• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φωτοδιοδοι

Αποτελέσματα για

Φωτοδιοδοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. JUNG-LEUCHTEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JUNG-LEUCHTEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει έδρα σε Bodelshausen, Γερμανία.

  2. ADITECH FLÜSSIGKRISTALLANZEIGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADITECH ιδρύθηκε το 1993 από δύο ειδικούς στον τομέα LCD στο Heidenheim της Σουηβίας. Μόλις ένα χρόνο αργότερα, η νέα επιχείρηση εδραιώθηκε με επιτυχία στην αγορά. Σήμερα η ADITECH απασχολεί 30 εργαζομένους, οι οποίοι εργάζονται σε μια ιδιόκτητη εγκατάσταση επιφάνειας 1.200 τετραγωνικών μέτρων, και συνεργάζεται με πολλές φημισμένες εταιρείες. Τα προϊόντα μας: • Συστήματα πληροφόρησης επιβατών • Συστήματα σηματοδότησης χώρων στάθμευσης • Προσαρμοσμένες οθόνες LCD • Οπίσθιος φωτισμός CFL/LED για οθόνες LCD • Επίπεδες οθόνες TFT • Οθόνες LCD • και πολλά άλλα.

  3. WERMA SIGNALTECHNIK GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η WERMA Signaltechnik GmbH + Co. KG είναι μια παγκοσμίως αναπτυσσόμενη επιχείρησης με περισσότερους από 370 συνεργάτες σε 8 μονάδες. Έξυπνες λύσεις, που λειτουργούν με απλό τρόπο – αυτό το στοιχείο διακρίνει την WERMA εδώ και πολλές δεκαετίες. Πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο το επιβεβαιώνουν σε καθημερινή βάση. Θέτουμε τα πρότυπα για τη σύγχρονη τεχνολογία σηματοδότησης και ορίζουμε το μέλλον τους: εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια με τη δομοστοιχειωτή στήλη σηματοδότησης ως βιομηχανικό πρότυπο και σήμερα με δικτυωμένες, έξυπνες λύσεις συστήματος. Το στοιχείο "Made in Germany“ εγγυάται ότι μπορούμε σήμερα να χαρακτηρίζουμε την εταιρεία μας ως το "κορυφαίο σήμα της Ευρώπης“.

  4. JG SPECIAL PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JG SPECIAL PRODUCTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει έδρα σε Steinmauern, Γερμανία.

  5. RONOTIC AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RONOTIC AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλιακή ενέργεια, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, ιστοι οδικου φωτισμου, λαμπτηρες ηλιακης ενεργειας, Ηλιακή ενέργεια, και Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LIGHTS 4 EUROPE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIGHTS 4 EUROPE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  2. TYPO-TECH WERBE- UND LICHTTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία TYPO-TECH WERBE- UND LICHTTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  3. NEUFELD POWER

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUFELD POWER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Στοιχεία για ενδείξεις διόδων εκπομπής φωτός (LED), και Μονάδες παροχής ισχύος. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  4. GREENTECH LED

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREENTECH LED, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτοδίοδοι LED. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτισμός μεγένθυσης LED, και Φωτισμός LED πλημμύρας. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  5. LISOL GESELLSCHAFT FÜR LICHT- UND SOLARTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LISOL GESELLSCHAFT FÜR LICHT- UND SOLARTECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτοδίοδοι LED, και Φωτοδίοδοι LED. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.