• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρυπάνια

Αποτελέσματα για

Τρυπάνια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  2. GÜNTER ISCHEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας στο Oberhausen-Rheinhausen για την παραγωγή εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση φέρουμε μεγάλη ευθύνη και την αναλαμβάνουμε ευχαρίστως. Ποιότητα σε προσιτές τιμές. Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς σε προσιτές τιμές. Η γκάμα των υπηρεσιών μας. Η μεγάλη γκάμα διασφαλίζει ότι σ' εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε. Προσφέρουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: παραγωγή εργαλείων βάσει σχεδίου

  3. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  4. PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PROLOCK WERKZEUGSYSTEME GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέζες και τρυπάνια, φλαντζες, και Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  5. AM-SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AM-SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Maulbronn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HIRT METALL-UND KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη μετάλλων - εργαλειομηχανές, Πρεσαριστά εξαρτήματα, Μηχανικοί κοχλίες, ελατηριωτά εξαρτήματα πίεσης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Τρυπάνια και φρέζες. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  2. 3D LASER BW GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία 3D LASER BW GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Kirchheim Unter Teck, Γερμανία.

  3. ALEXANDER BENDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALEXANDER BENDER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  4. HUTZEL DREH TECH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HUTZEL DREH TECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

  5. ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ZTO GMBH, ZERSPANUNGSTECHNIK OSTERTAG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  1. ROTH- WESSINGER GMBH CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ROTH- WESSINGER GMBH CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  2. FUNK DREIDIMENSIONAL ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FUNK DREIDIMENSIONAL ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Simmersfeld, Γερμανία.

  1. REISSFELDER PROFILSCHLEIFEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία REISSFELDER PROFILSCHLEIFEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  2. CPT GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εργαλείων ακριβείας υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Μετά την ίδρυσή μας το 1988, επιτύχαμε επιτυχίες σε μικρό χρονικό διάστημα μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και κατορθώσαμε να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά. Ως μιας οικογενειακή επιχείρηση, εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή μας και στην περαιτέρω διεύρυνση της θέσης μας στην αγορά. Προμηθεύουμε πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες στους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανών, της πετρελαιοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, της ιατρικής τεχνολογίας, της ναυπηγικής και της ενέργειας. Από την αρχή, η φιλοσοφία μας ήταν να πείσουμε με την υψηλότερη ποιότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και ευελιξία. Είναι σημαντικό για μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες συμβουλές και κάθε δυνατή υποστήριξη. Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και πάθος, βελτιωνόμαστε συνεχώς και επενδύουμε με όραμα – η σταθερή μας ανάπτυξη επιβεβαιώνει την επιλογή μας. Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ικανοποίηση των πελατών.

  3. HPTEC GMBH

    Γερμανία

    Η HPTec GmbH είναι μια διεθνώς προσανατολισμένη μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει στην παγκόσμια αγορά εργαλεία διάτρησης και φρεζαρίσματος από σκληρό μέταλλο. Αποκομίζετε οφέλη από την εμπειρία δεκαετιών της εταιρείας μας στον τομέα της μικροσκοπικής αφαίρεσης υλικού και από την υποστήριξη των τεχνικών εφαρμογών μας. Τα δικά μας εργαλεία διάτρησης και φρεζαρίσματος χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB), αλουμινίου, κεραμικών υλικών, CFK/GFK, χαλκού, γραφίτη, χάλυβα (CrCo), ζιρκονίου και πλαστικών.

  4. GWD-TECHNOLOGIEZENTRUM GMBH

    Γερμανία

    Η GWD GmbH είναι συνώνυμο της τεχνολογίας κατεργασίας ακριβείας. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα και ειδικά εργαλεία για κάθε κλάδο: την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροναυτιλία και τη διαστημική, την κατασκευή παραθύρων, τους κλάδους ενέργειας, τη βιομηχανία οχημάτων σταθερής τροχιάς, τον ιατροτεχνολογικό κλάδο. Εμείς, η εταιρεία GWD Technologiezentrum GmbH, ειδικευόμαστε στην κατασκευή εργαλείων κατεργασίας ακριβείας κάθε είδους. Οι ολοένα και πιο σύνθετες διαδικασίες κατασκευής απαιτούν ολοένα και πιο εξειδικευμένα και ποιοτικά ειδικά και τυποποιημένα εργαλεία κάθε είδους από VHM και HSS. Φρέζες ενός δοντιού, φρέζες διαμόρφωσης, σφαιρικές φρέζες, εργαλεία φρεζαρίσματος ή διάτρησης από PKD-CBN, HPC ή HSC καθώς και ειδικά εργαλεία φρεζαρίσματος, όπως οι φρέζες GWD-ZR κατασκευής μας, για την κατεργασία αλουμινίου, έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια για τις εφαρμογές των μακροχρόνιων πελατών μας και επιβεβαιώνουν την ποιότητα των εργαλείων μας. Προσφέρουμε στους πελάτες μας σέρβις επαναληπτικού ακονίσματος και επίστρωσης μέσω των οποίων τα εργαλεία αποκτούν και πάλι το 100% των δυνατοτήτων κοπής τους με σημαντικά χαμηλότερο κόστος

  5. APEX TOOL GROUP GMBH

    Γερμανία

    Η γκάμα προϊόντων της Apex Power Tools περιλαμβάνει ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία πεπιεσμένου αέρα, μηχανοκίνητα εργαλεία και παρελκόμενα για αυτόματα συστήματα βιδώματος και διάτρησης. Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα την αεροναυπηγικής, στην αυτοκινητοβιομηχανία, σε επιχειρήσεις ενέργειας και σε εταιρείες βιομηχανικών συστημάτων παραγωγής και συναρμολόγησης.

  6. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - μηχανήματα κατεργασίας ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου, μηχανηματα επεξεργασιας ξυλου, κοπη, Ηλεκτρικά τρυπάνια επεξεργασίας ξύλου, και πλανες. Έχει έδρα σε Krauchenwies, Γερμανία.

  7. NOTEK VORRICHTUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOTEK VORRICHTUNGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  8. LINDENMANN GMBH + CO. PRÄZISIONSFERTIGUNG KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINDENMANN GMBH + CO. PRÄZISIONSFERTIGUNG KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Blaustein, Γερμανία.

  1. ALFRED BECK MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED BECK MASCHINENBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Gerstetten, Γερμανία.

  2. BF-TECH, INH. BERND FROMM

    Γερμανία

    Η εταιρεία BF-TECH, INH. BERND FROMM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. DOMBOVARI INNOVATIVE FERTIGUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOMBOVARI INNOVATIVE FERTIGUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  4. S. V. BASSEWITZ GMBH & CO.

    Γερμανία

    Η εταιρεία S. V. BASSEWITZ GMBH & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κυκλικές λεπίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέζες και τρυπάνια, κυκλικες κοπτικες μηχανες, Φρέζες και τρυπάνια, λαμες κυκλικου πριονιου, και φρεζες. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  5. CURA CNC-PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CURA CNC-PRÄZISIONSDREHTEILE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Meßstetten, Γερμανία.

  6. SCHNEIDER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNEIDER PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  7. IMB - DIMOVIC INDUSTRIELLE METALL- UND BLECHBEARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMB - DIMOVIC INDUSTRIELLE METALL- UND BLECHBEARBEITUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  8. SGT SÜDDEUTSCHE GESTELLTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SGT SÜDDEUTSCHE GESTELLTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  9. BÖSCH BAUTEILE ROHRDORF

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÖSCH BAUTEILE ROHRDORF, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Φρέζες και τρυπάνια, Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα, Χαλκοσυγκολλήσεις χάλυβα και μετάλλων, Φρέζες και τρυπάνια, και Μηχανική μετάδοση - εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Messkirch, Γερμανία.

  10. BORHO WERKZEUGBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία BORHO WERKZEUGBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Φρέζες και τρυπάνια, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Φρέζες και τρυπάνια. Έχει έδρα σε Aichhalden, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρυπάνια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

64 Επιχειρήσεις