• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρουτα και λαχανικα

Αποτελέσματα για

Φρουτα και λαχανικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FELDGUT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FELDGUT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές. Έχει έδρα σε Reichenbach An Der Fils, Γερμανία.

  2. WILHELM RÖSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM RÖSER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. GANATSAS IMPORT-EXPORT FEINSTES OLIVENÖL AUS KRETA

    Γερμανία

    Η εταιρεία GANATSAS IMPORT-EXPORT FEINSTES OLIVENÖL AUS KRETA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελιές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιόλαδο, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Ελαιόλαδο, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  4. GAISER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAISER KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρίζες και βολβοί με άμυλο ή ινουλίνη, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, Λαχανικά διατηρημένα, Ρίζες και βολβοί με άμυλο ή ινουλίνη, Φρούτα, Τροπικά φρούτα, και Λαχανικά διατηρημένα. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  5. GEMÜSERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEMÜSERING GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, και Ψάρια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MEIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEIER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βολετοι, και Μανιτάρια Girolles. Έχει έδρα σε Eschbach, Γερμανία.

  2. O. RODE IMPORT VON WALDFRÜCHTEN & PILZEN E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία O. RODE IMPORT VON WALDFRÜCHTEN & PILZEN E. K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μανιτάρια. Έχει έδρα σε Oppenweiler, Γερμανία.

  3. O G S OBST- UND GEMÜSEVERTRIEB SÜDBADEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία O G S OBST- UND GEMÜSEVERTRIEB SÜDBADEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, Φρούτα, Λαχανικά φρέσκα, και Φρούτα. Έχει έδρα σε Vogtsburg, Γερμανία.

  4. FRUCHTHOF KONSTANZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRUCHTHOF KONSTANZ GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Λαχανικά φρέσκα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. ANDRETTA FRUCHTIMPORT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDRETTA FRUCHTIMPORT GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Λαχανικά φρέσκα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. DI BARI OBST- UND GEMÜSEIMPORT HANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DI BARI OBST- UND GEMÜSEIMPORT HANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Oberstenfeld, Γερμανία.

  2. REICHENAU-GEMÜSE-VERTRIEBS EG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REICHENAU-GEMÜSE-VERTRIEBS EG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά φρέσκα, και Λαχανικά φρέσκα. Έχει έδρα σε Reichenau, Γερμανία.

  1. BEENDET

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEENDET, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λοβοφόρα λαχανικά. Έχει έδρα σε Musterhausen, Γερμανία.

  2. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  3. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  4. ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ERNEST RAUTENBERG + SIEGFRIED BAIER GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Altdorf, Γερμανία.

  5. KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KROMER FRUCHTSÄFTE BRÄNDE LIKÖRE E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Dogern, Γερμανία.

  6. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η SALEM-Frucht GmbH & Co. KG είναι επιχείρηση χονδρικής πώλησης μήλων και αχλαδιών στην Bodensee. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των φρούτων μας και για το λόγο αυτό είμαστε σε διαρκή και προσωπική επαφή με τους παραγωγούς μας. Οι 250 παραγωγοί μας εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της ολοκληρωμένης παραγωγής και διαθέτουν πιστοποίηση QS και EurepGap. Μεταξύ των σημαντικότερων ποικιλιών μήλων συγκαταλέγονται τα είδη Royal Gala, Braeburn, Jonagold, Elstar, Golden Delicious, Idared, CoxOrange, Rubinette, Boskoop, KIKU

  7. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMEC DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  8. KRONEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπτικές μηχανές φρούτων και λαχανικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα επεξεργασιας φρουτων και λαχανικων, πλυντηρια καθαρισμου τροφιμων, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kehl Am Rhein, Γερμανία.

  1. BRAUEREI C. FRANZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAUEREI C. FRANZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  2. HANDELAGENTUR PHILIPP SARNOW

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANDELAGENTUR PHILIPP SARNOW, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αποστάγματα, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αποστάγματα, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  3. GETRÄNKE TRAUB GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE TRAUB GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Pfalzgrafenweiler, Γερμανία.

  4. KILLERFISH GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KILLERFISH GERMANY GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  5. GETRÄNKEVERTRIEB LETZGUSS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKEVERTRIEB LETZGUSS GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Schefflenz, Γερμανία.

  6. GETRÄNKE MAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE MAIER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  7. ALBQUELL-BRÄUHAUS AUBERGER & SCHMID GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBQUELL-BRÄUHAUS AUBERGER & SCHMID GMBH & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Κρασιά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Κρασιά. Έχει έδρα σε Trochtelfingen, Γερμανία.

  8. GETRÄNKE LENZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE LENZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Ψάρια, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, και Μεταλλικό νερό. Έχει έδρα σε Westhausen, Γερμανία.

  9. GETRÄNKE JEHLE INHABER MARCO JEHLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE JEHLE INHABER MARCO JEHLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Hohberg, Γερμανία.

  10. ROMINA MINERALBRUNNEN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROMINA MINERALBRUNNEN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Μπύρα (ζύθος), Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Μεταλλικό νερό, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, και Μπύρα (ζύθος). Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρουτα και λαχανικα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

226 Επιχειρήσεις