• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τεμάχια από πλαστικό

Αποτελέσματα για

Τεμάχια από πλαστικό

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KURZ KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία πλαστικών υλών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανία μεταποίησης πλαστικών υλών, κατασκευη σκευων, Χύτευση πλαστικών υλικών, και τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  2. ADOMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Τεχνική χύτευση πλαστικών εξαρτημάτων, τεμάχια από πλαστικό, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, και Διαφημιστικά και εμπορικά είδη από πλαστικό. Έχει έδρα σε Wangen Im Allgäu, Γερμανία.

  3. HANS ARNOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS ARNOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα, τεμάχια από πλαστικό, Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, Έγχυση πλαστικών - μηχανήματα, και Χύτευση καουτσούκ - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Mühlhausen, Γερμανία.

  4. OTTO MÄNNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTTO MÄNNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, Αντλίες και συστήματα έγχυσης, Μήτρες πλαστικές και καουτσούκ, τεμάχια από πλαστικό, πλαστικά υψηλής απόδοσης, και Αντλίες και συστήματα έγχυσης. Έχει έδρα σε Bahlingen, Γερμανία.

  5. PEZET AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEZET AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, τεμάχια από πλαστικό, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και κατασκευη καλουπιων για πλαστικες υλες. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PLEXPERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLEXPERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεμάχια από πλαστικό, χυτευση με εγχυση πλαστικων, και κατασκευη σκευων. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. SM-KUNSTSTOFFTECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SM-KUNSTSTOFFTECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  3. REICHMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REICHMANN KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά προϊόντα για την ηλεκτρονική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία, και τεμάχια από πλαστικό. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  4. BURKHARDT + JEHLE GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG UND FORMENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURKHARDT + JEHLE GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG UND FORMENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεμάχια από πλαστικό, και χυτευση με εγχυση. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. REINBOLD ENTSORGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Reinbold Entsorgungstechnik GmbH κατασκευάζει και διαθέτει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια θρυμματιστικές μηχανές & πρέσες μπρικέτας. Για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση πρώτων υλών πρέπει αυτές να είναι ρευστές και συνεπώς θρυμματισμένες. Είτε πρόκειται για μεταχειρισμένη ξυλεία από έναν παλιό σκελετό στέγης, αποκομμένα τεμάχια παραγωγής ή μεταχειρισμένα πλαστικά προϊόντα, όπως κάνιστρα ή πλακούντα εκκίνησης εξωθητήρων, ο τεμαχισμός της Reinbold αποτελεί πάντοτε το πρώτο στάδιο της μετατροπής των παλιών προϊόντων σε νέα πρώτη ύλη. Για το σκοπό αυτό έχουμε αναπτύξει διάφορα συστήματα μηχανημάτων που προσαρμόζονται στα υλικά και στις τοπικές συνθήκες των πελατών. Εκτός από τους τεμαχιστές ενός άξονα με ωθούμενο δάπεδο, η Reinbold διαθέτει οριζόντιους τεμαχιστές & τεμαχιστές τεσσάρων αξόνων. Η πρέσες μπρικέτας εξυπηρετούν τον περιορισμό του όγκου και στην ένωση υλικών σχήματος ράβδου. Η σειρά RB χρησιμοποιείται από βιοτεχνικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Τα μηχανήματα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία.

  1. WILD KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Wild design συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευασιών και προθηκών για ρολόγια, κοσμήματα, γραφική ύλη, κοσμήματα και μετάλλια, καθώς και ιατρικά και οδοντιατρικά είδη. Από το 1924, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά δικής μας παραγωγής, διαθέσιμη γρήγορα και σε ευέλικτες ποσότητες, αλλά και την εξατομικευμένη παραγωγή σειρών μεγάλων αριθμών τεμαχίων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία και συνεπώς εξακολουθεί να ισχύει ο χαρακτηρισμός «Made in Germany». Η Wild design διαθέτει επίσης πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από την εποχή της εισαγωγής της επεξεργασίας πλαστικών το 1952 με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σε εξειδικευμένη επιχείρηση χύτευσης με έγχυση και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα διαδεδομένα θερμοπλαστικά πλαστικά.