• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χονδρικη πωληση τροφιμων

Αποτελέσματα για

Χονδρικη πωληση τροφιμων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ITAGAST-LEBENSMITTEGROSSHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία ITAGAST-LEBENSMITTEGROSSHANDEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυριά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους cacio (νωπο τυρι), μοτσαρελα για πιτσες, χονδρικη πωληση τροφιμων, και ανυψωτικά αμαξίδια. Έχει έδρα σε Baden-Württemberg-Rheinstetten, Γερμανία.

  2. MIDA GMBH

    Γερμανία

    Η MIDA GmbH είναι μια σχετικά νέα επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012. Η έδρα της είναι στη Στουτγάρδη. Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στη χονδρική και στη λιανική πώληση αλκοολούχων ποτών υψηλής ποιότητας. Η MIDA GmbH προσφέρει πολύ ευνοϊκούς όρους συναλλαγής για επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης τροφίμων και ποτών, εστιατόρια, μπαρ, ντισκοτέκ και νυκτερινά κέντρα. Κάθε πελάτης μας μπορεί να στηριχθεί σε μια προσαρμοσμένη στις δικές του ανάγκες προσφορά. Μπορείτε να παραγγείλετε μεγάλες και μικρές ποσότητες. Χάρη στην εξαιρετικά ευνοϊκή γεωγραφική μας θέση, μπορούμε να συνεργαζόμαστε τόσο με λιανικούς εμπόρους όσο και με επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και στη Γαλλία, στην Ελβετία και στην Αυστρία. Η επιχείρησή μας παρέχει με συνέπεια τους ιδανικούς και συνεπώς οικονομικά πιο προσιτούς όρους συναλλαγής για μια επιτυχή συνεργασία.

  3. BAK KARDESLER LEBENSMITTELHANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η οικογενειακή επιχείρηση της περιοχής Ράιν-Νέκαρ δημιουργήθηκε το 1986 από τους 5 αδερφούς Baklan, σαν δραστηριότητα λιανικής πώλησης. Έκτοτε, έχει μετατραπεί σε διεθνή επιχείρηση. Προς το παρόν, στον όμιλο Baktat, που έχει περίπου 1.500. Η τρέχουσα γκάμα περιλαμβάνει 3000 προϊόντα και είναι διαθέσιμη σε. 52 χώρες περίπου. Η δραστηριότητά μας βασίζεται στη στενή μας σχέση με την πελατεία μας και στην πολυπολιτισμική αντίληψή μας. Από τότε που άνοιξε το μικρό μας σουπερμάρκετ στο Μανχάιμ, από το οποίο μπήκαν τα θεμέλια για τον σημερινό μας όμιλο, πάντα θεωρούσαμε σημαντικό να προσφέρουμε σε άτομα με διαφορετική εθνοτική καταγωγή τα τρόφιμα που ταιριάζουν με τον τρόπο διατροφής και τις προτιμήσεις τους. ια να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε την πιο υψηλή ποιότητα, εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια παράγουμε με πάθος προϊόντα διατροφής για τους καταναλωτές μας σε όλο τον κόσμο!

  4. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

    Γερμανία

    Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.