• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρεζαρισμα

Αποτελέσματα για

Φρεζαρισμα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  2. DESTA MICROCUT GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESTA MICROCUT GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υλοποιηση κοσμηματων, φρεζαρισμα, ακόνισμα, και κοχλιοτομηση. Έχει έδρα σε Remshalden-Geradstetten, Γερμανία.

  3. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Maschinenfabrik Berthold Hermle AG με έδρα το Gosheim στο Heuberg, στην περιφέρεια Tuttlingen συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών μηχανικών φρεζών/κέντρων επεξεργασίας.

  4. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  5. ZERATEC ZERSPANUNGSTECHNIK INH. SASA DRLJACA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η zeratec® είναι μια νέα, δυναμική επιχείρηση που έχει εξειδικευτεί στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών της τεχνολογίας φρεζαρίσματος CNC και αφαίρεσης υλικού. Χάρη στην πολυετή εμπειρία του ιδιοκτήτη της εταιρείας Sasa Drljaca σε φημισμένες επιχειρήσεις είμαστε μεν μια νέα, αλλά σε καμία περίπτωση άπειρη επιχείρηση. Έτσι μπορούμε να διασφαλίζουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας για τους πελάτες μας. Η μονάδα παραγωγής και κατασκευής μας βρίσκεται στο Renchen, στον αυτοκινητόδρομο A5 μεταξύ Achern και Offenburg. Εργαζόμαστε με υπερσύγχρονα συστήματα CNC που, όπως εξυπακούεται, πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις. Και είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε όλα σχεδόν τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης υλικού: από πλαστικό έως αλουμίνιο και τιτάνιο. Σ τον τομέα μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν θα μπορούσαμε να λύσουμε. Εξυπακούεται ότι εργαζόμαστε με εξαιρετική ακρίβεια και παραδίδουμε πάντοτε γρήγορα και εμπρόθεσμα. Κατόπιν αιτήματος, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν φυσικά και υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης των παραγγελιών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  2. ASG ALLWEIER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η επωνυμία Allweier διακρίνεται από το 1970 για τα υψηλής ποιότητας στοιχεία συστήματος, τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα, καθώς και τα συστήματα μετάδοσης κίνησης στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας της Bodensee. Από το 2002, η Allweier Systeme GmbH (ASG) συνδυάζει τους βασικούς τομείς εξειδίκευσης της κατασκευής μηχανισμών μετάδοσης και της τεχνολογίας κίνησης. Η εταιρεία έγινε σύντομα γνωστή στην αγορά ως προμηθευτής καινοτομικών προϊόντων πρώτης τάξεως: Οι μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης πλήμνης τροχού της ASG χρησιμοποιούνται παντού όπου χρειάζονται και εκτιμούνται υψηλή απόδοση, δύναμη, αντοχή και 100% Made in Germany. Με βάση αυτούς τους τομείς υψηλής απόδοσης έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με ισχυρούς εταίρους ολοκληρωμένα, υψηλής απόδοσης συστήματα κίνησης. Έτσι έχουν προκύψει δομοστοιχειωτά, συμπαγή συστήματα κίνησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που πληρούν τις μέγιστες απαιτήσεις ποιότητας. Keep on rolling – Είστε και παραμένετε σε κίνηση. Θέτουμε ως στόχο αυτήν την απαίτηση των πελατών μας για τα δικά τους και τα δικά μας προϊόντα. Keep on rolling.

  3. CHIRON WERKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος CHIRON με έδρα το Tuttlingen είναι εξειδικευμένος κατασκευαστής ελεγχόμενων με σύστημα CNC, κατακόρυφων κέντρων επεξεργασίας φρέζας και τόρνου. Ο όμιλος δραστηριοποιείται παγκοσμίως με εγκαταστάσεις παραγωγής και ανάπτυξης, παραρτήματα πωλήσεων και σέρβις, καθώς και εμπορικές αντιπροσωπείες. Με περίπου 2.000 συνεργάτες, ο όμιλος επιχειρήσεων καταγράφει κύκλο εργασιών περίπου 460 εκατομμυρίων ευρώ. Περίπου τα δύο τρίτα των διατιθέμενων μηχανημάτων και λύσεων εξάγονται. Σημαντικοί κλάδοι πελατών είναι η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ιατρική τεχνολογία και η τεχνολογία ακριβείας, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Ο όμιλος CHIRON περιλαμβάνει τις τρεις μάρκες εργαλειομηχανών CHIRON, STAMA, SCHERER, καθώς και την CMS για τον εκ των υστέρων εξοπλισμό. Η CHIRON διακρίνεται για τη δυναμική και την ακρίβεια, η STAMA επικεντρώνεται σε στιβαρές μηχανικές φρέζες και βαριά επεξεργασία αφαίρεσης υλικού, ενώ η SCHERER εστιάζει σε πολυλειτουργικά κατακόρυφα κέντρα επεξεργασίας τόρνου τύπου Pickup.

  4. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  5. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  1. KRATZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα Kratzer αντιπροσωπεύει ακριβείς ανοχές, υψηλή καθετοποίηση της παραγωγής και σύνθετες δομές μερών. Έτσι, σας παρέχουμε την υψηλή ποιότητα που αναμένουν οι πελάτες σας από τα προϊόντα σας. Στην επιχείρηση μας, οι συνεργάτες νιώθουν μέλη μιας οικογένειας. Καταβάλουμε από κοινού προσπάθεια ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας όχι μόνο άρτια εξαρτήματα, αλλά κυρίως προσωπική εξυπηρέτηση. Απλά πείτε μας τι χρειάζεστε και θα σας συμβουλεύσουμε λεπτομερώς σχετικά με τη λύση που μπορεί να εφαρμοστεί στο εκάστοτε ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Επειδή υποσχόμαστε μόνο ό, τι μπορούμε να τηρήσουμε. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε συγκεκριμένα. Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς! Εκτός από τους εξειδικευμένους και ενθουσιώδεις συνεργάτες μας, στηριζόμαστε σε σύγχρονα μηχανήματα, τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής στις οποίες επενδύουμε συνεχώς. Έτσι, έχετε την υψηλότερη ποιότητα σε μια βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης.

  2. GÖTZ MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GÖTZ MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτυπωτές 3D. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζαρισμα με ψηφιακο ελεγχο, και Διάνοιξη ψηφιακού ελέγχου. Έχει έδρα σε Ötigheim, Γερμανία.

  1. BW METALL HEILBRONN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BW METALL HEILBRONN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  2. LOGATEC LOTHAR GALGENMÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LOGATEC LOTHAR GALGENMÜLLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Dischingen, Γερμανία.

  3. S+B SYSTEMTECHNIK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία S+B SYSTEMTECHNIK GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  4. SPÖRL OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SPÖRL OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Sigmaringendorf, Γερμανία.

  5. ALBTEC PROTOTYPEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALBTEC PROTOTYPEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  6. KEUSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KEUSCH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  7. FALK & WEBS BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FALK & WEBS BEARBEITUNGSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  8. HOLZER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HOLZER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Herbrechtingen, Γερμανία.

  1. MOBIL-MARK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MOBIL-MARK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. BISCHOFF GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BISCHOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  3. WERNER BURKARD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WERNER BURKARD GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

  4. BUHL MASCHINENBAU E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BUHL MASCHINENBAU E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  5. MAHA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAHA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Bopfingen/trochtelfingen, Γερμανία.

  6. AMP-SAREWSKI

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AMP-SAREWSKI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

  7. GERHARD IHLE HARTMETALLE WERKZEUGE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERHARD IHLE HARTMETALLE WERKZEUGE E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  8. ASPRO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASPRO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Großbettlingen, Γερμανία.

  9. EMIL PRINZING & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EMIL PRINZING & SÖHNE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Gingen, Γερμανία.

  10. VMZ FRANK BÜCHE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VMZ FRANK BÜCHE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρεζαρισμα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

209 Επιχειρήσεις

Kατηγορια