• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστήματα μετάδοσης δεδομένων gsm

Αποτελέσματα για

Συστήματα μετάδοσης δεδομένων gsm

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  2. TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. ENDLICHHOFER ELEKTROTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENDLICHHOFER ELEKTROTECHNIK GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Achstetten, Γερμανία.

  4. KROEMER KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KROEMER KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  5. SATLYNX GMBH

    Γερμανία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BECKER FLUGFUNKWERK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECKER FLUGFUNKWERK GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, και Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Rheinmünster, Γερμανία.

  2. KURTH ELECTRONIC E.K.

    Γερμανία

  3. ISCASY AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISCASY AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Αυτόματα συστήματα εξόφλησης και διαχείρισης μετρητών. Έχει έδρα σε Ostelsheim, Γερμανία.

  4. S. SIEDLE & SÖHNE TELEFON- UND TELEGRAFENWERKE OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία S. SIEDLE & SÖHNE TELEFON- UND TELEGRAFENWERKE OHG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, και Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  5. B2C.TV GMBH & CO KG

    Γερμανία

  1. ELCOM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELCOM GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Flein, Γερμανία.

  2. G. MAIER ELEKTROTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. MAIER ELEKTROTECHNIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ηλεκτροκινητήρες και εξαρτήματα, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, και Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. ND SATCOM DEFENCE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ND SATCOM DEFENCE GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Immenstaad, Γερμανία.

  2. GM DIALOG-SERVICE GMBH

    Γερμανία

  3. UNITRON HEARING GMBH

    Γερμανία

  4. MOBILE-SELECTION E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOBILE-SELECTION E. K., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.