• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χυδην υλικα

Αποτελέσματα για

Χυδην υλικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

  2. SAQUICK GMBH

    Γερμανία

    Μηχανήματα πλήρωσης αμμόσακων: Στο τομέα της πολιτικής και της αντιπλημμυρικής προστασίας, της ασφάλισης αναχωμάτων, του ομοσπονδιακού στρατού και των υπόγειων κατασκευών παρέχουμε από το 1993 επαγγελματικές υπηρεσίες πλήρωσης αμμόσακων από το 1993. Οι σάκοι πληρώνονται με άμμο, σκύρα ή θραυστό υλικό. Οι σχετικοί αμμόσακοι, διπλοί σάκοι, BigBag και σακούλες ολοκληρώνουν τη γκάμα προϊόντων. Διαθέτουμε πλήρεις και κενούς αμμόσακους σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Δοσιμετρικές συσκευές: Με τις δοσιμετρικές συσκευές, ογκομετρικές δοσιμετρικές συσκευές και τους ζυγούς σάκων μεικτού βάρους πληρώνονται με ορθολογικό τρόπο, μ.ά., τρόφιμα, όπως σιτηρά, στον τομέα της γεωργίας. Τα μηχανήματα και οι συσκευές ενδείκνυνται για όλα τα υλικά χύδην. Οι συσκευές χρησιμοποιούνται επίσης στον τομέα των υπόγειων κατασκευών. Συνεργάτης σέρβις: ως συνεργάτης σέρβις για παράθυρα, πόρτες και πύλες αντιπλημμυρικής προστασίας και συστήματα αντιπλημμυρικής προστασίας παρέχουμε επίσης στατική αντιπλημμυρική προστασία. Η προσφορά περιλαμβάνει την ασφάλιση παραθύρων υπογείων, φωταγωγών, θυρών, πυλών και γκαράζ.

  3. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

  4. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  5. EL-A VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τους πελάτες μας αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε βελτιστοποιημένα, ειδικά για το προϊόν συστήματα ξήρανσης με υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και εφαρμοζόμενη διασφάλιση ποιότητας μέσω μελετημένων συστημάτων μέτρησης. Τα συστήματα ξήρανσης που διαθέτουμε κάνουν τη διαδικασία ξήρανσης αποδοτική και με χαμηλό κόστος – έτσι ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας επίσης αποδοτικά. Η μακροχρόνια, ευρεία πείρα μας στην ξήρανση οδηγεί κατά συνέπεια πάντα στο επιθυμητό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ταινιοξηραντήρες κατά παραγγελία, από τα μεμονωμένα εξαρτήματα μέχρι το πλήρες σύστημα. Εκτός από την ξήρανση στην «τυπική έκδοση» σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ταινιοξηραντήρες σε ειδικούς τύπους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών. Επιπλέον, προσφέρουμε συστήματα με τεχνολογία μικροκυμάτων ως συνεχή ή ασυνεχή συστήματα για τις διάφορες χρήσεις.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».