• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαραξη λειζερ

Αποτελέσματα για

Χαραξη λειζερ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GEBR. HOHL GMBH LASERBESCHRIFTUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. HOHL GMBH LASERBESCHRIFTUNGEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χάραξη λέιζερ. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  2. AQUATEC INFORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία aquatec inform GmbH είναι προμηθευτής στον τομέα της επεξεργασίας πλαστικών και μετάλλων. Παράγουμε βάσει σχεδίων του πελάτη και συνεπώς ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των εντολέων μας με μέγιστη ευελιξία. Τεχνολογία μετάλλου: με μεγάλη εμπειρία και καταρτισμένους συνεργάτες παράγουμε για τους πελάτες μας εξατομικευμένες λύσεις από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος μετάλλων της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Τόρνος - Φρεζάρισμα - Λοξοτομή - Λέιζερ - Χάραξη - Χημική χάραξη και ηλεκτρική στίλβωση. Τεχνολογία πλαστικών: Οι δραστήριοι συνεργάτες μας επεξεργάζονται και κατεργάζονται βασικά υλικά, όπως PP, PE, PVC και PVDF, καθώς και υψηλής ποιότητας και πιο σύνθετα υλικά, όπως ECTFE και PFA. Οι δυνατότητες παραγωγής τους τμήματος πλαστικών της εταιρείας μας είναι: - Συγκόλληση - Φρεζάρισμα - Τόρνος - Φρεζάρισμα 5 αξόνων - Βαθιά κοίλανση - Κάμψη - Διαμόρφωση σωλήνων - Κατόπτριση

  3. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

  4. SCHILLING MARKING SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHILLING MARKING SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα μαρκαρισματος λεϊζερ, μηχανες αποτυπωσης βιομηχανικης χρησης, στοιχεία πιστοποίησης όλων των εξαρτημάτων, και εγκαταστασεις και μηχανηματα χαραξης μεταλλων. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.