• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σύμβουλοι αυτοκινήτων

Αποτελέσματα για

Σύμβουλοι αυτοκινήτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ASPUR AIR SOLUTIONS

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τεχνογνωσία άνω των 25 ετών στον τομέα της παροχής συμβουλών και της τεχνικής ανάπτυξης και με ιδιόκτητα διπλώματα ευρεσιτεχνίας διαθέτουμε ολοκληρωμένη γνώση στον τομέα της παροχής συμβουλών και της σχεδίασης τεχνικών συσκευών και συστημάτων αέρα. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλους σχεδόν τους τομείς της παραγωγής, αλλά και από τους τομείς της παροχής υπηρεσιών και του εμπορίου. Προμηθεύουμε κλάδους της βιομηχανίας, όπως της κατασκευής μηχανημάτων, της βιομηχανίας αυτοκινήτων και των τρίτων προμηθευτών, της φαρμακευτικής, της χημείας, των παραγωγών τροφίμων και πολλών άλλων. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας και για την παραγγελία σας.

  2. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  3. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  4. RAWOTEC GMBH

    Γερμανία

    Η RAWOTEC GmbH που ιδρύθηκε στις αρχές του 2002 και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στους τομείς του αυτοκινήτου, της ιατρικής τεχνολογίας και της αισθητικής, λειτουργεί αφενός ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε ό, τι αφορά στο θέση ´βάσεις και βαγονέτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη για εξοπλισμό διάγνωσης και Π/Υ´. Με τους δύο διευθύνοντες συμβούλους Müller-Beiter και Schairer, η RAWOTEC διαθέτει σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα εμπειρία άνω των 30 συνολικά ετών. Εκτός από τις υπηρεσίες (σχεδίαση, ανάπτυξη), στην RAWOTEC είναι στο προσκήνιο η εμπρόθεσμη παραγωγή σειρών για πελάτες ΚΑΕ και οι σχετικές υπηρεσίες διοικητικής μέριμνας. •Εξατομικευμένη διαμόρφωση: Νέα σχεδίαση και επανασχεδίαση• Ανάπτυξη (Engineering, 3D-CAD) και κατασκευή πρωτοτύπων• Παραγωγή σειρών (έργα από 20 έως 2500 τεμ./έτος)• Διοικητική μέριμνα (αποθήκευση, Just-in-Time, παράδοση σε μεγάλες αποστάσεις)

  5. ING.-BÜRO LEISER-NEEF

    Γερμανία

    Η εταιρεία ING.-BÜRO LEISER-NEEF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Πληροφορική - λογισμικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DAIMLER AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAIMLER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Stuttgart-Möhringen, Γερμανία.

  2. FUSKO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUSKO GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Ασφάλειες, Πληροφορική - λογισμικά, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, και Ασφάλειες. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  3. MR FAHRSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MR FAHRSERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Πληροφορική - λογισμικά, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Σύμβουλοι διαχείρισης, Αυτοκίνητα, Πληροφορική - λογισμικά, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, και Σύμβουλοι διαχείρισης. Έχει έδρα σε Grafenau, Γερμανία.

  4. INGENIEURBÜRO BREUNINGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGENIEURBÜRO BREUNINGER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Πληροφορική - λογισμικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  5. KLB LEASING UND BERATUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLB LEASING UND BERATUNGS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Σύμβουλοι διαχείρισης, Επικοινωνία, Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας, Πληροφορική - λογισμικά, Σύμβουλοι διαχείρισης, Επικοινωνία, και Σύμβουλοι επιχειρησιακής επικοινωνίας. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύμβουλοι αυτοκινήτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις