• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καουτσουκ - σωληνες- λαστιχα και αγωγοι

Αποτελέσματα για

Καουτσουκ - σωληνες- λαστιχα και αγωγοι

ΓερμανίαΦρανκφούρτη (στον Μάιν) και 'Εσση
  1. AGRU-FRANK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGRU-FRANK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Wölfersheim, Γερμανία.

  2. KARLHEINZ JOCHEM KUNSTSTOFF-ROHRE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARLHEINZ JOCHEM KUNSTSTOFF-ROHRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Oberursel, Γερμανία.

  3. PAPUREX W. BÜCHNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPUREX W. BÜCHNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί. Έχει έδρα σε Mörlenbach, Γερμανία.

  4. STS SPEZIAL-TIEFBAU-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STS SPEZIAL-TIEFBAU-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Σωλήνες και αγωγοί πλαστικοί, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Frankfurt, Γερμανία.