• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φαρμακευτικη παραγωγη

Αποτελέσματα για

Φαρμακευτικη παραγωγη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  2. WENGLOR SENSORIC GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης, συστήματα ασφαλείας και οπτικά συστήματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας για τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε καινοτόμα κορυφαία προϊόντα αντιμετωπίζουμε τόσο ασυνήθιστες όσο και τυπικές απαιτήσεις αποτελεσματικά. Προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα πάνω από 30 χρόνια τόσο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και διεθνείς ομίλους. Εκτός από τους oπτoηλεκτρovικούς και επαγωγικούς αισθητήρες, στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας ανήκουν επίσης οι αισθητήρες με υπερήχους και οι αισθητήρες υγρών, τα οπτικά συστήματα, οι σαρωτές barcode και οι σαρωτές κώδικα 2D/3D, καθώς και οι τεχνολογίες ασφαλείας. Στόχος μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες με καινοτόμες λύσεις – οποιαδήποτε ημέρα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επώνυμες αυτοκινητοβιομηχανίες και όμιλοι παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές μηχανών βασίζονται συνειδητά στην γκάμα των προϊόντων μας. Στα προϊόντα μας βασίζονται, επίσης, εταιρείες από τον τομέα της τεχνολογίας διακίνησης, καθώς και της βιομηχανίας ποτών, ξύλου, ηλεκτρικών ειδών, πλαστικών, υφασμάτων και συσκευασίας.

  3. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  4. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η GEMÜ είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων βαλβίδων, μέτρησης και ρύθμισης. Η ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση με παγκόσμιο προσανατολισμό έχει εδραιωθεί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια χάρη σε καινοτομικά προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις για τον πελάτη για έλεγχο μέσων επεξεργασίας σε πολλούς τομείς. Για αποστειρωμένες εφαρμογές για τη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιοτεχνολογία, η GEMÜ είναι η κορυφαία επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά. Ο όμιλος επιχειρήσεων απασχολεί σήμερα στη Γερμανία 900 συνεργάτες, ενώ παγκοσμίως αυτοί υπερβαίνουν τους 1.600. Η παραγωγή γίνεται σε έξι μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Κίνα, στη Βραζιλία, στη Γαλλία και στις ΗΠΑ. Η παγκόσμια διάθεση συντονίζεται από τη Γερμανία με 27 θυγατρικές εταιρείες. Ο όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους μέσω ενός πυκνού δικτύου εμπορικών εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες. Με μια διεθνή στρατηγική ανάπτυξης, η GEMÜ θα εξακολουθήσει να εδραιώνεται σε μελλοντικές αγορές.

  5. YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με την ολοκληρωμένη γνώση και την μακρόχρονη εμπειρία μας ως κατασκευαστής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργαζόμαστε μαζί με τους πελάτες λύσεις για τις εφαρμογές τους, οι οποίες παρέχουν άμεσα υλοποιούμενη και ποσοτικά προσδιοριζόμενη προστιθέμενη αξία. Για τη χημική ή τη φαρμακευτική βιομηχανία, για χρώματα και βερνίκια, για τη βιομηχανία καλλυντικών ή την παραγωγή τροφίμων – στην ystral θα βρείτε τη λύση για τη δική σας ειδική εφαρμογή.