• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωλήνες- λάστιχα και αγωγοί από καουτσούκ και πλαστικό

Αποτελέσματα για

Σωλήνες- λάστιχα και αγωγοί από καουτσούκ και πλαστικό

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INDUSTRIEBEDARF CASTAN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Αεροθάλαμοι - σαμπρέλες, Βάνες διακοπής, κρουνοποιια, Σύνδεσμοι από καουτσούκ, Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου, σωληνες απο καουτσουκ, σωληνες υψηλης πιεσης, και υδραυλικοι ευκαμπτοι σωληνες. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  2. GWS KUNSTSTOFFSPRITZGUSS

    Γερμανία

    Η εταιρεία GWS KUNSTSTOFFSPRITZGUSS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. PFAFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFAFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Waldkirch, Γερμανία.

  4. MYLEAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MYLEAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρoλέξ από καουτσούκ, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Αφρoλέξ από καουτσούκ, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  5. SONIFLEX

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONIFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HS FORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HS FORMTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Fichtenberg, Γερμανία.

  2. DIETER HÖLZLE TECHNIK-PROJEKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIETER HÖLZLE TECHNIK-PROJEKTE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Deckenpfronn, Γερμανία.

  3. WIESE KUNSTSTOFFTECHNIK, INHABER DETLEF WIESE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIESE KUNSTSTOFFTECHNIK, INHABER DETLEF WIESE E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

  4. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG KERN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFVERARBEITUNG KERN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.

  5. BURKHARD FERTIGUNGSTEILE & SYSTEME

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURKHARD FERTIGUNGSTEILE & SYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Καουτσούκ - προϊόντα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  1. JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHANN MENGIS INH.: ALFRED MENGIS, KUNSTSTOFFTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  2. NOLD KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOLD KUNSTSTOFF-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Baienfurt, Γερμανία.

  1. FORMENBAU BLANK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORMENBAU BLANK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Riedlingen, Γερμανία.

  2. STENGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STENGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

  3. H & P IKUTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H & P IKUTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Östringen, Γερμανία.

  4. EHRWA KUNSTSTOFFE UND FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EHRWA KUNSTSTOFFE UND FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Neuenbürg, Γερμανία.

  5. BALINT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  6. KUNSTSTOFFBAUTECHNIK GRESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFBAUTECHNIK GRESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  7. ACRYL-TECHNIK ENSSLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACRYL-TECHNIK ENSSLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  8. LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LA FONTAINE INTERNATIONAL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Waghäusel, Γερμανία.

  1. WERNER SCHUH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERNER SCHUH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Königsfeld, Γερμανία.

  2. BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUER THERMOFORMING GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  3. PASM ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PASM ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Friedrichshafen, Γερμανία.

  4. WÖKU KUNSTSTOFF- UND METALLVERARBEITUNGS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WÖKU KUNSTSTOFF- UND METALLVERARBEITUNGS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς. Έχει έδρα σε Ottersweier, Γερμανία.

  5. GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRUNDGEIR KUNSTSTOFFE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Illerrieden, Γερμανία.

  6. OSAAP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSAAP GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Αφρολέξ από καουτσούκ και πλαστικά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kirchardt, Γερμανία.

  7. MS-SCHRAMBERG GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MS-SCHRAMBERG GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγνήτες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Μαγνήτες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, και Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  8. F. J. PFEFFER FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F. J. PFEFFER FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, και Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  9. DISPLAYSERVICE KLAUS ZICKLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DISPLAYSERVICE KLAUS ZICKLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  10. INTEXMO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTEXMO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Εργαλεία φορητά, Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, και Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ. Έχει έδρα σε Munderkingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωλήνες- λάστιχα και αγωγοί από καουτσούκ και πλαστικό

Αριθμός αποτελεσμάτων.

161 Επιχειρήσεις