασκευή πασσάλων για αμπέλια στην κληματαριά. Κατασκευή πασσάλων για αμπέλια στην κληματαριά. αμπελοκαλλιέργεια. αγκυρώσεις, πάσσαλοι για την προστασία των φυτών, σύρμα. Τα πάντα για την καλλιέργεια σταφυλιών.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

 • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
 • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
 • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

9.319 Επιχειρήσεις

Kατηγορια