• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υλικα συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι

Αποτελέσματα για

Υλικα συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SBV SCHWÄBISCH-BADISCHE VERPACKUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία επίπλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι ειδικών προδιαγραφών και τεχνικών χρήσεων, Κυματοειδές χαρτόνι, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Vaihingen An Der Enz, Γερμανία.

  2. EGP EMBALAZNO GRAFICNO PODJETJE D.D.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EGP EMBALAZNO GRAFICNO PODJETJE D.D., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. PAPERI UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPERI UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλαμακια, και ειδη απο χαρτι και χαρτονι για την βιομηχανια ποτων. Έχει έδρα σε Leutenbach, Γερμανία.

  4. DIE FALTSCHACHTEL MANUFAKTUR THOMAS DRÜPPEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIE FALTSCHACHTEL MANUFAKTUR THOMAS DRÜPPEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Πλαστικές συσκευασίες, Χαρτί - παραγωγή χαρτιού, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Gerlingen, Γερμανία.

  5. CEPA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CEPA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - παραγωγή χαρτιού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί τυπογραφείου, Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι - κατασκευή, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτί τυπογραφείου, Χαρτί για την βιομηχανία συσκευασίας, Χαρτόνι - κατασκευή, και Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Bammental, Γερμανία.