• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τομη πλαστικων υλικων

Αποτελέσματα για

Τομη πλαστικων υλικων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  2. GREINER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

  3. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  4. AIGO-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AIGO-TEC από τη Σουηβία είναι ο συνεργάτης ανάπτυξης και παραγωγής για προσαρμοσμένα εξαρτήματα ακριβείας και ασφαλείας από μέταλλο, καουτσούκ και πλαστικό, για αφαίρεση υλικού και τη συναρμολόγηση μεμονωμένων εξαρτημάτων, καθώς και για συνδέσεις καουτσούκ-μετάλλου. Για πελάτες από τους τομείς των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας, η AIGO-TEC διαθέτει απαιτητικές, τεχνικές και υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις, λειτουργικά ασφαλείς και εξατομικευμένα προσαρμοσμένες για το συνεργάτη και την εκάστοτε εφαρμογή. Από μικρές έως μεγάλες σειρές πάντοτε με τη μέγιστη ακρίβεια, η AIGO-TEC συνοδεύει τον πελάτη σε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας προϊόντων. Βάση αποτελούν η άνω των 100 ετών εμπειρία, το βάθος δημιουργίας προστιθέμενης αξίας και το δραστήριο, προγνωστικό πνεύμα ανάπτυξης που είχε ήδη ο ιδρυτής της εταιρείας Richard Steiff.

  5. WALTER GMBH

    Γερμανία

    Δίσκοι σκληρού μετάλλου δισκοπρίονων ακριβείας Από το 1985, η επωνυμία WALTER είναι συνώνυμη με υψηλής ποιότητας δίσκους δισκοπρίονων ακριβείας – made in Germany. Το φάσμα των προϊόντων περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο βασικό πρόγραμμα έως κυκλικές δίσκους δισκοπρίονων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη σε κάθε δυνατή έκδοση. Το εύρος διαμέτρων είναι μεταξύ 80 και 550 mm. Οι πριονολάμες της εταιρείας μας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία επεξεργασίας ξυλείας, πλαστικού, αλουμινίου και χάλυβα. Σε ετήσια βάση επεξεργαζόμαστε δόντια σκληρού μετάλλου σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Η παραγωγή προστιθέμενης αξίας WALTER χαλύβδινων λαμών υψηλής ποιότητας: Η WALTER επεξεργάζεται αποκλειστικά γερμανικό ταινιοχάλυβα ψυχρής έλασης υψηλής ποιότητας 75Cr1, με αριθμό υλικού 1.2003 Υπερσύγχρονη τεχνολογία λέιζερ αζώτου για επιφάνειες χωρίς οξείδια χάλυβα Λείανση Bombastic για διαφανείς τομές σε πλεξιγκλάς Παραγωγή δίσκων δισκοπρίονων ακριβείας: υπερσύγχρονη, υπεραυτόματη τεχνολογία συγκόλλησης με χρήση δοντιών σκληρού μετάλλου υψηλής ποιότητας

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  2. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  3. RENA KÜCHENHELFER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RENA KÜCHENHELFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουταλες, ξαφριστηρια, κουταλες ζυμαρικων, εργαλειο του πουρε, σανιδες κοπης, και βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  4. SICHT-PACK HAGNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SICHT-PACK HAGNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεμβράνες πλαστικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφανεις μεμβρανες, συνεξώθηση ελαστικών μεμβρανών, Μεμβράνες κοίλανσης, μεμβρανες συσκευασιας, φυλλα απο πλαστικα υλικα, Μεμβράνες συσκευασίας για τη βιομηχανία τροφίμων, Ελάσματα από πλαστικό, και Φιλμ με σχέδια. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  5. KURZ KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, κατασκευη σκευων, Χύτευση πλαστικών υλικών, και τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  1. ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALDINGER INDUSTRIES AIROVATION GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θερμικη χυτευση υπο κενο πλαστικων υλικων. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  2. POLIBLEND DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLIBLEND DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμερή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυαμίδιο, κοκκοποιηση πλαστικων υλικων, εμποριο πλαστικων ειδων, και πλαστικό. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  1. ARBURG GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARBURG GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, προσθετα για πλαστικα υλικα, και αυτοματισμος ρομποτικη. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  2. COPERION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COPERION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστατικό έγχυσης, μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα, και Πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROFILEX WIESSNER + BAUER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά προφίλ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  4. DANQUINSA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DANQUINSA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυεστέρας, Πολυουρεθάνη, Πολυεστέρας, Πολυαμίδιο, και μητρικα μιγματα για πλαστικα υλικα. Έχει έδρα σε Dettenhausen, Γερμανία.

  5. SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANDROCK KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  6. BADA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά εξαρτήματα, θερμοπλαστικα ελαστομερη, και πλαστικο και πολυεστερας. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  7. HEINZ HENGSTELER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ HENGSTELER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  8. WEBER KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBER KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, και Πλαστικά φύλλα. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  1. OLSN FASERVERBUNDTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία OLSN FASERVERBUNDTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροναυπηγική και αεροδιαστημική - κατασκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  2. ERNST HERZOG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST HERZOG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Ντιπόζιτα πλαστικά, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Ντιπόζιτα πλαστικά. Έχει έδρα σε Grenzach-Wyhlen, Γερμανία.

  3. WSF KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WSF KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικά προφίλ, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικά προφίλ. Έχει έδρα σε Eppingen, Γερμανία.

  4. KUNSTSTOFF VERTRIEB DR. SCHIFFERS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  5. SCOBALITWERK WAGNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCOBALITWERK WAGNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές ύλες - ημιτελή προϊόντα, Πλαστικά φύλλα, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schutterwald, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τομη πλαστικων υλικων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25 Επιχειρήσεις