• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης

Αποτελέσματα για

Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Hüttisheim, Γερμανία.

  2. GEORG SCHARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEORG SCHARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  3. HUTTENLOCHER & SCHÄFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HUTTENLOCHER & SCHÄFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ψαλίδι τύπου γκιλοτίνας, κόφτες για λαμαρίνες, κοπτικες μηχανες, και Εγκαταστάσεις εγκάρσιας κοπής. Έχει έδρα σε Kirchheim/teck, Γερμανία.

  4. HEIKO WILD GMBH . MEDIZINISCHE INSTRUMENTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIKO WILD GMBH . MEDIZINISCHE INSTRUMENTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  5. BRONNEBERG RECYCLINGMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRONNEBERG RECYCLINGMASCHINEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WALTER GMBH

    Γερμανία

    Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

  2. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  3. ALSA-CHEMIE OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1968 και στο μεταξύ στη δεύτερη γενιά δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των χημικών απορρυπαντικών για επαγγελματικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 2001 διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001 και DIN EN 14001 (διαχείριση ποιότητας και περιβάλλοντος). Θεωρούμε ότι είμαστε μια επιχείρηση λύσεις προβλημάτων για εντελώς διαφορετικές εργασίες και εφαρμογές καθαρισμού και προμηθεύουμε βιομηχανικές επιχειρήσεις κάθε είδους, κλάδους της βιοτεχνίας, καθώς και την αυτοκινητοβιομηχανία και τους προμηθευτές της. Έχουμε εξειδικευτεί σε οικολογικά συστήματα καθαρισμού, ιδίως σε υδατοδιαλυτά απορρυπαντικά υπερήχων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 απορρυπαντικά για τον καθαρισμό με υπερήχους, τον καθαρισμό με εμβάπτιση, ψεκασμό και ριπή, το χειρωνακτικό καθαρισμό και τη λείανση (λείανση με περιστρεφόμενο τύμπανο). Ειδικά προϊόντα, όπως μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, διαλύτες, αντιαφριστικά κλπ. συμπληρώνουν το πρόγραμμα προϊόντων μας. Κατά περίπτωση απευθυνόμαστε σε κατάλληλους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού υψηλής ποιότητας.

  4. MICHAEL WINTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL WINTER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ξυλουργικών εργασιών, μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  5. PETERLI & PETERLI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETERLI & PETERLI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αρώματα και καλλυντικά, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  1. MESSER RÖDTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MESSER RÖDTER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Κυνήγι και ψάρεμα - είδη και ειδικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία M&H-INDUSTRIEVERTRETUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Υφαντουργία - μηχανήματα προετοιμασίας, νηματουργίας και ύφανσης, Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής, και Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  1. BERND KUFELD SCHLEIFSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND KUFELD SCHLEIFSERVICE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Μαχαίρια οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Eichstetten, Γερμανία.

  2. OTTO WÜRSTLIN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTTO WÜRSTLIN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές βιομηχανικής κοπής. Έχει έδρα σε Eichstetten, Γερμανία.

  3. MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL RAIBLE SCHÄRFDIENST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Μαχαίρια οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Weil Im Schönbuch, Γερμανία.

  4. PROHEQ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROHEQ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  5. MESSERKONTOR E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MESSERKONTOR E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, και Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  6. GABELERIE - DIE MESSER UND GABEL GALERIE FRANK MÜHLENBROCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία GABELERIE - DIE MESSER UND GABEL GALERIE FRANK MÜHLENBROCK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Ehningen, Γερμανία.

  7. TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM. SIEGHARD SCHWILLE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM. SIEGHARD SCHWILLE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, και Αφαιρετικά χρωμάτων - διαβρωτικά και λειαντικά χημικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  8. M & S ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M & S ARMATUREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει έδρα σε Kürnbach, Γερμανία.

  1. MICHAEL STRUB CHIRURGISCHE INSTRUMENTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL STRUB CHIRURGISCHE INSTRUMENTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  2. TINA-MESSERFABRIK FRIEDRICH SCHWILLE INH. DIPL.-KFM.SIEGHARD SCHWILLE E.K.

    Γερμανία

  3. HAINLIN & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAINLIN & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση, Ηλεκτρολογικές εργασίες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. BERCHTOLD GMBH & CO. KG MECHANIK- UND GERÄTEBAU

    Γερμανία

  5. 3F INSTRUMENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3F INSTRUMENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια και ψαλίδια για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαλίδια οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, και Ψαλίδια οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  6. H. SCHÖNENBERGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. SCHÖNENBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, μαχαιροποιια, εργαλεια απο σκληρο μεταλλο, και λεπιδες βιομηχανικης χρησης για επεξεργασια χαρτιου. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  7. FRANK-SCHLEIFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANK-SCHLEIFTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  8. JAKOB KNOLL E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB KNOLL E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Κοχλίες και περικόχλια, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Κοχλίες και περικόχλια. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  9. PR-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PR-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Λεπίδες εργαλειομηχανών, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, και Λεπίδες εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  10. RIEDELBAUCH MARCUS NÄHTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIEDELBAUCH MARCUS NÄHTECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραπτομηχανές βιομηχανικής χρήσης και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ραπτομηχανες βιομηχανικης χρησης., και μηχανηματα κοπης και ραπτομηχανες. Έχει έδρα σε Nuertingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ψαλίδια βιομηχανικής χρήσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

38 Επιχειρήσεις