• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χειράμαξες

Αποτελέσματα για

Χειράμαξες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης: φορεία μεταφοράς πλακών, τροχήλατα φορεία μεταφοράς και ανύψωσης, ανακλινόμενα φορεία, Harp-Car, οδηγοί βιδών και περιστροφικές βάσεις βαφής - η εταιρεία Ernst Zieker GmbH διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα μεταφοράς υλικών. Μέγγενες: σφιγκτήρες τύπου λαβίδας για εξωτερικές εφαρμογές, γρήγορη, ισχυρή στερέωση, ακριβής δύναμη σύσφιξης χάρη στη χωρίς διαβαθμίσεις ρύθμιση της πίεσης αέρα. Αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων: το ηλεκτρικό αναβατόριο σκάλας για μεταφορά φορτίων καθιστά δυνατή τη μετακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου βάρους προς τα επάνω και προς τα κάτω σε σκάλες από ένα και μόνο άτομο. Δυνατότητα χρήσης και σε ελλειψοειδείς σκάλες! Τα προϊόντα μας: μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης, βοηθήματα μεταφοράς, μέγγενες/μέγγενες τύπου λαβίδας, βίδες σκαλιών, χειροκίνητα φορεία (μεταφορικά μηχανήματα), ράουλα μεταφορικών μηχανημάτων, αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων, φορεία μεταφοράς για σκάλες, σφιγκτήρες τύπου λαβίδας, μέγγενες, ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, καρότσια, ειδικές βίδες.

  2. AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, Χειράμαξες, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, αναβατορια σκαλας, Ιατρικός εξοπλισμός, Χειράμαξες, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  3. TAKKT AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAKKT AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις και ράφια γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, Ράφια και συστήματα αρχειοθέτησης γραφείων, και Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. JOACHIM KOPPENHÖFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOACHIM KOPPENHÖFER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροχοί και καρούλια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, Καρότσια και χειράμαξες, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα, Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός, και Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Altensteig, Γερμανία.

  5. GREINER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREINER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, Καρότσια και χειράμαξες, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Τροχοί και καρούλια, Καρούλια για έπιπλα, και Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IMS HANDHABUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMS HANDHABUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Καρότσια και χειράμαξες, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, και Εργαλειομηχανές κοπής. Έχει έδρα σε Bretten, Γερμανία.

  2. LOGISTIK OPTIMIERUNG SUPPER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOGISTIK OPTIMIERUNG SUPPER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Επίπλωση εργοστασίων, Καρότσια και χειράμαξες, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  3. IMETRON - GESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIELLE MECHATRONIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMETRON - GESELLSCHAFT FÜR INDUSTRIELLE MECHATRONIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Umkirch, Γερμανία.

  4. RAPID INDUSTRIESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAPID INDUSTRIESERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Παλέτες, Εμπορευματοκιβώτια, Καρότσια και χειράμαξες, Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Παλέτες, και Εμπορευματοκιβώτια. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  5. BMF PROFILSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BMF PROFILSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. FIRMA SIEGBERT SCHILLI

    Γερμανία

    Η εταιρεία FIRMA SIEGBERT SCHILLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Καρότσια και χειράμαξες, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  2. FTA FAHRZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FTA FAHRZEUGTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροχοί και καρούλια, Φορτηγά γερανοί, Τροχοί και καρούλια, και Φορτηγά γερανοί. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  1. HERBERT SCHALL GMBH SPEDITION-MÖBELTRANSPORTE-UMZÜGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBERT SCHALL GMBH SPEDITION-MÖBELTRANSPORTE-UMZÜGE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, και Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Neuffen, Γερμανία.

  2. JIAXING TIANHAO

    Γερμανία

    Η εταιρεία JIAXING TIANHAO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Münchingen, Γερμανία.

  3. ROLF FÜLLEMANN GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLF FÜLLEMANN GERÄTEBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακίνηση - κυλιόμενος εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρότσια και χειράμαξες, και Καρότσια και χειράμαξες. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  4. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χειράμαξες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

16 Επιχειρήσεις