• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σχεδιασμός εργαλείων

Αποτελέσματα για

Σχεδιασμός εργαλείων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZIMMER GMBH KUNSTSTOFFTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, πρωτότυπα, κατασκευή καλουπιών, μαζική παραγωγή, αποθήκευση εργαλείων. Φροντίζουμε για εσάς, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το έργο σας. Το ολοκληρωμένο πακέτο χωρίς προβλήματα. Ως THE KNOW-HOW FACTORY συνοδεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή της ψηφιακής μετάβασης, στην πορεία τους για την κορυφαία τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρούμε απλώς ότι είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση και κατασκευαστής υλισμικού και λογισμικού από έναν προμηθευτή, αλλά και εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης. Ο όμιλος Zimmer διακρίνεται ως οικογενειακή επιχείρηση για το πάθος, την καινοτομία, τη σταθερότητα, την τεχνογνωσία και το όραμα ως μελλοντικός ολοκληρωμένος προμηθευτής για τη διασφάλιση της ανάπτυξης των πελατών μας.

  2. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  3. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  4. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ