• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνες μεταλλου

Αποτελέσματα για

Σωληνες μεταλλου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  2. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  3. HEITZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEITZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  4. GEISSELMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEISSELMANN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  5. ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARDIMA INDUSTRIESERVICE BÖHM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MICHEL TUBE ENGINEERING GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Tauberbischofsheim, Γερμανία.

  2. WHF KOMPENSATOREN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WHF KOMPENSATOREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mönsheim, Γερμανία.

  3. PUMPEN & ANLAGENTECHNIK FROMMER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PUMPEN & ANLAGENTECHNIK FROMMER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Irslingen, Γερμανία.

  4. HAGE & KNAPP TANK- UND SPEZIALFAHRZUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HAGE & KNAPP TANK- UND SPEZIALFAHRZUGBAU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. BARTH + HÖPFINGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BARTH + HÖPFINGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Niefern-Öschelbronn, Γερμανία.

  1. MK ANLAGENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MK ANLAGENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bretten, Γερμανία.

  2. HT-ANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HT-ANLAGENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Amstetten, Γερμανία.

  1. EUGEN GEYER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUGEN GEYER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  2. HERMANN WALDNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HERMANN WALDNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  3. ALLTECH ANLAGEN- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALLTECH ANLAGEN- UND ROHRLEITUNGSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. WITZENMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WITZENMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. LAUTEC ROHRLEITUNGSBAU- UND INDUSTRIESERVICE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LAUTEC ROHRLEITUNGSBAU- UND INDUSTRIESERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Philippsburg, Γερμανία.

  6. DANNENMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DANNENMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  7. POLYSOUDE DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία POLYSOUDE DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Dußlingen, Γερμανία.

  8. IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IHB INDUSTRIE- UND HYDRAULIKBEDARF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  1. JS AUPPERLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JS AUPPERLE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εύκαμπτες σωλήνες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  2. LEHMANN POWERTECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEHMANN POWERTECH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  3. BK-SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BK-SERVICES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  4. EISENBAU HEILBRONN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EISENBAU HEILBRONN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. KIESELMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIESELMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  6. BUCK TANKANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUCK TANKANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Blaustein, Γερμανία.

  7. ROHRBOGEN AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROHRBOGEN AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγκυλωτοί σωλήνες- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Efringen-Kirchen, Γερμανία.

  8. MANFRED SCHLIENZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANFRED SCHLIENZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Baltmannsweiler, Γερμανία.

  9. BIHL ANLAGEN- UND VERFAHRENSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIHL ANLAGEN- UND VERFAHRENSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  10. HESS-INDUSTRIEMONTAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HESS-INDUSTRIEMONTAGEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγωγοί και σωλήνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωληνες μεταλλου

Αριθμός αποτελεσμάτων.

125 Επιχειρήσεις