• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαλυβας και κραματα

Αποτελέσματα για

Χαλυβας και κραματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  2. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ως προμηθευτής εξαρτημάτων ακριβείας. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας σε μεγάλες σειρές. Η συλλογή των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Variomatic με 9, 11 και 12 μονάδες, εν μέρει με έλεγχο εκκέντρων και εν μέρει με έλεγχο NC, με έως 60 άξονες NC ανά μηχάνημα. Τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τρέχουσα παραγωγή εξαρτημάτων με σταθερή απόδοση και ποιότητα των εξαρτημάτων σειράς. Υπεραυτόματες διαδικασίες παραγωγής και πολυάριθμες δυνατότητες επεξεργασίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε ακόμη και σύνθετα εξαρτήματα από όλες τις πλευρές. Επεξεργαζόμαστε χάλυβα, αλουμίνιο, κράματα χαλκού και ορείχαλκο δακτυλίων, μεγάλων πηνίων, ράβδων, τμημάτων ή χυτευτών εξαρτημάτων μέσω τροφοδοτών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συμπληρώνονται με διάφορες τεχνικές απογρέζωσης, λείανσης, επιβελτίωσης επιφανειών, καθαρισμού υπερήχων, εργασίες συναρμολόγησης και θερμική επεξεργασία.

  3. EWG E. WAGENER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWG στο Heimsheim, στην καρδιά της Βάδης-Βυρτεμβέργης είναι ο δικός πιστοποιημένος κατά ISO κορυφαίος προμηθευτής, έμπορος και συνεργάτης. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει: ράβδους, σωλήνες, βέργες, σύρματα, πρότυπα εξαρτήματα (όπως π. χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες), πλάκες, ελάσματα και μεμβράνες από διάφορα ειδικά μέταλλα, δύστηκτα μέταλλα και σπάνιες γαίες. Στον τομέα εξειδίκευσής μας περιλαμβάνονται πρότυπα εξαρτήματα – όπως π.χ., βίδες, παξιμάδια και ακέφαλες βίδες – ημιτελή προϊόντα πολύτιμων μετάλλων, καθώς και εξαρτήματα βάσεις σχεδίου από μολυβδαίνιο, ταντάλιο, βολφράμιο, τιτάνιο και τα κράματά τους (TZM, Alloys Invar, Alloys Kovar, Inconel). Οι δυνατότητες επεξεργασίας των διαφόρων υλικών, ανάλογα με τις ιδιότητές τους, είναι πολλές και μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται οι εξής: πυράκτωση, ψυχρή εξέλαση, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, λείανση, διάβρωση, συγκόλληση, bonding (σκλήρυνση), αποσκωρίαση, σπειροτόμηση, διάτρηση, σήμανση και διάτρηση λέιζερ.

  4. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  5. LEPPLE DRUCKGUß GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEPPLE DRUCKGUß GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ENA GUSS ERZINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENA GUSS ERZINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Klettgau, Γερμανία.

  2. SCHÜRHOLZ & PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÜRHOLZ & PARTNER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Renningen, Γερμανία.

  3. MEGU METALLGUSS OBERMEIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEGU METALLGUSS OBERMEIER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  4. GEBRÜDER JAKOVIDIS U. ANASTASIOS CHARALAMBOS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBRÜDER JAKOVIDIS U. ANASTASIOS CHARALAMBOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει έδρα σε Rottenacker, Γερμανία.

  5. ALU-GS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALU-GS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  1. F+G FORM UND GUSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F+G FORM UND GUSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  2. JOACHIM WILD INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOACHIM WILD INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Blaustein, Γερμανία.

  1. EBERHARD FIEBIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EBERHARD FIEBIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Χαρτικά και είδη γραφείου, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. UP TECHNIK INH. UWE PLEWNIA

    Γερμανία

    Η εταιρεία UP TECHNIK INH. UWE PLEWNIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  3. EISENHUT DRUCKGUSS TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία EISENHUT DRUCKGUSS TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Ψευδάργυρος και κράματα ψευδαργύρου, και Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει έδρα σε Dettingen, Γερμανία.

  4. C. KESSEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C. KESSEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. BACH & KURZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BACH & KURZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χυτήρια χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  6. ALBERT HANDTMANN METALLGUSSWERK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT HANDTMANN METALLGUSSWERK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  7. KHW WORLD WIDE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KHW WORLD WIDE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  8. RHEINFELDEN SEMIS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RHEINFELDEN SEMIS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  1. ECS DIESER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECS DIESER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. METALLGIESSEREI UNTERKOFLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLGIESSEREI UNTERKOFLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, και Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει έδρα σε Künzelsau, Γερμανία.

  3. CONSTELLIUM SINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONSTELLIUM SINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα, Χάλυβες, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Λαμαρίνες και ταινίες από αλουμίνιο, και Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Singen (hohentwiel), Γερμανία.

  4. FRANZ ECKERT METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANZ ECKERT METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Görwihl, Γερμανία.

  5. GUSSTECHNIK SCHOPFHEIM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUSSTECHNIK SCHOPFHEIM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Schopfheim, Γερμανία.

  6. OTTO THEIS

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTTO THEIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Wurmberg, Γερμανία.

  7. EISENMANN DRUCKGUSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EISENMANN DRUCKGUSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  8. LIEBL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIEBL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χαλκός και κράματα χαλκού, Χρυσός, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Χαλκός και κράματα χαλκού, και Χρυσός. Έχει έδρα σε Tiefenbronn, Γερμανία.

  9. AUBER ALUMINIUMGUSS

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUBER ALUMINIUMGUSS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Hardt, Γερμανία.

  10. H METALLGUSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H METALLGUSS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Χάλυβες, Χυτοσίδηρος ακατέργαστος και ειδικών προδιαγραφών, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, και Χυτήρια αλουμινίου. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαλυβας και κραματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

52 Επιχειρήσεις