• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τσαντες

Αποτελέσματα για

Τσαντες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BEUTEL-SHOP24.DE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEUTEL-SHOP24.DE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει έδρα σε Rielasingen, Γερμανία.

  2. PORTO WS-TEAM VERPACKUNG + WERBUNG GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PORTO WS-TEAM VERPACKUNG + WERBUNG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει έδρα σε Korb, Γερμανία.

  3. LEICHT VERPACKUNGEN PATRICK LEICHT HANDELSVERTRETUNGEN INH. PATRICK LEICHT

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEICHT VERPACKUNGEN PATRICK LEICHT HANDELSVERTRETUNGEN INH. PATRICK LEICHT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει έδρα σε Muggensturm, Γερμανία.

  4. GRIESINGER VERPACKUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRIESINGER VERPACKUNGS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει έδρα σε Engelsbrand, Γερμανία.

  5. BERND LEICHT HANDELSVERTRETUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND LEICHT HANDELSVERTRETUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει έδρα σε Muggensturm, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BAGS BY RIEDLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAGS BY RIEDLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  2. AFRICAN-ART-STUDIO ELISE BURKHARDT-LAWSON

    Γερμανία

    Η εταιρεία AFRICAN-ART-STUDIO ELISE BURKHARDT-LAWSON, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Bammental, Γερμανία.

  3. MYSTID OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MYSTID OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Ταξιδιωτικά είδη, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, και Ταξιδιωτικά είδη. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

  4. LEDER BARTON E.K. INH. CHRISTOPH BARTON

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEDER BARTON E.K. INH. CHRISTOPH BARTON, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Ταξιδιωτικά είδη, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, και Ταξιδιωτικά είδη. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. BEALEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEALEX GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Ανδρικά ενδύματα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Assamstadt, Γερμανία.

  1. GIOCONDA RICHLY-MATERNE JUNIOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIOCONDA RICHLY-MATERNE JUNIOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Πλαστικές συσκευασίες, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, και Τσάντες. Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

  2. LEDERWAREN HÜGEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEDERWAREN HÜGEL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Ταξιδιωτικά είδη, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, και Ταξιδιωτικά είδη. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  1. BAGGIO KARL-HEINZ KOHL

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAGGIO KARL-HEINZ KOHL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Υφάσματα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, και Υφάσματα. Έχει έδρα σε Sinzheim, Γερμανία.

  2. KURT FRÜH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURT FRÜH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα είδη πολυτελείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, Ταξιδιωτικά είδη, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Τσάντες, και Ταξιδιωτικά είδη. Έχει έδρα σε Sonnenbühl, Γερμανία.

  3. LEDERWERKSTATT

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEDERWERKSTATT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κινητα, και τσαντες. Έχει έδρα σε Isny, Γερμανία.

  4. DANI-BAG BILDTASCHEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DANI-BAG BILDTASCHEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τσάντες. Έχει έδρα σε Burgstetten, Γερμανία.

  5. DAHLINGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Ch. Dahlinger GmbH & Co KG είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευασιών και προθηκών κοσμημάτων και ρολογιών υψηλής ποιότητας. Από το 1871 σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τη συλλογή μας σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής και στον τομέα της χονδρικής πώλησης. Μεταξύ των πελατών μας σε 72 χώρες συγκαταλέγονται κοσμηματοπώλες, χρυσοχόοι, σχεδιαστές κοσμημάτων, ωρολογοποιοί, μπουτίκ δώρων, εκδοτικοί οίκοι, έμποροι αντικών, καταστήματα Online, εμπορικές επιχειρήσεις, διαφημιστικά γραφεία, σύλλογοι, ιδρύματα και πολλοί άλλοι. Εκτός από την κλασική συλλογή μας, αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες συσκευασίες και προθήκες για αναγνωρισμένες μάρκες.

  6. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  7. FAISST GMBH

    Γερμανία

    Η Faisst GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια βαλίτσες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρηση έχει εξειδικευτεί στην ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφρών και στιβαρών βαλιτσών αλουμινίου. Είτε πρόκειται για βαλίτσες μεταφοράς, βαλίτσες παρουσίασης ή βαλίτσες επίδειξης – η Faisst διαθέτει τη βέλτιστη λύση για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις ανάγκες. Οι βαλίτσες αναπτύσσονται ειδικά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και εξοπλίζονται μα τα κατάλληλα ένθετα μέρη, π. χ., από αφρώδες υλικό. Τα μεταφερόμενα προϊόντα προστατεύονται έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται με κομψό τρόπο. Εκτός από τις εξατομικευμένα παραγόμενες βαλίτσες, η Faisst GmbH διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων βαλιτσών αλουμινίου, θηκών αλουμινίου, κιβωτίων αποστολής και άλλων παρελκομένων για βαλίτσες. Τόσο οι ειδικές κατασκευές όσο και οι τυποποιημένες βαλίτσες μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορες μεθόδους εκτύπωσης, όπως, π.χ., ψηφιακή εκτύπωση, στην εταιρική σχεδίαση του πελάτη.

  8. GAME`N FUN RUFF GOLFSHOP KG

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια συνδεόμαστε στενά σε ιδιωτικό και επαγγελματικό επίπεδο με το άθλημα του μίνι γκολφ. Ήδη το 1965 ξεκινήσαμε με την κατασκευή και τη λειτουργία της πρώτης δικής μας εγκατάστασης μίνι γκολφ στο Tuttlingen. Κατόπιν αυτού, αναλάβαμε το 1970 το γήπεδο μίνι γκολφ στο Ravensburg και ξεκινήσαμε με την πώληση ειδών τουρνουά σε παίκτες τουρνουά, ερασιτέχνες και ιδιοκτήτες γηπέδων. Κατά τα επόμενα χρόνια προστέθηκαν και άλλες εγκαταστάσεις. Η εμπειρία από την ενεργή συμμετοχή μας στο άθλημα του μίνι γκολφ διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαρκή βελτίωση και διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας. Εδώ και πολλά χρόνια, ο Thomas Ruff είναι ως παίκτης (επανειλημμένα πρωταθλητής Βάδης - Βυρτεμβέργης) σε διάφορα πρωταθλήματα (ομοσπονδιακό + περιφερειακό πρωτάθλημα) εξαιρετικά επιτυχημένος. Ως προπονητής δραστηριοποιούνταν ήδη για πολλές ομάδες επιλέκτων και εδώ και 5 χρόνια είναι προπονητής της ιταλικής εθνικής ομάδας και της πολυετούς πρωταθλήτριας ιταλ. ομάδας του Vergiate.

  1. DEEPSY MANUFACTURING UNITED

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEEPSY MANUFACTURING UNITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υποδήματα για την παραλία, ενδυματα θαλασσης, Τσάντες παραλίας, καπελα, και Υποδήματα για την παραλία. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  2. PIETAG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PIETAG GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δερμάτινα είδη πολυτελείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αξεσουαρ για τσαντες, δερματινοι ταξιδιωτικοι σακκοι, επίσημες τσάντες, και δερματινα ειδη και αξεσουαρ. Έχει έδρα σε Freudenstadt, Γερμανία.

  3. WOERNER + CIE. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOERNER + CIE. GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί περιτυλίγματος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ταινιες συσκευασιας, χριστουγεννιατικο χαρτι περιτυλιγματος, και τσαντες μπανανα. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  4. INTERTROP

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERTROP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γιούτα - ίνες, Γιούτα - υφάσματα, γεωυφασματα γιουτας, τσαντες απο γιουτα, Γιούτα - ίνες, και Γιούτα - υφάσματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. ARCADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARCADE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βραδυνές τουαλέτες, αναρροφητηρες για καθαριστηρια και την βιομηχανια ετοιμων ενδυματων, οικιακα ειδη, Βραδυνές τουαλέτες, και γυναικειες τσαντες. Έχει έδρα σε Neuenburg Am Rhein, Γερμανία.

  6. SCHREYER VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHREYER VERPACKUNGEN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρτινες θήκες, Χάρτινες θήκες, και τσαντες μπανανα. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  7. SCHÜTZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÜTZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα, δερμάτινα και καστόρινα (σουέντ). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Παπούτσια, Γυναικεία ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, και Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε Stetten, Γερμανία.

  8. NIHAO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIHAO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Πλαστικές συσκευασίες, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Χαρτικά και είδη γραφείου, και Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÖGGEL HÄUTEHANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα - μηχανήματα για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα και γούνες, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Ταξιδιωτικά είδη, Δέρματα και γούνες, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, και Ταξιδιωτικά είδη. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

  10. WEINHEIMER LEDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINHEIMER LEDER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δέρματα και γούνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Ταξιδιωτικά είδη, Παπούτσια, Δερμάτινα είδη πολυτελείας, Χαρτοφύλακες, βαλιτσάκια και γυναικείες τσάντες, Ταξιδιωτικά είδη, και Παπούτσια. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τσαντες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

112 Επιχειρήσεις