• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  2. SP SÜDDEUTSCHE PRÜFANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SP SÜDDEUTSCHE PRÜFANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα μηχανικου ελεγχου, οργανα στατικης δοκιμης και δοκιμης ελξης, μηχανηματα δοκιμης στρεψης, και Ορυκτά σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  3. MAUCHER FLÜSSIGMETALLPUMPEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAUCHER FLÜSSIGMETALLPUMPEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  4. FISS

    Γερμανία

    Η εταιρεία FISS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι κλιβανοι. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  5. LINKENHEIL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINKENHEIL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ITALPRESSE GMBH DRUCKGIESSANLAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ITALPRESSE GMBH DRUCKGIESSANLAGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  2. NONNENMACHER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NONNENMACHER GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ölbronn-Dürrn, Γερμανία.

  3. AHB GIESSEREITECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHB GIESSEREITECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Steinen, Γερμανία.

  4. ANTILÖWA INH. HORST JÜTTNER HERSTELLUNG VON CHEMISCHEN PRODUKTEN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTILÖWA INH. HORST JÜTTNER HERSTELLUNG VON CHEMISCHEN PRODUKTEN E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. METALLGUSS FRANZ E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLGUSS FRANZ E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  1. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  2. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  1. PSK MATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PSK MATEC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  2. BERNER ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNER ENGINEERING GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  3. WERNER GORZAWSKI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER GORZAWSKI GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  4. SUPROMATIC SCHLEIFMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SUPROMATIC SCHLEIFMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Reichenbach, Γερμανία.

  5. AGEMA GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGEMA GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλεία φορητά, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  6. BAER U CO ANL.TECHN. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAER U CO ANL.TECHN. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  7. HORST THIELE MASCHINENBAU - HYDRAULISCHE GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORST THIELE MASCHINENBAU - HYDRAULISCHE GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Neuenstadt, Γερμανία.

  8. WEERTH-HANDLING-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEERTH-HANDLING-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Berg, Γερμανία.

  1. NORBERT SCHLAICH GMBH

    Γερμανία

  2. SO SONDERMASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SO SONDERMASCHINEN VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  3. SÜDTRONIK M. SCHAAF + CO. KLIMAANLAGEN FÜR DIE LEBENSMITTELVERARBEITUNG ETC

    Γερμανία

    Η εταιρεία SÜDTRONIK M. SCHAAF + CO. KLIMAANLAGEN FÜR DIE LEBENSMITTELVERARBEITUNG ETC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Sulzbach, Γερμανία.

  4. BURO METALLVERARBEITUNG UND APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

  5. GENTHNER ELEKTRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GENTHNER ELEKTRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  6. SERVICHEM GMBH WISSENSCHAFTLICHE PRODUKTE FÜR DIE BIOTECHNOLOGIE

    Γερμανία

  7. STEGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  8. KLAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Aitrach, Γερμανία.

  9. RAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, και Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  10. HANS RIEDMAYER E.K.

    Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χυτήρια - μηχανήματα και εγκαταστάσεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

69 Επιχειρήσεις

Kατηγορια