• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψυγεια -βιτρινες και ψυκτικες προθηκες

Αποτελέσματα για

Ψυγεια -βιτρινες και ψυκτικες προθηκες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. K. MAYER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία K. MAYER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  2. HOTEL-WERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOTEL-WERK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  3. WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα-ψυγεια, κρεμαστρες πορτμαντο, και χαμηλα τραπεζια. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  4. DIWA-KLIMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIWA-KLIMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Lahr/schwarzwald, Γερμανία.

  5. WOLFGANG DIEHR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFGANG DIEHR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COOLMAN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία COOLMAN E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Εξοπλισμοί Καταστημάτων, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. GASTROTEC PARTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GASTROTEC PARTNER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  3. KÄLTE-MÜLLER KMF-KÜHLUNG INH. DIETER MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄLTE-MÜLLER KMF-KÜHLUNG INH. DIETER MÜLLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  4. K + T KÜHL- UND TIEFKÜHLZELLEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία K + T KÜHL- UND TIEFKÜHLZELLEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες, και Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Weikersheim, Γερμανία.

  5. KALBRUNNER & RAUSCH GMBH + CO KÄLTETECHNIK KG

    Γερμανία