• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσιες πωλησης

Αποτελέσματα για

Υπηρεσιες πωλησης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. STEVES - SALES AS A SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEVES - SALES AS A SERVICE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες πωλησης, Προγράμματα κατάρτισης στην ηγεσία, και διεθνής ανάπτυξη επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  3. AS AGE GMBH DIE BEHÄLTERBÖRSE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αγορά, πώληση, ανταλλαγή και εμπορία δοχείων και άλλων φορέων φορτίων με απλό τρόπο και σε προσιτές τιμές. Και όλα αυτά χωρίς προβλήματα, αξιόπιστα, σε προσιτές τιμές και με εξειδικευμένη υποστήριξη. Καλώς ορίσατε στον κόσμο του χρηματιστηρίου δοχείων! Δεν σάς παρέχουμε μόνο τη δυνατότητα αγοράς και πώλησης δοχείων σε προσιτές τιμές, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ό, τι αφορά στη διαχείριση δοχείων. Έχετε εφαρμογές στους θεματικούς τομείς: - Στρατηγική αγορά δοχείων - Ανταλλαγή δοχείων που δεν χρειάζεστε πλέον με τα απαιτούμενα δοχεία; - Συμβουλές για τη συλλογή και τη βελτιστοποίηση της χρήσης συλλογών δοχείων; - Αναζήτηση συνεργατών για τον καθαρισμό, την επιθεώρηση και την επισκευή φορέων φορτίων; Κανένα πρόβλημα! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά/μέσω Email/προσωπικά και θα σάς βοηθήσουμε ευχαρίστως. https: //behaelterboerse.de/kontakt/

  4. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  5. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  2. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.

  3. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

  4. TOPEX GMBH

    Γερμανία

    Γνωρίστε μια προοδευτική, συμπαθητική επιχείρηση, που σας βοηθά να προοδεύσετε. Διότι η αδιάλειπτη σήμανση εξαρτημάτων και η ασφαλής ταυτοποίηση είναι σήμερα σε όλους σχεδόν τους κλάδους αυτονόητες και καθοριστικές για την επιτυχία της βιομηχανικής παραγωγής. Όπου και να παράγετε, δεν χρειάζεται να απαρνηθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας topex. Αυτό διασφαλίζει το δικό μας δίκτυο συνεργατών πωλήσεων και σέρβις στην Ευρώπη, στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Η γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας απευθύνεται σε όλους όσοι αναζητούν περισσότερα από τυποποιημένες λύσεις. Διαθέτουμε εξελιγμένες και μελετημένες λύσεις συστήματος για όλα σχεδόν τα πεδία χρήσης και εφαρμογής στη βιομηχανία. Από την κλασική σήμανση εξαρτημάτων με ετικέτες ή απευθείας επιγραφή και με εφαρμογές RFID έως συστήματα τροφοδοσίας για λειτουργικές ετικέτες. Σας παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές κατά την επιλογή του βέλτιστου συνδυασμού υλικών. Αυτό θεωρούμε εμείς ως λύση συστήματος topex – τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή!

  5. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  1. FINYO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FINYO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προώθηση πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες για χρηματοδοτησεις, χρηματοδοτικη μισθωση για επιχειρησεις, και χρηματοδοτησεις για επιχειρησεις. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. EURAFTRADE E.K

    Γερμανία

    Η εταιρεία EURAFTRADE E.K, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορικοι αντιπροσωποι, υπηρεσιες για το εμποριο με το εξωτερικο, υπηρεσιες μετρολογιας, και υπηρεσιες για το εμποριο. Έχει έδρα σε Rheinhausen, Γερμανία.